اره سازگار بهتره. حالا با این تفاسیر بخاطر اس اس دی داره بهتره بگیرم یا نه یا بدون هیبریدی با صرفه تره؟نقل قول:
Printable View
اره سازگار بهتره. حالا با این تفاسیر بخاطر اس اس دی داره بهتره بگیرم یا نه یا بدون هیبریدی با صرفه تره؟نقل قول:
بچه هاسلام
شما مشکل stop workingرو تو اجرای بعضی نرم افزارا دارید؟
اگه حل کردید بگید واقعا گیر افتادم.
سازگار چی داره که بهتره؟مثلا اگه من توی یک کانفیگ، گارانتی اوات 100 تومن ارزونتر سازگار دراومد،کدامش بهتره؟نقل قول:
گارانتی سازگار خیلی بهتر از گارانتی های دیگه و گرونتر هست و من پیش نهاد می کنم حتما با هارد SSHD بگیری اگه پیدا کردی.نقل قول:
سلام
روی صفحه نمایش لپ تاپ ، لکه سفیدی حدودا یک هفته درست شده ، کسی میدونه دلیلش چیه و چیکار بایست کرد؟:n13:
لکه روی سطح صفحه نمایش با پارچه نمی ره. وقتی که لپ تاپ رو روشن میکنم ، موقعی که زمینه اش سیاه هست زیاد مشخص نیست ولی وقتی زمینه رنگ روشن هست کاملا معلومه.
نقل قول:
معلومه با sshd بهتره که بخری اگه پیدا کنی
از کجا می تونیم بفهمیم هاردمون SSHD هست یا نه؟
روی جعبه لپ تاپ نوشته که هاردش معمولی است یا SSHD.نقل قول:
روی لیبل بغل جعبه که اطلاعات لپ تاپ هست را نگاه کنید، اگر نوشته بود 1TB+8GB SSD یعنی هاردش SSHD است.
از نظر خدمات، من تجربه گارانتی سازگار و آواژنگ را دارم و فکر میکنم از نظر گارانتی از بسیاری گارانتی ها بهتر هستند.نقل قول:
یک مورد هارد با گارانتی سازگار بود که ایراد داشت و چون طی 48 بعد از خرید بردم گارانتی، یک نمونه نو جایش دادند.
یک مورد تبلت هم با گارانتی آواژنگ بود که البته بعد از چند ماه خراب شد و بعد از چند هفته معطلی بالاخره پولش را پس دادند.
البته بگم که در مورد گارانتی اوات تجربه ای ندارم.
بنظرم با هزینه بیشتر اگر مدل SSHD دار را خریداری کنید، بهتر است.نقل قول:
من امروز زنگ زدم به یه فروشگاه مدل i7 با هارد sshd میخواستم گفت میاریم گفتم گارانتی سازگار داره گفت نه این مدل کلا گارانتی سازگار نداره.دروغ گفته یا واقعا نداره؟
من گفتم با یک کانفیگ خاص!!!یعنی شما بخاطر یک گارانتی حاضرید 100 تومن بیشتر بدهید که فقط سازگار بخرید؟؟؟نقل قول:
من خودم یه ماه پیش i7/8 ram/8ssd گرفتم با گارانتی سازگارنقل قول:
گارانتی سازگارش به طور عجیبی در بازار کم است.نقل قول:
یعنی بغیر از همان سایتی که دوستان معرفی کردند، من نه در بازار رضا و نه ایران هارد sshd گارانتی سازگار ندیدم.
ببینید بستگی به شما داره.نقل قول:
مثلا یکی هست که اصلا به گارانتی اعتقادی نداره و اگر دستگاه گارانتی دار هم بخره و ایراد برایش پیش بیاید، برای تعمیر پیش گارانتی نمیبره.
بعضی ها هم هستند که دنبال دردسر نیستند و با گارانتی ای میگیرند که خیالشان راحت باشه.
بعضی وقت ها و اکثرا هم مردم اصلا اطلاعی از تفاوت گارانتی ها ندارند و برایشان هیچ فرقی نمیکنه و همه گارانتی ها را یکسان میدانند.
من خودم زمانی که این لپ تاپ را خریدم، مدل سازگار ارقام sshd دارش نبود. با گارانتی سریر گرفتم و بابت همین گارانتی 40 هزار تومان پول دادم. یعنی بدون گارانتی اش 40 هزار تومان ارزانتر بود و همان لپ تاپ را فروشنده با دریافت پول اضافه، گارانتی سریر میکرد.
در مورد گارانتی هم بگویم، بهترین گارانتی هم ممکن است بعضی وقت ها زیر بار یک مورد نره و این بستگی به خود آدم داره که چطور با کارشناسان گارانتی صحبت کنه و راضی شون کنه که دستگاه در اثر ضربه و ... دچار مشکل نشده.
در کل میگم که تصمیم با خودتان است.
دوستانی که با مدل ssd دار کار کردن،دقیقا این Ssd 8g چه تاثیری داره،فقط برای سرعت بوت ـه یا نه.
z510/i5/ram6 و هارد معمولینقل قول:
ای بابا یکی از دکمه های کیبورد در اومد(f2) ! اول لق بود قسمت پایینش بلند شده بود یکمی دس زدم بهش دیدم در اومد:n02:
به نظر نمیاد شکسته باشه...انگار از جاش در اومده
باید حتما ببرم گارانتی یا بیرون درست میکنن؟ حس میکنم خودمم میتونم درستش کنم:eh:
با بررسی هایی که اخیرا کردم به این نتیجه رسیدم کهنقل قول:
نه تنها در سرعت بوت ویندوز، بلکه در اجرای برنامه هایی که بطور متناوت استفاده میشود هم تاثیر داره.
این 8 گیگ حافظه کش هارد، اطلاعاتی که بیشتر توسط کاربر استفاده میشود، مثلا برای اجرای برنامه ها و ... را در خودش نگه میداره و در مواقع لزوم خیلی سریعتر میتوانی به آنها دسترسی داشته باشی.
دو سایت زیر را هم نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خوبی میتوانی مقایسه SSHD با HDD و SSD را ببینی.
همینطور سایت زیر که از نظر کپی کردن اطلاعات این هاردها را مقایسه کرده که مسلما سرعت SSHD از HDD بالاتر بوده.
در نهایت اینکه بنظرم ارزش داره هزینه بیشتری کنید و SSHD بگیرید.
خصوصا به این دلیل که ضعیفترین قطعه از نظر عملکرد در این لپ تاپ و بیشتر لپ تاپ ها، هاردش هست که خب، هارد بهتر مسلما، باعث عملکرد بهتر لپ تاپ میشه.
دوستان بعد نصب ویندوز 8 شروع به نصب درایورها کردم اما درایور کارت گرافیک نویدیا و دوربین نصب نمیشه. حتی درایورها رو از سایت خود لنوو هم گرفتم اما تاثیری نداشت. مشکل کارت گرافیکم مشابه مشل یکی از دوستان در پیج 103 هست یعنی دقیقا همون ارور رو میده. ممنون میشم راهنمایی کنین
سلامنقل قول:
بعد مدت ها اومدم به این تاپیک
کلیدهای کیبورد راحت کنده میشن و میشه دوباره جا زد
من خیلی از دکمه ها رو کندم و جا زدم :n02: نیازی به تعمیرکار نیست
با گارانتی سازگار هست اما خیلی کمه فقط این ها دارن: e4oosh.comنقل قول:
آره چون آوات گارانتی اصلا با اعتباری نیست اگه دستگاه رو خریدی و دیدی خراب باشه اونوت می فهمی برای گارانتی خوب بیشتر از 100 تومان هم ارزش داره که بدینقل قول:
اون دستگاه هایی که تعمیر شدن و به وسیله ی خود کارخونه دوباره به بازار فرستاده شدن توی شماره سریالشون حرف r دارن؟
بله معمولا دستگاه هایی که refurbished هستند، در آخر سریالشان حرف R اضافه میشه.نقل قول:
مثلا NB234UA#ABA و NB234UAR#ABA
من امروز کاملا به قصد خرید این لپ تاپ رفتم چنذ تا مغازه نداشتن که گفتن اگه بخواین یه روزه براتون میاریم تا این که رفتیم یه مغازه که داشت و آخرین موجودیش هم بود گفت اما ....این لپ تاپ رو خیلی میارن برای گارانتی و خرابی زیاد داره گفت من هر لپ تاپی بخواین میارم براتون و برای من فرقی نداره اما این مدل خیلی خرابی داره اگه لنوو میخواین g510 خوبه و لپ تاپ های ایسر مدل e1 هم خوب هستند.سرس n ایسوس رو گفتم که میخواستم بخرم(اما پشیمون شدم ) که ایشون گفتن داغ می کنن و همچنین سری x ایسوس رو هم گفتن خرابی زیاد داره یکی دیگه از گزینه های مورد نظر من سری k ایسوس بود که گفت اونم خوبه اما تاکیدی روش نکرد....خلاصه من دوباره برگشتم سر خونه ی اول دیگه فقط دو سه تا برند مونده که در موردشون تحقیق نکردم که این طور که من پیش میرم احتمالا به اونا هم میرسم ...خلاصه دوستان ببخشید این همه سوال پرسیدم و وقت شما رو هم گرفتم ممنون بابت همه چی.
اول اینکه تجربه ثابت کرده به حرف مغازه دار نباید گوش کردنقل قول:
بعد اینکه گفته میشه یه لپ تاپ حالا هر مدلی که میخواد باشه ، خرابی زیاد داره حرف نصفه و نیمه ای هست
خب لپ تاپی که توی بازار ایران پرفروشترین هست معلومه که از بقیه برندها برگشتی بیشتری داره
ضمن اینکه خود کاربر هم نقش زیادی تو این خرابی ها داره
اما یه سری خرابی ها هست که تو اکثر لپ تاپ های یه مدل مشترکه و این مساله خیلی مهمه
مثلا تو z510 گفته میشه هاردهای Seagate مشکل داره
یا سری k ایسوس بعضی مدل هاش مشکل شارژر و باطری دارن و بعضی هم یه مشکل عجیب که صفحه نمایش ناگهان خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه
من خودم z510 دارم و با مشکل اول دست و پنجه نرم کردم و در نهایت فهمیدم که مشکلی نیست (تو صفحه های قبل به تفصیل بحث شده)
و اون مشکلات ایسوس هم از دوستان تعمیرکار شنیدم
ولی در کل باید بگم که این برندها (اپل ، لنوو ،ایسوس ، اچ پی ، دل ، ایسر ) همشون واسه خودشون غول هستن و سعی در بهتر تولید کردن دارن
اگه پول دارین قطعا اپل بگیرین و اگه نه لنوو و ایسوس هر دو در کل خوبن واقعا
من اون موقع که میخواستم لپ تاپ بگیرم فرقی نمیکرد ایسوس باشه یا لنوو
متاسفانه ایسوس تو این قیمت از پردازنده سری u استفاده کرده که قدرتشون کمه یعنی تقریبا میشه گفت از لحاظ قدرت
core i7 4500u < core i5 4200m
core i7 4500u = core i5 3230m
به خاطر همین و قیمت پایین تر و کیفیت تقریبا برابر(ایسوس یه کم بهتره) و قدرت خیلی بیشتر لنوو
لنوو انتخاب کردم و تا حالا هم 5 تا گرفتم
1 دونه هم g510 گرفتم که کیفیت ساخت و design اصلا قابل مقایسه با z510 نیست مخصوصا جنس پلاستیک پشت صفحه و ضخامت لپ تاپ
نقل قول:
پیدا کردم از کجا باید روشن کرد تصویرشو تو سرچ بزنین camera بعد که بازش کردین پایین تصویر تنظیمات داره که تصویرتونو میتونین روشن کنین ولی بازم کیفیت دوربینش افتضاحه ولی دیگه تاریک نیست
چجوری میتونم تاچ بد رو موقتی هنگام بازی یا تایپ غیر فعال کنم؟
چجوری میتونم تاچ بد رو موقتی هنگام بازی یا تایپ غیر فعال کنم؟
کسی نبود به داد ما برسه؟!نقل قول:
با زدن دکمه f6نقل قول:
منم تو نصب درایور برای ویندوز 8.1 خیلی مشکل داشتم ولی دوستان راهنمایی کردن و مشکل حل شد. ی فایل تو سی دی درایور هست (Lenovo Driver Installation Guide) که ترتیب نصب درایورهارو توش نوشته براساس اون درایورهارو نصب کنید و بعد از نصب هر درایور درصورت درخواست ری استارت، اینکارو انجام بدین انشالله که مشکلتون حلشهنقل قول:
متاسفانه مشکل هیچ جوره حل نشد و بردم گارانتی اونا هم مشکل رو سخت افزاری میدونن، حالا ببینیم گارانتی چه گلی به سر ما میزنه!نقل قول:
دوستان! یه کمکی به من بکنید،من میخوام کانفیگ i5-8gig رو بخرم،یه سایت معتبر و ارزون معرفی کنید.من تو گشت و گذاری که داشتم comland.ir ارزونتر از همه جا بود،210000 با گارانتی اوات،دیجی کالا 6گیگ ـَش رو 210000 میده،کلا یه راهنمایی بکنید،ممنون.
درمورد حرف مغازه دارها که واقعا مفت حرف میزنن!!!میخان جنس خودشون را بندازند....نقل قول:
ولی در مورد سری G!!!منم اولش نظرم مثل شما بود ولی چند بار که بررسی کردم واقعا فرق خاصی لااقل توی کیفیت ساخت و مونتاژ بین G ندیدم،فقط Z خوشکلتره!!!درضمن جنس پشت G بنظرم که با E531 فرق زیادی نداشت و بد نبود ولی جنس داخلش یکم توی ذوق میزد،بنظرم هم کیبوردش خوب بود ..ولی کیفیت صفحه اش وقتی کنار هم باشه،میفهمیZ به معنای واقعی افتضاحه!!!!قبلش اصلا باور نمیکردم که اینطور باشه...دی و بهمن پارسال که G اومده بود از Z گرونتربود ولی حالا دقیقا برعکس شده...برای بررسی به دوستان پیشنهاد میدهم برید هایپراستار اونجا نمونه های Z و G روشن هست...
من پیشنهاد می کنم با گارانتی سازگار بگیری نه اوات، باز هم خودت می دونی ولی گارانتی سازگار رو توی این سایت داره که من خریدم e4oosh.com و برام رایگان هم ارسال شد و مشکلی هم نبودنقل قول:
سلام دوستان.من خوردم به یه مشکل اساسی.نمیتونم کارت گرافیک ان وی دیا و اینتل رو نصب کنم.
لطفا راهنماییم کنید.
محتوای مخفی: 1
میخوام وارد منوی اینتل بشم که این ارور رو میده،ولی نرم افزار ها با این گرافیک اجرا میشن و تصویرم حالت عادی داره.
من نمیتونم درست نصب کنم یا مشکل از جای دیگه هست؟
اینم بگم که بعد از نصب این گرافیک و ری استارت شدن سیستم این پیغام میاد.
محتوای مخفی: 2
من نمیدونم باید چیکار کنم.
کارت گرافیک ان وی دیا هم همین مشکل مشابه رو داره
محتوای مخفی: 3
معذرت میخوام اگه طولانی شد.
دوستان سایت کام لند معتبره؟ میخوام ازش خرید کنم.
مشکل شما احتمالا همون سخت افزاریه مثل تجربه مننقل قول:
قابل تعمیر هم نیست چون باید مین عوض شه
پیگیر تعویض بشید
از روز اول این مشکلو داشتید؟