به نظرم اور کردن درسته...نهایتا اچ دی ار.... نور سنجی هم دوستمون باید خودشون بگن ولی شخصا فک میکنم میانگین محیط و اتوماتیک بوده....
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
Printable View
به نظرم اور کردن درسته...نهایتا اچ دی ار.... نور سنجی هم دوستمون باید خودشون بگن ولی شخصا فک میکنم میانگین محیط و اتوماتیک بوده....
Sent from my GT-S7582 using Tapatalk
سلامنقل قول:
آره عزیزم خونه های تاریخی کاشانه
نور سنجی عکس اصلی مشکلی نداره . به نوعی با این ادیت میخواستم راه رویی به سمت نور یا همچین چیزی ایجاد کنم. همین ک شما فکرتون مشغوله ک ته این عکس چیه هدف منه! :n10:
درستهنقل قول:
عکس که اور هست قطعا....
ولی به نظرم اگر میخواست اون قسمت های اور شده رو درست بکنه، اونوقت جزئیاتی مثل طرح کاشی ها یا هرچیزی که هست کف سازه رو از دست میداد تا حدودی که الان رنگ هاش بسیار عالی در اومده...
شاید این عکس باید HDR میبود؟
میشه بدون HDR هم به نوعی جزئیات قسمت های مختلف را کنترل کرد
تحقبق کن متوجه میشی نورسنجی چیهنقل قول:
این جریان نورسنجی یه نمه برا من جای سواله
میخوام بدونم الآن در این عکس برای نشون دادن جزئیات داخلی درسته که ما بیرون از محیط داخلی رو اور کنیم؟
و اینکه اگه دوستمون توضیح بدن که با سنجیدن نور دقیقا کدوم نقطه این تصویر رو ثبت کردند خیلی خوب میشه...
در واقع کلا برای هر عکسی مخصوصا این تیپ عکس ها شما نور کدوم قسمت رو می سنجید؟
فکر کنم نورسنجی نقطه ای نبوده.کل محیط سنجیده شده و یا روی سقف بوده.یادم نیست درست
نایس! :12:نقل قول:
نقل قول:
در واقع کلا برای هر عکسی مخصوصا این تیپ عکس ها شما نور کدوم قسمت رو می سنجید؟
در این جور عکس ها بهترین روش این هست که نورسنجی بر اساس بیرون انجام بشه و داخل بوسیله فلاش روشن بشهنقل قول:
میخوام بدونم الآن در این عکس برای نشون دادن جزئیات داخلی درسته که ما بیرون از محیط داخلی رو اور کنیم؟
فلاش هم باید در حالت TTL باشد یا نورسنجی اش بصورت دقیق انجام شده باشد
از HDR هم میشه استفاده کرد (این روش برای اینجا مناسب تر هست )
البته در چنین مکان هایی هم نیاز به چندین فلاش هست هم نیاز به اینکه نور به تمام نقاط داخل بطور طبیعی برسد مثلا اینجوری نباشه که کف و پایین سازه روشن تر از بالا باشه
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ƒ/8.0
1/60
ISO 100
ƒ/4.0
1/20
ISO 100
هر دو با Canon SX210
شما نگران من نباش! من خونه های کاشونو مثل کف دستم میشناسم! :دینقل قول:
اینجا هم دقیقا فضای بین حیاط حوضخونه و حیاط اندرونیه. سمت چپت حیاط بیرونیه سمت راستم حیاط چهارم که درش بستس :دی
عکسای من از اونجا:
و چند متر عقب تر از حیاط حوضخونه:
یه عکس از طرف مقابل به شیوه آقا مسعود:
(درست گرفتم یا نه اینو من مسعود جان؟)
البته من ttl رو متوجه نشدم و این عکسا هم از سال قبل هست
از نگاه دوربین شکاری (جنبه ی هنری نداره)
محتوای مخفی: عکس
بازی با سرعت شاتر.
ƒ/4.0
1/1600
ISO 80
ƒ/5.0[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1/1250
ISO 800
ƒ/8.0"5
ISO 100
:n04:نقل قول:
ƒ/5.0
1/1250
ISO 800
:n04:نقل قول:
ƒ/4.0
1/1600
ISO 80
با این شاتر و دیاف، عکس ها باید خیلی تاریک تر از اینی باشه که شما برداشتی :|
میشه در خصوص نور سنجی و همچنین مدل دوربین و لنزتون کمی توضیح بدین؟؟
لااقل 1600/4 باید یه عکس تاریک میبود در صورتی که تصویر خوب هستش و زیاد تاریک نیست( با توجه به سوژه که اب هستش...)
البته با عکس اول حال نکردم! :)... ولی اگر سوژهی این عکس مجسمه بوده که باید گفت بد بوده! :).... صرفا در صورتی که سوژه اب بوده، عکس نسبتا خوب هستش ولی تکنیک عکس رو لطفا حتمی شرح بدین....یا شاید من دارم اشتباه میکنم ولی به نظرم لنز و دوربین فوقالعاده عالی بودن!! تجارب خودم با همچین ترکیبی، معمولا سیاهی مطلق بوده! یا خیلی تاریک! :)
من کاملاً آماتورم ولی فکر نکنم نکتهی عجیبی داشته باشن عکسا!نقل قول:
در مورد عکس اول، نور محیط به شدت زیاد بود - آسمون صاف و آفتابی - و سرعت ۱/۱۶۰۰ مناسب بود با توجه به اینکه دیافراگم هم خیلی بسته نیست. اون روز عکسهای دیگهای هم تقریباً با همین مشخصات گرفتم و چیز غیرعادیای به نظرم نیومد!
عکس دوم هم باز نور زیاد بود و خب ISO هم زیاده. در مورد ویرایش عکسها هم فقط کنتراست رو زیاد کردم و رنگها رو بهبود دادم. اگر خواستین فایل اصلیشونو بدم بهتون.
بیشتر میخواستم آب رو نشون بدم، چند تا شات دیگه از مجسمه گرفتم که احتمالاً بهتر شدن. از تکنیکهای عکاسی هم سر در نمیارم من! دوربین هم یه کامپکت ساده بوده، Canon SX210.
مرسی از نظرتون.
NIKON D5200 55_18
Exposure Time 1/20 sec
Iso 100
F_Stop f/3.5
دوستان شما تو یه همچین موقعیتی باشید رو چه سیستمی عکس میگیرید ؟ دوربین تازه گرفتم درک اینا خیلی سخته برام یه کمک میخوام
تچکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
نظرتون چیه ؟ خودم احساس می کنم ویرایشش هنوز کار داره .
سلام علی آقا...نقل قول:
این کدوم شهرستانه؟ چه بافت سنتی زیبایی داره! اون پشت جاکفشی روببین به دیوار زده...!
راستی این حاج خانومه چرا اون پایین چوب برداشته بیوفته دنبالت؟:n04: چیکار داشتی میکردی؟:n02:
سلام کمیل جاننقل قول:
اینجا شهرستان نیست
یکی از محروم ترین روستاهای استان گیلانه. تقریبا میشه گفت مرتفع ترین نقطه گیلان. بالای کوه ها
طبیعت و بافتی که این روستا داره به شخصه هیچ جایی تا به الآن ندیدم. کاملا بکر و زیبا
این پست ها رو هم ببینید:
چوبه واسه من نیست :دی
بنده خدا خیلی آدم خوب و نازنینی بود :)
چوب دستشه چون منتظر ایناس:
دوستان خواهشا تصاویری که گذاشته میشه روش یه نقدی داشته باشید
کچ لایت لازم داره تا چشم ها بی روح نباشننقل قول:
کچ لایت لازم داره تا چشم ها بی روح نباشننقل قول:
سلامنقل قول:
از بین آخرین عکسایی که گذاشتین من این یکیو بیشتر دوست داشتم
به نظر من با حذف عناصر اضافی(مثلا اون لنگه دمپایی که پایین سمت چپ کادر قطعش کرده) بهتر هم میشه
ممنون از ارسال این عکس زیبا
خانه ی کٌرد - سنندج
یادم نمیاد قبلا این عکس رو گذاشتم یا نه, اما به هر حال:
دوستان... شدیداً منتظر نقداتون هستم..
کاملاً آماتور شروع کردم.
دوست دارم نقایص کارامو بدونم ::n01:
سلام،
اینم یه عکس از اطراف اصفهان، حوالی زاینده رود. خوشحال میشم نقد دوستان را بدونم ...
تاپیک خیلی خیلی خلوت شده که خوب نیست اینطوری
نظر خودم رو میگم اما به همینا بسنده نکن!
قطعا دوستان دیگه از من واردترن
اول اینکه دوربین رو کمی کج گرفتید و عکس انداختیدنقل قول:
خط افق جلوی چشم چون بالای سطح زمینه لذا خط پایین درختا از راست به چپ (البته خیلی کم) باید بالا بره
دوم اینکه باید در هر کادری هدفی دنبال بشه
منظره قشنگه درست. اما باید سوژه ای داشته باشی که توجه رو به اون قسمت جلب کنه
تقریبا همه چی الآن دوره و از اونجایی که چشم انداز خط آسمان مناسبی نداره (یه خط مایل بیشتر نیست) لذا کلیات چیز خاصی رو بیان نمیکنه
مثلا من اگه بودم میرفتم روی گله گوسفندا مخصوصا یکیشون زووم میکردم و پس زمینه رو به طبیعت میدادم
یه عکس تقریبا از پایین به بالا و نزدیک گوسفندا هم قشنگ بود مخصوصا اگه ابرهای متراکمی پیدا میکردی اونجا
اشکالی که من می بینم همون کادربندی با زاویه هدف دار و نقاط طلایی و خطوط یک سومن که میتونستند بهتر انتخاب بشن
شاید حتی اگه گوسفندا نمی بودند و یا اینکه دورتر می بودند و علوفه یک دست سبز بیشتر مورد توجه می بودند حس بهتر منتقل میشد
موفق باشی :)
دوستان در مورد عکس های من هم اگه ممکنه نظر بدین.ممنون:n16:
لبخند
عکس بند انگشتی :
آقا اینجا کجاست؟؟؟:n19:نقل قول:
سلام
x_enrique_1818 عزیز بنظرم عکسهات بسیار عالی و کم نقص هستند :n16: ، تنها نکته ای که دوس دارم بهت بگم اینه که سعی کن سوژه های جذاب تری پیدا کنی :n06:
Little Sparrow عزیز شما بهتره کمی در کادر بندی بیشتر دقت کنید و سعی کنید چیز هایی که تمرکز بیننده رو از سوژه اصلی منحرف میکنه از کادر حذف کنید مثل برگ و شاخه توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان خان ممنون :n12:نقل قول: