این community mode ( درست کردن لیگ به تعداد تیمهای دلخواه ) که توی نسخه 2013 حذف شده بود توی این نسخه هست یا نه ؟؟
منظورم آفلاینش هست .
چون قول داده بودن این قسمت را برگردونن به بازی ...
Printable View
این community mode ( درست کردن لیگ به تعداد تیمهای دلخواه ) که توی نسخه 2013 حذف شده بود توی این نسخه هست یا نه ؟؟
منظورم آفلاینش هست .
چون قول داده بودن این قسمت را برگردونن به بازی ...
منم بازی رو انجام دادم.
نقات قوت بازی:
- گیم پلی بازی واقعاً طبیعی و خوب هست فقط یه خورده هوش مصنوعی در حمله کم هست مثلاً از گوشه که حمله میکنی، بازیکنای دیگه خوب اضافه نمیشن که سر بزنند.
- کنترل توپ کاملاً طبیعی هست اینطور نیست توپ رو بگیری و فوراً ادامه بدی! باید به صورت طبیعی بازیکن بتواند توپ رو کنترل کند، بعد حرکت کند.
- من با گرافیک GEFORCE 610M و رم 4 گیگ و پردازنده i3، هیچ گیری در بازی ندیدم! (آخرین تنظیمات گرافیکی) مگر در صحنه های آهسته و شادی بعد از گل که یه خورده افت فریم داره ولی بازی هیچ گیری نداره.
- حرکات انفرادی مثل فوتبال واقعی، زیاد معنی نداره در بازی.
- دروازه بان خیلی بهتر شده ولی جای کار داره.
- چمن کاملاً طبیعی و سه بعدی هست.
- تکل ها فوق العاده طبیعی هستند.
- افتادن بازیکن ها به زمین واقعاً طبیعی هست.
- عکس العمل تماشاگرها خوبه.
- درکل من از بازی خوشم اومد.
نقات ضعف بازی:
- گزارشگر
- سخت شدن پاس های عمقی
- گزارشگر
- تأخیر نسبتاً زیادی که بعد از زدن کلیدی مثلاً شوت تا زمان شوت زدن وجود داره
- گزارشگر
- هوش مصنوعی یه مقدار در خط حمله ضعف داره
- گزارشگر
نکات:
- در بازی مقابل تیم های عربی، از اون بلندگوهای صدای تبل و اون تشویقای معروفشون با بلندگو میاد!
- تماشاگرهای استقلال طبق اسکرین شات های قبلی، در استادیوم لباس عربی نمی پوشند یا اینکه من ندیدم!
Greedy جان !
بچه ی مردم رو هوایی کردی بیا پاسخگو باش : :n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی این Dlc رو نصب و تست کرده؟
آقا منم بازی به دستم رسید و در حال اکسترکت کردن هستم
برم بازی کنم ببینم چطوریاس
لامصب دستام داره میلرزه اینارو مینویسم :دی
:دی من استارت جوابگویی رو زدم گفتم تو ادامش میدی مشکلش حل میکنی :n09:نقل قول:
این dlc ها هم نصب کردنی نیست باید جایگزین فایل کنی
عالی هست بازی ولی من فقط یه کم بازی کردم فیس های که ضعیفه چون کار نشده که درست میشه و تیم ملی اسم ها رو اشتباه نوشته بجاش توی استقلال نکونام رو درست نوشته ولی با ایران یه لحظه همچین حال المان رو گرفتم خودم کف کردم
خبر خوش :دی
PESEdit.com 2014 Patch 0.1 is the first version of the famous PESEdit.com Patch for the new PES 2014 game. The new PESEdit.com 2014 Patch 0.1 adds correct logos and names for Premier League teams, corrects many transfers and lineups and adds the latest PES 2014 Data Pack 1.0.
More screens of PESEdit.com 2014 Patch 0.1 will be published shortly.
Features PESEdit.com 2014 Patch 0.1
- Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
- Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
- Fixed kits for some Premier League and National teams
- Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
- Fixed names and emblems for all competitions
- Added missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
- Fixed lineups for several teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc
- .)
لینک دانلود: بزودی
بازی واقعا عالی شده . من از صبح 2-3 ساعتی بازی کردم نسبت به pes2013 خیلی بهتر و پیشرفت زیادی داشته هر دست که بازی میکنم بیشتر جا میفته برام در کل کونامی معلومه خیلی کار کرده رو pes2014
من فکر می کردم ترکیب تیم های ایران اپدیت شده فصل جدید هستش ولی دیدم برا فصل قبله!
اما با تراختور حال چند تا تیم اروپایی رو گرفتم به صورت خیلی فوق العاده ای چسبید :دی
یه سوال از ادیتورها: برای بازیکنی که در بازی فیسش ساخته نشده، میشه فیس جداگانه ساخت و قرارداد؟! یا اینکه فقط میشه فیس بازیکن هایی که ساخته شده رو تغییر داد یا جایگزین کرد؟
edit pes حجمش چقدره بعد dlc رو داره ؟
دوستانی که به قول خودشون این کاره هستن!:n02: اگه تا الان فهمیدی چه جوری میشه یار عوض کرد و چه جوری میشه توو جهتی که میخوای پس توو عمق بفرستی بگوو مام در جریان باشــیم!
:n10:
سلام به همگی ؛ به شدت خورد تو ذوقم ! یعنی هیچی به این بازی نمی شد گفت ! روی pes 12 رو سفید کرده کونامی با این بازیش !
من از pes 04 طرفدار pes بودم و از بازی کردنش لذت می بردم ؛ ولی این نسخه 2014 اش ، مزخرفترین (دیدگاه شخصی ) نسخه ایه که وجود داره
لطفا نقد کنید صحبت منو
امتیازایی که من بهش میدم
کیفیت زمین چمن : 0 ( موکته انگار )
کنترل توپ : 0
کنترل بازیکنان : منفی 5
هوش مصنوعی : منفی بی نهایت //// تنها با هوشی تو دروازه بان خودته ! دروازه بان حریف مثل چغندر می مونه
منو ها : منفی 5
مستر لیگ : به شدت ضعیف طراحی شده
چیدمان بازیکنا : خیلی بد
استفاده از افکت های بصری : منفی بی نهایت //// تنها دلخوشیمون معرفی مربی و اتاق مربی و ... اینا بود ، که دمشون گرم هیچی نیست
سرعت بازی : 0
قیافه بازیکنا : خیلی بد
لطفا هر کی بازی میکنه بیاد نقد کنه بازی رو ( البته نقد واقعی ! نه از روی تعصب )
یعنی اگه بیل گیتس و رئیس سونی بیان ایران ببینن ما با چه اوضاعی بازی گیر میاریم قطعا کنسول های نسل جدید رو کپی خور شده ی کارخونه ای میدن بیرون :n02:
:دی بذار فردا نصب کنم بازی رو یادت میدم :n02:نقل قول:
نقل قول:
همه چی داره
پس dlc رو دانلود نکنیم چون با پیس ادیت میاد دیگه ؟
در مورد موارد گرافیکی و منو که مهم نیستند حالا چه خوب باشند و چه بد.نقل قول:
ولی شما با طبیعی بودن بازی مشکل دارید فکر کنم از اون دسته بازیکنهایی هستید که رونالدو یا مسی رو میگرفتید و یاعلی 12 نفر رو دریبل میکردید و آخرش میزدید توی دروازه!
تو تنظیمات دسته پاس عمق دو صورت هست basic و advanced بیسیک بذارید شبیه قبل میشه
نه دیگه pes edit خودش همه رو داره کرک هم دارهنقل قول:
نقل قول:
داره خودش
چرا شما هر سوالت رو تو دو تاپیک میپرسی ؟ :دی
نه اصلا ؛ من نوع بازیم ، بازیه گروهیه , اصلا نمی تونم تکروی کنم !
یه کنترل داریم یه از هم گسیخته گی ! افشین جان شما با چه درجه سختی بازی میکنی ؟ بذار رو super fine درک میکنی چی میگم
بعدشم بازماین نسخه مثل 2012 ، بی نهایت رفته تو فاز تکنیک های مالیخولیایی ! یه بازیکن حریف شونصدتا دفاع رو نابود میکنه ! مگه میشه ؟؟؟
بازی رو دانلود و نصب کردم .
چقدر کیفیت زمین داغونه
کنترل بازیکنان افتضاح
ضربات کاشته رو که کلا نفهمیدم چی به چیه
کلا نمیدونم بازی خیلی افتضاحه یا یکی باید آموزش کامل بده
من از فوتبال 98 ps1 تا 2013 رو بازی کردم خودایش همیشه به فیفا ترجیح میدم اما با این همه تبلیغات و حرف از تحول همچین چیزی رو بیرون دادن خیلی مسخرس از دور انگار داری ps2 بازی میکنی
آقا لطفا این رو هم جواب بدیدنقل قول:
مرسی
نقل قول:
با این همه تبلیغات و حرف از تحول همچین چیزی رو بیرون دادن
یه بار حرفات مرور کن خودت جواب خودت دادی :دی خوبه تحول نداده هیچ چیش رو بلد نیستی کار کنی :n02:نقل قول:
نفهمیدم چی به چیه
سلامنقل قول:
آخه این دوستمون جواب سوال دوم رو تو تاپیک بعدی داد
من سوال سوم رو تو دو تا تاپیک دادم
قسمت لیگ مد برگشته اینم باید باشه احتمالا حالا بذار فردا نصب میکنم بهت میگمنقل قول:
دم داش پدرام گل گرم گرم ! 2 ساعته همینو دارم میگم
هنوز کرک reloaded برای پچ نیومده؟
کنترل بازیکنا چرا اینقدر سخت شده؟:n27:
پاس معمولی میدم بازیکن روبروشه میزنه اونور اصلا،پاس تو عمقم که اصلا نمیشه بهش جهت داد،تک به تک هم که میشی یکدفعه بازیکن از پشت هرکی هم باشه سرعت جت میگیره میاد سریع توپو میزنه
من زیاد نقد کردن و ایننجور چیزا رو بلد نیستم ولی واقعا فعلا توی ذوقم خورده،کنترل در کل افتضاح شده به نظر من،ضربات آزاد و کرنر و ایناها هم که...
داور هم زیاد کارت زرد میده کافیه یه تکل بکنی به پای بازیکن بخوره 99 درصد کارت زرد رو گرفتی
هر بازیکنی یه آیدی داره و میشه بهش فیس اختصاص داد...برای همه بازیکنا میشه فیس ساخت و وار د بازی کرد...نقل قول:
نه متاسفانهنقل قول:
آقا برا شمام گرافیکش اینقدر ضعیفه؟من الان نسخه 309nvidiaرو دارم میتونه از این باشه؟چمنش انگار موکته یجورایی ادم حس میکنه پیس2008 داره بازی میکنه
واقعا انتظارم از بازی بالا بود
آقا راستی رزولوشن بازی هم هماهنگ با ویندوز خودت یعنی رزولشون ویندوزت رو رو چند بزاری پیس هم رو همون تنظیم میشه
بچه ها این علامتها موقع ضربه ازاد چطور از بین میره موقعی هم که پاس عمقی میدم یه علامت دایره میاد چطور از بین ببرم راستی تکنیک چطور میزنن؟
مال من که گرافیکش در حد 98 هم نیست :n15:
نمیدونم چرا اینطوریه ؟
بازیکنا برای شما هم کند و یجورایی تنبلن؟!!
خیلی هم دیلی داره دستورات تز دسته به بازی!!!!
جالبه بازیکنا بدون توپ فقط کند هستن وقتی توپ بهشون برسه سرعتشون معمولی میشه...
شوتا چرا اینجوره؟ من همش میزنم به تیر...اون نشانگرو چطور تو شوت کنترل کنم آخه!!!
خب منم همین الان از بازی اومدم بیرون ! البته قسمت تمرینی بودم و داشتم گیم پلی را به دقت نگاه میکردم
بازیکن ها خیـــــــلی کُند حرکت میکنن و وقتی بهشون دستور میدی که پاس بدن ، یه خورده دیلِی دارن
فقط تنها چیزی که واسم سواله اینه ، چرا وقتی شوت میزنم ، توپ اینطوری میره ؟! توپ میره بالا بعد به دروازه میرسه میاد پایین !
هرچقدر هم که بیشتر قدرت پر میکنم ، بجای اینکه شوت قدرتی تر بره ، بیشتر بالا میره !
تنظیمات خاصی داره ؟! اصن حال نکردم با شوت هاش
وقتی پاس فرار میدم ، یه علامت میاد ! چطوری میتونم حذفش کنم ؟!
امسال جزو سالهایی هستش که ممکنه اصلا سراغ پیس14 نرم
برم همون پیش 13 رو بازی کنم
واقعا همون پیس 11 به اون قشنگی رو انمیشینهاش کار میکردن انیمیشن هاش مث این میشد خیلی بهتر بود
تنها نکته مثبت بازی انیمشین های خوب پاسکاری و ....هستش
هیچوقت تا حالا اینقدر از پیس سر خورده نشده بودم
زلاتان جان دقیقا باهات هم نظرم ؛ 365 روز صبر می کنیم تا یه بازی درست و حسابی بازی کنیم ، اونم که :n28: می زنن تو ذوقمون !
بد ترین ، بد ترین ، بدترین ، بدترین ، بد ترین نسخه ی pes رو دادن بیرون !
آقا خواهشا اینقدر ما رو به بازی کردن امیدوار نکنید:n02:
بازی رو زدم دانلود شبانه. محدود نشیم خوبه:n03:
من رو بگو بخاطر PES 14 که گفتیم شاهکاره زدم PES 13 رو کلا از هارد پاک کردم:n02:
دوستای دیگه نظراتشونو بگن تکلیف روشن بشه. بازی تغییرات خوبی داشته یا نه بازیکن رو حرص و جوش میده:n27:
ببین بستگی به سلیقت داره به نظر من که خیلی خیلی به فوتبال واقعی نزدیک تر شده از همه نظرنقل قول:
چند تا سوتی داره که گرافیک و گیم پلی روون بازی اونا رو به چشم نمیارن
در کل فقط و فقط خودت میتونی در باره بازی نظر بدی
حرص و جوش که خط اولشه !؟! آدمو دیوونه میکنه ؛ نمی دونم شما شاید بازی دیگه ای انجام بدین ، ولی من فقط روزی نیم ساعت فوتبال بازی میکنم !
خدایا من چقدر بد شانسم !!!!!!!!