-
نقل قول:
غیر از این گوشی دست کاری شده اگه دقت کنی گوشی GSM850 داره GSM850 آنتن BTS های آمریکا مجهز به این قابلیت هستند و این گوشی سفارش آمریکا و اروپا هست پس لطفاً اشتباه نکن
عزیز چی داری میگی؟!
w810 کلا gsm850 رو ساپورت میکنه.
چه ربطی به سفارش آمریکا یا اروپا داره ؟!
-
نقل قول:
1-تا جایی که من می دونم همین جوری خودش نامحدود هست تو 810 پس غصه شو نخور
اگه قیمت برات مهم نیست تو سریه دبلیو 810...850 و 900 همگی عالی هستن فقط می مونه بودجت که با توجه به اون یکی رو انتخاب می تونی کنی
متاسفانه تو انتظارات رو از گوشی نگفتی ...انواع گوشی رو می شه بهت پیشنهاد کرد اگه عشق عکاسی و فیلم برداری هستی برو کا 800 بگیر با دوربین 3/2 که خداست دیگه
اما اگه می پرسی کدوم گوشیه سری پی بهتره بدون در نظر گرفتن قیمت..خوب تابلوست دیگه 990 شاهکار سونی اریکسونه...اگه ریویوش رو هم خواستی یه سر بزن به تاپیک همه محصولات سونی اریکسون اونجا با بیشتر گوشی ها به صورت خیلی دقیق اشنا می شی
سوال اخرتم راحت می گم نمی دونم!!سوال منم هست...خودم فکر می کنم می شه!!;) البته برعکسش که تابلوست نمی شه:blink:
بعضی برنامه های جاوا روی گوشی های سیمبیان اجرا میشه . که دیگه بستگی داره به ورژن جاوا گوشی مقصد . که باید هم خوان باشه دیگه . من امتحان کردم رو پی نهصد و ده . بعضیاش کار کرد بعضیاشم نه . روی موتورولا ( جاوا) هم امتحان کردم . بعضیاش کار کرد بعضیاش هنگ میشد. خوب به نظرم موقع نوشتن برنامه این مهمه که برای چه مدل گوشی نوشته میشه .
-
نقل قول:
من قبلا یه سوال کردم کسی جواب نداد.اینجا 2باره تکرار میکنم شاید جواب بگیرم:
من میخام واسه 810 هندزفری بلوتوث بگیرم.لطفا راهنمایی کنید در مورد مدلهایی که میتونه ساپورت کنه .
عزت مزید
توی سایت سونی اریکسون همه اطلاعات تمام و کمال هست.
-
اینجا کلوپ سونی اریکسون( :wub: محبوب قلبها:wub: ) هست اونم ار نوع بی نظیر هشتصد و ده. نوکیا و موتورولا و این جور ارازل و اوباش بیرون:devil: :tongue:
-
من امروز رفتم يهW810 ويه N70 موزيکال خريدم
810 سريال چنج شده مموري ابي باطري چين پشت گوشي هم نزده بود ساخت کجاست کيبوردم اينگليسي با بقيه اتو اشغالاش فقط فيش aux روش نبود خريدم 253 تومن سريال اصلي با گارانتي هم بود 330
يه n70 موزيکال خريدم 375
-
سلام
دوستان دیروز واسه دوستم یه W810i گرفتیم .
260 تومن + مموریش مشکیه ( فکر کنم از سری دوم هستش ) .
گوشی هم مالزی هست و باتری کره+مالزی .
فرق بین سری اول و دوم چیه ؟( مموری آبی و مموری سیاه !!! )
در ضمن آخرین ورژن W810 الان کدومه ؟
ممنون
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
اول از آقا مسعود تشکر کنم بخاطر جواب در مورد باطری چینی و کره/مالزیایی .
دوم ، دوستی در مورد هدفون هندز فری بلوتوٍث پرسیده بودن ، من یه مدلی تو یه نمایندگی سونی اریکسون تو شیراز فلکه اطلسی اول بلوار جدید قرآن دیدم ، خیلی ماه بود ، طرح گوشی ها مثل هدفون اوریجینال خود w810 با همون کیفیت صدا و باس دیوونه کننده ، در ضمن مثل mp3 player دکمه های کنترل موسیقی هم رو قسمت central بود و یه جعبه با آرم سونی اریکسون به بزرگی جعبه خود گوشی داشت ، متاسفانه مدلش رو نمی دونم چی بود ، با قیمت 49هزار تومن و رو w810 خوب کار میداد . باید ببینیش شاید خودت به این نتیجه برسی استفاده کردن از هدفون هندز فری اوریجینال خود گوشی به صرفه تره !!!
ضمناً آیا کسی میدونه اگه من بخوام باطریمو که چینیه با باطری کره/مالزی عوض کنم ، خود مغازه دار باطریمو بر میداره و چقدر قیمت باطری کره/مالزی هست؟
-
راستی راستی یه چیز دیگه هم یادم افتاد بگم :
تا حالا از sound recorder گوشیتون استفاده کردین؟
من که کف کردم ، سر کلاس زبان همه بچه ها i-pad و mp3 player دارن و صدای استاد رو ضبط میکنن تا بعداً درس رو مرور کنن ، اما کیفیت ضبط هیچ کدومشون به 60% کیفیت ضبط صدای w810 هم نمی رسید : واضح بلند و بدون نویز ، معرکه بود پسر . . .
-
دوست عزيزم doyenfery با سلام و ممنونم از محبتت .
من اين فايل رو دانلود كردم و سپس كپي كردم تو حافظه كارت گوشيم ولي فايل install رو پيدا نكردم . ضمناً يادكم هست كه جايي فرموديد بايد اين نرم افزار يعني My phone explorer روي كامپيوتر نصب كرد ۀ درسته ؟!!
ضمناًاين نكته كه :
هیچوقت رویه این فایلها (فایل هایه جاوا .jar) دابل کلیک نکن (تو کامپیوتر) و فقط اونارو کپی یا انتقال بده به گوشیت... من اصلاًمتوجه نشدم
تو رو خدا ببخشيدا ؟!!!
-
نقل قول:
باطری کره تمام شده مالزی من که گفتم عزیزم قیمتش هم یه خورده بالا هست
کاملا تکذیب می کنم...اگه خواستی ادرس سایتش و بهت می دم تا بفهمی باطریه استاندارد چه باطری هستش...:blink:
-
عزیز عکس ها قشنگنا...اما از قدیم گفتن هر تاپیک را بهر کاری ساختن!!:blink: ال جی؟؟؟؟:ohno:
-
اینکه شما میگی منظورش اینه:
شما اگه رو کامپیوتر نرم افزار winrar نصب کرده باشی شکل آیکون فایلهای jar رو درست مثل آیکون فایلهای rar نشون میده و اگه هم winrar نداشته باشی اونها رو بصورت یه فایل zip نشون میده . آخه ماهیتش یه خورده شبیه فایلهای zip میمونه و شما میتونی اونها رو extract کنی و محتویاتش رو ببینی .
ولی واسه اینکه اون نرم افزار رو تو گوشیت نصب کنی باید همون فایل با پسوند jar رو که شما احتمالاً پسوندش رو نمیبینی ، به فولدر other تو گوشیت منتقل کنی و وقتی تو گوشیت روی اون میری و انتخوابش میکنی ، دکمه بلایی سمت چپ به install تغیر نام پیدا میکنه و اگه اونو بزنی نصب برنامه شروع میشه و ازت میپرسه تو game نصبش کنم یا تو application و بعد از اینکه جواب دادی نصب کامل میشه .
بعد از این دیگه کاری با اون فیل jar تو فولدر others نداری . میتونی پاکش کنی یا واسه ارسال برای بقیه دوستات همونجا نگهش داری ......
اوف مردم . . . چقدر حرف زدم . . . :wac:
-
اووووووو چه خبره من صفحه ی اول و دیدم گفتم حتما عشق ال جی بودی....عزیز اینجا که جاش نبود ...این که بری سرچ کنی عکس هر گوشی رو بگذاری تو کلوب دبلیو 810 سونی اریکسون که نمی شه...سعی کنیم نظم کلوب به هم نخوره...مرسی:rolleye:
-
باطری اصلی؟؟
ای بابا
سلام مصطفی خان
گیج شدم من به خدا سر این باطری ماتری:wac:
اکثراً میگن باطری made in china و finilize in china همون باطری اصلیه که تو خود سایت سونی اریکسون هم معرفی کرده ولی من با یه دونه همین مدلی مشکل دارم
درخشندگی صفحه کم، تم اربیت مشکی ، صدای زنگ کم ، یک ساعت استفاده از walkman اونم با هدست ، 20 دقیقه حرف زدن بازم با هندز فری ، فرستادن 10 تا sms و خلاصه بعد از 12 ساعت از 100% به 20% میرسه.
چیکارش کنم این نامرد رو؟
امکان داره این باطری چینی تقلبی باشه؟
از کجا مطمئن شم؟:question: :question: :question:
-
نقل قول:
دوست عزيزم doyenfery با سلام و ممنونم از محبتت .
من اين فايل رو دانلود كردم و سپس كپي كردم تو حافظه كارت گوشيم ولي فايل install رو پيدا نكردم . ضمناً يادكم هست كه جايي فرموديد بايد اين نرم افزار يعني My phone explorer روي كامپيوتر نصب كرد ۀ درسته ؟!!
ضمناًاين نكته كه :
هیچوقت رویه این فایلها (فایل هایه جاوا .jar) دابل کلیک نکن (تو کامپیوتر) و فقط اونارو کپی یا انتقال بده به گوشیت... من اصلاًمتوجه نشدم
تو رو خدا ببخشيدا ؟!!!
دوست جدید اولا جوابتونو با یه سرچ راحت می تونستید تو صفحات قبل پیدا کنید با این حال....
عرضم به حضورت.ببین شما فایل مورد نظرتو کجا کپی می کنی؟بله تو شاخه ی other...درسته تا اینجا؟خوب حالا می ری تو گوشیت تو مدیریت فایلت بعد می ری تو شاخه یother اونجا فایلی که کپی کردی رو خواهی دید حالا کافیه بری روش....سمت چپ پایین lcd می زنهmore سمت راست گوشیت هم میزنهinstall دیگه خیلی ساده گفتم شاد باشید
اخ ببخشید من مسیج بهزاد رو ندیدم...ببخشید مسیج تکراری دادم...توضیحات دوستم کاملا
-
نقل قول:
ای بابا
سلام مصطفی خان
گیج شدم من به خدا سر این باطری ماتری:wac:
اکثراً میگن باطری made in china و finilize in china همون باطری اصلیه که تو خود سایت سونی اریکسون هم معرفی کرده ولی من با یه دونه همین مدلی مشکل دارم
درخشندگی صفحه کم، تم اربیت مشکی ، صدای زنگ کم ، یک ساعت استفاده از walkman اونم با هدست ، 20 دقیقه حرف زدن بازم با هندز فری ، فرستادن 10 تا sms و خلاصه بعد از 12 ساعت از 100% به 20% میرسه.
چیکارش کنم این نامرد رو؟
امکان داره این باطری چینی تقلبی باشه؟
از کجا مطمئن شم؟:question: :question: :question:
سلام دوست عزیز....شم یه کاری کن...اولا finilize نه و finished ثانیا شما شارزر گوشی رو چک کن شاید مشکل از شارزت باشه...برو ببین شاید شارزت تقلبیه و مشکل از اون باشه
-
كسي از بچه ها w810 رو تغييرات رو ش انجام داده؟؟؟ مثل نا محدود كردن فضاي اس ام اس ؟!!! و غيره؟؟؟ ميخواستم ببينم جواب داده يا نه؟؟؟؟ بديش اينه بايد كامل فلش بشه فايل Rest نداره ولي كا 750 داره و كامل فلش نميشه من انجام دادم
ممنون ميشم فوري جواب بدين
-
-
آره finished بود گمونم نه finilized ! :tongue:
مرسی
اما بازم یه سوال :
اگه شارژر تقلبی باشه باز هم میتونه باطری رو به 100% برسونه ؟ آخه گوشی من بعد از حدود 1:45 کاملاً شارژ میشه . ضمناً من علاوه بر شارژر گاهی وقتها که شارژر همرام نباشه با کابل USB کامپیوتر باطریمو شارژ میکنم تا به 100% برسه البته زمان شارژ یه خورده بیشتر طول میکشه اما . . . باز هم همون مشکل زود باطری خالی کردن باقیه .:sad:
-
نقل قول:
آره finished بود گمونم نه finilized ! :tongue:
مرسی
اما بازم یه سوال :
اگه شارژر تقلبی باشه باز هم میتونه باطری رو به 100% برسونه ؟ آخه گوشی من بعد از حدود 1:45 کاملاً شارژ میشه . ضمناً من علاوه بر شارژر گاهی وقتها که شارژر همرام نباشه با کابل USB کامپیوتر باطریمو شارژ میکنم تا به 100% برسه البته زمان شارژ یه خورده بیشتر طول میکشه اما . . . باز هم همون مشکل زود باطری خالی کردن باقیه .:sad:
ببینم روزی چقدر از والکمن استفده میکنی؟حتی اگه 1 ساعت در روز استفاده کنی طبیعیه که هر روز باید شارز کنی چون والکمن شارزو قورت می ده:blink: نه دیگه اگه شارزت تقلبی باشه نمی تونه درست حسابی اونو پر کنه...در ضمن شما یه کار دیگه هم انجام بده اینم دیگه ی راه حل که تو ذهنم امد
شاید دفعه ی اول نگذاشتی 8-9 ساعت به شارز باشه گوشیت و الان همه ی سلول هاش اش استفاده نمی شن..بگذار گوشیت شارزش تمو شه اگه برنامشو داری که بهتر وگرنه بگذار تا تموم شه باطری تا گوشی خاموش شه بعد حالا دوباره بگذار یه 10 سا عتی به شارز باشه بعد از این کار خبرشو بده چطور شده
فعلا
شاد باشید
-
مرسی از لطفت
حتماً امشب این کار رو میکنم.:rolleye: :)
اول میذارم شارژش کاملاً خالی شه تا گوشی خودش خاموش شه ، بعدش هم 12 ساعت میزنم تو شارژ . . . باشد که رستگار شوم .
گذشته از این موضوع یه بار دیگه هم بگم : قبل از خرید گوشی دو هفته در مورد گوشی های مختلف تو مایه قیمت 200 تا 400 هزار تومن تحقیق کردم و بعدش w810 رو انتخاب کردم . . . حالا بعد از یک ماه واقعاً از انتخاب خودم راضیم . . . معرکه است .:happy:
-
سلام
سلام دوستان
من گوشي دبليو 810 آي گرفتم ازش راضيم ولي دلم پيش نوكياست
مي گم هركي ان 70 داره و دوست داره گوشيش رو با دبليو 810 آي عوض كنه خبرم كنه:rolleye:
-
نقل قول:
سلام دوستان
من گوشي دبليو 810 آي گرفتم ازش راضيم ولي دلم پيش نوكياست
مي گم هركي ان 70 داره و دوست داره گوشيش رو با دبليو 810 آي عوض كنه خبرم كنه:rolleye:
کاملا داری اشتباه میکنی . میتونی از یه دوستی آشنایی یه n70 گیر بیار و قشنگ زیر و روش کن . بعد گوشی خودتم ببین . خودت میفهمی به گرد پای 810 هم نیرسه ...
نوکیا هم فقط اسم در کرده . آنتن دهیه تکشم ماله زمانی بود که همه ماهواره های مخابراتی ایران ماله نوکیا بود . الان دیگه اصلا آنتن نوکیا نمیزنزن . و اکثر جاها آنتن سونی بهتره .
بازم فقط سونی اریکسون عشقست .مخصوصا اگه 810 باشه...:biggrin:
-
به به به به:)
خوشمان آمد :laughing:
در مورد تمجید کردن از قابلیتها و زیبایی های W810 دو نکته حائز اهمیته :
1- واقعیت : واقعاً معرکه است ، با توجه به قیمتش واقعاً می ارزه ، واقعاً . . . واقعاً . . . :happy: واقعاً ماهه این گوشی .
2-تملق و زیاده روی : بنده خودم شخصاً چون آدم تایید طلبی هستم:happy: هر کس از w810 تعریف کنه انگار از سلیقه و شعور من تعریف کرده :blush: و من خیلی خوشم میاد .
با توجه به دو نکته بالا پس همگی دست به دست هم دهیم و تا دو سال دیگه که احتمالاً تا اون موقع هنوز w810 گوشی خوبی به حساب میاد ، آبرو داری کنیم.
زنده باد W810 :laughing:
-
من الان 9 ماهه دارم و راضیم تو خوب بودن این گوشی کسی شک نکنه
-
با علی موافقم اما بد جور پایه ی حرف بهزادم .
-
در ضمن بیاین تو این تاپیک به 810 wرای بدین . تا حالا از همه گوشیا زده بالا . ( حتی از 900 w)
-
ببخشید یه سوال :
کسی یه راه یا نرم افزار برای مخفی کردن یا قفل کردن یه پوشه در w810 سراغ داره ؟
اگه قفل باشه بهتره .
ممنون.
بای...
-
آره نرم افزار جاوا هست .
چند بار تو وب گردی هام برخورد کردم ولی چون نیاز نداشتم ، توجه نکردم .
تو گوگل با حروف فارسی عبارت "دانلود نرم افزار موبایل قفل فولدر" یا یه همچین چیزی سرچ کن بعدش هم اگه خوش شانس باشی پیدا کردنش نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه !
-
-
نه به اون شوریه شور نه به این بی نمکی...نه اون که کسی پست نمی داد نه حالا که....خدا بده برکت:happy:
عرضم به حضورت برای قفل فایل از من اگه بپرسی میگم همچین برنامه ایی هنوز وجود نداره
اره با سرچ می شه 1000 تا برنامه ی الکی!!گیر اورد که یکیشونم کار نمی کنه...مهمترین برنامه ایی که تا حالا تو این زمینه دیدمmobyexplorer هست که میگن قفل که نه اما میشه فایل ها رو مخفی کرد باهاش...البته من که نتونستم!!!
در ضمن قابلی نداشت بهزاد جان
اما درباره ی n70 ببین من مدتهاست دارم تحقیق می کنم بعد اینکه گوشی رو خریدم وقتی دیدم که جاوا چندان برنامه ایی نداره ناراحت بودم ...اما سیمبین هم مشکلات خاص خودشو داره...توی n70 از هر کی بپرسی به سرعت پایینش اشاره می کنه..بعد تو دوربینش اصلا قابل مقایسه با 810 نیست ضمن اینکه حالت macro تو دوربینش افتضاح هستش...اها یه چیز جالب عین v3x موتورولا اینفرارد نداره...درسته قدیمی شده اما بازم مسخرست مگه نه؟....به هر حال هر گوشی مشکلات خاص خودشو داره...اگه به من بگن مشکلات گوشیت چیه می گم:
1-صداش کمه
2-برنامه ایی واسه قفل کردن فایل ها نداره!!!
جالبه نه؟اینها که چیزهای خیلی مهمی هم نیستن مشکلات این گوشی هستن
فقط یه چیز اگه اون موقع که گوشی گرفتم 850 امده بود اونو می گرفتم تنها نقص 810 که کمی صداشه تو 850 رفع شده...و یه طراحیه بی نظیر:) البته طراحی خداییش فقط طراحیه 810:cool:
-
زنده باد فروم ، زنده باد W810
-
درسته - انفرارد خیلی لازمه در ارتباط با گوشی های قدیمی .
اما من نرم افزار قفل پیدا نکردم . چه برسه به اینکه بخاد کار کنه یا نه ...
-
نقل قول:
ببخشید یه سوال :
کسی یه راه یا نرم افزار برای مخفی کردن یا قفل کردن یه پوشه در w810 سراغ داره ؟
اگه قفل باشه بهتره .
ممنون.
بای...
فولدر نه , برایه فایل معرفی شده
کافی فقط چن صفحه برگردی عقب!
-----------------------------------------------------------------------------------------------
بچه لطف کنید برایه تعریفو تمجید و تشکر از فروم جایه مسنجر استفاده نکنید !
تا گرید تاپیک هم پایین نیاد و تعداد صفحه ها هم بیهوده بالا نره .
مرسی
-
قفل گذاری روی فایل ها
زود بگم و برم :
اسم نرم افزار file protect هست با فرمت جاوا ( مشابه file man برای نوکیا) .
من نتونستم یه لینک سالم ازش پیدا کنم تا واست بذارم .
یه سری تو فروم قسمت نرم افزارهای جاوا بزن اونجا حتماً یه چیزایی پیدا می کنی .
خبرش رو بذار فردا ببینم چیزی گیر اووردی یا نه .
فعلاً . . .
-
سلام
کسی رم 2گیگ رو روی 810 امتحان کرده؟ جواب میده؟ و اینکه مثل 512 رنگ و ... خاصی داره؟
-
نقل قول:
نه به اون شوریه شور نه به این بی نمکی...نه اون که کسی پست نمی داد نه حالا که....خدا بده برکت:happy:
عرضم به حضورت برای قفل فایل از من اگه بپرسی میگم همچین برنامه ایی هنوز وجود نداره
اره با سرچ می شه 1000 تا برنامه ی الکی!!گیر اورد که یکیشونم کار نمی کنه...مهمترین برنامه ایی که تا حالا تو این زمینه دیدمmobyexplorer هست که میگن قفل که نه اما میشه فایل ها رو مخفی کرد باهاش...البته من که نتونستم!!!
در ضمن قابلی نداشت بهزاد جان
اما درباره ی n70 ببین من مدتهاست دارم تحقیق می کنم بعد اینکه گوشی رو خریدم وقتی دیدم که جاوا چندان برنامه ایی نداره ناراحت بودم ...اما سیمبین هم مشکلات خاص خودشو داره...توی n70 از هر کی بپرسی به سرعت پایینش اشاره می کنه..بعد تو دوربینش اصلا قابل مقایسه با 810 نیست ضمن اینکه حالت macro تو دوربینش افتضاح هستش...اها یه چیز جالب عین v3x موتورولا اینفرارد نداره...درسته قدیمی شده اما بازم مسخرست مگه نه؟....به هر حال هر گوشی مشکلات خاص خودشو داره...اگه به من بگن مشکلات گوشیت چیه می گم:
1-صداش کمه
2-برنامه ایی واسه قفل کردن فایل ها نداره!!!
جالبه نه؟اینها که چیزهای خیلی مهمی هم نیستن مشکلات این گوشی هستن
فقط یه چیز اگه اون موقع که گوشی گرفتم 850 امده بود اونو می گرفتم تنها نقص 810 که کمی صداشه تو 850 رفع شده...و یه طراحیه بی نظیر:) البته طراحی خداییش فقط طراحیه 810:cool:
کاملا درسته مصطفی جان
ولی اونیکه مهمه کیفیته صداست نه بلندی اون.مگه چقدر صداشو زیاد میکنیم؟
من که این کیفیت رو هیچ مدلی تا قبل 810 ندیدم .واقعا عالیه.
ممنونم.:rolleye:
-
نقل قول:
سلام بچه ها
اول از آقا مسعود تشکر کنم بخاطر جواب در مورد باطری چینی و کره/مالزیایی .
دوم ، دوستی در مورد هدفون هندز فری بلوتوٍث پرسیده بودن ، من یه مدلی تو یه نمایندگی سونی اریکسون تو شیراز فلکه اطلسی اول بلوار جدید قرآن دیدم ، خیلی ماه بود ، طرح گوشی ها مثل هدفون اوریجینال خود w810 با همون کیفیت صدا و باس دیوونه کننده ، در ضمن مثل mp3 player دکمه های کنترل موسیقی هم رو قسمت central بود و یه جعبه با آرم سونی اریکسون به بزرگی جعبه خود گوشی داشت ، متاسفانه مدلش رو نمی دونم چی بود ، با قیمت 49هزار تومن و رو w810 خوب کار میداد . باید ببینیش شاید خودت به این نتیجه برسی استفاده کردن از هدفون هندز فری اوریجینال خود گوشی به صرفه تره !!!
ضمناً آیا کسی میدونه اگه من بخوام باطریمو که چینیه با باطری کره/مالزی عوض کنم ، خود مغازه دار باطریمو بر میداره و چقدر قیمت باطری کره/مالزی هست؟
این بلوتوث که شما دیدی استریو بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
lمن امروز با 810 و با ایرانصل وصل شدم به اینترنت وای چه هالی میده صبح تا شب ان لاین مجانی :tongue:
سرعتش از dial up من هم بیشتر:tongue:
-
نقل قول:
زود بگم و برم :
اسم نرم افزار file protect هست با فرمت جاوا ( مشابه file man برای نوکیا) .
من نتونستم یه لینک سالم ازش پیدا کنم تا واست بذارم .
یه سری تو فروم قسمت نرم افزارهای جاوا بزن اونجا حتماً یه چیزایی پیدا می کنی .
خبرش رو بذار فردا ببینم چیزی گیر اووردی یا نه .
فعلاً . . .
Moby explorer هم هست البته که بهتر از File protect هستش که خودم آپ کردم و لینک دادم...