خوب این عکسی که گذاشتید بازم معلوم میکنه مشکل از خود همراه اول هست.الان تو مشهد هم به 3g وصل میشی و آنتن هم نسبتا پره اما تو هیچ صفحه ای نمیتونی بری.اینا مشکلات فنی خود همراه اول هستش که بسیار داره ضعیف عمل میکنه:n23:نقل قول:
Printable View
خوب این عکسی که گذاشتید بازم معلوم میکنه مشکل از خود همراه اول هست.الان تو مشهد هم به 3g وصل میشی و آنتن هم نسبتا پره اما تو هیچ صفحه ای نمیتونی بری.اینا مشکلات فنی خود همراه اول هستش که بسیار داره ضعیف عمل میکنه:n23:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز ... میگم این کد *140*11# مشکلی پیدا کرده ؟! دو روزه هرچی میزنم جواب نمیده نمیذاره بفهمم چقدر مونده... کس دیگه این مشکلو پیدا کرده ؟:n27:
منم چنین مشکلی دارمنقل قول:
دوست عزیز فقط وب نمیتونی باز کنی نرم افزار هایی مثل وایبر و واتس آپ کار میکنن یا وقتی وصلی نه از وب میتونی استفاده کنی نه از نرم افزار ها؟نقل قول:
ممکنه در تنظیمات دیتا سیمکارت پراکسی تعریف شده باشه پاکش کنید درست میشه
Sent from my iPhone 6 (IOS 8.1)
توی وبسیایتها نمیتونم برم و با برنامه speed test ookla هم که میخواهم تست بگیرم اصلا سروری رو پیدا نمیکنه که بتونه تست بگیره.با اینکه آنتن دارم و علامت 3g یا h هم بالای صفحه موبایلم هست.نقل قول:
زمانی که سیم کارت ایرانسل تو گوشیه بالای گوشی میزنه G 3.75
ولی زمانی که همراه اول تو گوشی هست میزنه : 3G
فکر کنم بخاطر همین هست که سرعت حداکثری همراه اول از ایرانسل کمتره
به نظر من هم همینه .... مثالهای دیگه ای هم هست ... مثلا سایت بازار رو باز میکنه ، سرعتش هم خوبه اما یه برنامه 300 کیلوبایتی رو نمیتونه دانلود کنه ... برنامه هواشناسی که دیگه چیزی نداره با ایرانسل توی 3 ثانیه آپدیت میشد اما با همراه اول 6 روزه که نتونستم آپدیتش کنم ....نقل قول:
برای من که تقریبا همراه اول فقط بدرد اینستاگرام میخوره همین
..
اینم تنظیمات ... چیزی که خود همراه اول فرستاده
..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز speed testرو بیخیال وایبر و واتس آپ یا اینستاگرام کار میکنه یا نه؟نقل قول:
از تنظیمات apn گوشیت ی اسکریت شات بگیر بذار
یه سوال:
من هم اعتباری دارم هم دایمی
دایمی تو مشهد رجیستر میشه روی 3جی
ولی اعتباری فقط روی 2 جی البته مناطق دیگر تست نکردم
دوستان این چه مسخره بازی همراه اول در میاره ! برای پدرم یه بسته 1 ماه خریدم بعد دیروز پیام اومد که روز 14 یعنی امروز بسته تمدید میشه اگه نمیخوای تمدید بشه عدد 8 رو بفرست . منم 8 فرستادم برای عدم تمدید خودکار ولی امروز پیام اومد که بسته شما تمدید شد !! پس این فرستادن عدد 8 دقیقا چه کاری انجام میده ؟!!! الکی 10 تومن رفت تو قبض !!
سلام
آقا یکی از آشناها 912 گرفته ولی هیچ بسته ای روش نمیتونه بزنه زنگ زدیم 9990 میگه طرح جیب به جیب رو سیمای دائمی صفر اتومات فعاله 3 ماهههههههههه :n04: و قیمت مکالمه 399 ریال میشه
خوب ایشون میخواست طرح های قیمتی رو بزنه الان نمیتونه
چاره ای نداره؟ باید تا اردیبهشت صبر کنه؟
بابا همراه اوللللللل شاید یکی نمیخواد این طرح و داشته باشهههههههه چرا اجباریههههههه
مشکلت خیلی واضح و ربطی به همراه اول نداره از داخل تنظیمات قسمت پ ر و ک س ی و پورت خط سوم و چهارم رو پاک کن و خالی بذار مشکلت برطرف میشهنقل قول:
تنظیمات جدید رو نگرفتی
همراه اول فکر کنم از اول ابان تنظیمات رو عوض کرده
چرا این تاپیک انقدر خلوته؟
سوال قبلیم و کسی نمیدونه جوابش رو؟
همراه اول همین چهار تا دونه بسته اینترنت و داره فقط؟:n22:
دوست عزیز اگه کسی میدونست پاسخ میداد
بهترین راه تماس با ۹۹۹۰ هست اگه اونا نتونن دیگه....
همراه اول اخیرا بسته های ترکیبی هم گذاشته بنام "بسته های قیمتی"
بسته ای که من فعال کردم اسمش خوش بسته است
۴۰۰ دقیقه مکالمه
۴۰۰ پیامک
۱ گیگ اینترنت
۱ ماهه
قیمت ۲۵ تومن
اما از کیفیت 3g راضی نیستم
بنظرم رایتل و ایرانسل بهتره
تماس گرفتم میگه جیب یه جیب اتومات 3 ماه رو سیم صفر دائمی فعال میشه اون قیمتیارم میزنم میگه تا اون تموم نشه نمیتونی بزنینقل قول:
مسخره بازیه کی گفته واسه خودشون بسته فعال کنننننننن
پس نمیشه اون بسته پیش فرض و غیر فعال کرد؟
دوست عزیزم در تنظیمات apn کلیه قسمتهایی که باید بدون مقدار باشن مثل پراکسی بدون مقدار هستن.اما بازم وایبر و....کار نمیکنه با اینکه دو تا آنتن دارم و علامت h هم بالای گوشیم دیده میشه.کلا مشهد وضع دهشتناکی در زمینه 3g همراه اول دارد.نقل قول:
3G / همراه اول
ساري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیراز ملاصدرا 3Gهمراه اول:n33:
نقل قول:
مال منم همینه نمیدونم چی کار کنم، همینجوری داره شارژ میشه
کسی راه حلی داره؟
2-3 روزی هست افت سرعت شدید دارم به خصوص از حوالی ظهر تا اواخر شب ...
حتما پیام تایید عدم تمدید اتومات را باید دریافت کنید.نقل قول:
اگه نکردید حتما دوباره بزنید تا دریافت کنید
من همیشه همون موقعی که بسته میخرد پشت سرش میزنم که اتومات خاموش بشه
تایید میشه.نقل قول:
سرعت ها خیلی افت کرده
سرعش فقط شبا 1 به بعد خوبه
دقیقانقل قول:
کم کم دارم از همراه اول ناامید میشم
همین P30 رو هم به زحمت باز میکنه
سرعتش داغونه حتی صفحه هم باز نمیکنه
ایرانسل دوباره قیمتهاشو کاهش داده سرعت همراه اول بیشتر میشه با حساب اونایی که برمیگردن به ایرانسل
دوست عزیز کجا کاهش داده یه طرحیه واسه 22 بهمن که 50 درصد تخفیف داده که اونم واسه طرحایی که زیاد طرفدار نداره
پیام تایید هم اومده ولی بازم وقتی حجم تموم شد زودتر از پایان ۱ ماه، بسته تمدید شد. ؟؟؟نقل قول:
شما بهتره با 9990 تماس بگیرید وموضوع رو در میان بزارید تا در صورت لزوم برای شما پرونده تشکیل بدن.نقل قول:
سرعت نت همراه اول خیلی افت کرده. قبلا بالای 1 مگابایت دانلود داشتم الان 100 150 کیلوبیت شده:n38:
فکر میکنم افت سرعت سراسریه فقط مربوط به همراه اول نیست الان همه سرویس ها adsl , wimax , 3G,....کلا همه افتضاح شده:n34:
افت سرعت یه چند دقیقه هست شروع شده ،تا اواخر شب هم ادامه داره
تف تو صورت همراه اول
وقت رفتن شده:n21:
افت سرعت و محدود شدن https سراسری هست و مربوط به شرکت زیر ساخت هست
سرعت نسل دوم همراه اول تو شوش از دیروز عالی شده:
در حالیکه تا چند وقت پیش سرعت به زور به 2 کیلوبایت میرسید.
+
به نظر میرسه دارن یه کارایی رو شبکه انجام میدن.
سرعتا خیلی اومده پایین
ممکنه به خاطر استفاده کاربرا از 3G باشه که باعث شده بار شبکه 2G سبک تر بشهنقل قول:
بله درسته از دیروز همین طورهنقل قول: