آخه شنفتم لپ تاپ سونی که معرفی کردید بدلیل نازک بودنش بلندگوهاش زیاد عالی نیستن و مثل سری جدید فیت ها نیستننقل قول:
در ثانی مگه این لپ تاپ تو بازار هنو هستش و عرضه میشه؟:n19: اگه بشه من مشتریشم
آخه شنفتم لپ تاپ سونی که معرفی کردید بدلیل نازک بودنش بلندگوهاش زیاد عالی نیستن و مثل سری جدید فیت ها نیستننقل قول:
در ثانی مگه این لپ تاپ تو بازار هنو هستش و عرضه میشه؟:n19: اگه بشه من مشتریشم
نقل قول:دروغ میگننقل قول:
ام اس ای جی ای شست بخر داش
با گارانتی رهجو نه ولی شاید با سریر باشه حتی f23b9e هم هنوز میفروشن دیجی کالا هم داشتنقل قول:
اگه میخوای لپ تاپ کامل بخری N550JK بگیر یا GE60
سلام
راستش اول پرسشی دارم و بعد پاسختون درخواستم رو میگم
ببینید یه لبتاپ هست فرض میگیریم رزولوشن تصویرش 1680*1050 هست و یه لبتاپ دیگه رزولوشنش 1920*1080 و به قولی فول اچدی هست
حالا اگه ما بخوایم لبتاپ رو با کابل HDMI به Led وصل کنیم که تصویر رو از Led ببینیم هم واسه بازی و هم واسه فیلم نگاه کردن(یعنی این وسط لبتاپ یه واسطه هست واسه ما و تصویر رو از جای دیگه میخوایم ببینیم)این رزولوشن لبتاپ تاثیری بر کیفیت تصویر Led واسه بازی و فیلم داره یا نه ؟؟؟
حالا اگه تاثیر داره و رزولوشن مهم هست تا سقف 2 میلیون یه لبتاپ پیشنهاد بدید که بازیهای روز رو تقریبا با کیفیت عالی بتونم اجرا کنم و همچنین از دیدن فیلم هم لذت ببرم
و اگر تاثیری نداره این رزولوشن تا 1300 پیشنهاد بدین لطفا
فقط خیلی خیلی زود لطفا راهنماییم کنید تا پول از دستم در نرفته
سلام
راستش اول پرسشی دارم و بعد پاسختون درخواستم رو میگم
ببینید یه لبتاپ هست فرض میگیریم رزولوشن تصویرش 1680*1050 هست و یه لبتاپ دیگه رزولوشنش 1920*1080 و به قولی فول اچدی هست
حالا اگه ما بخوایم لبتاپ رو با کابل HDMI به Led وصل کنیم که تصویر رو از Led ببینیم هم واسه بازی و هم واسه فیلم نگاه کردن(یعنی این وسط لبتاپ یه واسطه هست واسه ما و تصویر رو از جای دیگه میخوایم ببینیم)این رزولوشن لبتاپ تاثیری بر کیفیت تصویر Led واسه بازی و فیلم داره یا نه ؟؟؟
حالا اگه تاثیر داره و رزولوشن مهم هست تا سقف 2 میلیون یه لبتاپ پیشنهاد بدید که بازیهای روز رو تقریبا با کیفیت عالی بتونم اجرا کنم و همچنین از دیدن فیلم هم لذت ببرم
و اگر تاثیری نداره این رزولوشن تا 1300 پیشنهاد بدین لطفا
فقط خیلی خیلی زود لطفا راهنماییم کنید تا پول از دستم در نرفته
سلام
من در حدي نيستم بگم ولي تا اونجايي كه من ميدونم وقتي وصل ميكنيد به تيوي ديگه فيلم داره روي تيوي پخش ميشه و خودشو با كيفيت صفحه ي تيوي مطابقت ميده و لپتاپ اينجا مثل يه هارد عمل ميكنه
خیر تاثیر نداره. مهم رزولوشن led هست
lenovo Y50 کی وارد بازار میشه؟
دوست عزیز معلوم نیست اما اگه واقعا میخواید بخرید باید از خارج کشور تهیه کنید مثلا من خودم میخوام یه لپ تاپ گیم بخرم و از دبی هم میخرم چون در اونجا گارانتی خود شرکت سازنده هست و ارزون تر البته
سلام دوستان من یه لب تاپی میخوام تهیه کنم فقط برای فیلم دیدن طولانی مدت و وب گردی و موزیک، اهل گیم هم نیستم تا سقف 2 میلیون چی بگیرم خوبه؟ با تشکر
اگه زیاد اهل گیم نیستین z510نقل قول:
ممنون از راهنمائیتون فقط میخواستم بدونم کیفیت صفحه نمایش چه طوره قابل قبوله؟ HD هست یا نه؟نقل قول:
HD هست اما رنگ هاش بی کیفیته اگه صفحه با کیفیت میخواین flex 15 i5 بگیریننقل قول:
flex برام گرون در میاد تا رنج 2 تومان نمیخوام بیشتر هزینه کنم. فقط هم برا فیلم دیدن و وب گردی و موزیک میخوام. یعنی صفحه نمایش با کیفیت برای فیلم دیدن حدود 2 تومان غیر از z510 نداریم؟
Acer Aspire V5-573G
این کاملا برای شما مناسبه فقط dvd نداره اما flex i5 حدودا 2500 قیمتشه
ممنون فقط میخوام بدونم کیفیت صفحه نمایشش از Z510 بهتره؟نقل قول:
کیفیت صفحه نمایش 573 خیلی بهتر از z510 است.
سلام دوستان
من میخواستم y510p بخرم
این لپتاپ های lenovo y510p که کارتشون gt 750m هست(SLI نیست),میشه یه کارت gt 750m دیگه بخریم روش نصب کنند؟حدودا هزینش چقد میشه؟از لحاظ کارایی که فرقی با y510p sli شده تو شرکت لنوو نداره؟
راستی اگه sli بشه gt 750m Vram اش میشه 4GB?? یا همون 2gb میمونه؟
به نظر شما یه لپتاپ مثل asus n550 با گرافیک gtx 850m یا msi ge60 apache با کارت GTX 850m برای بازی بهتره یا y510p با کارت GT 750m sli?
یه مورد داشتیم می خواست همین کارو کنه زمانی که این لپ تاپ 3600 بود مدل SLI اش حدود 5 میلیون تومن می دادن . قطعا SLI خیلی بهتره ولی گرون تموم می شه . SLI اش هم می شه 4 گیگنقل قول:
2 تا 750 به صورت SLI به دردتون نمیخوره. هم داغ میکنه لپتاب ، هم پاوری مناسب رو باهاش نمیدن و کم میاره و مشکل ساز میشه ، هم اینکه یه دونه 850 تو اکثر موارد از 2 تا 750 بهتره
بچه ها تا اواخر تابستون لپ تاپ جدیدی از asus وارد کشور میشه؟
یه چیزی تو مایه های همین n550 با رابط اضافه برای ssd و هارد 7200 یا حتی گرافیک 8600
به نظرتون الان وقت مناسبی برای خرید لپ تاپ هست؟
تا 4.5 مشکلی ندارم ولی خوب از طرفی سرکار میرم و یجورایی خیلی مهم نیست الان بخرم یا اوایل پاییز
فقط تنها چیزی که مهمه اوایل پاییز به لپ تاپ نیاز دارم همین
اگه الان بخرم n550jk میگرم
حالا نظرتون چیه به نظرتون بگیرم؟یا مدل بهتری تا اون موقع میاد؟
همین امروز به خر و هاردش رو با هارد SSD تعویض کن. به نظرم کارت راه می افته. تضمینی برای ورودمحصول بهتر یا عدم ورودش وجود نداره.نقل قول:
این زیر خاکی هم به درد خریداران صبور میخوره
تاپیک خوبیه
شاید بدرد دوستان بخوره تا بحث های مرتبط با عنوان تاپیک در این جا صورت بگیره.
با سپاس
با رواج CPU های نسل 6 اینتل با نام کد Skylake ، لپ تاپ ها هم کم کم به این نسل از cpu مجهز میشوند.
احتمالا تا چند ماه دیگر ASUS مدل N552VX مجهز به رم های DDR4 و صفحه نمایش Ultra HD و یا Full HD و مجهز به M.2 2280 SSD در ایران عرضه خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که در سال ۲۰۱۶ زیاد میشه غول های ۱۷ اینچی هستن
یه سر به سایت نوت بوک چک بزنید اکثر لپ تاپ هایی که در این سایت مورد بررسی قرار گرفتند ۱۷ اینچی هستن
دلیلش هم واضحه چون اینتل تونسته اندازه ضخامت مصرف باطری و گرما رو در نسل ششم به طور محسوسی کاهش بده
در نتیجه لپ تاپ های ۱۷ اینچی بسیار سبکتر و باریکتر از سری قبل شدند و از این رو جایگزین ۱۵ اینچی ها میشن
چون به جز یکم وزن بیشتر از همه لحاظ سرتر هستن حتی باطری..
تماشا کنید این غول ۱۷ اینچی hp envy 17 با این سخت افزار هم وزن و ضخامت خوبی داره و هم طول عمر باطری عالی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالیه ولی حیف که نمیشه داخل کشور خرید همین hp بیاد داخل کشور زیر 4 تومن عمرا باشه !!!نقل قول:
ما که کلی صبر کردیم نسل 6 اینتل بیاد که تقریبا به جا بوده چون لپ تاپ های گیمینگ از بالای 4 کیلو میان زیر 3 کیلو یا کمتر که فوق العاده هست
دوستان کسی اطلاع داره که این لپ تاپ ها نسخه های جدیدشون برای خاورمیانه ارائه شده یا نه ؟؟
این لپ تاپ به دلیل داشتن ssd قیمتش بالاست.
اگه با همین کانفیگ وارد بازار شه با این دلار زیر ۶تومن نمیتونید پیدا کنید.
اما فکر نکنم این کانفگ رو وارد کنند و ssd رو از روش حذف کنند
چون برای خودشون هم ارزونتر تموم میشه.
این لپ تاپ فقط ۲.۸ کیلوگرم وزن داره این شانس وارداتش رو میبره بالا
ولی نمیشه بطور قطعی گفت وارد میشه یا خیر
بعلاوه اچپی هم در ایران صاحب گارانتی
معتبر شده اما متاسفانه ایران رهجو هم
سیاست قبلیش رو داره ادامه میده
یعنی مدل های قدیمی و mid rang رو با قیمت بالا میفروشه.
اما اگه تهران تشریف دارید هنوز شرکت
هایی هستند که خودشون نماینده اچپی
هستند و مدل های قوی و high end رو وارد میکنند
اما نمیتونند تعداد بالایی وارد کنند متاسفانه
اما بنظرم اونا یکم انصافشون بیشتره
الان مدل های سری انوی Q برند اچپی رو
وارد کردند که نسبت به قیمت از سری
انوی K که واردات ایران رهجو و امثال اینا بود خیلی بهتره..