هادی جون دوتا پست رو اشتباهی جابجا دادم!:18::11::31:نقل قول:
هادی جون دوتا پست رو اشتباهی جابجا دادم!:18::11::31:نقل قول:
هادی جون میشه بگی اگه از روش اصلی نمیشه گوشی رو اپدیت کرد پس چجوری میشه اینکارو کرد؟
یه سوال دیگه چرا من اومدم گوشیمو به W800 تبدیل کنم پیغام ((سیمکارت را صحیح وارد کنید)) داد؟
OK :12:نقل قول:
پوريا عزيز از نظر من اپديت با همين ريختن آخرين فريمور K750i هيچ فرقي نداره :41:نقل قول:
آپديت اينترنت به فريمور ديگه تبديل ميكنه ولي فلش نه دستي با نرم افزار :31:
اين تايپك رو هم بعد از كلي جستجو كردن برات پيدا كردم تو همين انجمن ولي صفحه 13 :18:
اينو بخون نگاه جايي اشتباه نكردي:11:براي اپديت هم اگه مثل من adsl داشته باشي بهتره
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=71313
سلام
من چند تا عکس و فیلم توی گوشیم از همون اول که خریدمش بود (spider man) خیلی هم حجم گرفتن و دیلیت هم نمیشن. چیکارشون کنم؟
در ضمن گوشیم k510i هست.
سلام
من گوشي كا750 دارم red sid43 R1CA 021 و اينكه فلش كامل كرد با فريموري كه دانلود كرد چون سريال چنج هست يعد فلش تو لوود كردن گير ميكنه و بالا نمي اد چي كار كنم؟؟؟؟/ جايي هم توضيحي نديدم
لطفا كمي زودتر كمك كنيد؟....
با اجازه هادی جون:شما باید این پچ رو رو گوشی نصب کنید
کد:http://www.4shared.com/file/52827976/2c327cf1/H_VIKE.html
آقا من مشكلم حل شد البته به كمك h.vike كه لا معرفي يه پچ كارم راه افتاد
از تو poria_mc هم تشكر ميكنم كه راهنمايي كردي ولي مشكلم حل شد:5:
plz :11::11::11:نقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید به دوستان عزیزم قاب اصلی p1 موجود هست توی بازار ؟ اگه کسی می دونه کجا پیدا میشه ممنون میشم راهنمایی کنه
فکر کنم باشه یه بار تو علا الدین دیدم 47000 تومن میگفت
امکان داره کاملا خیالمو راحت کنید ببینین واقا داره اگه شماره داره برام پیغام بگذارین یا اگه ادرس داره کدوم مغازه چون من تهران نیستم....:10::11:نقل قول:
این قضیه ای که میگم مال 3 -4 ماه پیشه
چشم بازم میرم براتون پیگیری میکنم دوست عزیز
خیلی خیلی ممنونتون میشم انشا الله جبران کنیم :10:نقل قول:
الان زنگ زدم به يكي از رفيقام كه گوشي فروشي داشتن ازش پرسيدم كه قاب اصلي P1 چنده اونم گفت 35تومن هستش بهش هم گفتم كه قيمت تو هر شهري فرق ميكنه گفت آره فرق ميكنه تو شهر ما كه اينقدر دوست عزيز:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
خیلی ممنون دوست عزیز اگه اسم شهرتو می گفتی بهتر بود:31: اما بازم مرسی . فکر نکنم به این ارزونی باشه چون من قبلا قاب اصلی p990 گرفته بودم 3 ماه پیش 50 تومان البته خوب فرق دارن! باز خدارو شکر موجود هست توی بازار:19:نقل قول:
salam man ozve jadide site hastam man ye p1 daram mikhastam bedoonam aya moshkelesh b update hal mishe ya na
سلام
من يه گوشي مي خوام كه بتونم باهاش آهنگ گوش كنم ، محدوديت براي نصب برنامه نداشته باشه دوربين داشته باشه حداقل 1.2 و بلوتوث هم داشته باشه و ساير امكانات كه بقيه گوشي ها داشته باشن. هر چه قدر هم ارزون تر باشه بهتره.
بچه ها بهم k550 رو معرفي كردن. من توي كلوپ k550 رفتم ولي بچه ها از باطري ناراضي بودن و مشكل تايپ sms و پاك شدن دكمه وسط و......
من هم منصرف شدم. ميشه يه مدل ديگه معرفي كنيد.
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عضويتت رو تبريك ميگم ! اينجور گوشي ها كلوپ دارن تو كلوپ خودش لطفا :11:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159430
گوشي مد نظر من به شما K750i هست همه چي هم داره :11:نقل قول:
راستش از اين گوشي خوشم نمياد.اگر ميشه چند مدل ديگه هم معرفي كنيد. قيمتشون هم بگيد ممنون ميشم.نقل قول:
گوشي مد نظر من به شما K750i هست همه چي هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!
ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا دوست عزیز طبق قوانین سایت شما باید فارسی بنویسید لطفا مطالعه کنید اول.نقل قول:
دوما مشکلتون چیه تا بگم بهتون با آپدیت حل میشه یا نه اگه Cda گوشیتم بگذاری برام که راحت تر می فهمم که مشکلی که می گین چیه و آیا نیازی به آپدیت هست یا نه :46:
اگه از اين خوشت نمياد ! ميتوني K510>W700>W800>W810 اينا چي قيمتش نميدونم ولي مناسبه:11:نقل قول:
سلام به همه دوستان
من یک مشکل عجیب با دوریبن گوشیم دارم:18:
وقتی که درایور دوربین روی گوشیم ریختم دیگه دوربینم کار نمیکنه:13:
وقتی دوربینو رو شن میکنم نیم ثانیه دوربین میاد و بعد برمیگرده:18:
هرکاری هم کردم درست نشد:41:
حتی خواستم درایور اورجینال رو روی گوشیم بریزم اما نتونستم(موقع ریختن درایور ارور داد ):13:
لطفا کمکم کنید:11:
جواد جان شما Fs فارسي بريزيد روي گوشي اگه فارسي هست كه احتياجي نيست كاستومايز باهاش باشه اگه فارسي نداره كاستومايز هم باهاش فلش كن :46:نقل قول:
Main ديگه نميخواد :41:
:11:هادی جون خیلی ممنون که راهنمایم کردین:11:نقل قول:
اما
درست نشد:41:
و هنوز هم همون مشکل پا بر جاست:13:
درايو دوربين اورجينال كه ميريزي چه اروري ميده :20:نقل قول:
Fs هم فلش كردي درست نشد :18:
من گوشیمو فول فلش کردمنقل قول:
وبعد درایور اورجینال رو رویختم توگوشی
اما حالا وقتی که دوربینو روشن میکنم این پیغامو میده
wrong cameradriver version(2.4).please update camera driver to 4.5 or later
با اجازه هادی
شما وقتی فول فلاش کردی چرا دوباره درایو اورجینال رو ریختید تو FS که خود درایو اورجینال هست
اینم که نوشته درایو بالا تر از 4.5 رو باید بریزی
خوب عزیز من من که مرض ندارم واسه خودم الکی مشکل درست کنم:27:نقل قول:
مشکل اینجاست که وقتی که فول فلش کردم این پیغاغمو داد( قبل از ریختن درایور):18:
حالا اگه کسی درایوری رو که لازم دارم بزاره لطف بزرگی به من کرده:11:
مدل گوشیتون چیه
نقل قول:مدل گوشيش W700 هستش !نقل قول:
جواد جون اين درايو ها رو امتحان كن ببين چه ميشه :11:يكي كه org نوشته درايو اورجيناله
موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/3523011/4ca44950/W700.html
سلام به همه دوستان
میدونم جاش اینجا نیست
اما خیلی ضروریه
من فریمور w700 r1ca021 میخوام
قاب کریستال واسه کا 770 چنده
نقل قول:
:10:
تو اخرین صفحه از این تایپیک میتونید به جوابتون برسید
سلام
من یک k750 دارم.
چند روزی که دیگه وقتی با کابل مخصوص وصل به کامپیوتر به کامپیوتر وصلش میکنم دیگه اصلا به عنوان یک درایو نشون داده نمیشه و من نمیتونم محتویات مموریمو ببینم.
حتی کابل handsfree هم که بهش وصل میکنم. هیچ صدایی نمیشنوم. اما با کابل مخصوص شارژ که میذارم تا شارژ شه این کابل مخصوص شارژ کار میکنه.
نمی دونم ایراد کجاست از کابلا یااز خود گوشی.؟
متاسفاته گوشی دیگه ای هم نیست که روشون امتحان کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید
کامپیوتر دیگه ای داری روش امتحان کنی؟اگه آره بکن.
نقل قول:دوست عزيز مشكل شما معلوم نيست چي هست اينا رو بررسي كنيد !نقل قول:
1. اشكال از كابل هاي گوشي
2. اشكال از USB كامپيوترت
3. كثيف بودن پورت USB { همون جاي گوشي كه كابل وصل ميشه }
:13:
بعد از بررسي اينا اگه جواب نداد همينجوري كه دوستمون گفتن برو رو كامپيوتر ديگه اي امتحان كن :11:
سلام
من گوشیم k510i هست.یه مشکل فوری دارم. من میخواستم برای گوشیم رمز بذارم رفتم توی قسمت settings یعد هم general و رفتم توی قسمت locks بعد هم رفتم قسمت دومش یعنی lock phone . بعد هر دفعه که این کارو کردم میگفت رمز قبلی رو بزن من هم همون 123456 رو میزدم. و میخواستم رمزش رو فعال کنم نمیشد.نمیدونم چرا. بعد هم امروز اومدم یه کم فضولی کنم توش که ببینم میتونم یا نه. اما !!! رفتم همون قسمت locks و رفتم توی SIM lock بعد هم فعالش کردم و 8 بار هم گفت که 12345678 رو بزنم تا فعال شه. فعال شد اما الان دیگه هیچ کاری نمیتونم با موبایلم بکنم و خراب شد. یعنی وقتی روی هر دگمه ایش میزنم هیچ اتفاقی نمی افته فقط وقتی که روی 1 یا 9 میزنم میره یه قسمت که یه عدد باید بزنم که فکر کنم 20 رقمی باشه. هر عددی زدم نشدو حتی همون 12345678. یعنی قفل شده و فکر کنم اشکال از سیم کارتمه نه گوشیم. کسی میدونه من باید چیکار کنم؟ خیلی حرصم در اومده.
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنین.
امتحان کردم .رو کامپیوتر دیگه هم نشون داده نمیشه.نقل قول:
در مردد سوم که گفتید پورت کثیف شده اونو باید با چی تمیز کنم.؟نقل قول: