همتون داريد يكي جواب بده بابا كارم گيرهنقل قول:
همتون داريد يكي جواب بده بابا كارم گيرهنقل قول:
من كه بهتون توصيه ميكنم گوشيتونو دستكاري نكنيد
سلام دوستان
یه مشکل واسه گوشیم پیدا شده که هر جا میبرم جوابمو که نمیدن هیچ... کلی هم چرت و پرت میگن که خودشونم نمیفهمن:19:
وقتی گوشیم رو به کابل usb وصل میکنم انگار نه انگار که گوشی وصله و کلا هیچ کامپیوتری گوشی رو نمیشناسه.
نه درایور میخواد برای نصب و نه هیچ چیز دیگه. من کلا تمام کارهایی که میدونستم انجام دادم ولی نشد:24:.
در ضمن وقتی گوشی رو خاموش میکنم و دکمه c رو نگه میدارم و کابل رو وصل میکن گوشی خود به خود روشن میشه و دوباره خاموش میشه و این عمل اونقدر تکرار میشه تا من کابل رو جدا کنم:32: .
میخواستم از دوستان بپرسم که کسی از این مشکلات تا حالا باهاش برخورد کرده:question:
یعنی ممکنه ایراد سخت افزاری باشه یا نه ممکنه که یه فلش کارخانه ای بکنم درست بشه:question:
اگه جواب بدین ممنون میشم:45:
گوشیم w810 هستش که از لحاظ سخت افزاری فرق چندانی با گوشی های k750 و w800 :exclamati نداره
كابلت خرابه مطمين باش:40:نقل قول:
راست ميگه اصلا دستكاري نكينيد با 200 تا اس ام اس بسوزيد و بسازيد با درايور اشغال دوربين بسوزيد و بسازيد نه مثل هنديكم فيل برداري كنيدنقل قول:
اونقدر به ايكون هاي تكراري نگاه كنيد تا چشمتون.....
وقتي يه برنامه نصب ميكني اونقدر اجازه بده واسه برنامه دكمه ي چپش خراب شه
با دكمه ي پلير كه بيخودي گذاشتن هندز فري را بزارين وplay كنيد بعد هندز فري رو در بيارين
بازم بگم؟
هر كي ميترسه از 6 هزار تومان اصلا به اينجا نياد ديگه
فوقش اونم زدي گوشيتو خراب كردي:18:
برو اين سايت عضو شو ببين ميتوني گير بيارينقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست می گه بنده خدا...نقل قول:
اول و آخرش گوشی آدم می ره تعمیر گاه و یک فلش می خوره اون موقع که عقل آدم سر جاش می آید و به همون امکانات خود گوشی راضی می شه .........ماهم از خیر نصب کردن پچ و درایور و ... گذشتیم و به همون کاهفتصدوپیکان خودمون راضی شدیم(البته بعد از کلی مکافات و یک فلش تمیز).
سلام
گوشی من w800 است و تا الان بیشتر از 100 بار به فار وصلش کردم و منوها ш؏ؑ%t0627$t06CA t0648 t0010 20 t0655 t0755 t13EB 05 v065E t4058 v3155 v2055 v33EE v4655 v3455 v4052 55 v3155 v4855 v3652 55 v19E5 v3155 v265E v4552 50$5@!5E v215E v2752 55 v2755 v33EE v4655 v19E5 v4752 55 v265E v33EE v3455 v2852 50$5@!5E v4855 v4255 v215B 55 v265E v3155 v245E v2755 v4452 55 v755E v2755 v19E2 55 v19E5 v3155 v265E v4652 55 v4555 v4655 v4852 55 v4?52دیمی بودم بر نامه فار هنگ کرد و دیگه کار نکرد
حدود 30 دقیقه هم صبر کردم ولی درست نشود
مجبور شودم کامپیوتر رو ریست کنم
وقتی دوباره گوشی رو به فار وصل کردم داخل پوشه FS هیچ چیزی نیست
درضمن بگم که الان منوم ناقصه و وقتی میخوام وارد منو بشم خطا میده
وقتی که سیستم رو ریست کردم چون برنامه فار هنگ کرده بود نمیشود شات دام ش کرد
حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟ یکی کمکم کنه
سلام
گوشی من w800 است و تا الان بیشتر از 100 بار به فار وصلش کردم و منوها ودرایور دوربین و ... رو عوض کردم
تااینکه دیشب وقتی داشتم منو قبلی رو پاک میکردم بر نامه فار هنگ کرد و دیگه کار نکرد
حدود 30 دقیقه هم صبر کردم ولی درست نشود
مجبور شودم کامپیوتر رو ریست کنم
وقتی دوباره گوشی رو به فار وصل کردم داخل پوشه FS هیچ چیزی نیست
درضمن بگم که الان منوم ناقصه و وقتی میخوام وارد منو بشم خطا میده
وقتی که سیستم رو ریست کردم چون برنامه فار هنگ کرده بود نمیشود شات دام ش کرد
حالا باید چه کار کنم ؟؟؟؟؟ یکی کمکم کنه
من تا حالا 2 بار دادم بيرون با باكس فلش كردن اخرش ياد گرفتمنقل قول:
قبلا نصب ويندوز را هم بلد نبودم ولي تو ويندوزچهارمين بار ياد گرفت
دقیقا راه حلشو نمیدونم شاید هم واقعا کابل یا کامپیوتر مشکل داشته باشه . با یه کامپیوتر و یه کابل دیگه تست کن اگر نشد خیلی از مواقع مستر ریست مشکل رو حل میکنه . اگر بازم نشد دوباره پست بده ! :11:نقل قول:
بمیرید بمیرید در این عشق بمیرید... :2:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
من این کار رو توی چند تا کامپیوتر با چندتا کابل متفاوت انجام دادم ولی نشد.مستر ریست و ... هم به هیچ وجه کار ساز نبود:13:
دوست من هم مثل تو بود كه كابلش خراب بودنقل قول:
سلام می خواستم هک گوشی با کد دادن رو یاد بگیرم
اول همين تاپيك اون pdf را دانلود كن:41:نقل قول:
دوستان سلام
من یه k750 red چنج شده دارم و تو یکی از قسمتهای هک گیر کردم
usb رو نصب کردم
با برنامه phone-xs مرحله اول رو بدرستی انجام دادم(فلش k750w800_r2e_dcu.49r )
حالا برنامه فارمنیجر یک ارور نامشخص به این مضمون میده:
Fatal error while ReadCID!
Error code: 0
خواهش میکنم هرکس میتونه راهنماییم کنه!
مطمين هستي پلاگينهات درسته چون من مشكلم مثل تو بود با دانلود درست پلاگين درست شد:10: :40:نقل قول:
نه عزیزم میگم چند تا کابل رو امتحان کردم ولی نشد. تو جمهوری هم اون یارویی که نوشته تعمیرات فوق تخصصی (همون لحیم کاری کردن ساده که اونم خوب بلد نیستن) هیچی بارشون نبود و میپیچوندن که مثلا تعمیر نمیکنیم:27:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
من سعی کردم با فون ایکس اس گوشیم رو هک کنم (810) اما نشد . بعد با فار کار کردم ولی گوشی بالا نیومد و روشن نشد . دادم بیرون با باکس یونیورسال فلش کرد . طرف گفت احتمالا دفعه قبل گوشیتو با باکس .... (الان اسنش یادم نیست.) فلش کردن و گوشیت دچار مشکل شده . ولی یونیورسال خیلی خوبه و ... خداییش هم سرعت گوشیم خیلی زیاد شد . به این امید که دیگه گوشیم به فون ایکس اس جواب مثبت بده دوباره تلاش رو برای کار با phone xs++ شروع کردم و خیلی خوب و بدون دردسر پیش رفت تا اینکه بعد از 5 ساعت دیگه کار جلوتر نرفت و اینجا موند!
میخام بدونم مشکل کجاست . البته سیستم هنگ نکرد و باطری گوشی هم تموم مشد . فقط یه دو ساعتی همینجا موند منم close زدم .کد:05:37:54| ***** Sending PRODUCTION_ID LOADER
05:37:54| Sending loaders\db2010_cid00_prodid_p3k.bin...
07:27:19| Sending loaders\db2010_cid49red_flash_r2a003.bin...
با 1.2++xs كارميكني؟نقل قول:
ورژن 1.5 اين برنامه تازه اومده و مثل اينكه بيشتر باگهايي كه داشت درست شده.دانلودش كن ببين درست ميشه يا نه.
کد:http://www.flash-file.com/XS++/download.php
سلام. من وقتی وارد SEFP گوشیم میشم نمیتونم وارد flash یا fs بشم چون گوشیم خود به خود روشن میشه! به نظر شما دلیلش چیه؟( K750)
آره با همان 1.2 کار می نمودیمنقل قول:
بیسار سپاسگذارم . دارم میدانلودم تا بتستم.
نتیجه رو می اعلامم! :27:
این مسیره واسه منو فلش درسته دیگه ؟ \tpa\preset\system\desktop\flash
توی \files_to_upload درست کردم .
من برگشتم
این ورژن 1.5 رو نصب اجرا کردم گوشیو طبق روال بهش وصل کردم و شناخت بعد نوشت
23:05:18| Ready for operation!
منم start sfx رو زدم بعد از چند ثانیه ارور داد:
23:05:42| You must choose a way in!Error: FSX failed.
23:05:42| ++ Error: FSX failed
23:05:44| Disconnected... Unplug the phone
و دیگه هیچ کار نکرد . گوشی هم روشن نشد . :41: :41:
انگار این ورژن جدید تره مشکلاش بیشترهههههه:21:
خوب حالا چیکار کنیم؟
نه دوست عزيز البته من اين ادرسو امتحان نكردم ولي ايني كه نوشتم درسته شما هم امتحان كن حتمآ نتيجه ميگيري بعدش كل عكسايي رو كه داخل پوشه منوت هستن رو تو اين ادرس كپي كن..:10::10:نقل قول:
tpa\preset\system\menu
دوست عزيز شما كلآ با گوشيت مشكل داري شما به سايت زير مراجعه كن جوابتو بهتر ميگيري البته يه بار ديگه اين ادرسو بهت دادم..نقل قول:
فايل زير رو دانلود كن جوابت رو پيدا ميكنينقل قول:
کد:http://www.freefileupload.net/file.php?file=files/190607/1182240847/Far+manager.pdf
دوست عزيز اين مسيري كه شما دادي واسه گوشيهايي مثل كا750 هست در حاليكه منوي فاش اصلا يه چيز ديگه هست كه روي بعضي از گوشيها از جمله و810 وجود داره.نقل قول:
دوست عزيز اصلا مشكلات گوشيه شما عجيبه!نقل قول:
اگه ميتوني ويندوزتو عوض كن و درايو usb رو دوباره نصب كن اگه بازم جواب نداد بي خيال شو:21:
من كه فكر نميكنم براي گوشيه خاصي باشه حالا شما امتحان كن عزيزم ضرري فكر نكنم داشته باشه ...:31::31:نقل قول:
در ضمن يه سوال دارم خواستم بدونم كه چرا اينجا كسي با نرم افزار فونيكس گوشيرو هك نميكنه بعدشم همتون ميگيد 3 يا 4 ساعت براي اين كار با اين نرم افزار وقت ميذاري:18::18:د خواستم بدونم قضيه چيه چون براي من 20 دقيقه بيشتر طول نكشيد تازه با جي اسلايد هم فايلهاي main& fs رو هم پردازش كردم نظرتون چي بيد جيگر؟؟؟؟؟
دوست عزيز اگه يكم تحقيق كني ميفهمي كه سري k قابليت خوندن منوي فلش رو نداره.اصلا منوي فلش با منوهاي ديگه فرق داره.در ضمن من با فار مثل كامپيوتر توي گوشي ميگردم اين مسير كه واسه منوي فلش هست اصلا وجود نداره كه بخاي منو رو آپلود كني.حالا اگه خواستي شما امتحان كن به قول خودت ضرري كه نداره!؟نقل قول:
جواب سوال دومتم اينه كه گوشيه شما رجيسترش اصليه اگه اينجور نبود شما هم بايد 7-8 ساعتي صبر ميكردي تا گوشيت هك بشه:21:
منظورت از منوي فلش نميدونم چيه ؟؟؟:18:دومآ فكر ميكنم كه kkkk750i سري k باشه!!!! سومآ اين مسيري رو كه گفتم امتحان كردم دارم ميگم ...:27: چهارمآ فار گوشيهايي كه cid_49 هستن رو فكر نكنم كه بشناسه من كه وصل ميشدم ارور ميداد.:exclamati بعدش گوشيهايي كه رجيستر دستي هستن معملآ با اين كار رجيست اينا ميپره بايد بدي برات فلش كنن برام اتفاق افتاده دارم ميگم :46:. بعدش ما با هم دوستيم ديگه :10::10:نقل قول:
منوهای فلش منوهایی هستن که خیلی از این منوهای معمول سونی اریکسون خوشگلترننقل قول:
منظورت از منوي فلش نميدونم چيه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دومآ فكر ميكنم كه kkkk750i سري k باشه!!!! سومآ اين مسيري رو كه گفتم امتحان كردم دارم ميگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چهارمآ فار گوشيهايي كه cid_49 هستن رو فكر نكنم كه بشناسه من كه وصل ميشدم ارور ميداد.:exclamati بعدش گوشيهايي كه رجيستر دستي هستن معملآ با اين كار رجيست اينا ميپره بايد بدي برات فلش كنن برام اتفاق افتاده دارم ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بعدش ما با هم دوستيم ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالت انیمیشنی دارن
کلا فرق دارن
باید از نزدیک ببینی
رکورد کار با فون ایکس اس رو شکوندمممممممممممممممم 9ساعت !!!!!!:20: :20: :20: واما نتیجه : :41:نقل قول:
همه اینها رو دو سه بار عوض کردم . الان ویندوزی که دارم از همه بهتره . درایور هم مال سونی اریکسونه و سرع جواب داد . ویندوزم پاک پاکه
نشد! بی خیال شم؟ :2:
ممنون دوست عزسز گرامی . منو فلش منوهایی هستند که با برنامه ماکرو مدیا فلش ساخته شده و 100 درصد انیمشن هستن . پسوندشونم swf هست . و توی بعضی از گوشیا جواب میده . یکیشو دانلود کن و توی اینترنت اکسپلورر بازش کن متوجه میشی چیه.نقل قول:
کاملا در اشتباهی . فار گوشی های 49 رو میشناسه ...
وقتی رجیستر پروند میدیم برامون رجیستر میکنن . نیازی به فلش نداره :10:
دوست عزيز اطلاعاتت در مورد فارمنيجر خيلي كمه.در مورد منوي فلش هم دوستان زحمت كشيدن و توضيح دادن .در ضمن ما با هم دوستيم ديگه:10:نقل قول:
با phone xs امتحان كردي؟نقل قول:
با اونم يه امتحاني كن.شايد جواب داد
در جواب به حرف اخرت بايد بگم كه موقعي كه گوشيتو هك كردي رجيستر دستي باشه بالا نمياد و تو پيغام please wiat گير ميكنه به خاطر اين ميگم كه هم بايد فلش كني هم رجيستر گوشيتو عوض كني جيگر ...:31:نقل قول:
در ضمن شما به لينك زير يه سر بزنيد اونجا منوهايي رو كه ميگيد نمونه هستش به نظر من كه قشنگه خواستي ميتوني دانلود كني ....:11:
گوشی من هم رجیستر اصلی نیست ولی فقط حدود 20 دقیقه طول کشید تا هک بشه!:20:نقل قول:
با سلام
ببخشيد كه مزاحم مي شم .
ممكن سئوال من به اين قسمت رابطي نداشته باشه .
اما من ديروز گوشيم(K750i) را با استفاده از باكس به K800 تبديل كردم و مشكلي هم ندارم .
الان سئوال من اين است كه چه مدل هاي ديگه ايي را مي توانم به هم تبديل كنم . مثلااز لحاظ نرم افزار W810 به چه گوشي مي خوره .
متشكر مي شم اگه زودتر جواب من را بدهيد .