یعنی ---- تو قبر بابای رئیس شبکه 3 که این بازی رو پخش نکرد.تف بر ذاتش.یه مشت آشغال اومدن صدا سیما فرق مهم و غیر مهم رو تشخیص نمیدن.
Printable View
یعنی ---- تو قبر بابای رئیس شبکه 3 که این بازی رو پخش نکرد.تف بر ذاتش.یه مشت آشغال اومدن صدا سیما فرق مهم و غیر مهم رو تشخیص نمیدن.
این بعضیا بیراه هم فکر نمی کنن؛ وقتی به دنبال مربی هستند که هم حرف گوش کن باشه، هم پول خیلی نخواد و هم وطنی باشه ! شاید هم دوباره برن دنبال برانکو و امثالش؛ ولی باز هم یقینا به مذاق همون مربیانی که فکر می کنن تیم ملی ارث باباشونه خوش نمیاد و مجددا شروع می کنن به تخریب تا در نهایت روزی روزگاری به خودشون برسه.نقل قول:
در هر صورت بحث مهم تر این هست که وقتی یه مربی چند سال تویه یه تیم کار می کنه و برنامه هاش رو پیاده می کنه (به عقیده من نه، به عقیده خیلی از کارشناسان تیم ملی پیشرفت کرده !) برای حفظ این ثبات، نباید اون مربی رو عوض کرد. بماند که کیروش موفق عمل کرده بود. حالا هر مربی که بیاد قطعا می خواد راه خودش رو شروع کنه و در نهایت میشه نتیجه رو هم حدس زد؛ اون مربی هم به دلایلی در آینده ای نه چندان دور از کار بر کنار میشه؛ این مثل یه حلقه (loop) می مونه که بارها و بارها تکرار میشه. اصلا واژه "ثبات" در فرهنگ فوتبالی ما تعریف نشده !
چیزی که از بازی دیشب برای من قابل توجه بود نظم و انضباط تیمی بود. تیم منسجم بازی می کرد. یادم نمیاد آخرین بار در زمان کدوم مربی اینطوری بازی می کردیم !! رویه گل اول و دومی که خوردیم اون نظم با جاگیری های اشتباه بازیکنان وجود نداشت، طبیعی هم بود، مگر ما تویه این مدت در روزهای فیفا چند تا بازی خوب با تیم های بزرگ داشتیم ؟! اصلا ما نمی دونستیم روزهای فیفا چی هست !!
در نهایت ما می تونستیم به کیروش کمک کنیم تا به فوتبالمون کمک کنه. وقتی حاضر نیستیم خودمون برای پیشرفت فوتبال خودمون پا پیش بذاریم، نباید انتظار داشته باشیم به المپیک بریم یا به جام جهانی صعود کنیم یا حتی میزبانی جام ملت ها رو به ما بدن چون بقیه کشورها مثل ما نیستند؛ حتی اون کشورهای عربی هم با فاصله در برنامه ریزی از ما جلو هستند و احتمالا در آینده نزدیک افغانستان ترکمنستان و تاجیکستان هم از ما پیشی خواهند گرفت...
ديشب كيروش با خيال راحت كراوات بسته بود. احساس آزادي ميكرد بعد از مدتها :n02:
سایت فیفا هم خبر اتمام همکاری کیروش با تیم ملی ایران رو کار کرده. جالب اینجاس که خیلیها فکر می کردن این خبر دروغ یک آپریل فیفا باشه... که ای کاش دروغ بود.
خداحافظ سرمربی.
Queiroz steps down as Iran boss
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Carlos Queiroz has stepped down as [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] coach after the side's 3-1 loss to Sweden in a friendly on Tuesday night. The former Real Madrid and Portugal boss chose to make their friendlies against Austria and Sweden this week his final matches in charge.
"After four years of work with the national team, I am proud of the team and the individual players," Queiroz said, speaking to the Football Federation Islamic Republic of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (FFIRI) website after Tuesday's loss. "Now I am sad to leave the team, but that's life and I'm happy to be moving forward."
Queiroz, 62, became [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] coach in 2011 and guided them to the 2014 FIFA World Cup™. After the tournament, he signed a new deal which was due to run until the 2018 World Cup in Russia.
رسانه های کرهای با پوشش خبر خداحافطی کارلوس کیروش نوشتند این مربی پرتغالی که همیشه سیستم بدی برای ایران در مقابل حریفان ایجاد کرده بود در نهایت از تیم ملی کنار رفت!
به گزارش مشرق، کارلوس کیروش برای آخرین بار در بازی با سوئد روی نیمکت ایران نشست و این دیدار با برتری 3 بر یک سوئد به پایان رسید.
رسانه های کرهای با پوشش گسترده خداحافظی کارلوس کی روش از رفتن این مربی پرتغالی ابراز خوشحالی کردند که به نظر به ناکامی همیشگی آنها برابر فوتبال ایران بی ربط نیست.
پایگاه اینترنتی daily.hankooki با اشاره به خداحافظی کیروش نوشت: "سرمربی 62 ساله تیم ملی ایران پس از جلسه با رئیس فدراسیون فوتبال از رفتن خود از تیم ملی ایران صحبت کرد تا به ماه ها فراز و نشیب با فدراسیون فوتبال این کشور پایان دهد. این مربی پرتغالی در چند سال گذشته سیستم بدی را برای ایران در نظر گرفته بود که اوج آن بازیهای سراسر دفاعی در جام جهانی بود. کی روش علاقه دارد تا حریفان خود را در زمین مسابقه خفه کند و اجازه بازی زیبا را ندهد"
تمام کسانی که به جای انتقاد، تیم ملی رو کوبیدن؛ به جای فرصت دادن، منتظر بهانه گرفتن بود؛ به خاطر قطع شدن منافع شخصیشون سکوت نکردن و یکسره با آوردن دلایل دیگه، خواسته ملی و محبوبیت مردمی کیروش رو نادیده گرفتن، تک تکشون به کشور و مردمشون خیانت کردن. اصولا هم اینجا، خائنین راست راست میچرخن و ککشون هم نمیگزه!
.
قحطی مربی هم نیومده، ما هم به خاطر تیم ملی مون کیروش رو دوست داشتیم و داریم. الان هم به شخصه امیدوارم با رفتن کیروش، حداقل یک مربی تراز اول بین المللی جایگزینش بشه نه یه مشت مترسک بله قربان گوی فدارسیون./
دقیقا همین که شما میگید ولی متاسفانه مشکلات عمیقی تو فدراسیون مطمئن کسی بهتر از کیروش بیارم یا هم سطح و یا و... به نظر من بازم مشکل میخورهنقل قول:
قحطی مربی هم نیومده، ما هم به خاطر تیم ملی مون کیروش رو دوست داشتیم و داریم. الان هم به شخصه امیدوارم با رفتن کیروش،
حداقل یک مربی تراز اول بین المللی جایگزینش بشه نه یه مشت مترسک بله قربان گوی فدارسیون./
و احتمالا همین بلا سر کیروش در آوردن سر اون میاران الان فدراسیون شدیدا تو مشکل مالی برخورد از سال پیش مشخص بدتر کفاشیان اعلام کرد شاید اصلا جام جهانی 2018 حضور پیدا نکنیم
نمی دونم اینا کی می خوان به این نتیجه برسن که باید استعفاء بدن یا از این فوتبال برن ؟ به نظر من مشکل اصلی ما اون فدراسیون نشین ها هستن و هر وقت تغییری در راس فدراسیون انجام شد، میشه امید داشت که این فوتبال شاید پیشرفت کنه ! نمی دونم چرا این کفاشیان و دار و دستش دست از سر این فوتبال بر نمی دارن ؟! رئیس فدراسیون فوتبال باید یکی مثل علی دایی باشه، مثل رضا زاده در فدراسیون وزنه برداری. این اتفاقات ریز و درشت همیشه باعث میشه اصل موضوع رو فراموش کنیم.
دوست عزیز ایناسیابازیه فدراسیونه ! ایران کشورثروت مندیه ..یعنی تاحدی که میتونن امکانات بارسلونا ورئال مادرید بسازن .....شما ایرانو دسته کم گرفتینقل قول:
حالا ببین چه ادمایی داریم ماتو عرصه ورزش !!! اینجا ایرانی بودنو نشون میده ....ایناباپول بازی کردن ..خوردن ..وتمام لذت هاروبردن ..به اسم ورزش کلی پول خوردن
حالا مشکل مالی دارن!
شما عراق رونگاه کن ! یعنی اوناپول دارن ما بی پول! ..همش فیفا دی و المپیک و بازی ترتیب میدن
سرمربی اومد بزرگسالانشو منحل کرد تیم امید گذاشت جایه بزرگسالان دارن کلی نتیجه میگیرن به اندازه خودشون
با شرایط اونا اصلا نباید فوتبال داشته باشن :n08:
منم باشم ..شماهم باشی پول کلون باشه همشو میخوری دیگه کارنمی کنی
هیچ نظارتی نیست
فکر کردین کفاشیان کاره ایه تو فوتبال این مملکت؟نقل قول:
گودرزی از خداشه کفاشیان بره تا یکی 100 پله بد تر از این بابا رو بذاره سر کار
منم فکر میکردم کفاشیان همه کارس و فوتبالو اون خراب کرده ولی الان فهمیدن رئیس فدراسیون تو این مملکت یعنی کشک
دقیقا درسته ! این سلسله مراتب تا همون بالا بالاها وجود داره و اگه قرار اتفاقی بیافته از همونجا باید شروع بشه که خیلی بعیده ... پس خیلی راحت میشه نتیجه گرفت فاتحه این ورزش (نه فقط فوتبال) خوندست؛ اگه نگیم خیلی وقته خونده شده ... !نقل قول:
امروز چندین خبر اومد رو خبر گذاری که جناب مایلی کهن سر مربی تیم ملی شد که پیش بینی میشد تقریبا
تا ببینیم کفاشیان تائید میکنه یا نه
به هر حال من شخصا دیگه هیچ حمایت از تیم ملی نمیکنم تا وقتی یا کیروش یا کسی هم سطح یا بالاترش رو نمیکت باشه :n29: و مهم تر از اون فدراسیون و وزارت ورزش خراب کنن با اعضا دوباره بسازن :n29:
دقیقا مایلی کهن بیاد دیگه فکر کنم فوتبال ما به تهی برسه اصلا اسم فوتبال نباید گذاشت بزاریم پینگ پنگ رو چمننقل قول:
دقیقا درسته ! این سلسله مراتب تا همون بالا بالاها وجود داره و اگه قرار اتفاقی بیافته از همونجا باید شروع بشه که خیلی بعیده ... پس خیلی راحت میشه نتیجه گرفت فاتحه این ورزش (نه فقط فوتبال) خوندست؛ اگه نگیم خیلی وقته خونده شده ... !
پ.ن : الان خیلی عصبی خدایش پیگرم تو اینترنت یک کمپین ضد وزارت ورزش و فدراسیون بزارم :n34:
کل ملت خواهان موندن کیروش بودن ولی اصلا :n15:حی.وو.ن حساب شدن
کل ورزش دست دولته..مگه نباید حرف مردم وگوش کنن!ورزش مردمیه
این ادم هایه فدراسیون ورزش هیچ گاه با رای مردم قرارنمیگیرن !نمیدونم چرا
سازمان خصوصی سازی که هیچ کاری نمیکنه
سازمانی که 25سال پیش باید ساخته می شد :n15:
اگه بی پولن .چرامیگن انتظاراتو بر اورده نکرد ...
دشمن شاد هم شدن اونم کره ای که همیشه ضربه زن بود ....که بالاخره ازایران هتریکی.ضربه طوفانی خوردن بین تمام طرفداراشون
این فوتبال 20ساله که مرده خبرنداشتیم که کیروش بالاخره چشم مارو ازخوابی بازکرد ..پته همشونو ریخت تو آب
عربا کلی دارن توفوتبالشون خرج میکنن
یعنی ما ازعربا کمتریم !!
بعضی ها میگن اخه به توچه مشکل فوتبال ..خوب این کشورماست .یعنی به ماربط نداره!
وقتی اون همه حمایت کردن از کیروش، تویه برنامه سال تحویل، در نظرسنجی ها، در گزارش ها و ... و اینا باز هم کار خودشون رو می کنن یعنی فوتبال این مملکت فقط به چند نفر خلاصه میشه ! 60 و اندی میلیون دیگه اهمیتی ندارن ! این کمپین خیلی وقته وجود داره و اینم نتیجش !! :n27: البته باید دید خبر رسمی کلی اعلام میشه و واقعا تکلیف چیه.نقل قول:
سلفی تقدیمی کیروش به باند فدراسیون و وزارت ورزش :n09:
محتوای مخفی: کلیک کن
پ.ن : اقا این کیروش شباهت خیلی خاصی به بازیگر liam neeson داره اگر لاغر تر بود خیلی شباهت زیاد تر میشد
محتوای مخفی: کلیک مبارک بفشار :)
قسمت بعدی فیلم تیکن 4 بدن به کیروش فیلمنامه بشه مبارزه با مافیا وزارت و ورزش و فدراسیون :n02:
برگشت کیروش به ایران عجیب بود برام
نشون میده یه دور صحبت باقی مونده
یکم امیدها زنده شد!
یه عده سرمربی هستن چون 10 سال یا 20 سال پیش سابقه خوبی داشتن فکر می کنن هنوزم میتونن همون سابقه خوب رو تکرار کنن!!!
درخشان، مایلی کهن و ... تنها نمونه هایی از اونا هستن!
درخشان وقتی اومد پرسپولیس گفت من سال 73 سرمربی پرسپولیس بودم، من تیم رو قهرمان کردم و ...
مایلی کهن هم الان میاد میگه منم 19 یا 20 سال پیش تیم رو سوم آسیا کردم!
دیگه نمیگه وضعیت فوتبال جهان و آسیا از 20 سال پیش تا الان زیر و رو شده ...
تیم های غرب آسیا و مخصوصا حاشیه خلیج فارس رو که ما عموما با کمترین دشواری شکست میدادیم الان باید با هزار زور و زحمت پا به پا شون بریم که مبادا شکست نخوریم.
میزان سرمایه ای که کشور های عربی توی یک سال هزینه می کنن ما توی یک دهه با هزار زحمت خرج می کنیم.
+
به هر حال از ته دل آرزو می کنم خبر اومدن مایلی کهن تکذیب شه!
چون دوست دارم حداقل تیم ملی مون جام جهانی 2018 حضور داشته باشه نه اینکه صعود نکنیم و بشینیم حرص و جوش بخوریم و حرف های صد من یه غاز این دسته رو گوش کنیم...
مردم اگه واقعا میخوان اعتراض خودشون رو نشون بدن باید موقع بازی های تیم ملی دیگه به ورزشگاه نرن . نه فقط بازی های تیم ملی بلکه کلا دیگه به دیدن بازیهای تیمهای ایرانی نرن . به خدا وقتی اینا اوضاع رو اینطوری ببینن ... هر چی فکر میکنم میبینم بازم کک اینا نمیگزه :n02:
کربکندی: حتما وزیر توقع داشت آرژانتین را ببریم
دروازهبان پیشین تیم ملی فوتبال ایران با اشاره به جدایی کارلوس کیروش گفت: نمی دانم آنهایی که درصدد برکناری یا استعفای این مربی بودند برای آینده چه برنامهای دارند.
رسول کربکندی در مورد جدایی کیروش از تیم ملی ایران گفت: در وهله اول باید بگویم که مشکل فوتبال ایران فقط سرمربی تیم ملی نیست و همه میدانند که این فوتبال در بحث ساختاری و برنامه ریزی با مشکلات متعددی مواجه است. در مورد کیروش هم این موضوع حائز اهمیت است که او نظم خوبی در تیم ملی ایجاد کرد، مقابل بازیکن سالاری ایستاد و ساختار دفاعی تیم ملی را هم درست کرد. مطمئنا ادامه همکاری با این مربی میتواند به سود تیم ملی باشد.
به گزارش تسنیم، او ادامه داد: دیدگاه وزیر ورزش این است که کیروش در تیم ملی اثر مثبتی نداشته ولی فکر میکنم این نگاه، اصولی و منطقی نیست. شما دیدید که رئیس جمهور کشورمان بعد از بازی با آرژانتین، از عملکرد تیم ملی تمجید کرد ولی وزیر ورزش میگوید که ما میبازیم و مردم خوشحالی میکنند. این تفاوت دیدگاه یک موضوع مهم است و حتما وزیر ورزش توقع داشته که ما آرژانتین -فینالیست جام جهانی- را ببریم.
کربکندی تاکید کرد: دیدگاهی که وزیر ورزش و مشاورانش به کیروش و تیم ملی دارند به نفع فوتبال نیست. شاید آنها اطلاع دقیقی از وضعیت فوتبال ایران ندارند. البته اینکه آنها موشکافانه مسائل را بررسی کنند کار اشتباهی نیست ولی بهتر است وزارت ورزش این جدیت را در مورد فوتبال پایه و مشکلات ساختاری فوتبال ایران انجام دهد. مشکل فوتبال ما تیم ملی و سرمربیاش نیست. به نظر من برخی دیدگاهها مغرضانه است و شاید یکسری دیدگاهها هم دلسوزانه باشد ولی راه را اشتباه میروند.
سرمربی پیشین ذوبآهن تصریح کرد: من حامی صددرصد کیروش نیستم و او هم ضعفهایی داشته ولی شما هیچ وقت ندیدید که بازیکنان تیم ملی اینقدر با هم صمیمی باشند. الان دیگر خبری از «ادا درآوردن» و مشکلات حاشیهای نیست و بازیکنان مخلصانه برای تیم ملی بازی می کنند. آنهایی که دنبال رفتن و استعفای کیروش بودند نمیدانم برای آینده چه برنامهای دارند.
کربکندی در مورد جانشین سرمربی پرتغالی تیم ملی گفت: مطمئنا جانشین او کار سختی در پیش خواهد داشت چون مردم به هیچ عنوان دوست ندارند این مربی از ایران برود. اگر هم قرار باشد مربی ایرانی بیاید دوباره بحث نحوه انتخاب بازیکنان تیم ملی و حاشیههای گذشته مطرح خواهد شد.
با وجودیکه هنوزم ترجیح میدم که کی روش بره و مربیانی مثل پکرمن با اون سبک فوتبالی به ایران بیان ولی کی روش یک حسن بزرگ برای فوتبال ایران داشت:
اینکه به ایرانی ها قشنگ حالی کرد مشکلشون کجاست و تونست توقعاتشون رو خیلی شیک و مجلسی پایین بیاره !!
توقعاتی که زمان مربیان داخلی همیشه بالا بود و ملت منتظر بودن پس از بردن آمریکا، آلمان و مکزیک و پرتغال و .... رو هم در جام جهانی شکست بدیم یا حتما تو آسیا قهرمان بشیم و خوشبختانه این توقعات دیگه وجود نداره و پس از باخت متوجه میشیم مشکلات زیرساختی داریم و کسی شاکی نمیشه چرا به بوسنی یا عراق باختیم و همدیگر رو به خویشتن داری دعوت میکنیم که تا حدودی یک حسن هم هست.
اینقدر که شخصیت های مطرح سینما و ورزش و... دست و پا میزنن که کی روش بماند، اگر برای مسائلی مثل حضور زنان در ورزشگاه ها، ساخت زیر ساخت ها و استادیوم و ... به دولتی ها فشار میاوردن و کمپین راه میانداختن شاید نتایج بهتری حاصل میشد.
منتها چون زورمون به وزیر ورزش میرسه فعلا داریم همه چیو میندازیم گردن اون !
واقعا ساده ایم که فکر میکنیم یک وزیر زپرتی با بودجه ای که حتی نمیتونه ساده ترین امکانات ورزش کشور رو تامین کنه مستقل تصمیم میگیره و مشکل وزیر ورزشه.
احتمالا با یک روحانی مچکریم دیگه، این قضیه هم ختم به خیر بشه ما خوشحال و خندون بشیم. :n26:
خبر اومدن مایلی رو کدوم خبرگزاری اومده بود :n36:
حاجی که فعلن سرش شلوغه با اساتید ایرانی که در تیم امید دورش جمع شدن وظیفه خطیر به فنا دادن تیم ملی امید در راه رسیدن به المپیک دارن:n31:
احمقا کرانچار نیاوردن سر تیم امید تا یک امیدی برای صعود به المپیک وجود داشته باشه و به دلایل واهی و سخیف کنارش زدن
اینم از تیم ملی که جانماز آب کشایی مثل فرکی و مایلی باید اسمشون مطرح بشه که برای دوره بعد مقدماتی جام جهانی رفتن به پلی آف هم برامون آرزو بشه
این وزیر ورزش میگه کی روش اثر مثبتی نداشته ؟ خداییش هر کاری کرده حداقل مثل دولت شما اثر منفی نداشته .
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پکرمن!!!!:n38::n38::n38:
کیروش چشم بسته اومد ایران .....
فدراسیونه نادرست .....نه استادیوم درست... هیچی وهیچی ..... این همه ملت وهنرمندان فشار اوردن کیروش بمونه چی شد ؟ چیزی عوض شد؟ اتفاقی افتاد؟ کشکه کشک این خواسته که راحت ترین خواسته بود! اگه میخواستن اون زیر ساختا رو درست کنن حتما ..اصلا شک نکن . 20سال پیش می ساختن نه حالا ...
عمرن یه آلمانی بیاد سرمربی تیم ملی ایران با این فدراسیون بشه ..یعنی نمیذارن که بشه
اتفاقا گروه خونی ایران درست به یه المانی میخوره ولی اجازه نمیدن همین فدراسیون .
سرمربی که تسلیم خواسته هایه فدراسیون باشه به دل اسدی ودوستان میاد ..نه برا خودش قوانین درست کنه
فوقش هم اسدی و دوستان عوض بشن ازدوباره سرمربیه دیگه هی 4سال 4سال...هی سرمربی عوض میشه با عوض شدن این ادما
.................................................
خوب می دونیم که با توجه به شرایط بسیار ویژه (البته از نوع منفیش !) که ایران داره، هر کسی حاضر نیست بیاد و مسئولیتی رو اینجا قبول کنه. همچنین خوب می دونیم کیروش در چه شرایطی حاضر شده اینجا کار کنه و البته تیم رو هم به حق اول آسیا کرده. یعنی اونهایی که به رقم حقوق کیروش ایراد می گیرن نمی دونن شرایط رو ؟! جالبه، قلعه نویی قرارداد کیروش رو با خودش مقایسه می کنه !!نقل قول:
مقایسه کنید با انتخاب سرمربی برای تیم والیبال ! یه لیست بلند بالا از بهترین مربیان جهان رو داشتیم و هر مربی هم آرزو داشت که بیاد و سر مربی تیم والیبال ما بشه؛ ولی در مورد فوتبال ؟!
من که هیچ خیری تا الان از وزیر ورزش ندیدم ! هر چی بوده فاز منفی و مخالفت و نظرات بی حساب و کتاب بوده، ولی در جایگاه خودش هم خیلی کارها رو می تونه انجام بده، به شرطی که شخصیتش مثل وزیر کنونی نباشه. حداقل کاری که می تونه بکنه اینه که اینقدر تویه کار فدارسیون فوتبال دخالت بیجا و نسنجیده نکنه که متاسفانه این حداقل کار رو هم که همون آرامش دادن به محیط ورزش کشور هست، انجام نداده.
گرچه همونطور که اشاره شد همه اینها تکه هایی از پازل هست وگرنه همه عمق فاجعه رو می دونیم !
اینم از دو مصاحبه امروز !!
کفاشیان: کیروش نمیخواست به ایران برگردد
کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال تاکید می کند فدراسیون هیچ میلی به جدایی کیروش ندارد و این مساله که گفته می شود کیروش از سوی او پیشنهاد جدایی دریافت کرده، کاملا دروغ است.
به گزارش "ورزش سه" با علی کفاشیان درباره موضوع مهم ادامه کار کیروش در تیمملی صحبت کردیم، در حالی که موضع او حفظ سرمربی تیمملی است. اگرچه ممکن است اختلافاتی در این زمینه وجود داشته باشد.
آقای کفاشیان موضوع مهم این روزهای فوتبال موضوع کیروش است.
بله، ولی این سوال را باید از آقای کیروش بپرسید که چرا صحبت از جدایی می کند؟ اگر ما قرارداد 4ساله با ایشان بسته ایم، معنی اش این است که می خواهیم به مدت 4 سال از حضور ایشان استفاده کنیم. اما ظاهرا اتفاقاتی افتاده که مشکلات زیادی برای ادامه کار او وجود دارد.
اما ایشان در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی سوئد تاکید داشتند که در جلسه مشترک، شما به ایشان پیشنهاد قطع همکاری داده اید.
این دروغ است. کاملا دروغ است. او از یک ماه پیش مدام صحبت رفتن می کند و از این حرف ها. بحث جلسه با دبیرکل و وزیر ورزش و این چیزها هم، بین حرف هایش هست اما من به او بارها گفته ام که سروکارت فقط با خود من است، نه کس دیگری. درست است که مشکلاتی داریم و مثلا در مورد پرداخت دستمزدها سروقت تعهدات مان را انجام نمی دهیم اما تو را می خواهیم. ایشان حتی به من نامه زد و می خواست به ایران برنگردد، اما من در جواب گفتم به هیچ وجه نمی توانی نیایی و حتما باید به ایران برگردی چون با ما قرارداد داری.
آیا کار کردن با کیروش کار سختی است؟
به هر حال ما چند سال است با او کار می کنیم و خیلی از زخم زبان ها را هم به جان خریده ایم. مثلا اینکه میگویند؛ فدراسیون را او اداره می کند. آقای کیروش عقایدی دارد و می خواهد همیشه فرست کلاس و بیزینس کلاس حرکت کنند و بنابراین با توجه به کاستی های ما کار کردن با او راحت نیست. اما من همیشه به خاطر علاقه ای که مردم به او دارند، مایل به حفظ او بوده ام و به رای مردم احترام گذاشته ام.
ولی مثلا همین حالا مالیات او تبدیل به مشکلی برای خروجش شده است.
بله، این مشکل را داریم اما حتما حلش می کنیم. به هر حال اگر شما این عوامل را کنار هم بگذارید، می بینید که میل به قطع همکاری با کیروش خیلی زیاد است اما من به این مربی و کارش اعتقاد دارم و می خواهم بماند.
آیا شما اظهارنظری درباره حضور گزینه های ایرانی در تیمملی کرده اید؟
خیر، اصلا چنین حرفی نزدم. این مساله در حیطه هیات رئیسه است. ما تازه وقتی که جدایی آقای کیروش قطعی شود می توانیم در این باره تصمیم بگیریم یا حرف بزنیم. اما حالا تیمملی ایران سرمربی دارد و این شخص کسی جز کارلوس کیروش نیست.
با توجه به اینکه اولین بازی ایران در مرحله مقدماتی جامجهانی روز 21 خرداد انجام میشود، فرصتی برای تغییرات هست؟
به هر حال وظیفه ما این است که اگر به عنوان مثال شرایط مطابق میل مان پیش نرفت، واکنش نشان بدهیم و تصمبم بگیریم، چاره دیگری نداریم.
آیا آقای کفاشیان سال 94 را به عنوان رئیس تمام می کند یا ممکن است تغییراتی در راه باشد؟
معلوم است که می مانم این چه سوالی است. بنده کارم را زیرنظر مجمع انجام می دهم و اتفاقا امسال دو، سه بار مجمع فدراسیون تشکیل می شود که مجمع انتخابی قرار است در اسفندماه برگزار شود.
سال جدید را خیلی فعال آغاز کرده اید، آیا تا پایان سال شرایط همین طور خواهد بود؟
ما در یک فاصله کوتاه دو بازی خوب ملی برگزار کردیم و میزبان رقابت های مقدماتی امیدها بودیم و تیم ساحلی هم برای جامجهانی انتخاب شد. سال را خیلی فعال و با نشاط آغاز کرده ایم و شرایط خوب بوده. امیدوارم با همین فرمان جلو برویم ضمن اینکه انشاالله در بحث تحریم ها اتفاقات خوبی بیافتد. پول های بلوکه شده ما آزاد شود و شرکت ها هم با قدرت بیشتری برای اسپانسری فوتبال قدم بردارند و تلویزیون هم حق فوتبال را بدهد تا بتوانیم کارهای بزرگی در فوتبال ایران انجام بدهیم.
کفاشیان میتوانست حکم اسدی را امضا نکند
عبدالحمید احمدی معاون وزارت ورزش، سخنگوی غیررسمی وزیر محسوب می شود.
به گزارش "ورزش سه"، احمدی که رئیس انجمن ورزشی نویسان هم هست در گفتوگو با خبرنگار ما هرگونه دخالت مستقیم وزارت ورزش در موضوع سرمربی تیمملی را تکذیب می کند. وی در این مصاحبه از جریان سازی به سود تیمملی انتقاد می کند و مشخص است که پیکان انتقادش به سوی کیست. این گفتوگو را بخوانید:
خیلی ها رفتن کیروش از تیمملی را به حساب وزارت ورزش و جوانان گذاشته اند. موضع رسمی این وزارت در مورد این اخبار چیست؟
به هیچ عنوان وزارت ورزش موضعی درباره سرمربی تیمملی نداشته است و من قویا این موضوع را تکذیب میکنم. ضمن اینکه من تا حالا نشنیده ام که کسی رفتن کیروش را به حساب وزارت ورزش بگذارد.
اما رسانه های خارجی خیلی روی این مساله مانور داده اند.
تکلیف رسانه های خارجی مشخص است. آنها برطبق خط مشی و اهدافی خاص این اخبار را منتشر کرده اند و نباید خیلی به این موضوع ها توجه کرد.
ولی این بحث در بین مردم خیلی شنیده می شود.
باز هم می گویم که من در این مورد چیزی نشنیده ام و فقط یک عده افراد خاص که صاحب رسانه هستند و احتمالا موافق حضور کیروش هستند، سعی دارند این موضوع را در ذهن مردم پررنگ کنند. مثل کسانی که او را شب سال تحویل دعوت کردند. این ها کسانی هستند که دوست دارند کیروش بماند و اتفاقا تمام تلاششان را هم در این باره انجام می دهند.
یعنی واقعا وزارت ورزش در مورد سرمربی تیمملی حتی به فدراسیون فوتبال هم پیشنهاد نداده است؟
اصلا پیشنهادی در کار نبوده است. بارها این موضوع را اعلام کرده ایم که فدراسیون ها خودشان در مورد مسائل جاری تصمیم گیری می کنند. به ویژه در مورد موضوع کیروش که بسیار موضوع مهمی است. رئیس فدراسیون فوتبال و هیات رئیسه این فدراسیون در این باره تصمیم می گیرند.
ولی آقای گودرزی بارها به صورت علنی و غیرعلنی از ادامه فعالیت کیروش در فوتبال ایران انتقاد کرده است. مثل ایام بعد از جامجهانی که ایشان به گفتوگوی ویژه خبری آمدند و نسبت به عملکرد تیمملی انتقاد کرده اند.
من هرگز این موضوع را قبول ندارم. آخرین موضع آقای گودرزی مربوط به اواخر سال 93 است که ایشان صراحتا اعلام کردند که فدراسیون فوتبال باید در مورد سرمربی تیمملی تصمیم گیری کنند.
خیلی ها میگویند علیرضا اسدی دبیرکل فدراسیون فوتبال منتسب به وزارت ورزش است و همچنین جلسه ای که با کیروش برگزار کرد، با نظر وزارت ورزش بوده است.
این موضوع هم اشتباه است. سوال من این است حکم اسدی را چه کسی امضا کرده؟ اگر آقای کفاشیان بوده پس این اختیار را داشته که اجازه ندهد ایشان به فدراسیون فوتبال بیاید.
حالا هي توپو بندازين تو زمين طرف مقابل. مردم هم گوششون درازه ديگه !نقل قول:
چرا نکونام در سوئد دور افتخار نزد؟
به گزارش "ورزش سه"، علیرضا منصوریان سرمربی نفت تهران دیروز در کنفرانس مطبوعاتی اش اعلام کرد اگر کارلوس کی روش در تیم ملی بماند، جواد نکونام دستیار او خواهد شد. از آنجایی که منصوریان ارتباط نزدیکی با کی روش و نکونام دارد تا حدودی زیادی به حرف او می شود استناد کرد.
تردید کاپیتان
به گفته نزدیکان جواد نکونام این بازیکن اگر به اوساسونا نمی رفت، زودتر از تیم ملی خداحافظی می کرد.اما او به اوساسونا رفت تا بار دیگر در این تیم بازی کند.البته دوستانش می گویند او دنبال رکورد نبوده که به خاطر دو بازی با شیلی و سوئد خداحافظی اش را به تاخیر بیاندازد چراکه در بازی با عراق به رکورد علی دایی رسیده بود.اما او ترجیح داد که با تیم ملی در بازی های دوستانه هم حضور داشته باشد.خیلی از اطرافیان نکونام به او توصیه کرده بودند با توجه به شرایطی که دارد می تواند حتی یک سال دیگر هم بازی کند و از او خواسته بودند در بازی های مقدماتی جام جهانی 2018 که در خرداد ماه برگزار می شود برای تیم ملی به میدان رود و همین مساله او را مردد کرده بود.
چرا نکونام بهترین بازیکن شد؟
با هماهنگی های قبلی فدراسیون فوتبال سوئد برای بازی خداحافظی و تقدیر از جواد نکونام برنامه ریزی کرده بودند. به همین دلیل در شرایطی که تیم ملی با نتیجه سه بر یک بازنده شد، نام نکونام را در کنار زلاتان به عنوان بهترین بازیکن اعلام کردند. اما کاپیتان برای حضور در این مراسم پشیمان شد و در این مراسم شرکت نکرد.یکی از دلایل نکونام هم جو ورزشگاه بود که شاید ممکن بود بعدها باعث ایجاد دردسرهایی شود.
نکونام ملی پوشان را بدرقه کرد
بعد از پایان بازی قرار بود نکونام در رختکن این خبر را به بازیکنان بدهد اما چون کی روش در کنفرانس مطبوعاتی بود و بازیکنان به داخل اتوبوس رفته بودند این کار را نکرد. بعد از اینکه ملی پوشان به هتل رسیدند، سر میز شام بعد از صحبت های کی روش،مسعود شجاعی، آندو و مارکار آقاجانیان نوبت به نکونام رسید تا خبر خداحافظی اش را بدهد. همانطور که قبلا هم خواندید ، کی روش بسیار از او تعریف کرد و گفت: او بهترین کاپیتان دوران مربی گری اش بوده. نکونام صبح بعد از بازی سر میز صبحانه با بازیکنان و کی روش خداحافظی کرد و ملی پوشان به فرودگاه رفتند. نکونام به همراه انصاری فرد و شجاعی در هتل ماندند و دو ساعت بعد از ملی پوشان استکهلم را ترک کردند.
کی روش وعده مربی گری نکونام را داده بود
برای پاسخ دادن به این سوال که آیا جواد نکونام دستیار کی روش می شود باید به مصاحبه چند ماه پیش سرمربی پرتغالی تیم ملی اشاره کرد. کی روش قبل از جام ملت های آسیا در مصاحبه ای گفته بود، با همین کادر فنی و مربیان به کارم ادامه می دهم و فقط یکی ، دو مربی جوان به ما اضافه می شوند که در کنار کادر فنی آموزش می بینند. از منابع موثق متوجه شدیم این خبر تا حدود زیادی صحت دارد و اگر کی روش بماند این اتفاق می افتد. نکونام جدی ترین گزینه کی روش برای مربی گری محسوب می شود و او در مدتی که در اسپانیا بوده مدرک مربی گری B یوفا را گرفته و شرایط حضور در کادر فنی تیم ملی را دارد.
پ.ن : مایلی کهن خبر دروغ بود و جو رسانه ای کفاشیان در مصاحبه اخرش گفت هنوز هیچ فرد خاصی در نظر نداریم و کیروش قرداد داریم و...
همچین کفاشیان گفته رسانه هایه خارجی تقصیر واینداختن سر فدراسیون ومردم این جوری فکرکردن که
انگار چندین سال تلاش وافتخار و مدرنیزگری فوتبال .وخدمات بزرگ .بزرگشون
حالا رسانه ها یه خارجی میخوان جلوپیشرفتشونو بگیرن!:n08::n08:
...............
نه عزیز نه خوشگل
مردم ..بیداری ورزشی فوتبالی شده ...:n09:
چراکسی ازفدراسیون والیبال شاکی نمیشه؟؟ رسانه خارجی داره فوتبال رو بهم می ریزه ؟
به گزارش "ورزش سه"، آندو که روز گذشته در بازی تیم باشگاهی اش مقابل استقلالخوزستان موفق به گلزنی شد، در این مصاحبه صحبت های مشابه با آنچه اشکان دژاگه انجام داده را تکرار می کند و سپس با طرح موضوعات جدید به انتقاد از افرادی می پردازد که عملکرد برانکو را مقابل کیروش مطرح می کنند. سوال آندو این است اگر برانکو خوب است چرا با همین روش برکنار شد.
این گفتوگو را بخوانید:
لطفا با وجدان صحبت کنید
درباره انتقادهای مطرح شده از عملکرد تیم ملی و مقایسه کارنامه کارلوس کیروش با برانکو ایوانکوویچ گفت: ابتدا میخواهم بگویم از نظر من مقایسه دو نفر در یک حوزه به طور کل اشتباه است. شاید یک نفر یکسری شاخصهها داشته باشد و نفری دیگر یکسری ویژگی. این گونه صحبت کردن احساسی است. این که بگوییم برانکو خوب کار کرده و کیروش بد یا برعکس یعنی این که وجدانمان را پشتمان گذاشتهایم و تنها از روی احساس حرف میزنیم.
همیشه با اما و اگر زندگی می کنیم
من خودم با برانکو کار کردم. اگر برانکو خوب بود چرا او را همین سیستم برکنار کرد؟! چرا قبلتر از او بلاژویچ را برکنار کردند؟ چرا ویرا بعد از صعود تیم ملی به جام جهانی برکنار شد؟ آیا بعد از همه این برکناریها افسوس و حسرت نخوردیم؟ آقایانی که درباره کیروش نظر میدهند خودشان برای پیشرفت فوتبال چه کردهاند؟ در این چهار سال که کیروش با مشکلات و تنگناهای زیادی دست و پنجه نرم کرده است این آقایان کجا بودند و چه کردند؟ جالب است که بعد از حذف تیمملی از جام ملت های 2007 خیلیها فریاد وا حسرتا سر دادند که چرا برانکو را برداشتید و به جام ملتها رفتیم و آن گونه حذف شدیم. گفتیم کاش برانکو را نگه میداشتیم. متاسفانه ما با اما و اگر زندگی میکنیم.
نیایید بگویید بازیکنان پشت کیروش درآمدند
من فوتبالم را بازی کردهام. 12 سال در تیم ملی بودهام، اما وقتی میبینم که چنین رفتارهایی با کسی میشود که به تیم ملی در این چهار سال شخصیت داده، ناراحت میشوم. خواهش میکنم بعد از این مصاحبه نیایند و بگویند که بازیکنان تیم ملی پشت کیروش در آمدهاند. هیچ کس به من آندرانیک تیموریان نمیتواند بگوید چه بگویم و چه نگویم. من باورهای شخصیام را میگویم. با تجربهام درباره کسی قضاوت میکنم.
من تیموریان نباید چرخ دستی دستم بگیرم
تیم ملی با کارلوس کیروش شخصیت پیدا کرده است. متاسفانه کسانی که از او انتقاد میکنند سادهترین کارها را هم نمی وانند انجام دهند. چرا بازیکن تیم ملی باید در فرودگاه خودش چرخ دستی بیاورد، چمدانها را تحویل دهد و بلیت بگیرد؟ این حرفها را نمیگویم که این طور فکر کنند من تیموریان برای خودم شأنی قائلم. منظورم از این حرفها این است که باید مسئولان اجرایی برای تیم ملی ارزش قائل شوند و بدانند اگر از عزت ایرانی حرف میزنیم، باید عزت بازیکنان به عنوان نماینده همین مردم حفظ شود. این اتفاقها میافتد و بعد میگویند استانداردمان پایینتر از استاندارد آنهاست. این اول بی احترامی به کارلوس کیروش است و بعد از آن بی احترامی به تک تک بازیکنان. کسانی که این حرفها را میزنند .
لباس های ما قلابی است
آیا یک بار شده از خود بپرسند تیم ملی با چه امکاناتی به جام جهانی صعود کرد؟ با چه زمین تمرینی خودمان را آماده جام جهانی کردیم؟ تمامی لباسهایی که به ما میدهند قلابی است. فقط لباسهای بازیمان اصل است. جوراب 20 سانتیمتری بعد از دو بار شستشو پنج سانتیمتری میشود. این حرفها بهانهجویی نیست. این مشکلات را می گویم تا بدانید با تیمی که پرچم ایران روی لباسهایش است چه برخوردی میشود. بهتر است کسی که از کیفیت پایین تیم ملی حرف زده اول خودش بگوید که برای فوتبال چه کرده است. باید این را به صورت روشن بگویم که رفتن کیروش بزرگترین لطمه به آینده فوتبال ایران است.
دوران همراهی 20 نفره تمام شده
میخواهند کیروش برود تا بتوانند روی تیم اشراف داشته باشند. میدانند که اگر کیروش برود دستشان بیشتر باز میشود. میخواهند همان اتفاقاتی که در گذشته در تیم ملی میافتاد با رفتن کیروش دوباره اتفاق بیفتد. همان طور که گفتم من 12 سال پیراهن تیم ملی را پوشیدهام و همه چیز تیم ملی را میدانم. می دانم که در گذشته بعضیها بودهاند که 20 نفر را به تیم ملی میآوردند اما کیروش همه جای دنیا را دیده و اجازه نمی دهد کسی در کارش دخالت کند. او نظم خودش را دارد. با من بمیرم و تو بمیری کار نمیکند. او با این سیستم بزرگ شده و با همین سیستم میخواهد از فوتبال خداحافظی کند. اینها واقعیتهایی است که باید مردم بدانند.
ترور شخصیت کیروش
هدفشان از این کارها ترور شخصیتی سرمربی تیم ملی است. مگر میشود سرمربی تیم ملی یک کشور هنگام عزیمت به یک ماموریت متوجه شود که ممنوع الخروج است. او دو هفته پیش از سفر به اتریش در ایران بود. چرا همان موقع به او نگفتند که تو ممنوع الخروجی هستی؟ من حقایق را میگویم. از کسی هم نمیترسم. فوتبالم را بازی کردهام و افتخار میکنم که 12 سال پیراهن تیم ملی بر تنم بوده است. مردم بدانند که عوام فریبی نمیکنم و فقط میخواهم به آنها بگویم که بعضیها ذره ذره دارند به تیم ملی ضربه میزنند.
جواب آقای کفاشیان به سوال من
چهار سال است که نتوانستهاند یک زمین خوب در کمپ تیم ملی درست کنند. پنج بار خود من به آقای کفاشیان گفتم که کیفیت لباسها بد است و ایشان هم پنج بار به من جواب دادند که لباسها در فرودگاه است!ما بازیکنان نماینده 75 میلیون ایرانی هستیم. وقتی روی لباسهایمان پرچم جمهوری اسلامی ایران خورده یعنی این که باید شأن 75 میلیون ایرانی را رعایت کنیم اما کارهای پیش پا افتاده را هم انجام نمیدهند و این بازیکنان هستند که باید در فرودگاه با لباسهای جورواجور و بزرگ و کوچک، چرخ دستیها را این طرف و آن طرف بکشند. آدم وقتی این چیزها را میبیند ناراحت میشود.
این حرف ها توهین به بازیکنان تیمملی است
میخواهم یک سوال بپرسم. آیا همه فوتبال ایران درست شده و فقط رفتن کیروش مانده؟ شما که مردم ایران را قبول ندارید و نظرشان برایتان مهم نیست، بروید از مردم خارج از کشور بپرسید که نظرشان درباره کیروش چیست. من به عنوان بازیکن تیم ملی حرفم را میزنم. تصمیمگیر نفر دیگری است اما این که میگویند تیم ملی نتایج خوبی نگرفته اول توهین به سرمربی تیم ملی است و سپس به تک تک بازیکنان. آیا آنها ندیدند که چطور اشکان، من، پولادی و بیکزاده به خاطر همین تیم ملی مصدوم شدیم؟ اگر ما کاری نکردهایم ما را در یک طرف ترازو قرار دهید و عملکرد خودتان را در طرف دیگر و بعد ببینید که کدام طرف سنگینتر است.
تنها چیز درست را خراب نکنید
چرا نباید از میان نامهای بزرگی چون دایی، باقری، عابدزاده، کریمی، مهدویکیا، هاشمیان و عزیزی چند نفر به همراه تیم ملی به استرالیا بیایند؟ فکر کنید اگر اینها همراه ما بودند نگاه کنفدراسیون فوتبال آسیا به ما چگونه تغییر میکرد؟ آقایی که آمدهای و از تیم ملی انتقاد میکنی شما خودت برای تیم ملی بازی کرده ای و برای مردم عرق ریختهای، از شما میخواهم یک چیزی که دارد درست میشود را خراب نکنید؟ شما میگویید تیم ملی پیشرفت نداشته است اما میخواهم از شما بپرسم عملکرد تیمهای باشگاهیمان در آسیا چرا این گونه است؟
این حرف ها احساسی و مغرضانه است
وقتی شیلی را میبریم میگویند شما شانسی بردهاید اما وقتی میبازیم میگویند شما اصلا تیم نبودید. میگویند اصلا مربیتان، مربی نیست. نمیدانیم با کدام سازشان برقصیم. متاسفانه حرفهایشان احساسی و مغرضانه است. فقط یاد گرفتهایم به خاطر منافع شخصی خودمان حرف بزنیم و دیگران را خرد کنیم
حق من، پولادي و رحمتي را خوردند
افشاگری اشکان دژاگه از شرایط تیم ملی
اشکان دژاگه ستاره تيم ملي فوتبال ايران کمتر لب به صحبت باز ميکند. او امروز از برخي مشکلات اداره تيم ملي پرده برداشته است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، دژآگه که دفاع تمام قدی از کی روش دارد در گفت و گو با خبرآنلاین، گلایه های تندی را هم مطرح می کند که مرور آنها جالب خواهد بود :
دفاع خوب نقطه قوت ماست
بازی با شیلی، دیداری بود که با تیم پانزدهم دنیا داشتیم و توانستیم بعد از چهار سال یک بازی بسیار خوب با یک تیم قدرتمند انجام بدیم. دوباره نشان دادیم که می توانیم با تیمهای بزرگ دنیا رقابت کنیم. بر اساس تفکری که کروش در این چهار سال در تیم القا کرده توانستیم خوب دفاع کنیم و این نقطه قوت ماست. خدا را شکر توانستیم شیلی را ببریم. دیدید که سانچز و براوو هم برای شیلی هم بازی کردند و بر خلاف اینکه بعضی پیش بینی می کردند، شیلی با تیم اصلیش برابر ما بازی کرد.
کیروش با قلبش کار می کند
امیدوارم که واقعا بازی با سوئد آخرین دیدار ما با کروش نبوده باشد. خیلی ها پیش از این دو بازی می گفتند که این دیدارها بازی خداحافظی کی روش است اما همه ما دیدیم که چطور او با قلبش کار می کرد. امیدوارم آخرین بازی کی روش نبوده باشد. فکر می کنم در این دو بازی نشان دادیم که این مربی به تیم ایران چقدر کمک کرده است. نمی دانم چند دفعه گفته ام ولی دوباره می گویم کی روش خیلی طرفدار دارد و مردم می دانند که چطور با قلبش با تیم ایران کار کرده. امیدوارم آدمهای دیگر متوجه شوند که او چقدر برای فوتبال ایران مهم است.
حرفهای اسدی به ما برمی خورد
مردم همیشه پشت کی روش بوده اند اما منظورم کسانی است که چند وقتی می شود به شیوه های مختلف او را اذیت کرده اند و گفته اند خوب کار نمی کند. نمی دانم چطور آنها این حرف را می زنند. من یادم نمی آید که تیم ایران توانسته باشد تیم پانزدهم دنیا را اینگونه شکست بدهد. یا آن عملکردی که برابر آرژانتین داشتیم. من نمی فهمم که چرا این حرفها مطرح می شود. من دوستان زیادی در تیمهای ملی بوسنی، غنا، هلند و آلمان دارم که بعد جام جهانی به من گفتند اشکان! شما عجب چه تیم خوبی داشتید و چه فوتبال خوبی بازی می کنید. نمی دانم چطور آقای اسدی این حرف را مطرح کرده است. من تا به حال ایشان را ندیده ام و با هم صحبت نکرده ایم اما حرفهای ایشان به ما هم بر می خورد و ما هم ناراحت می شویم که چنین حرفی زده می شود. این حرف ایشان یعنی اینکه تیم ملی خوب نبوده. واقعا این حرفها را نمی فهمم.
وقت گفتن واقعیتهاست
کی روش خیلی به تیم ملی ایران کمک کرده است. نمی فهمم که چطور این حرفها را زده اند و گفته اند ما استانداردی پایینتر از استانداردهای مدنظرشان داریم. من چهار، پنج سالی می شود که پیراهن تیم ملی ایران را بر تن می کنم و به این پیراهن افتخار می کنم اما اگر اتفاقاتی که اینجا (در تیم ملی) افتاده را تعریف کنم خیلی ها باورشان نمی شود. از پاداش و پول گرفته تا بلیت و هتلها و لباس اما من تا الان هیچ چیز نگفته بودم. با این حال وقتی می بینم که حالا دارند حق سرمربی و بازیکنان را می خورند وقتش است که بخشی از واقعیتها را بگویم.
بازیکنان و این لباس های خجالت آور
ما سر لباسها همیشه دعوا داشتیم. آن لباسها خجالت آور بود. ببینید، من فوتبالم را در زمین خاکی آغاز کرده ام برایم مشکلی نیست که با لباس خوب بازی نکنم اما وقتی شما درباره تیم ملی ایران صحبت می کنی، باید همه چیز کامل باشد. ما بازیکنان تیم ملی 70 میلیون نفر را نمایندگی می کنیم، بنابراین باید لباسهایی را بر تن کنیم که شأن مردم ایران رعایت شود. واقعا اگر پول ندارند که لباس خوب تهیه کنند خود بازیکنان تیم ملی حاضرند پول جمع کنند تا پیراهنی در خور نام مردم ایران تهیه کنند. یا در تمام بازیهای دوستانه مقامات رسمی با کت و شلوار می آیند ولی همراهان ما با شلوار ورزشی و پیژامه می آیند. من در آلمان بزرگ شده ام و در تیمهای آلمانی و انگلیس بازی کرده ام اما در تمام دوران بازیگریم این چیزهایی که در تیم ملی اتفاق افتاده را هیچ جای دیگر ندیده ام. جرات ندارم که اینها را به کسی بگویم چون آدم خجالت می کشد اما این مرد به نام کی روش با سابقه ای بزرگ این همه دارد زحمت می کشد و دارد جانش را می دهد. با وجود اینکه از قبل گفته شد که بازی با سوئد آخرین بازی کروش است اما جوری کار کرد که انگار چهار، پنج سال دیگر در ایران می ماند. نمی فهمم که چرا ما این هم ناشکریم و از داشتن چنین مربی بزرگی ناراحتیم.
خودمان کارت پرواز گرفتیم
من بعضی وقتها دلم می سوزد که باید به همه چیز اوکی بگوییم. هر چیزی می گویند باید بگوییم چشم. من این چیزها را در عمرم ندیدم. اتفاقاتی که در فرودگاه اتریش رخ داد را برای اولین بار می دیدم. بازیکنان باید خودشان بارشان را تحویل می دادند و کارت پروازشان را می گرفتند. این تیم ملی ایران است. در جام جهانی بازی کرده ایم. همه شأن بزرگی برای فوتبال ایران قائلند. سه تا بلیت بازیکنان هم اوکی نبود. شاید اگر اتفاقات لحظه آخر نمی افتاد سه بازیکنمان باید جدا می رفتند. خب با وجود این شرایط سرمربی دارد برای تیم ملی جان می دهد اما می آیید می گویید که پایین تر از استانداردهایتان کار کرده است؟! واقعا دور از انصاف است. این چیزها را که آدم می بیند باور نمی کند.
حق من را خوردند
من تا حالا چنین حرفهایی را نزده بودم. تا به حال یک کلمه درباره پاداشهای صعود به جام جهانی صحبت نکرده بودم اما الان می گویم. ما صعود کردیم به جام جهانی. حواله و پول دادند به بازیکنان. متاسفانه پای من شکست. خدا خواست و نتوانستم سه بازی آخر در کنار تیم باشم و کمک کنم اما قبلش که بودم. جانم را که داده بودم. آقای رحمتی بود، آقای پولادی هم بود. او هم جانش را داد و در تیم ملی مصدوم شد. اما حقمان را خوردند. حتی یک بار هم کسی درباره موضوع پاداش ها با من صحبت نکرده است. بیایند لااقل بگویند چرا؟ فقط گفته اند اینها نبوده اند! یعنی چه نبوده ایم؟ قبل از مصدومیت که در همه بازیها حضور داشتم. برای من حواله و پول مهم نیست اما انتظار دارم برای ما شخصیت قائل شوند. پولادی مگر کجا مصدوم شد؟ آخر چرا حقش را می خورند و می گویند نبودی! آدمهایی حواله را نفر اول گرفتند که اصلا یک قطره عرق هم برای تیم ملی نریختند اما بازیکنان که جانشان را دادند و مصدوم شدند در آن بازیها حقشان خورده شد. گفتم، پول و پاداش برای من مهم نبود. می خواستم آن پول را به امری خیر اختصاص بدهم اما نشد. من با پای شکسته با قلبم بازیها را نگاه می کردم بازیها را نگاه می کردم. خوشحال می شدم که هم بازیهایم مثل آندو با دست شکسته برای تیم ملی بازی می کنند و جان می دهند.
حق مان جلوی آرژانتین برد بود
من به نمایندگی از همه بازیکنان حرف می زنم. تا الان چیزی نگفته بودم اما وقتی می بینم حق سرمربی را هم می خوردند و می گویند که کی روش خوب کار نکرده برای من دیگر غیر قابل تحمل است. حرفشان مثل جوک است. ما به عنوان تیم اول رفتیم جام جهانی. در برزیل هم خوب کار کردیم. نتایج آن طور که بازی کردیم رقم نخورد. حقمان بدون هیچ اغراقی این بود که آرژانتین را ببریم.
بازتابهای ممنوع الخروجی کی روش
در همین اردوی عید. می خواستیم برویم تمرین، پیراهن نداشتیم تمرین کنیم. لباس تمرینمان شماره ندارد. خنده دار است. بازیهای دوستانه ای که می کنیم اگر بخواهیم لباس مان را عوض کنیم باید دستمان بلرزد که لباس برای بازی داریم یا نه. تمرین می رویم لباس مدیوم انگار ایکس لارج است. لباسها هم هیچ کیفیتی ندارد. ما چشممان را روی خیلی از مشکلات بستیم و گفتیم ایرادی ندارد. اما آخر تا کی؟! واقعا چه قدر دیگر تحمل کنیم؟! من شنیده ام برای بازی با شیلی رییس فدراسیون شیلی آمده بود اما رییس فدراسیون ما نبود. شام برای بعد از بازی دعوت کردند اما رییس فدراسیون نبود. این خیلی بد است. این چیزها خیلی مهم است. اگر می خواهیم با تیمهای بزرگ دنیا بازی کنیم باید این پروتکلها را رعایت کنیم. معلوم است که دفعه بعد قبول نمی کنند با ما بازی کنند. یا مثلا در تمام دنیا ممنوع الخروجی کی روش بازتاب داده شد. واقعا خجالت کشیدم. خیلی از هم تیمی های سابقم به من زنگ زدند و گفتند قضیه چی است؟ می خواهیم دفاع کنیم و بگوییم رسانه ها شلوغش کرده اند اما مگر می شود واقعیت را پنهان کرد.
پول تو جیبی ماساژورها را می خوردند
در این چندین سالی که دارم فوتبال بازی می کنم کار این ماساژورهایی که اینجا هستند را بی نظیر دیده ام. در عمرم ماساژ به این خوبی نگرفتم. واقعا زحمت می کشند ،بعد حق اینها را هم می خورند. پول تو جیبی این ماساژورها را هم می خورند اما این دو 24 ساعته سرویس می دهند و جانشان را می دهند. آقای ابراهیمی هم این همه زحمت می کشد. حق اینها را می خورند. مهم پول نیست. مهم این است که چطور رفتار می کنند. من نه در وولفسبورگ، نه هرتابرلین و نه فولام هیچ وقت چنین ماساژی نگرفته بودم. اینها این همه زحمت می کشند اما چطور می شود بعضی وقتها پول تو جیبی اینها را می خورند؟! ما چیزی نگوییم اینها که حرفی نمی زنند و اگر هم چیزی بگویند حرفشان به جایی نمی رسد. اینها چیزی به ما نمی گویند اما ما از چشمشان می فهمیم که ناراحت هستند. زندگی و خانواده شان را گذاشته اند و آمده اند اینجا دارند جانشان را می دهند اما از آن طرف اینطوری حقشان را می خورند.
جواد بهترین کاپیتان دوران فوتبال من
افتخار می کنم که با جواد نکونام در یک تیم بودم. آقا جواد بهترین کاپیتان دوران فوتبالم است. همیشه به ما من و همه بازیکنان کمک می کرد، هم در بازی و هم بیرون از زمین که برایمان مثل یک برادر بزرگتر بود. خیلی حیف شد که آخرین بازی اش را جلوی سوئد انجام داد ما خدا را شکر توانست این دو مسابقه را با خوبی تمام کند. آقا جواد بازی های خوبی انجام داد و انشالله در آینده دو بار با هم کار می کنیم. مدتی همبازی بودیم و او قرار است مربی شود.
نبی الان چه نقشی داره تو فدراسیون؟
مایلیکهن: عدهای خاص حامی کیروش هستند
سرمربی سابق تیم ملی ایران گفت: عدهای از رسانهها و برنامههای خاص به صورت جدی از کیروش حمایت میکنند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش "ورزش سه"، در بخشی از برنامه گفتگوی ویژه خبری، مایلیکهن به عنوان مخالف حضور کیروش در ایران روی خط آمد و گفت: برای من فرقی نمیکند چه کسی سرمربی تیم ملی باشد چه ایرانی چه خارجی. من اعتقاد دارم طی 4 سالی که ایشان در ایران هستند کار خاصی انجام نداده است و حضور در جام جهانی به چهارمی در گروه ختم شد و در مورد داور بازی با آرژانتین که به ضرر ما سوت زد باید بگویم یک روز داوری به نفع شما است و روزی دیگر به ضرر شما. در بازی با ازبکستان داور به سود ما سوت زد که منجر به صعود به جام جهانی شد و در بازی با آرژانتین به ضرر ما.
وی افزود: کیروش در جام ملتها هم نتوانست تیم ملی را در بین چهار تیم اول آسیا قرار بدهد در بازیهای اینچئون هم در بین چهار تیم چهارم شدیم.
مایلیکهن در مورد رابطه زاویهدار کیروش با مربیان ایرانی گفت: ایشان با آقای ترابیان، سیموئز، نمازی، کریمی، رحمتی و تمام کسانی که در اوج بلوغ بودند برخورد نادرستی داشت، امکان دارد این افراد اشتباهی کرده باشند اما او هیچگاه رفتار پدرانهای نداشت و اهل گذشت نبود.
وی در پایان تأکید کرد: کی روش مبالغ هنگفتی دریافت میکند و به جای اینکه تمرکز خود را روی کارش بگذارد به مانند کارفرما با فدراسیون برخورد میکند تصور میکنم نباید صحبتهایی که بین ایشان و اسدی در جلسه هیئت رئیسه رد و بدل شده بود رسانهای میشد کما اینکه عدهای از رسانهها و برنامههای خاص به صورت جدی از ایشان حمایت میکنند. من اعتقاد دارم نباید در مورد رفتن یا ماندن او تنها هواداران نظر بدهند چرا که این یک کار کارشناسی است مگر وقتی تیم ملی انگلیس روی هاجسون را انتخاب و یا کاپلو را اخراج میکرد از مردم نظرسنجی گرفت. در کل من دست مربی خارجی خوب را میبوسم اما ایشان به درد فوتبال ما نمیخورد.
عده اي خيلي خاص هم مخالفشن !نقل قول:
مایلیکهن: عدهای خاص حامی کیروش هستند
الان هسته اتم شكافتي اينو فهميدي؟ برو حواست به تيم اميد باشه دوباره حذف نشه...
جناب مایلی کهن اینکه رفتن یا ماندن کی روش یه کار کارشناسی هست قبول . ولی من اینجا کارشناسی نمیبینم .
اینو قبول کن که خیلی از هوادارها حداقل از تو یکی کارشناس تر هستن . نه فقط از تو بلکه از اکثر مربیان داخلی بیشتر میفهمن . فرق انگلیس با ایران اینه . نمیدونی بدون .
الان سوال من اینه؛ قبل از تیموریان، مارکار آقاجانیان هم زمانی کاپیتان تیم ملی بوده!نقل قول:
AS: تیموریان اولین کاپیتان مسیحی تاریخ ایران لقب گرفت!
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اون چی؟
یکی نیست بگه
مایلیکهن .......[حذف شد]:n09:بویه نون بوقلمون شنفتی ..خیرنداره.. خر داغ میکنن
.................
شرم اسیا روچه این حرفا ....
داشتیم به ضعف قدرت اسیا مشهورمی شدیم ...
باوجود این ادما وهی حاشیه سازی شرم اسیا ازدوباره داره برمیگرده ..........:n08:
تو برو نپال فلک زده رو 6تایی کن..وافتخارکن
دوستانی که دسترسی به فیض بوق دارن لطف کنن برن پیج اشکان دژاگه ببینن داستان این پست منشوری چیه؟
البته اگه اصل عکس رو هم بزارن که خوب میشه! :n02:
پ.ن: انشاالله که دژاگه تکذیب کنه و بگه صفحه ام هک شده بود!
بهش احتیاج داریم ...
عکس رو دیدم ولی بعید می دونم این پیج رسمی دژاگه باشه و احتمالا طبق معمول یه جو سازی هدفمند (شاید از طرف مخالفان کیروش!) هست :n02:نقل قول:
پیج رسمی رو که خیلی از وبسایت ها تائید کردن و می دونن پیج خودشه!نقل قول:
الان احتمالی که بعضی ها میدن اینه که پیج "هک" شده باشه ...