قيمتش خوبه ، جفتش رو با هم خريدي 95 ؟ از كجا؟نقل قول:
Printable View
قيمتش خوبه ، جفتش رو با هم خريدي 95 ؟ از كجا؟نقل قول:
نقل قول:
ببین حرف شما درسته ولی
من روی سیستم یه کارت تی وی دیجیتال دارم ( از این USB ها نیست :5: )
وقتی با Windows Media Center نگاه می کنم ، می تونم Pause کنم ، جلو عقب کنم ، و حتی می تونم بر گردونم سره جاش و هر وقت خواستم دوباره از اول بیارم یا از چند ثانیه قبل تر یا Pause اش کنم.
Time Shifting اینجوری کار می کنه که خودش ضبط می کنه ( به صورت Temp ) و شما مثلا می تونی کنی Pause ( بری دستشویی بیای :21:) و خودش بقیه رو به صورت موقت (Temp) ضبط می کنه.
فقط یه نکته :
اگر کانالو عوض کنی Time Shifting قبلی فرت میشه.
---------- Post added at 05:37 PM ---------- Previous post was at 05:35 PM ----------
در هر حال 95 تومن برای T-7 و 79 برای X.Vision خیلی خیلی زیاده .
سره همین من حالا حالا ها نمی خرم :27:
جناب darachitan دستگاه پرویژن رو از کجا گرفتید؟ من که دو هفتس با نمایندگی اش در ارتباطم هنوز نیاورده .
سلامنقل قول:
من از طريق سايتش ثبت نام كردم
اينقدر امروز و فردا كردن، منم اينقدر گير دادم تا بالاخره شنبه با پيك بادپا گرفتن برام فرستادند (گير ندي نميفرستند).
قيمتشم من 95 از طريق سايت ثبت نام كردم بعدا جريمه ديركرد خودشون يه آنتن رايگان دادند.
آره قيمتا زياده موافقمنقل قول:
حرف شما هم همونه كه persian گ فت ديگه
شما pause ميزني ولي در اصل داره rec ميكنه
مي تونيد از نمايندگي زير تهيه كنيدنقل قول:
کد:www.--------
اقا من میخوام دستگاه tv digital بگیرم . کلا چن تا مدل داره... بهترین مارک چیه...قیمتش چنده و اگه میشه 1 جای مطمئن برای خریدش بگین.با تشکر.:11:
سلامنقل قول:
اگه یه زحمت کوچک به خودت بدی و از صفحه 1 تا 170 و خورده ای رو بخونی همه ی اینا دستت میاد :21:
اقا 1 مدل از این tv digital به من معرفی کنید که به درد lcd full hd بخوره و اینکه بتونم برنامه از روش ضبط کنم.
من شنیدم برا lcd سینام و پروویزن خوبه...!؟:13:
راستی قیمتش هم بگین ممنون میشم.:11:
سینام و پروویژن .نقل قول:
سینام 85 تومن
پروویژن 95 تومنی داره و 110 تومنی
من هم بالاخره پرويژن رو خريدم كيفيت تصوير تلويزيون عالي است . امكانات بسيار خوبي هم داره فقط چند تا سوال داشتم اگر دوستان لطف كنند راهنمايي كنند :
1.من يك كليپ HD از روي فلش پخش كردم البته با كيفيت 720P اما تصوير هر 10 ثانيه فريز ميشه ميخواستم ببينم دوستان ديگه با HD حداقل 720P مشكلي ندارند؟چون اين قابليت برام خيلي مهم بود !!!
2.زير نويس فيلم DIVX حتي انگليسي هم با فيلم پخش نميشه راهي براي حل اين مشكل هست ؟
3.براي ضبط برنامه ريزي شده در ساعات مشخص روشي در اين دستگاه وجود داره ؟
ممنون از راهنماييتون
آقا من يه تحقيق كردم در مورد Time Shifting ديدم كاملا حق با شماستنقل قول:
دقيقا شما درست ميگفتي....
بهترين مارك كه نپره و برد قوي و ساپورت خوب و گارانتي عالي داشته باشه xvision هست با گارانتي ماديران و قيمت 79 هزار تومننقل قول:
ساپورت آنلاينش هم اينجاست:
كلي توش سئوال و جوابه توپ هستکد:www.maadiran.mihanblog.com
نقل قول:
xvision دستكاهيه كه ميتوني باهاش روي فلش مموري ضبط كني و كانورت هم بكني
قيمتش هم مناسبه 79 تومنه
ساپورت آنلاينش هم اينجاست:
كلي توش سئوال و جوابه توپ هستکد:www.maadiran.mihanblog.com
اين كه شما LCD تون فوله در انتخاب دستگاتون تاثير نداره
چون تلوزيون فول اچ دي پخش نميشه كه بخاين دستگاه فول بخريت . حتي اگر ديتگاه فول اچ دي باشه بايد رزولوشن رو پايين بيارين و روي 720 بزاريد تا تصوير بهتري ببينيد
پيشنهاد من xvision.. باز يكم تحقيق كنيد
ممنون دوست مننقل قول:
حالا آقا سمیرا :31:
کدومش درست بود!
این که X.Vision تایم شیفتینگ نداره یا بقیقه .... چیزایی که گفتم؟!
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------
از من بپرسی می گم X.Vision
قیافش یکم ضایع بود که با این مدل جدید این مشکل و حل کرد.
تنها ویژگی بزرگش نسبت به بقیه برند ها اینه که گارانتیش معتبره ( مادیران :40: )
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
آرهنقل قول:
كلي توش سئوال و جوابه توپ هست
خودم یه چند تا سوال اونجا پرسیدم به اسم "علی"
براي استفاده از تيونر ديجيتال ، كشور رو نبايد ايران انتخاب كنيد . اين دستگاه جوري برنامه ريزي شده كه توي ايران آنالوگ بگيره ! چون هنوز ديجيتال رسمي نشده.نقل قول:
شما يه ريست فكتوري بكن دستگاهت رو و از اول برنامه ريزي و سرچ كن . با اين تفاوت كه كشور رو "استراليا" انتخاب كن.
ديجيتال و آنالوگ رو برات سرچ ميكنه
اقا من شنیدم پروویزن کنترلش مشکل داره و از 4m به اون ور دیگه نمیگیره...:13:
مثل اينكه حل شده اون مشكلنقل قول:
یعنی 2 مدل داره...؟نقل قول:
کدوم بهتره....؟
شما خودت پروویزن داری...؟:13:
آقا دمت گرم خیلی خیلی متشکرم .اگه میشد صدبار دکمه تشکرو برات میزدم.خیلی لطف کردی.حیف که نمیتونم جبران کنمنقل قول:
سلام آقا امین بالاخره ----t درست شد.دوست بسیار عزیزم،sony shop روش کار رو برام توضیح دادن.کیفت صدا وتصویر دیجیتال خوبه (بسیار بالاتر از آنالوگ) از بسیاری از شبکه های م ا ه و ا ر ه هم بالاتر .ولی نمیدونم چرا شبکه های اختصاصی مثل مستندو نمیگیره .در ضمن من با همون بوستر وآنتن خفاشی گرفتمش.برو زودتر یدونه nx-700بگیر که محشره.نقل قول:
سلام عرفان جان .
خیلی خوشحالم که بالاخره مشکلت حل شد .... یه حدود 100 تومنی به نفعت شد (چون اگه ----t نداشت باید برا دیدن این فوتبالها و . . . یه گیرنده دیجیتال میخریدی)
منم از sony-shop عزیز هم تشکر میکنم که راهنمایی هاش همیشه خوب و عالیه .
پروويژن خيلي خوب نيستانقل قول:
چون پلير هست بعضيا ميرن سراغش وگرنه ....
نه برد قوي داره نه كنترل قوي..كلا خيلي ها كه خريدن راضي نيستن
xvision خيلي بهتره
نقل قول:
ببين . در واقع Time shifting يعني اينكه هم ضبط كني هم همزمان ببيني ولي اين دستگاه وقتي داره ضبط ميكنه نميتونه پلي كنه . در واقع ماهيتا جفتشون ضبط ميكنن ولي تو تايم شيفت همزمان با اينكه داره ضبط ميكنه شما پلي ميكني.. همين
در مورد ماديران ::::: من چند وقت پيش رفتم يه لپ تاپ سوني خريدم 1.100
ولي كني پشيمون شدم. ديدم دارخ ماديران لپ تاپ Hp , Dell , Asus ميده قسطي :41: خيلي ناراحتممم
در مورد آقا سميرا:: آقا اسم من Samir هست . ولي از بچگي همه بهم ميگفتم سميرا
منم عادت كردم به همه ميگم اسمم سميرااست :5:
سلامنقل قول:
مشکلاتی که گفتی همگی با آپدیت حل میشه
الان ورژن دستگاه شما باید 2 باشه (میتونی ببینی) تو سایت ورژن 3 رو گذاشته
دانلود و نصب کن مشکلاتت حل میشه
قابل توجه دوستانی که گفتن پروویژن خوب نیست
اتفاقا هم مدیا پلیر قویهٰ هم کیفیتش و امکاناتش عالیه
کنترلش هم مشکلش حل شده
پروويژن خيلي خوب نيستا
چون پلير هست بعضيا ميرن سراغش وگرنه ....
نه برد قوي داره نه كنترل قوي..كلا خيلي ها كه خريدن راضي نيستن
xvision خيلي بهتره
دوست عزيز من كه خيلي از پروويژن تو اين دو سه روزي كه خريدم راضي هستم كيفيت تصويرش عالي هست
مشكل كنترلشم در سري جديدش كه حدود يك هفتس وارد شده فكر ميكنم بر طرف كردند من كه تا فاصله 5
متري كه ميتونستم امتحان كنم بدون هيچ مشكلي كار كرد. البته يك مشكل جزئي كه ديدم در بعضي از مواقع
دستگاه را روشن ميكني پيغام no signal ميده كه با يك روشن خاموش كردن مشكلش بر طرف ميشه.
من كليپ hd 720p هم ديروز بدون هيچ مشكلي باهاش ديدم .
فعلا خيلي دنبال اين هستم كه زيرنويس فيلم حتي انگليسي هم بتونم با divx اجر كنم كه هنوز نتونستم .
مورد ديگه ظبط برنامه ريزي شدست ممنون ميشم دوستان راهنمايي بفرمايند.
به زودی گشت نسبت انجمن میاد دستگیرش میکنه :31:نقل قول:
در ضمن سونی با این قدرتش چرا باید احتیاج پیدا کنه که از این طریق تبلیغ کنه!؟! این مثل این میمونه که مثلا شرکت بنز بیاد تو ایران تراکت پخش کنه! :31::31: کلاس کار میاد پایین
اگرم مقصود پشتیبانیه فنیه یه قسمت تو سایتشون بزارن واسه این کار بعد اون رو از طریق تلوزیون تبلیغ کنن دیگه .
ممنون از راهنماييتون امتحان ميكنم .نقل قول:
متاسفانه کاملا مشخصه که یه عده تو این انجمن دارن مستقیم و غیر مستقیم یا تبلیغ مادیران میکنن یا سامسونگ یا سونی یا پروویژن و...
دیگه انگار کمتر میشه به راهنمایی های خیلی ها اطمینان کرد . هرکس به فکر نفع خودشه و عادلانه نظر نمیده
( اینو کلی گفتم چون تو پی سی ورلد زیاد شاهدشم)
اولا استان شدن کرج تبریک می گم احسان جوننقل قول:
دوم :
من دارم از خوبیای مادیران می گم ولی هیچ خیری نمی برم چون نه فروشندم ، نه بازاریابم نه ....
ولی X.Vision هر چی که هست ، معلومه از چی درسته شده ، گارنتیش :40:
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:27 PM ----------
سره همون گفتم آقا سمیرا ( گفتی سمیر یا هشدار برای کبری 11 افتادم :31:)نقل قول:
آره قسطی می ده ولی ... به همه هم میده؟! یا فقط کارمنده های دولت؟
نه منظورم با تو نبود ، ولی در کل یه عده دیگه تابلو هستن :31:نقل قول:
راستی مرسی ولی مگه اعلام رسمی شد که استان شدیم ؟:10: یعنی ما هم شدیم بچه تهرون ؟ :31:
امروز صبح رادیو کرج داشت مستقیم مجلس و پخش می کرد که نماینده ها رای دادن بهش.نقل قول:
نشدیم بچه تهران
شدیم بچه های کوه البرز ( استان البرز )
یه کارتونی بود بچه های کوه آلپ :40:
ان شاءااله استان البرز مي شه پايتخت ما هم بچه هاي كرج هم ميشيم بچه تهروننقل قول:
دوست عزيز ، هر كس نظرات خودش رو ميگه و خريدار بايد جمع بندي كنه همه چي رو .نقل قول:
اگه سوني گيرنده ديجيتال داشت كه ديگه جايي براي بقيه نبود :31::31:
اما در كل گيرنده هاي ديجيتال سوني ، به زودي وارد بازار ايران ميشن !!!!
اينو گفتم تا نگي دارين تبليغ ميكنين ! خيلي پيش از اين ميتونستم اين بحث رو مطرح كنم اما ترجيح دادم ساير اعضا رو راهنمايي كنم .
هر كي هر چي مبخواد بخره ، همه انقدر فروش دارن كه 100 تا خريدار كمتر يا بيشتر ، ضرري به اونا نمي زنه !
سلامنقل قول:
ex700
هم این کار ایی رو دارد
لطفا توضیح بدین
سلام. گیرنده دیجیتال Blusens داشته. سیگنال بین 68 درصد و 77 درصد است اما فقط 8 کانال دارم و طویل کردن میله نگه دارنده آنتن هیچ تاثیری نداشت .در شمال غربی تهران ساکن هستم . انتن UHF کوتاه است و بدون گیرنده دیجیتال شبکه های 2 و 4 را به هیچ عنوان نمی شد گرفت و الآن شبکه مستند و... را نداردم .آیا آنتن داراز کمک میکند یا راه حل های دیگری وجود دارد؟ لطفا راهنمایی کنید متشکرم.
نقل قول:با این همه لوده وساده دنیا گلستونه:2:
تاپک شده جای خاله زنک بازی از تمام این پستهای بی مصرف و بی حاصل که این حماقتها تا اینجا زیاد شده :2:.واقعا تو این دیگ هیچ آبی گرم نمیشود..:41:
این گونه حرفهای دور از موضوع تاپک را با پیام خصوصی انجام دهید.
البته تا اینجا هیچ بار علمی نداشته است و به گونه ای خود آزاری و تبلیغهای بیخودی است
هرکی از راه رسیده برای خودش یه حرفی زده بدون هر گونه آگاهی
یه مشت حرفهای چرندو پرن از اول تا اینجا...
و شما هم بعد از گذشت 176 صفحه از اين تاپيک هنوز ادب را ياد نگرفتي!نقل قول:
عزیزم بر اساس محتوای این تایپک و حرفهای ردوبدل شده وبر اساس علم تاپیک و فرهنگ وشعور ی که از این تاپیک است گفتم.نقل قول:
محتوای این تاپیک در همین حد است:21: که اینگونه نقد شود.:27:
اون OFF Topic ها ، به راحتی با یک درخواست از مدیر محترم حذف میشن.
شما بقیه اون صفحات رو ندیدی و فقط این 3 تا Off Topic رو دیدی !!!!!!!!!!!1
یکم منصف باش.
نقل قول:عزیز من شما یه نگاه به بالای آواتارت بنداز ، ببین 5 تا ستارت خاموشه نوشته تازه داری خودمونی میشی !نقل قول:
پس بهتره یه صحبت کوچیک بین بچه های قدیمیه تاپیکو که اونم همچین بی ربط نبود و ریشش برمیگرده به صحبتایی که مربوط میشد به تعداد شبکه های دیجیتال در کرج و زمان راه اندازیه مابقی شبکه ها در کرج بود رو به جنجال نکشونی . ما بین همه ی صحبتا یه تبریکم گفت منم یه سوال پرسیدم که جواب داد تموم شد .
-----------------------------------------
راستی بچه ها فکر میکنید تا چند وقت دیگه شبکه ی دیجیتالی استانی هم برای کرج راه میوفته؟
اصولا هر شهری که استان میشه حدودا چقدر براشون این کار طول می کشه؟
بله . تمام مدل هاي سوني كه با KDL آغاز ميشن اين امكان رو دارن.نقل قول:
براي استفاده از ديجيتال ، زيان رو انگليسي و كشور رو استراليا انتخاب كنيد . اگه فارسي تنظيم كردي ، يه ريست فكتوري كن و دوباره تنظيم كن
با سلام به همه دوستان
از مديران اين بخش خواهش ميكنم در صورت صلاح ديد، تاپيك هاي بي مورد و بدون بار علمي يا اطلاعاتي رو از اين بخش پاك كنن (منظورم در كل 177 صفحه ميباشد) البته كار زيادي خواهد برد:2:
اما ادامه اين بحث بدين شكل فكر كنم مشكل ايجاد كند
براي مثال اگر شخص جديدي وارد اين موضوع شود بايد همه اين 177 صفحه را مطالعه كند تا شايد به جواب خود دست پيدا كند؟:41:
اگر هم بدون مطالعه سوالي بپرسد ديگران به او ميگويند كه لطفا صفحات قبل را بخوان!!!:18:
با تشكر.