جدی میرید این ویدئو های گیم اسپات رو میبینید ؟ این سایت حتی بلد نیست نمره بده ! خدایی ولش کنید خیلی خیلی ببخشیدا سایتش خیلی اوسه!:n24:
Printable View
جدی میرید این ویدئو های گیم اسپات رو میبینید ؟ این سایت حتی بلد نیست نمره بده ! خدایی ولش کنید خیلی خیلی ببخشیدا سایتش خیلی اوسه!:n24:
نقل قول:
دقیقا برای این حرف شما هم یک ویدیو گذاشته که میگه چرا به بازی 9 داده. توی این ویدیو وقتی کامنت های بقیه رو میخونه که به سایت ف-ح-ش میدن خیلی خنده داره. دلیلهاش هم تا حدودی قانع کننده هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید بد نیست
محتوای مخفی: سوال
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
سوالای مربوط به ماموریتو اسپویلر کن!نقل قول:
محتوای مخفی: جواب
باز هم هیچ حرفی خواصی نداشت بزنه ! اومده میگه مردم بلد نیستن ما بلدیم بعدش 9 خیلی خیلی عالیه ! تو برمیداری به هر بازی 9 میدی بعد به اینم 9 میدی ! اگه تاحالا 5 تا هم 9 نداده بود چیزی نمیگفتن مردم ! IGN هم صد درصد خیلی بهتر از این Gamespot هست ! هیچ وقت نامردی نمره نمیده و دل گیمرا رو نمیشکنه دمش گرم !:n11: باید هر بازی رو در زمان خودش حساب کنی ! GTA IV 2 سال پیش 10 بوده اینم برای زمان حال 10 هست ! نه اینکه 40 تا بازی با این سبک وجود داره اگرم باشه مال خود R* هست ! بازی بشدت فوق العاده هست ! اگه خیلی گیم اسپات مشکل داره میتونه نمرشو از 100 بکنه که مشکل پیش نیاد ! منم اگه بودم همون کامنت هایی رو که خوند میزاشتم ! منم اصلا فرد تعصبی نیستم بازی که بد باشه بده ! ViVa IGN :دینقل قول:
بابا داستانو لو ندید دیگه یکی چند صفحه پیش یکی ب اخر بازی اشاره کرد ادم دلش نمیاد دیگه بازی کنهاعصابم خورد شده
من شهرستان کاشان هستم GTA V نمیدونن چیه :DDDD
سلام
دوستان چطوری میشه بازی رو بعد از هر مرحله بصورت دستی save کرد؟
قابلیت auto save رو برداشتم تا اگر برادرم بازی میکنه و تو مراحل میره save نشه.
سلام.نقل قول:
سلام
دوستان چطوری میشه بازی رو بعد از هر مرحله بصورت دستی save کرد؟
قابلیت auto save رو برداشتم تا اگر برادرم بازی میکنه و تو مراحل میره save نشه.
میتونی بروی توی خونت و بخوابی(بری کنار تخت و بعد دکمهای که نشون داده میشه رو بزنی)
یا اینکه از توی گوشیت quick save رو انتخاب کنی...........
ممنون.:n27:نقل قول:
با گوشی چطوری سیو میشه؟با کدوم دکمه؟کنسولم PS3 هست
کاش واسه pc هم بیاد !
عجب جمله ی جدیدی! شگفتا :n02:(ناراحت نشید)نقل قول:
---------------------------------------------------------------------------------
من تقریبا دیگه به انتهای بازی رسیدم یک مدتی هست خیلی سعی میکنم با سرعت کمتر مراحل برم.... چون خیلی برای این بازی انتظار کشیدم حیفه زود تمومش کنم
البته یک خوبی دیگه انتشار شدن fifa 14 که گهگاهی هم سمت اون میرم
پیشنهاد میکنم برید ماشینتون رو توی los santos custoums اسپرت(سفارش سازی) کنید. بعد بزارید توی گاراژ سیو کنید. خیلی حال میده با ماشینی ولگردی کنید که یک نفر هم توی شهر به این بزرگی ندارش...
یک پیشنهاد دیگه برید روی دست فرانکلین (ترجیحا چپ) یک خالکوبی خفن بندازید... بعد یک رکابی مشتی بپوشید راه بیفتین توی شهر...ابهتش سه برابر میشه. یادتون باشه فقط یک دستش
اخرین پیشنهاد اینه که اگه توی سراسر شهر جایی به ترور بی احترامی شد از جون طرف نگذرید به هر قیمتی که شده حتی پلیس 5 ستاره باز هم بکشیدش... واسه ترور خوبیت نداره کسی جرات کنه بهش بد و بیراه بگه
:n05::n05:
از روی دسته دکمه بالا رو بزن،بعد گوشی رو میاره بالا :دینقل قول:
ممنون.:n27:
با گوشی چطوری سیو میشه؟با کدوم دکمه؟کنسولم PS3 هست
7 تا گزینه توی گشوی موجوده که میشه انتخاب کرد،مثل contacts,messages,emails و ....)یکی از گزینه ها quick save هست که با این میشه بازی رو سیو کرد.......
رادیو چطور عوض میشه؟
آهای شماهایی که دارین اینو بازی میکنید و لذت می برید، کوفتتون بشه ایشاللا!
:دی
نه نه شوخی بود برید حال کنید! :دی
با D-Pad،،سمت چپ!نقل قول:
+
امشبو فقط ب گشت و گذار پرداختم و لباس،اسلحه،ماشین و مدل مو اینا عوض کردم!
فقط این همه هزینه ی یه ماشین کردم و خیلی خوب Tunـش کردم ولی سیو نشد،خیلیا هم به راکستار خرده گرفتن بابت این قضیه که ماشینا همینجوری تو نقشه گم میشن...حیفه واقعا...
اینو همینجوری تیون کردم زدم بقل هر عابری رد میشد میگفت نایس کار و فلانو ...یه جایی هم نزدیک بود ازم بدزدنش نالوتیا سریع رفتم واسش یه گاراژ خریدم : دی
این Hen house توی نقشه که عکس یه خونس و یه دلار و نشون میده واسه چیه؟
الکی رفتم اینجا پولامو خورد و فقط یه اس ام اس واسم فرستاد!!
فکر کنم با گوششیشون هم عکس میگیرننقل قول:
آقا خونه هم میشه خرید؟!
+
این سری مخلوطی از gta sa و ivهستش
ولی امکاناتش کمتر از sa هست
اسلحه ها کمتر شده
نقشه کوچیک تر شده
داستان هم من چیزی ازش نفهمیدم!
تا آخر بازی رفتم
در کل خوب بود
نسخه بعدی کی میاد؟
سال 2017؟:n02:
هر 4 سال یک بار gta میاد!
+
دوستان با فرانکلین برید توی شهر بیابانی بعد یه جا هست واسه تیونینگ ماشین
اگر بخریدش مجانی ماشین ها تون رو میتونید تیونینگ کنید!
قیمتش 300 هزار دلاره
What !?(با لحن فرانكلين خوانده شود) نقشه كوچيكتر شده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط REZAHOSEYNGANI;
نخیر. اون موقع شما کوچیک بودی، نقشه به نظرت بزرگ میومده :n09:نقل قول:
@آرمین : Wha ؟ :n02:
كسي رو ايكس باكس آنلاين بازي مي كنه خبر بده .
خب 1 شهره دیگه!:n02:نقل قول:
همیشه gta چند تا شهر بودش
عجیبه که من اصلا نمی تونم از بازی لذت ببرم :|
این حس رو من موقعی که IV منتشر شده بود هم داشتم و به زحمت و به زور تونستم IV رو تموم کنم.
الان هم سر V دقیقا به همین شکل، طوری که فقط یک ساعت میتونم بازی کنم و اروم اروم خسته میشم و از بازی میام بیرون :|
هیچ حسی نسبت به هیچ نکته ای از بازی ندارم.
من بیشتر از همه دیوانه گشت و گذار در این سری بودم و تمامی کوچه پس کوچه های قسمت های قدیمی رو حفظ بودم اما اینجا...:|
شاید چون احساس تکرار می کنم همچین حسی دارم، احساسی که دقیقا از IV در من به وجود اومد
تکرار یک روند همیشگی، رسوندن اقای X از مکان B به مکان A
تکرار یک سرقت از یک مغازه یا از یک بانک ولی همون بیس، کاری که در GTA III هم انجام دادیم در Vice City هم انجام دادیم کلا در همه قسمت ها انجام دادیم.
نه ستاره پر کردن ها میچسبه نه انجام تنیس یا ورزش های جانبی
ماموریت فرعی بازی منو یاد یکی از ماموریت های فرعی اسکاریم انداخت که یک زنی یک داروی گیاهی می خواست که از بد روزگار ان گیاه درست پشت خونش بود :|
نه ادم له کردن بهم حال میده و نه توجه به دیالوگ های سرتاپا فوحش
هیچ حس کنجکاوی در بازی ندارم، حسی که بدونم زیر پل چی هست یا این ماشین چه سرعتی داره یا اصلا این مسیر به کجا منتهی میشه.
هیچ حسی نسبت به زنده موندنم ندارم و مهم نیست فوق از یک بیمارستان نزدیک شروع میکنم.
هیچ لذتی نسبت به رسوندن خودم به بالاترین طبقه یک ساختمان ندارم :|
در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
نقل قول:
پیشنهاد میکنم سریعا به نزدیک ترین پزشک محل مراجعه کنید...:n02:
شما به بیماری GTA زدگی دچار شده اید...این بیماری جدیدا اومده خیلی هم ناشناخته است و خطرناک....:n09:
.یه دوره درمان کوتاه مدت داره ، میگذرونی بعدش میتونی از بازی نهایت لذت رو ببری..:n10:
البرز چيكار كنيم اعتبار بازي رفت زير سوال ؟:n02:نقل قول:
در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
نه اقا اميدت به خدا باشه :n02: شايعست اين حرفا :n14:نقل قول:
به جان خودم من لحظه شماری می کردم تا بیاد با این حرفای دوستمون کلا از زندگی زده شدم
@پارسا
جواب شما برادر گرامي رو با what هاي قطعه ي thrift shop برادرِ ارزشيمون ، جناب macklemore ميدم
به قول حميدمون موفق باشي:n02:
به جان خودم من لحظه شماری می کردم تا بیاد با این حرفای دوستمون کلا از زندگی زده شدم
جالبه شما نبودید که می گفتید خدا نکنه جی تی آی بازی فوتبال بیاره وگرنه پی اس و فیفا باید بکشند کنار:n02:چی شده که زانوی غم بغل گرفتید.مثل ما درد جی تی آی نکشیدید آخه.سعی کنید چند روز بازی نکنید و به جاش برید saint row یا بازی اوپن ورلد دیگه بازی کنید:n09: اون موقع نظرتون نسبت به بازی کلا عوض میشه و میشین مثل روز اولش:n16:نقل قول:
من با دوستمون یعنی شما موافقم ! من خودم هرچی GTA اومده بازی کردم از اون 1 اش که از بالا بود و فقط 4 تا کار اصلی انجام میداد اگه یادتون باشه و تا این ! من اینو قبول دارم که بازی خیلی پیشرفت داشته ولی یه جورایی یکم خسته کننده هست !نقل قول:
کارهایی که مثلا تو قبلی انجام میدادیم تو این هم میشه انجام داد ولی یجورایی تو قبلی ها بیشتر به ادم حال میداد در صورتی که کار های ساده ای بودن ! مثلا من تو Vice City یه Deadly برمیداشتم و ساعت ها میزدم همرو میکشتم و بعد تانک میگیرفتم و کلا شهرو داغون میکردم که تا 3 4 ساعت از پای بازی پا نمیشدم !
ولی قبول دارم این نسخه بهترین نسخه ای هست که تا به حال از GTA منتشر شده
داداش شما نگران نباش بازی به شدت زیباس انقدر حال میکنی که فکرش نمیکنی ! ;) هر کسی سلیقه داره !نقل قول:
اره خودم بودم و همراه اون خیلی چیزهای دیگه گفته بودم که ولی نمی دونم چرا کسی دکتری پیشنهاد نکرد و از اعتبار بازی صحبتی نکرد! :n02:نقل قول:
saint row رو من بازی کردم در نوع خودش عالی هستش ولی خودش جز زیرشاخه های مکتب GTA محسوب میشه!
البته پیشنهادتون رو عملی کردم و چند روزی سراغش نرفتم ولی باز همون احساس رو دارم ، احساس کم تنوع بودن رو نسبت به بازی دارم، یک حس تکرار که این منو زده میکنه.
یکی از بچه ها رفته بود برگشت گفت دکتره خودش داشت GTA بازی می کرد، وقتشو نداره. :دینقل قول:
پیشنهاد میکنم سریعا به نزدیک ترین پزشک محل مراجعه کنید...:n02:
شما به بیماری GTA زدگی دچار شده اید...این بیماری جدیدا اومده خیلی هم ناشناخته است و خطرناک....:n09:
.یه دوره درمان کوتاه مدت داره ، میگذرونی بعدش میتونی از بازی نهایت لذت رو ببری..:n10:
آقایون گیمر عزیز بنده دارم این بازی را روی کنسول PS3 بازی میکنم می خواهـــــــــــــــــــــ ــــــــم آنلاین بازی کنم وقتی میرم روی قسمت آنلاینش هرچی ضبدر میزنم نمیادددددددددددد
یه جا خوندممممم که هنوز قسمت آنلاینش فعال نشده:n13:
یکی میگه برو پچش را دانلود کن بعدم بنصب بعد بازی کن مـــــــــــــــــــا هم هرچی گشتیم پچ نبود واسه دانلود:n27:
خداوکیلی اگه کسی اطلاعی درباره نحوه آنلاین بازی کردنش داره به من بدبخت فقیر درمونده کمک کنه ثواب داره:n30:
همه چی هم واسه آنلاین بازی کردنش دارم از جمله اسپوف کردن پی اس اکانت سونی خلاصه همه بازی ها را هم آنلاین میزنمی اما این یکـــــــــــــی...:n28:
راستی اینا یادم رفت بگم که
Social Club هم عضـــوم:n16:
خب واقعا بهترین ازین لحظه پیدا نمیشه برا دعواکردن با بهترین ناظر این انجمن ! دی!نقل قول:
حامد "تکرار" برای این گیم معنا نداره ، به دیالوگ های بازی هم گیر نده فوش هست آره ولی نه هر فوشی تو بعضیاشون اصن خلاقیت دیده میشه :n02: حالا جدا از شوخی باید بگم این دیالوگ ها به نحوی نوشته شدن که جامع ی امریکا رو نشون بدن البته از نوع exaggeration ! که خب روشی هست که میشه گفت خود Rockstar ابداع کرده یعنی این که برای توصیف یک شرح حال مثلا شرح حال جامعه ، از غلو کردن استفاده میکنن تا مطلب به خوبی رسونده بشه به مخاطب ...
سایر موارد هم به نظرم بیشتر سلیقه هست تا ....
موفق باشی :n12:
نقل قول:
تنیسش از یک بازی کامل تنیس بیشتر حال داد :|
استادی؟ أ نوعه اسَدی! ب خودت میزنی! :n26:نقل قول:
نه ستاره پر کردن ها میچسبه نه انجام تنیس یا ورزش های جانبی
چرا پس برای COD تکرار معنی داره؟ : دینقل قول:
حامد "تکرار" برای این گیم معنا نداره ، به دیالوگ های بازی هم گیر نده فوش هست آره ولی نه هر فوشی تو بعضیاشون اصن خلاقیت دیده میشه :n02:
این ها ( راک استار و بقیه ) برای منحرف کردن ما این بازی ها رو میسازن ... حتی عناوینی مثل Angri Birds هم میشه مشاهده کرد این تهاجم رو... مثلا برج میلاد خراب کنیم, منحرف میشیم! lolنقل قول:
حالا جدا از شوخی باید بگم این دیالوگ ها به نحوی نوشته شدن که جامع ی امریکا رو نشون بدن البته از نوع exaggeration ! که خب روشی هست که میشه گفت خود Rockstar ابداع کرده یعنی این که برای توصیف یک شرح حال مثلا شرح حال جامعه ، از غلو کردن استفاده میکنن تا مطلب به خوبی رسونده بشه به مخاطب ...
+
حامد, تو اخرین صحبتت با راک که رفته بوی زیر کامیون دوباره زنده شدی؟ : دی
دوستان ایکس باکسی gta برای ایکس باکس ناقصه یکیش رادیو موقع رانندگی نمیشه عوض کرد اما تو ps3 با نگه داشتن دکمه چپ D-pad میشه
نه ناقص نیست و میتونید با دکمه چپ و راسته D-Pad به راحتی رادیو رو عوض کنید !
شما رو xbox تست کردین؟نقل قول:
واسه X360 وقتي همون D-pad چپ رو نگه ميداري راديو رو ميشه عوض يا Off كرد.نقل قول:
باید چیکار کنیم پلیس دیگه کاریمون نداشته باشه؟