چرا دو مدل کارت گرافیک روی اینها نصب کردن که یکیش فقط ویدوز 8 باید روش نصب کرد ؟؟
Printable View
چرا دو مدل کارت گرافیک روی اینها نصب کردن که یکیش فقط ویدوز 8 باید روش نصب کرد ؟؟
نه همچین اجباری نیست.. لپتاپ Z500 با دو گرافیک 635 و 740 اومده ک هردوشون هم ویندوز8، هم وینوز7، وهم ویندوز xp، روش نصب میشه، اما! اگه بخوای 7 یا xp روش بندازی باید از تو سایت لنوو درایورهارو دانلود کنی.. اما ازطرف دیگه لپتاپ زد 500 بهینه شده واسه ویندوز 8! و همچنین بصورت پیشفرض ب همراه لپتاپ سی دی درایورهای ویندوز 8 ارائه میشه و برخی شرکتا لپتاپ با ویندوز 8 میدن.. و مهم ترین چیز: تا 8 هست ویندوز های دیگه چرا؟!! ی چیزی هست ک بش میگن ویندوز محبوب 8!!نقل قول:
دیجی کالا با رم 6 و گرافیک 740 اورده.2750 برای خرید شک دارم.دو ساله سازگار گارانتی
از یک طرف می گم سال دیگه ارزونتر میشه لپ تاپ ها و کانفیک های پر قدرت تری تولید خواهند شد.
از ی طرف هم می گم آدم ی روز باید بخره دیگه.هر وقت هم خرید بازم مدل های جدید میان.
مشاوره ای چیزی بدین. لطفا
درضمن چرا توی این کانفیگ از6 گیگ رم استفاده شده؟
سلام بچه ها چرا درایور ELAN واسه من نصب نمیشه؟؟؟ یعنی نصب شده ولی وقتی میخوام uninstall کنم و درایور جدید بریزم از توی کنترل پنل حذف نمیشه؟؟
مشکل من با تاچ 4 انگشتی و 3 انگشتی هست. اونطوری که تو دمو ها دیدم نمیتونم باهاش کار کنم. مشکل از کجاست؟
من اگه باشم میگردم دنبال اخرین مدل حتی بیشتر از بودجم اینطوری بعداً کمتر احساس پشیمونی میکنم البته نیازهامو هم در نظر میگیرمنقل قول:
دیجی کالا امروز مدل جدید اورده ؟همونو بگیرید اگه اطلاعاتتون کافی نیست از چند نفر که دارن هم پرسو جو کنید اگه به نظر شما از خوبی هایی که میگن بیشتر از بدی هاشه (اگه براتون مهم نیست) کار تمومه همونو بگیرین
یه راه دیگه هم دارین بگردین دنبال جنس هایی که بیشتر فروش داشتن و همه ازش راضی هستن خب اینجوری جدید ترین نیست اما مطمئن می شید جنس درستی خریدین
در کل:
اول به جیبتون نگاه کنید
دوم نوع کاربری (هدف از خرید)
سوم دیزاین
چهارم سخت افزار
پنجم ضمانت دستگاه (خواهشاً این مورد رو جدی بگیرید کار ندارم وضعیتش تو ایران چطوریه)
در مورد این چیزا خیلی میشه بحث کرد اما همینارو در نظر داشته باشید تا خرید خوبی داشته باشید
موفق باشید
سلام؛نقل قول:
من با گارانتی سازگار خریدم 2370. دلیل این همه تفاوت چیه؟!
البته من CORE I5 گرفتم.
یه سوال دیگه؛ با اینکه کار زیادی ازش نمیکشم، زیرش سمت چپ داغ میشه!
باید کول پد بخرم؟ چه مارکی؟ چه نوعی؟
دوست عزیز دلیل تفاوت قیمت اگه منظورتونه که باید بگم من 6 ماه پیشنقل قول:
تو اوج گرونی گرفتم.
اون داغ کردن هم عادی هست(تقریبا:n13:)
کولپد هم من Cooler Master رو پیشنهاد میکنم.
نوعش هم مخصوص سایز 15 بگیرین
دوست عزیز من این دو فایل رو که فرمودین پیدا نکردم اگه میشه بازم راهنماییم کنین.نقل قول:
که اینطور . ممنون. یه مورد دیگه اینکه این کیبوردش عربیه و من حرف p بیدا نمیکنم. لب تاب شما هم همینطوره ؟نقل قول:
مال منم کیبوردش عربی اما انگلیسیش هم کامل هست.نقل قول:
به شرط نصب بودن زبان پرشین کلید \ حرف پ رو تایپ می کنه
سلام من الان یه n43 sl دارم(core i7 .ram4.vga 2) می خوام بفروشمش از دوچیزش ناراضی ام 1.کارت گرافیکش(gt 540) 2.صفحه نمایشش .
حالا این لپ تاپ صفحش کیفیتش در چه حدیه؟ کدوم کارت گرافیکش بهتره؟در کل راضی هستید؟در کل معایبش چیه؟
با تشکر
مرسی! پیدا شد : )نقل قول:
ویندوزشو 8 نصب کردن. نه بازی داره، نه موزیک نه تصویر. بعد از 3 روز از خریدش، فایلهای صوتیمو نمیخوند. restore کردم درست شد ولی گرافیک که نصب کرده بودن پاک شد!
اولا به نظر من نفروشینش بهتره.دوم اینکه میریم سراغ کارت گرافیک ها.لپ تاپ های لنوو z500 دارای دو نوع کارت گرافیک هستند که یکسری هاشون 635M هست و یکسری های دیگه که جدیدا اومدن 740 میباشد که در کل 635 از 740 ضعیف تر هستند..حالا کارت گرافیک شما 540M میباشد که از کارت گرافیک 635 هم ضعیف تر میباشد اما نه خیلی و خیلی کم.از لحاظ CPU هم باز دستگاه شما ضعیف تر از Z500 هست که به احتمال زیاد مدل CPU شما هم فکر کنم 2670QM میباشد که از CPU Z500 که 3632QM و 3612QM میباشد ضعیف تره. من باز هم میگم که به مقدار ناچیزی ضعیف تره و اینکه لپ تاپ شما شاید به عنوان مثال بشه گفت که یک سر و گردن ضعیف تر از لنوو Z500 هست.که اون هم باز من و شما متوجه کندی سیستم نمیشیم البته شاید شما کاربر حرفه ای کامپیوتر هستین ولی با اینکه من که با نرم افزار های گرافیکی سنگین کار میکنم باز هم ازش خیلی راضی هستم.فقط اینو بگم که کارت گرافیکتون از 740 به مراتب از 635 ضعیف تره.من در اخر دو تا سایت معرفی میکنم که شاید قبلا اسمشو شنیدین که کاملا میتونین خودتون نتیجه بگیرین که هم کارت گرافیک و هم CPU رو با Z500 مقایسه کنین.نقل قول:
مثل اینکه سری جدید z500 سازگار دیگه پکیج نیست و فقط لپ تاپ هستش!
تو سایت دیجی کالا که پکیج نیست و یکی زنگ زده بود واسه خرید گفته بود کیف و ماوس و وسندوز نداره!
البته شاید اون فروشنده خواسته نده پکیج رو!دوستانی که اطلاع دارن و یا تازه پرسیدن لطفا بگن!؟
مخصوصا شما[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگین!خیلی در جریان هستین شما
صفحه نمایشش چطوریه؟
من هفته پیش خریدم. با کیف و موس از پاساژ ایرانیان.نقل قول:
توروخدا یکی جواب منو بده. ویندوز شماها هم 8 هست؟ بازی و عکس و موزیک داره؟ مشخصات کارت گرافیکو از کجا باید ببینم؟
نقل قول:
منظور شما رو درست متوجه نمیشم خب بازی،عکس، یا موزیک ویندوز چه به دردتون میخوره؟؟؟ اگه منظورتون برنامه های اجرا کننده های موزیک و عکس هست که اگه نسخه pro media center نصب بشه خودش به بنهایی خیلی از کدک های صوتی و تصویری را ساپورت میکنه. اگرم Enterprise نصب کردید که با چند تا برنامه ساده مشکلتون بر طرف میشه!!!!
خب ویندوز بازی هم داشته باشه خوبه دیگه! D: در ضمن من فرق Enterprise با pro media center نمیدونم! چطوری متوجه بشم کدومه؟نقل قول:
والا محصولات سازگار که معمولا روشون کیف و ماوس داره :n13:نقل قول:
من که با گارانتی ویستا بدون کیف و ماوس گرفتم.
اما آنچنان هم فک نکنم کیفیت بالایی داشته باشه کیف و ماوسش که
فروشنده بخواد برا خودش برداره و نده.
والا منم زیاد در جریان نیستم در کل اگه میخواین چیزی بگیرین(لپتاپ و موبایل و....)
بهتره حضوری برین بگیرین و اگه هم گفت که کیف و ماوس نمیده به عنوان اشانتیون بگو قیمتش رو کم کنه از لپتاپ
دوست عزیز صفحه اول تایپک رو ببینین بد نیست.نقل قول:
خب مثل اینکه من منظورت رو کج متوجه شدم :n02:نقل قول:
برای اینکه بفهمین ویندوزتون از کدوم نسخه هست باید ابتدا روی My Computer کلیک راست کرده و از صفحه باز شده از قسمت Windows Edition نسخه ویندوز خود را ببینید.نقل قول:
مرسی. نوشته 8 proنقل قول:
بلی : ) فهمیدم اشتباه متوجه شدیدنقل قول:
دوستان ایا این لپ تاپ قابلیت درج هارد SSD رو داخل Z500 داره.و یه سوال دیگه اونم اینکه ایا این هارد های SSD واقعا درسته که خیلی خیلی رو سرعت سیستم تاثیر داره.
دیروز زنگ زدم سازگار و گفتش که سری جدید پک نداره و لپ تاپ خالی هستش :n02:نقل قول:
اقا این ورقه روی پد موس تقریبا رفته الان خیلی زبر و بد شده میشه دوباره از جایی گرفت؟؟؟ اسم خاصی داره؟؟؟؟
دوستان من منتظر جوابتون هستم اگه میشه زودتر جواب بدین.
قیمتشو چند گفت؟نقل قول:
مثل اینکه میشه به جای هارد اصلی SSD قرار داد و اینکه بله خیلی رو سرعت تاثیر میزاره خیلی اما خوب خیلی هم گرونه یه 500 گیگش حدود 1500 هستش.نقل قول:
سلام دوستان
آقا من یه چیزی یخورده اعصابمو خورد میکنه اوونم اینه مه لپتاپو که صفحشو با میکنم و قسمت بالای دوربین رو فشار میدم یکم لق میزنه و انگار شلوله همجنین صدا هم میده. لولاش هم یکم صدا میده. برا بقیه ی دوستان هم این جوریه؟ راستی فارکرایه 3 با بهترین کیفیت بدونه کوچک ترین لگی اجرا شد.
یا حق
نه دوست عزیز.به نظر من اینجور مشکلات که به بدنه ربط داره را بدون هیچ درنگی به گارانتی مراجعه کنید البته باز هم مشکل را بررسی کنید و اگر میبینید واقعا لق هست و لولاهاتون صدا میدهند حتما مراجعه کنید.نقل قول:
نقل قول:
عزیزم شما به سایت یو تیوب مراجعه کن جوابت اونجاست. مقایسه HDD و SSD. بعضی از لپتاپا رو امنجا بررسی کرده سرعتشونو
سلام این مدل جدیدای z500 که گرافیک 740 دارن چه طورن؟
دوست عزیز گرافیکش نسبت به 635 قویتر شده و همچنین گرافیک 740M از لحاظ مصرف انرژی از 635 بهینه تر شده یعنی تو کاهش مصرف باتری بهبود یافته و کمتر از باتری استفاده میکند..در کل همین دو تا چیز بهبود یافته.نقل قول:
سلام به همه دوستان.
من قصد خرید لپ تاپ دارم.بین z500 و asus K46CB-B (با کانفیگ جدیدش که i7 هست و 4G گرافیک داره) موندم.خواهش میکنم راهنماییم کنید تا انتخاب درستی داشته باشم.
لپ تاپ را برای کار با نرم افزارهای مهندسی میخوام (رشته ام مکانیکه و با نرم افزارهای مکانیک سروکار خواهم داشت).کارهای گرافیکی حرفه ای انجام نمیدم اما به بازی هم علاقه دارم و بازی هم برام مهمه.
موندم کدوم لپ تاپ را بردارم.هردوشون i7 هستند.ایسوس رمش 6 هست اما z500 8 . از طرفی ایسوس گرافیکش 4 هست اما z500 2.
یک مزیت دیگه ای که ایسوس داره اینه که با این سخت افزار قدرتمند ، فقط 2kg وزن داره که برای من که دانشجو هستم ، از نظر حمل و نقل بسیار عالی هست.
باتری هردوشون 4 سلولی هست اما ایسوس چون جدید اومده این کانفیگش ، امتحانشو پس نداده.
دوستان از سه مورد ایسوس میترسم که مشکل داشته باشه.اگه این سه تا اکی باشند ، ایسوس را بر میدارم:
یکی اینکه چون خیلی خیلی باریک و کم وزنه ،از سیستم کولینگش میترسم که جواب این سخت افزار قوی را نده و خیلی داغ کنه.
دوم اینکه صفحه نمایشگرش 14 هست ، مشکل ساز نیست؟؟
سوم اینکه باتری 4سلولیش میترسم خوب جوابگو نباشه.
یک سوال دیگه هم دارم.من تا حالا تجربه خرید لپ تاپ را اصلا نداشتم.لپ تاپ های ایسوس و لنوو از نظر کیفی چجوری هستند و کدام بهتره؟؟راستی لپ تاپ های دل چجوری هستند (شرمنده سوالم به موضوع تاپیک مرتبط نیست ولی گفتم همه سوالامو یکجا بپرسم)
شرمنده زیاد مطلب نوشتم و سوال پرسیدم.ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید.:n16:
دشمنت شرمنده دادانقل قول:
امیدوارم با توجه به راهنمایی های من و دوستان بهترین انتخاب رو داشته باشی:
باید بگم منم تعریف اسوس رو شنیدم مخصوصا این مدل اما یه چیزی هست که تا قبل از خرید Z500 در مورد سری K اسوس میشنیدم این بود که این سری مشکلاتی داره
اعم از سیستم کولینگ و....اما خوب این Z500 هم بدون اقرار یه مشکلاتی داره از جمله:صفحه نمایش متوسط(تصویر تست در صفحه اول تایپک)کولینگ متوسط که اونم برمیگرده
به مسئله دیزاین که کولینگ رو فدا زیبایی کردن.
K46 هم مشکل کولینگ به احتمال قوی داره به خاطر باریک بودن اما باز انتخاب با خودته
در مورد کیفیت هم باید بگم لنوو اسوس رو میخوره:n02:IBM هم پشت لنوو هستش که حاکی از با کیفیت بودن این برنده.
اما خوب گرافیک 4 هم آدم رو بد وسوسه میکنه اما شما مطمئنی گرافیکش 4 هستش؟؟؟؟
در مورد دل هم که باید بگم بهتره اصلا طرفش نری چون کم کیفیت ترین لپتاپ هایی که تو عمرا دیدم رو داره
اما باز سری Latuiede اگه اشتباه نکنم که سری مهندسیش هست خوبه
در مورد باتری هم باید بگم همش بستگی به اسنفاده داره و موقع کار با برنامه های مهندسی اصلا نباید به باتری دل ببندی و باید
به برق وصل کنی چون خیلی به باطری فشار میاد.