ورژن yumتوزیعتون یخورده قدیمیه!
درمسیر /etc/yum.repos.d چه فایلهایی وجود داره؟
درکل بی فایده س همون فدورا رو نصب کن!
Printable View
ورژن yumتوزیعتون یخورده قدیمیه!
درمسیر /etc/yum.repos.d چه فایلهایی وجود داره؟
درکل بی فایده س همون فدورا رو نصب کن!
فدورا ۱۱ با KDE4 رو کسی امتحان کرده ؟ کلا چطوره ... ؟ مخصوصا از نظر پایداری , تنظیمات و برنامه های پیش فرض ...
منم هنوز امتحان نکردم ولی اگر امتحان کردم یه تحلیلی از خودم میذارم اینجا... فعلا که با 10 راحتیم :دی
دوستان من یه مشکل کوچیک با Fedora red hat 7 پیدا کردم من می خوام MainMenu رو تغییر بدم (مثلا تیک Education رو بزنم) ولی هیچ گزینه ای برای Apply و یا OK نداره
اینم عکسش الان باید دقیقا چیکارکرد؟در ضمن Gnome Desktop هم ورژن 2.18 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله! برخلاف kdeکه دکمه okو cancelو Applyو گاهی default و... داره نرم افزارهای گنوم برای اینکه همه چیزو ساده و سریع کنه هیچ کدوم از اینهارو قرارنمیده در این ابزار هم که دارید استفاده میکنید خودش به طور خودکار تغییرات رو اعمال میکنهنقل قول:
دوستان من یه مشکل کوچیک با Fedora red hat 7 پیدا کردم من می خوام MainMenu رو تغییر بدم (مثلا تیک Education رو بزنم) ولی هیچ گزینه ای برای Apply و یا OK نداره
اینم عکسش الان باید دقیقا چیکارکرد؟در ضمن Gnome Desktop هم ورژن 2.18 هست
اقا ممنون فهمیدم چرا اینطوری هست چون اون پوشه خالی بود بخاطر همین تیک بزنی بعد از اینکه تب و عوص کنی یا close رو بزنی دوباره تیکش برداشته می شهنقل قول:
سر یه فایل امتحان کردم درست شد
سلام خدمت همه ی دوستان.
من الان دارم از ubuntu 9.04 استفاده میکنم و تقریبا هم ازش راضیم.
حالا کسی میتونه به من بگه ویژگی های فدورا چیه؟چه کاربرانی باید ازش استفاده کنن و ... ؟
سلام من فدورا 11 رو دارم ولی تو نصبش مشکل دارم میشه کمکم کنید ؟؟ اگه مراحل نصبو تصویری توضیح بدید خیلی خوب میشه ممنون
در لینک زیر بخش "Is Fedora for me?" رو ببینید!نقل قول:
سلام خدمت همه ی دوستان.
من الان دارم از ubuntu 9.04 استفاده میکنم و تقریبا هم ازش راضیم.
حالا کسی میتونه به من بگه ویژگی های فدورا چیه؟چه کاربرانی باید ازش استفاده کنن و ... ؟
کد:https://fedoraproject.org/wiki/Overview
مراحل نصب فدورا ۱۰ (تصویری) :نقل قول:
سلام من فدورا 11 رو دارم ولی تو نصبش مشکل دارم میشه کمکم کنید ؟؟ اگه مراحل نصبو تصویری توضیح بدید خیلی خوب میشه ممنون
کد:http://wiki.fedoraproject.ir/%D9%86%D8%B5%D8%A8_%D9%81%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A7_%DB%B1%DB%B0
ببخشید شما میدونید که چرا وقتی من میخوام فدورا رو نصب کنم موسم حرکت نمیکنه ؟؟ مشکل از موسم نیست چون 2 بار موسمو
عوض کردم ولی .........
؟؟؟
راستی وقتی من رمز عبور برای کاربر root که مدیر سیستم است انتخاب میکنم تو مرحله ی بعد یعنی پارتیشنبندی هارد میرسم
یه پیغامی میده مینویسه که یک استثنا پیش آمده و بعد از زدن OK باید از اول مرحله هارو تکرار کنم ؟؟
پورت ورودی معمولی هست یا usb ؟نقل قول:
ببخشید شما میدونید که چرا وقتی من میخوام فدورا رو نصب کنم موسم حرکت نمیکنه ؟؟ مشکل از موسم نیست چون 2 بار موسمو
عوض کردم ولی .........
؟؟؟
باید متن پیغام رو بذاری ولی احتمالا همون مربوط به پارتیشن بندی بد باشه.. معمولا وقتی ارور میده نوشته چیکار کنی... در مورد پسوورد روت هم نه نمیخواد همون اول کار گرفت کافیه فقط پارتیشن بندی رو درست کن و next کن.نقل قول:
راستی وقتی من رمز عبور برای کاربر root که مدیر سیستم است انتخاب میکنم تو مرحله ی بعد یعنی پارتیشنبندی هارد میرسم
یه پیغامی میده مینویسه که یک استثنا پیش آمده و بعد از زدن OK باید از اول مرحله هارو تکرار کنم ؟؟
دوستان من هنوز نفهنیدم فدورا یا اوبونتو؟اون مقاله ر وهم خوندم ولی چیزی در مورد مقایسه ی این 2 تا نبود.
اصلا فدورا چی داره؟چی نداره؟
راستی این فدورا فقط KDE داره؟
توی فهرست رو نگاه کن یه تاپیک هست به نام کدام توزیع برای من از همه بهتره
اون کمکت می کنه و اگر سوالی در این مورد هم بود همونجا بپرس
سلام.من رفتم فدورا رو از سی تو بخرم که دو تا محصول داشت:
1- Fedora 11 x86-64 1*DVD که بالاخره ما نفهمیدیم این ماله 32 بیت هست یا 64 بیت؟
2- Fedora 11 i 386 1*DVD که فکر کنم نلاه 32 بیت باشه.پی اون بالایه ماله چیه؟
یه توضیح بدید کلا ما که چیزی نفهمیدیم.
دوست عزیز تفاوت های زیاده به نظرم بهتره Release notes های هر دو توزیع رو هم در نسخه های جدید مطالعه کنی تا بیشتر مفهوم بشی...نقل قول:
در مورد میز کار هم روی فدورا همه نوع میز کار میتونی نصب کنی... از gnome گرفته تا kde و xfce...
یه قابلیت دیگه هم رو نسخه جدید فدورا هست به نام cross compiler که در واقع یه چیزی بهتر از wine هست..
x86-64 اصلا معلومه برای پردازنده های 2 هسته هست... یعنی 64 بیت.نقل قول:
i 386 هم برای پردازنده های 32 بیتی... البته این 32 بیتی ها رو پردازنده های 64 بیت هم قابل نصب هست...
:11:
خوب پس CPU من که یه هسته ای هست و لی 64 بیت رو ساپورت میکنه چی؟نقل قول:
اصلا معلومه برای پردازنده های 2 هسته هست...
مطمئنی ؟
خروجی این دستور رو بده تو لینوکست :
grep "model name" /proc/cpuinfo
الان که لینوکس نصب ندارم.
ولی مطمین هستم.چون یه سری ویدوز 64 بیت رو نصب کردم.اخه اصلا 64 بیت یا 32 بیت ربطی به چند هسته ای بودن نداره.
چون معمولا دو هسته ای ها 64 بیتن گفتم... پس اگر مشکلی نداره هر کدوم خواستی میتونی نصب کنی... ولی اکثرا میگن برای شروع از همون 32 بیت یعنی i386 استفاده بشه بهتره... ( به دلایل نرم افزاری و... )
سلاه خدمت Open source ها :
اگه میشه یه لینک دانلود DVD اخرین ورژن اپدیت شده ی فدورا تا امروز رو بدید.اگه میشه سرعت لینک هم بالا باشه و رزیوم
هم داشته باشه.
راستی این لینک هایی که تو خود سایت Ferdora هست رو اگه دانلود کنم تمام اپدیت هایی که از زمان انتشار fedora 11 به بعد
اومده رو هم داره یا فقط همون فدورای 11 ساده رو داره؟
اولا که فکر نکنم همچین چیزی بصورت پک وجود داشته باشه و کسی درست کرده باشه
دوما توصیه می کنم اصلا اینطوری استفاده نکنی
چون توزیعتو از اون ورژن که پایدار بوده خارج می کنه
فکر کنم که منظوررشون یه چیزی مثل این سایت باشهنقل قول:
اولا که فکر نکنم همچین چیزی بصورت پک وجود داشته باشه و کسی درست کرده باشه
کد:http://iso.linuxquestions.org/
نه دوست عزیز.نقل قول:
فکر کنم که منظوررشون یه چیزی مثل این سایت باشه
یعنی همچین چیزی نیست؟یعنی یه ایمیجی از فدورا 11 + تمام اپدیت های فدورا 11
والا ایمیج از هر نسخه ای که بخوای توی همون سایتی که گفتم هست (این سایت رو مدرس دوره های لینوکس شرکت CBT Nuggets توی یکی از درسهاش معرفی کرده بود) ولی اینکه تمام آبدیتها روداره یا نه رو من اطلاع ندارمنقل قول:
آزاد باشی
نه یه همچین چیزی موجود نیست.. و + اینکه همیشه نسخه پایدار و اخر رو در سایت فدورا برای انجام دانلود قرار میدن..
من رو rootnt موافقم. از حالت پایدار در میاد... نسخه ای که تو سایت هستش قابل اطمینانه... تو دانلودش کن بعدش برای به روز رسانی میتونی به یه yum update به راحتی با استفاده از مخازن پایدار و مطمئن سیستمت رو بروز کنی... اینطوری مطمئن تر و اصولی تر هم هست.
اخه دوستم گفت بعد از نصب 1.5 گیگ میخواست اپدیت کنه.
فدورا 11 قابلیتی داره به اسم Presto که به صورت پیش فرض فعال نیست , که اگه فعال بشه باعث میشه حجم دانلود در هنگام آپدیت ۶۰ تا ۸۰ درصد کاهش پیدا کنه ! چون به جای اینکه بیاد کل بسته ها رو دانلود کنه فقط تغییراتش رو دانلود و اعمال می کنه. برای استفاده از این ویژگی باید پلاگین yum-presto رو نصب کنی تا فعال بشه.نقل قول:
کد:yum install yum-presto
کد:https://fedoraproject.org/wiki/Features/Presto
https://fedoraproject.org/wiki/Test_Day:Presto_2009-04-16
همون به روز کردن بعد از نصب از طریق مخازن yum بوده نه اینکه جدا به صورت بسته ای رو سایت دانلود بشه! تازه شما میتونی خودت بعد از اینکه با یام بسته های جدید رو گرفتی مخزنش کنی .... پلاگین presto هم که حسین معرفی کرده خوبه و تو فدورا 11 بهتر شده کارش.نقل قول:
اخه دوستم گفت بعد از نصب 1.5 گیگ میخواست اپدیت کنه.
با سلام
من به اندازه ی 30 گیگ فضای خالیه فرمت نشده روی هاردم دارم(ram 1g) که میخوام فدورا رو روش نصب کنم البته هنوز dvd ش رو نخریدم اگه گیرم اومد ورژن 11 رو میخرم حالا میخواستم ببینم که موقع نصب فدورا چه طوری فضاها رو تخصیص بدم البته اینم بگم من خیلی در این مورد گشتم ولی یکمی گیج شدم چون یه جا نوشته بود.
root 15 g
home 4 g
swap 1 g(دو برابر Ram)
یه جای دیگه
100 mb هسته لینوکس
1 g swap
3000 mb پارتیشن ریشه پرونده ریشه
البته شاید اینا واسه حرفه ای ها قابل فهم باشه ولی منی که مبتدیم گیج شدم شایدم یکم چون میترسم واول کارم
به هر حال ممنون میشم از دوستان کمک کنند.
یه جایی هم خوندم که با برنامه های تحت ویندوز پارتیشن بندی نکنیم و موقع نصب این کار رو بکنیم چون این برنامه ها اصلا با لینوکس سازگاری ندارند.
با تشکر
سلام میشه بگید چطور میتونم در لینوکس ( فدورا ) برنامه نویسی کنم ؟ ؟ با کد هاش و جایی که کدها رو باید تو اونجا باید تایپ کنم
آشنا نیستم لطفاً راهنمایی کنبد ممنون
تا دلت بخواد در لینوکس IDE هستنقل قول:
سلام میشه بگید چطور میتونم در لینوکس ( فدورا ) برنامه نویسی کنم ؟ ؟ با کد هاش و جایی که کدها رو باید تو اونجا باید تایپ کنم
آشنا نیستم لطفاً راهنمایی کنبد ممنون
در فدورا میتونی از Eclipse ("Fedora Eclipse") استفاده کنی
تو فروم سرچ کنی گفته شدهنقل قول:
با سلام
من به اندازه ی 30 گیگ فضای خالیه فرمت نشده روی هاردم دارم(ram 1g) که میخوام فدورا رو روش نصب کنم البته هنوز dvd ش رو نخریدم اگه گیرم اومد ورژن 11 رو میخرم حالا میخواستم ببینم که موقع نصب فدورا چه طوری فضاها رو تخصیص بدم البته اینم بگم من خیلی در این مورد گشتم ولی یکمی گیج شدم چون یه جا نوشته بود.
root 15 g
home 4 g
swap 1 g(دو برابر Ram)
یه جای دیگه
100 mb هسته لینوکس
1 g swap
3000 mb پارتیشن ریشه پرونده ریشه
البته شاید اینا واسه حرفه ای ها قابل فهم باشه ولی منی که مبتدیم گیج شدم شایدم یکم چون میترسم واول کارم
به هر حال ممنون میشم از دوستان کمک کنند.
یه جایی هم خوندم که با برنامه های تحت ویندوز پارتیشن بندی نکنیم و موقع نصب این کار رو بکنیم چون این برنامه ها اصلا با لینوکس سازگاری ندارند.
با تشکر
swap اگر رم زیر یک گیگ هست همون دوبرابر رم
root که با اسلش نشون داده میشه هم اختیاری هست مثلا ۱۲ گیگ خوبه
homeهم فعلا نمیخواد
خوب Ram من که 1گیگه چه قدر فضا برای swap کافیه؟نقل قول:
تو فروم سرچ کنی گفته شده
swap اگر رم زیر یک گیگ هست همون دوبرابر رم
root که با اسلش نشون داده میشه هم اختیاری هست مثلا ۱۲ گیگ خوبه
homeهم فعلا نمیخواد
و فضای باقیمونده رو چی کار کنم خالی بزارم؟
با تشکر
ببخشید میشه چندتا از کدهای مهم رو بگید مثال بزنید ؟/ ممنون :20:نقل قول:
تا دلت بخواد در لینوکس IDE هست
در فدورا میتونی از Eclipse ("Fedora Eclipse") استفاده کنی
1.5 یا نهایتا 2 گیگ بقیشم root!نقل قول:
خوب Ram من که 1گیگه چه قدر فضا برای swap کافیه؟
و فضای باقیمونده رو چی کار کنم خالی بزارم؟
با تشکر
متوجه نشدم!نقل قول:
ببخشید میشه چندتا از کدهای مهم رو بگید مثال بزنید ؟/ ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون فهمیدم چی شد
سلام.
میگم این قابلیت Presto اگه مشکلی نداره چرا به صورت پیش فرض نصب نیست؟یعنی اگه Presto رو نصب کنم مشکلی توی اپدیت
بسته ها پیش تنمیاد و این که ایا میتونم بعد از اپدیت با این روش از بسته ای اپدیت شده Back Up بگیرم؟
قبلا که نصب پیشفرض نبود به دلیل یه سری مشکلاتش بود حالا رو نمیدونم!
نه مشکلی نیست و فقط تغییرات بسته ها رو به روز میکنه!
برای گرفتن پشتیبانی هم میشه به راحتی!
کافیه مقدار keepcache رو در مسیز زیر برابر ۱ قرار بدید :
gedit /etc/yum.conf
سپس تمام چیزایی که از طریق یام در کل دانلود میکنید چه با پلاگین presto چه بدون این پلاگین در محل زیر ذخیره میشن :
var/cache/yum
اقا بالاخره مشکل داره یا نداره؟توی خط اول گفتید یه سری مشکلات .ولی توی خط دوم گفتید مشکلی نیست :دینقل قول:
توب ubuntu هم برای اینکه بسته ها ذخیره بشتن باید کار خاصی بکینم؟(الیته فکر کنم اون خودش اوتوماتیک ذخیره میکرد)نقل قول:
gedit /etc/yum.conf
سپس تمام چیزایی که از طریق یام در کل دانلود میکنید چه با پلاگین presto چه بدون این پلاگین در محل زیر ذخیره میشن :
var/cache/yum
اقا بالاخره مشکل داره یا نداره؟توی خط اول گفتید یه سری مشکلات .ولی توی خط دوم گفتید مشکلی نیست :دینقل قول:
توب ubuntu هم برای اینکه بسته ها ذخیره بشتن باید کار خاصی بکینم؟(الیته فکر کنم اون خودش اوتوماتیک ذخیره میکرد)نقل قول:
gedit /etc/yum.conf
var/cache/yum