ممنون از جوابهای کاملتنقل قول:
آقا یه سوال مهم تفاوت HD-555 با HD-595 چقدره؟ فکر میکنین ارزشش رو داره انقدر هزینه اضافه کنم؟ البته اگه از خارج تهیه کنم یا واسه من کیفیت و بیس فرقی محسوسی نمیکنه؟
Printable View
ممنون از جوابهای کاملتنقل قول:
آقا یه سوال مهم تفاوت HD-555 با HD-595 چقدره؟ فکر میکنین ارزشش رو داره انقدر هزینه اضافه کنم؟ البته اگه از خارج تهیه کنم یا واسه من کیفیت و بیس فرقی محسوسی نمیکنه؟
حالا میریم سراغ اصل موضوع هدفون.نقل قول:
اگه میتونی از خارج بگیری شک نکن اگه میتونی بیشتر خرج کن مثلا یه sr-125i به برادرت بگو بگیره با یه iBasso T3 خوب مچ میشن.
من بهت توصیه میکنم تو فرروم های مطرح تر خارجی نیازت رو بگو خیلی منطقی تر و بهتر به نتیجه میرسی چون کسی میتونه بهتر راهنمایی کنه که وسیله مورد نظر رو تجربه کرده باشه.
از من میشنوی بقیه بحث رو تو فرروم های زیر ادامه بده با بوجه و شرایطی که داری اون جا خیلی بهتر به نتیجه میرسی.
کد:http://www.head-fi.org/forum/list/103
کد:http://anythingbutipod.com/forum/forumdisplay.php?f=22
اون وقت هم میتونی هدفون بهتری انتخاب کنی و با ریسک کمتر (اصل تقلبی)کد:http://iaudiophile.net/forums/forumdisplay.php?f=13
تنوع بیشتر
تجربه خیلی بیشتر
و مقرون و معقول ترین سایت برای خرید از کانادا
اگه خودت احساس کردی نمیتونی یا حوصله نداری تو نوشتن پست ها بهت کمک میکنم ولی مطمئن باش اصلا ضرر نمیکنی.
grado یه ایراد داره اونم فول سایز نیست انتخابم محدود شد به hd-555 یا hd-595 ( مگر اینکه شما پیشنهاد بهتری داشته باشین که خوش حال میشم بشنوم ) فقط موندم تفاوتش چقدره باهم این 2 تا؟ می ارزه انقدر هزینه کنم یا نه؟نقل قول:
مشخصات فنی Sennheiser از AKG بالاتر بود و قیمت AKG هم بالاتره فروشش هم تو خارج کمتر(توی هم رده ها)...Sennheiser بهتره نظر شما هم همینه؟
من خودم بیشتر akg دارم:نقل قول:
akg 340
akg 518 DJکد:http://iaudiophile.net/forums/picture.php?albumid=75&pictureid=417
با چند تا دیگه (سونی و کریتیو ...)کد:http://iaudiophile.net/forums/picture.php?albumid=75&pictureid=435
ولی ریسک اصل و تقلبی رو هم در نظر بگیر.
خوبی akg تو ایران این هست تنها برندی هست که به قیمت جهانی فروخته میشه.
من راستیتش ربطی بین اندازه هدفون وکیفیت نمیبینم.
اگه منظور شما راحت نبودن grado هست قبول دارم.
ولی کیفیت و حالت صدا همچین ربطی به اندازه هدفون نداره.
AKGرو از کجا میشه خرید؟ از akg چقدر راضی هستی؟ بهترینی که داشتی کدوم مدلش بود؟نقل قول:
PM شد.نقل قول:
لیست محصولات و قیمت AKG:
کد:http://avasunrayan.com/WebFiles/WebGenerator/ESMAILZADEH/Files/akg%20tir%2089.pdf
ممنون ...آقا گارانتیش ماله کجاست؟ آقا قیمتها مشکوک نیست آخه مگر میشه دقیقا قیمتها مثل amazon.com باشه ؟ از جای که فرمودین بگیرم مطمئن هستش؟نقل قول:
به نظر من این شرکت مطمئن هست خیلی با اعتباره(از نظر من)نقل قول:
گارانتی آواسان همون جاهایی که برات PM زدم.
ویرایش:
البته قابل ذکر هست که همه محصولات این شرکت نزدیک قیمت جهانی هست.
برای من هم همچین سوال پیش اومده بود ولی وقتی دیدم همه سطح شهر و مراکز فروش تجهیزات حرفه ایی صدا فقط از این برند هدفون اون هم از این شرکت هست دیگه مطمئن شدم.
نقل قول:
عزیز ظاهرا اخر aurvana رو گرفتی درسته ؟ ...
ممنون میشم بیای اینجا و نظر و تجربه ات رو در مورد این earphone بگی ممنون ! ...
* کلا هرکی هدفون یا ایرفون و ... بگیره بیاد نظرش رو بگه تا کمکی باشه برای دیگردوستانی که میخوان هدفون بخرن.:46:
سلام دوستان
من یه earphoneمیخوام تا قیمت 30 تومن . باس خوبی داشته باشه و وقتی میذاریش تو گوش صدای بیرون به داخل نیاد . حتی الامکان گوش رو هم اذیت نکنه :31:
چی پیشنهاد میدید؟
تو این رده in ear بگیر تو این in ear ها هم صدا بیرون نمیاد چون بسته هست مشکلی نیست ..نقل قول:
کریتیو و سونی برندهای خوبی هستند ...
یه کم بیشتر بذاری میتونی ep830 هم بگیری که مدل خوبی هست از نظر کیفیت و باس و ...
تو این رده کریتیو هم ep630 خوبه که خودم 6ماهه دارم راضی هستم باس خیلی خوبی هم داره قیمتش ه م حدود 18تومن هست ...
کلا سری ep کریتیو تو این رده ها واقعا عالی هست ...
ex35 سونی هم مدنظر داشته باش ...
مرسی از راهنماییتنقل قول:
قیمت ex35 و ep830 چقدره؟
ex35 حدود 25نقل قول:
ep830 فکر کنم حدود 35 باشه!(اصلا مطمئن نیستم:31:)
نقل قول:
اره 35 حدود 25تومن هست ...
830 هم همون حدودای 34-35 میتونی بگیری ! ...
سلام.
بچه ها بنظرتون من بلاخره Sony MDR-XD200 رو بگیرم یا Creative HQ 1400 رو؟
ممنون میشم راهنمای کنید..
سلام دوستان، ما (من و دوتا از دوستانم!) قصد داریم سه تا هدفون وایرلس بگیریم، ولی واقعا نمیدونیم چی بگیریم! لطفا راهنمایی بفرمایید،
مشخصات:
1. کیفیت صدا برامون مهمه خیلی
2. قیمت: حدود 150
با مطالعه این تاپیک بنظر میرسه سنهیزر گزینه مناسبی باشه ولی اینکه کدوم مدل؟ (البته مدل bt310ش فکر کنم خیلی خوب باشه ولی احتمالا تو ایران باید دور و بر یه تومنی پولش باشه!!!) بعد اینکه قیمتهاش رو در ایران از کجا میشه گیر آورد؟ و سوم اینکه آدرسی، سایتی، شماره ای از جایی که نمایندگی چیزی باشه وجود داره بما بدین؟ درنهایت آیا اصلا این برند خوبه یا بهتر ازین هم هست؟
پیشاپیش خیلی ابراز ارادت میکنیم بخاطر لطفتون، م،
سلام دوستان من دیروز رفتم و یک ایر فون عالی خریدم اسمش K321 AKG صدای فوق العاده با کیفیتی داره-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت:57000 تومان
یه چیز جالب بهت بگم صدای این با مدل های گرون تر داخل گوش AKG تقریبا یکی هست و به نظر من بهترین انتخاب و مطمئنترین تو بازار خیلی خیلی محدود ایرانه.
سلام به همه دوستان من ۱ هفته مسافرت بودم
میخواستم ببینبم واسه کار با pc با توجه که مهمترین چیز واسم کیفیت و بیس مناسب هست و همه نوع سبک آهنگی هم گوش میدم شما کدوم یکی از این ۲ مدل رو پیشنهاد میدید و چرا؟
akg K142hd یا Sennheiser HD555
نقل قول:
555 برای فیلم دیدن هم واقعا مناسب هست و همچنین از نظر طراحی و راحتی اونطور که تو بررسی ها اومده و تجربه شخصی که داشتم خیلی خوب بود ... جدا از طراحی و راحتی از نظر شفافیت صدا عالی هست و باس معتدلی داره و به خوبی همه سبک هارو ساپورت میکنه بدون اینکه کم بیاره چون هدفون open عالی هست ...
کلا اگه میتونی 555 بگیری خیلی خوبه ...
555 خیلی خوبه ولی من خودم از خریدم سنهایزر تو ایران میترسم.
چرا دوست خوبم؟نقل قول:
دوستان یه سوال
HD555 که الان موجود نیست معلوم هم نیست بیاد اما K142 HD موجوده و ۲۱۵ میده حالا بنظرتون همینو بگیرم بعدا پشیمون میشم و تفاوتش با HD555 زیاد؟ k142 hd که اینجا هست اصله؟
راستی k142HD نوشته semi closed هستش اما hd555 نوشته open هستش و این یعنی اینکه احتمالا باید بیس k142 hd قوی تر باشه و کیفیت صدای hd555 بالاتر. درسته؟
k142 hd یه ۴ سال جدید تر تولید شده.
یک بدی دیگه هم که k142 hd داره اینه که بعد از ۲ ساعت گوش داغ میشه البته من بیشتر از ۲ ساعت موزیک گوش نمیدم چون میدونم واسه گوش ضرر داره...حالا نظرتون در کل چیه؟
سن هایزر ها تو بازار تقلبیش خیلی زیاد شده ولی بازم میشه گیر اورد به سختی ...نقل قول:
(البته به لطف اقای فلان 1000 تا قطعنامه هم صادر بشه هیچ ضرری به ما نمیزنه ملت فهیم ایران خودشون تولید میکنند میتونی اون ها رو بخری)
.................................................. .
closed ها صدا رو ایزوله میکنن و خوب باس های قوی و خوبی دارند ولی استفاده از اون ها کمی محدود تر میشه و برای فیلم دیدن مناسب نیستن و از طرفی چون صدا رو ایزوله میکنند و باس ها قوی هست زیاد مثل open ها نمیتونید به طور یکسره ازشون استفاده بکنید و مشکل ایجاد میکنه برای همین کلا ارزون تر هستند...
*البته خیلی از هدفون های حرفه ای که تو استودیو ها موقع ضبط اهنگ به کار میره هدفون های بسته هستند چون صدای دقیقی دارند ...
*در کل هدفون های closed برای استفاده شخصی به درد کسی میخوره که فقط اهنگ گوش بده اونم نه به مدت خیلی طولانی و بیشتر هم رو سبک های الکترونیک متمرکز باشه)
بچه ها یه هدفون بهم پیشنهاد بدید تا 40 تومن....بیشتر هم راک و متال و ترنس گوش میدم
K142 HD رو تأیید میفرماید دوستان ؟ با توجه به اینکه SEMI-CLOSED هست یا فقط HD 555 مناسب من ؟ البته من فقط واسه موزیک میخوام اونم نهایت ۲ ساعت اما با نهایت کیفیت و بیس مناسب...نظرتون؟
سنهایزر رو یا مسافر میاره یا یک سری فروشنده با واسته از چین.نقل قول:
ولی AKG رو فقط یه شرکت میاره که نماینده شرکت شاب هست(کریتیو) و آواژنگ(لاجیتک)و نماینده انحصاری
/harman kardon/AKG/irever/archos و رو همه محصولات اپل هم کار میکنه با چند چیزه دیگه اعتبار این شرکت وارد کننده که به واقع تنها شرکت تخصصی تجهیزات قابل حمل صدا هست به قدری زیاد هست که اطمینان فرد رو هنگام خرید زیاد کنه.
سونی هم هست بعضی مدل هاش هم خوبه ولی قیمت گذاری نمایندگی های ایران واقعا زیاده (البته کمان رایانه قیمت های منطقی تری داره).
کریتیو هم قیمتهای خوبی داره و این سه برند مطمئن هستند.
این چیزی هست که من از بازار ایران فهمیدم ولی اگه برادرت خارج هست بگو از همون کانادا با قیمت معقول و اطمینان بیشتر برات بگیره.
من از تهران میخوام بگیرم چون تا برادرم بخواد بگیرئو بفرستئو اینا چند ماه طول میکشه با این صحبتها و با توجه به اینکه قیمتی هم که داره فوقالعاده به قیمت جهانیش نزدیک بنظرت دوست خوبم فردا برم همین k142 hd رو بگیرم؟نقل قول:
سایت شرکت گارانتی کنندشو بهم میدی ممنون
سلام دوستان
سوالم این هست که به نظرتون سنهایزر PX100 - II می ارزه اگه 108 تومن بخرم؟ تو یکی از فاروم های همسایه یکی با این قیمت میخواد بفروشه! نظرتون چی هست؟
پیشاپیش ممنون
مثل قرعه کشی میمونه از کجا میخواهی بفهمی که اصله؟نقل قول:
سالمه؟
هان؟! نمیدونم والا :دینقل قول:
شاید بتونم حضوری بخرم ازش. حالا اونش مهم نیست، فرض بر اینکه همه چی درست باشه می ارزه به این قیمت؟ :40:
دوستان عزیزم من فردا میخوام AKG K142HD رو بخرم خواهشاً اگه کسی بدی یا نکتهٔ مشکل داری تو این هدفون دیده بگه...یا اگه چیز بهتری رو با ۲۰۰ تومن سراغ داره که اینجام پیدا میشه بهم بگه... ممنون
با سلام خدمت دوستان .
من بیشتر صفحات این تاپیک رو خوندم . در ضمن اینکه تعداد زیادی review و recommended و بحثهای فرومای خارجی رو زیر و رو کردم .
کلا بیش از یه سال و نیمه که دنبال یه هدفون خوب میگردم .
0-من توی شیراز هستم .
1-روی SONY تعصب دارم .
2-اولویت اولم روی گوش دادن به موزیکه . در محدوده ی ایرانی-پاپ-داریوش-قدیمی-خارجی-سلین دیون . ولی خیلی حساسم به اینکه موسیقی رو همون جور که آهنگساز زحمت کشیده بشنوم و محو موسیقی بشم و سرسنگین و گوش داغ نشم .
3-فیلم هم میبینم با کامپیوتر .
3-فقط میخوام به کارت صدای آنبرد کامپیوتر وصلش کنم و playstation3 و xbox360 .
در ضمن اینکه از همون اول منتظر این بودم که یه نمایندگی خوش قیمت سونی ، یکی از این بستنی ها رو بیاره :
MDR - RF 4000 K
MDR - V6 or MDR - V600 DJ
MDR - XB 500
یا اینکه خوش خیال این بودم که sennheiserHD280pro گیر بیارم . ( با توجه به اینکه دلارش 99 بود ؛ نه اینکه نمایندگیش بده 240 تومن!!!! ) .
خلاصه اینکه شده این روزا و یه نمایندگی توی خود شیراز XB500 رو آورده 80 تومن .
در ضمن اینکه دو BOXSHOT متفاوتشو از اینترنت دیدم که این نمایندگی اولی رو داشت :
1
2
چه کار کنم ؟؟؟؟ اگه میگید همین مدل ، کدوم اصلیه ؟ از این مدلايي که من می پسندم ، کدوم رو میدونید که توی ایران هست ؟ قیمت هر کدوم چنده ؟
ممنون که وقت میذارید .
راهنمايي و کمک مي خوام لطفا .
البته 280 و 380 pro جز هدفون های حرفه ای هستند و هردوشون هم هدفون های بسته هستند...
این نوع هدفون ها با توجه به ساختاری که دارند برای فیلم دیدن و بازی زیاد مناسب نیست ...بیشتر تمرکز رو موزیک هست در این هدفون ها و البته با توجه به بسته بودن و مقدار impedance به مدت طولانی نمیتونی با این هدفون ها اهنگ گوش کنی و ....
به هر حال این 2هدفون واقعا هدفون های حرفه ای هستند ...
ولی با توجه به نیازهایی که داری تو سن هایزر مدل های 555 و 485 خوب هستند تو ایران ... مدل های ای کی جی هم مدنظر بگیری خوبه...
سلام دوستان عزیز من بالاخره با کمک همهٔ دوستان امروز akg k142HD رو گرفتم به قیمت 205000 تومان ...خوب باید بگم مدلهای دیگه ای هم بود که من تست کردم میشه گفت کیفیت و بیس مدلهای بسته از این مدل به مراتب بهتره اما واقعا به درد بیشتر از ۲۰ دقیقه آهنگ گوش کردن نمیخوره و گوش رو خسته میکنه اما k142hd با اینکه اون بیس رو نداره و خیلی به هدفون های refrence نزدیکه باید بگم راحتی خاصی داره گوش رو خسته نمیکنه و کیفیتش کاملا هر کسی رو ارضا میکنه و خیلی خوبه ...جزئیات آهنگ رو بخوبی پخش میکنه اما تنها نکته منفی اینه که آنچنان محکم و بزرگ به نظر نمیاد اما اگه باهاش خوب رفتار بشه مشکلی نداره و ساخت اتریش هستش و همه سبک هام ساپرت می کنه
نقل قول:
من اگه 44 خط حرف زده باشم ، یه خطش مربوط به سنهیزر خداقیمت بود . اون وقت شما،انگار که نمایندگی سنهیزر باشید ، همین یه خطو گرفتید و جواب دادید . دستتون درد نکنه .
دوستان وقتی سنهایزر تو نمایندگیش فعلا موجود نیست و تقلبیشم میگن زیاده چرا همش از این مدل معرفی میکنید ... من با این دوستمون موافقم ... همیشه دنبال جنس مطمئن باشید...این نمایندگیشم من چند بار زنگ زدم اما گفت ۱ ۲ بار سفارش دادن نیاوردن واسشون و طوری هم میگفت که انگار قرار نیست بار جدیدم بفرستن ... البته من امیدوارم اینطور نباشه و تا ۲ ماه دیگه واسه دوستان بیاره
یکي از مشخصه های بد فروم ها اینه که وقتی یه نفر به کسی جواب میده ، هر چند درست یا نادرست و مخصوصا کامل یا ناقص ،،، یکی دیگه بهش جواب نمیده . وای به حالتی که سوال بی جواب مانده ، به صفحات قدیمی تر برسه .
پس باید بگم / بگیم : لطفا چند نفر به پست 1765 من جواب بدهند !
از همگی ممنونم .
هدفونهاي ريز از اون مدلهايي كه سرش پلاستيك داره تا 20 تومن چي خوبه....
اگه اينا خراب بشه(سيمش قطعي داشته باشه ) قابل تعمير هست؟!؟!
عموما کسی اون ها رو درست نمیکنه. البته مال من رو کردند فکر کنم چون قیمتش حدود صد و بیست بود تعمیر کردند.
ep630 کریتیو خیلی خوبه.
سلام دوستان ،راستش من هیچ اطلاعاتی راجع هدفنا ندارم...اما خودم میخواستم یک هنسفیری با کیفیت که بشه باهاش موزیک رو با کیفیت خیلی خوب و فیلم هارو هم با صدای عالی دریافت کنم(با لپتاپ)
قیمت تا سقف ۳۰ تومن چی پیشنهاد میدین؟؟
پیشاپیش از زحمتتون ممنونم
:10: