اگه خونت تاریکه بزار رو مود سینما، تصویر عادی(نه گرم نه سرد) روشنایی بزار 70-75
اونیکی روشنایی نور هم روی +2 ، بسته به فیلمی که می بینی کم و زیاد کن.
مثلن اگه خیلی مشکی بود بزار روی +6-8
ارادتمند آرتام.
Printable View
اگه خونت تاریکه بزار رو مود سینما، تصویر عادی(نه گرم نه سرد) روشنایی بزار 70-75
اونیکی روشنایی نور هم روی +2 ، بسته به فیلمی که می بینی کم و زیاد کن.
مثلن اگه خیلی مشکی بود بزار روی +6-8
ارادتمند آرتام.
یکی از اساتید لطف کنه بگه اولا من با خوندن تاپیکهای مختلف سایت بین گرفتن پلاسما وال سی دی موندم کیفیت وشفافیت در کدام یکی بهتره؟اینکه میگن پلاسما شفافیت ال سی دی رو نداره درسته؟ثانیا لطف کنید بگین من بین پلاسماTH-P50X20 وال سی دی sony ex46500 کدامیک رو انتخاب کنم؟
سلام عرض شد خدمت دوستان
اين دوستمون راست ميگه ... بسكه اين انجمنا رو چك كردم چت كردم . من يه tv ميخوام كه از هر نظر خوب باشه همه چيشم كامل باشه و البته كه بودجه من محدوده و تا 1.800.000 ميتونم براش هزينه كنم .
جناب Alucard كه مثله اينكه شما از اساتيد هستين يا بقيه اساتيد ديگه لطف كنين منو راهنمايي كنين . يه tv در سايز 40-42 باشه usb اون كامل باشه (فيلم بشه ديد ... پسونداي معروف ) به Internet وصل بشه و بتونه سايتاي مختلف رو باز كنه(شنيدم كه فقط بعضي از Url ها رو كه توش معرفي شده رو باز ميكنه) .PIP در صورت امكان داشته باشه(گارانتي هم برام مهمه).تو جمهوري كه رفتم تو پاناسونيك بلا استثنا همه ناميندگياشون Plasma V20 رو معرفي كردن ! آيا اين گزينه خوبيه و شفافيت تصويرش زياد هست ؟ 2- تو هايپر استار بهم Philips 7605 يا 8605 رو بهم معرفي كردن 3- يكي هم Samsung 6960 رو كفت !؟!؟ حالا اساتيد من چه كنم كه بد گير كردم ... كه اصلا Plasma بگيرم يا Led و از اينا كدومشون بهتره و كاملتره .(البته اين سيستم Philips كه Amblilight داره بنظر جالب ميزنه ولي خودم عشق Panasonic م
ببخشيد روده درازي كردم ولي واقعا گيجم و تو جمهوريهم هر كي يه جور ميخواد جنسشو بهت بندازه
منتظر جواب كامل اساتيد بزرگوار هستم
بهترين مدل سينماي خانگي كه با تلويزيون 42V20 بتوان ست كرد را معرفي كنيد.قيمت زير 500 تومن
[QUOTE=hamid.007;5849615]سلام دوستان 2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
من 2 ماه هست که تلویزیون p50v20r گرفتم ولی دیشب موقع نمایش تصاویر تک رنگ متوجه شدم آرم شبکه pmc فقط قسمتfamily اون روی صفحه جا مونده برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
تو 100 ساعت اول هم از مد عادی استفاده کردم
سلام . بالاخره چي شد ؟ مشكل صفحه حل شد يا نه ؟ چجوري؟
سلام.آقا مهدی.
این پستی است که خودت تو تایپیک v20 زده بودی.چی شد که یهو نظرت برگشت؟مگه همون موقع تصویر 6900 رو ندیده بودی؟راستی به نظرت 6900 رو بگیرم یا صبر کنم تا مدل های 2011 بیاد؟نکنه اون موقع مثل حالا که c650نایاب شده.6900 هم دیگه گیر نیاد؟
دوست عزیز من الان دو ماهی هست که v20 دارم.اولش که گرفته بودم زیاد راضی نبودم چون به نظرم زیاد تصویرش خوب نبود اما بعد از رعایت مسایل فنی 100 ساعت اول واقعا موضوع فرق کرد من خواهرم ال ای دی داره تصویر ال سی دی هم زیاد دیدم اما باور کن که بعد از حدود 200 ساعت کار با این تی وی به شرط رعایت نکات اولیه هیچ تلویزیونی به گرد پای v20 نمیرسه.
البته این نظر من هستش.باز هم میتونی تحقیق کنی.و بهتر هم این هست از کسایی تحقیق کنی که این تی وی رو دارن نه اونهایی که از راه دور چیزهایی شنیدن.که شاعر گفته شنیدن کی بود مانند دیدن.
در ارتباط با 3D همکه قبلا هم گفتم تا یه تکنولوزی کامل نشه نباید براش هزینه کرد.به نظر من که کار اشتباهیه.
فعلا بهترین گزینه v20 اون هم 42 هست.
امری بود در خدمتیم:5:[/QUOTE]
حالا بعد مدتها که این پست رو دیده ام جا خوردم:18:نقل قول:
دارم قاط می زنم:24:
مهدی جان چطور شده که نظرتون از V20 برگشته و انتخابتون سامسونگ C6960 شده.:23:
لطفا برای این تشویشی که در اذهان عمومی بوجود اومده یه توضیحی ایراد بفرمایید.:10:
دوست عزیز به غیر از قابلیت پخش فرمتهای بیشتر از طریق usb وی 20 همه جوره نظرتون تامین میکنه مطمئن باشیدنقل قول:
به نظر من نباید به خاط پخش فرمت بیشتر این تی ویو نادیده بگیرین چون کار تی وی نمایشه تصویر از رو سورس خوب با بهترین کیفیت ممکنه نه قابلیت پخش فرمت های بیشتر چون این کار مثل این میمونه که شما یه گوشی چینی رو به خاطر داشتن امکان تلویزیون و چیزای دیگه مثلا به آیفون ترجیح بدین
سلام آدرسوتلفن روبه منم بدین ممنون میشمنقل قول:
سلامنقل قول:
فقط دو مدل از سینما خانگی های موجود با V20 هماهنگ یا به قولی ست هستند ، اول به خاطر نسخه Viera Link و دیگری هم به خاطر قابلیت بازگشت صدا یا همان ARC که یکی از مزیت های مهم آن است . اگر می خواهید حدود 500 هزینه کنید فقط مدل SC-PT980 با تلویزیون شما هماهنگ است که قیمت فعلی این مدل هم بین 550 تا 580 هزار تومان است. مدل دیگر هم که با دیسک بلوری است مدل SC-BT735 است که قیمت بالای 700 هزار تومان دارد و فعلا هم در بازار موجود نیست!!!
از نظر کیفیت صدا و پخش هم اگر به درستی سینما خانگی را کالیبره کنید این دو مدل یکی از بهترین سینما خانگی های فعلی بازار با برند پاناسونیک در رنج قیمت خود هستند.
سلام دوست عزيز.اميدوارم هميجور كه شما ميگي باشه. به هر حال ديروز رفتمو دلو زدم به دريا و اين V20 رو بمبلغ 1.710.000 خريدم . اولش باز بين LED D25 Pana و V20 مونده بودم ولي بعد از اينكه جمهوري و شخم زديم محض رضاي خدا يه نفر هم پيدا نشد كه بغير از V20 چيز ديگه اي رو پيشنهاد كنه . تمام فروشگاها هم مدل V20 R داشتن كه يه مغازه پيدا كردم كه گفت V20 S هم داره بدون گارانتي بانيان و يك سال WARRANTY خودشون(مغازه) كه البته به نظر همون بدون گارانتي خودمون معني ميده ، معلوم نبود 4 روز ديگه اگه TV مشكل پيداميكرد بازم رو حرفش بود يا نه ( منم بالااخره R رو خريدم با بانيان)!!! در هر صورت TV دوشنبه يا سه شنبه مياد خونه (البته اين تاخير بخاطره معطلي آوردن ميزشه )...حالا عزا گرفتم با اين 100 ساعت كاليبره كردنش كه بايد كيفيت پائين ببينم چكنم !!!وقتي اومد توضيحات كاملو ميدم كه واقعا همينطوره كه شما ميگي يا ...نقل قول:
THX
مبارک باشه :11:نقل قول:
نقل قول:
با تشكر بسيار از شما دوست گرانقدر بخاطر راهنمايي هاي بسيار بسيار مفيدتون ، بازم ممنون كه اين فايلو ضميمه كردين ،آقا جبران كنيم .:10::40:نقل قول:
نقل قول:
آقا مبارک باشه --- انشاالله بعد اون 100 ساعت منتظر نظر شما هستیم
موفق باشی:8:
سلام دوست عزيز من ديشب مدل SC-PT980 بمبلغ 575 خريدم ، ازش خيلي تعريف ميكردن ولي يه ايرادي كه داره اينه كه Bluetooth باند نداره ولي Bluetooth Ready هست ( يعني بازم بايد هزينه كنم :19:!!!).نقل قول:
حالا شما كه از اين مارك اطلاع دارين ميشه لطف كنين چجوري كاليبرش كنم ؟؟؟
مبارک باشه برو تو تاپیک سینمای خانگی اونجا راهنمایئیت میکنن.
کالیبره کردنش بستگی به کیفیت موزیک , سبک موزیک و سلیقه خودت داره , سوراند مد رو بهتره بزاری روی DOLBY PLII MUSIC یا S.SRD یا Stereo (بسته به سلیقه خودت و سیستمی که آهنگ رو با اون مستر کردن)نقل قول:
حالا شما كه از اين مارك اطلاع دارين ميشه لطف كنين چجوري كاليبرش كنم ؟؟؟
EQ رو برای سورسهای با کیفیت نظر من اینه که بزاری روی Flat تا موزیک به اون چیزی که تو استودیو ضبط شده نزدیک تر باشه (البته بازم بسته به کیفیت و سبک آهنگ میتونه سلیقه ای باشه) ولی اگر صدای شفافتر میخوای CLEAR گزینه حوبی هست.
SUBW LVL یا همون Subwoofer level رو بسته به فضای اتاق باید تنظیم کنی برای فضاهای کوچیک بهتره حداکثر تا Level 2 بالا نری که صدا بیش از حد بم نشه.
H.BASS رو بسته به سلیقه خودت و کیفیت آهنگ میتونی روشن یا خاموش بزاری
Whisper-mode Surround رو اگر میخوای با صدای کم فیلم ببینی یا موزیک (دالبی) گوش بدی بهتر هست که روشن کنی
اما مهمترین قسمت Adjusting اسپیکرها هست که میشه تریبل بیشتری از سیستم گرفت:
تو منوهای دستگاه مسیر زیر رو دنبال کن:
AUDIO-> SPEAKER SETTINGS-> TEST TONE
پارامترها رو برای برای آهنگای ریتمیک مثل بیتشر آهنگای ایرانی (روی حالت دالبی) اگر با صدای کم تا متوسط موزیک گوش میکنی بهتره به این صورت تنظیم کن:
LEFT --
CENTER +2 or +1 db
RIGHT --
SURROUND RIGHT +4db
SURROUND LEFT +4db
اگر روی حالت SRD میخوای موزیک گوش بدی:
LEFT --
CENTER +2 or +1 db
RIGHT --
SURROUND RIGHT +4db
SURROUND LEFT +4db
با فشردن و نگه داشتن [–CH SELECT] در خلال پخش موزیک هم میتونی اسپیکرها رو تنظیم و یا بالانس کنی.
اگر ولوم دستگاه رو زیاد بالا میبری برای جلو گیری از تخریب صدا بهتره پارامترهای تنظیم اسپیکرها رو روی مقادیر کمتر Set کنی.
-----------------------------------------------
این تنظیمات با تغییر فاصله اسپیکرها و حتی متریال اسباب و وسایل موجود در اتاق مثل موبلها و میز که نزدیک به سیستم صوتی هستن میتونه تغییر کنه.
اینقدرم آهنگای سنگین گوش نده :27:
GL
سلام
دیروز من یک تلوزیون 42v20 گرفتم البته برای خالم و تلوزیون رو آوردن و نصب کردن تصویرش رو روی کانالهای sd تست کردم
اگر تصویر ثابت باشه کیفیتش عالی است ولی در تصاویر متحرک یا در حرکت دوربین به شدت افت میکنه با این که تلویزون پلاسما
است ولی در تصاویر متحرک کانالهای sd احساس کردم که اون حالت بلور شدن وجود داره ( تصویر تا حدودی مات میشه ) این همه
هم که از سطح مشکی و کنتراست این تلوزیون تعریف می کردند نبود در واقع شاید نسبت به lcd یا led ها بهتر باشه ولی در مقابل
لامپ تصویر چیزی برای گفتن نداره در واقع خیلی سخته کسی که تا به حال از لامپ تصویر استفاده کرده بتونه با این تلوزیونها کنار
بیاد و نهایتا اینکه تلوزیون یک مقدار نویز هم ایجاد میکنه که به راحتی شنیده میشه و شاید در زمانی که از تلوزیون با صدای کم
استفاده می کنید کمی آزار دهنده باشه در مجموع با توجه به اینکه اکثر سورسهای تلوزیونی sd هستند خرید این تلوزیونها
با این کیفیت تصویری که روی سورس sd ارائه میدهند پول دور ریختنه
راستی راضی کردن خالم که برای 100 ساعت اول از مد نرمال استفاده کنه هم تقریبا غیر ممکن بود چه برسه به پخش چندتا عکس
امیدوارم برای تلوزیونشون مشکلی پیش نیاد
[QUOTE=*Alucard*;6061102]کالیبره کردنش بستگی به کیفیت موزیک , سبک موزیک و سلیقه خودت داره , سوراند مد رو بهتره بزاری روی DOLBY PLII MUSIC یا S.SRD یا Stereo (بسته به سلیقه خودت و سیستمی که آهنگ رو با اون مستر کردن)
EQ رو برای سورسهای با کیفیت نظر من اینه که بزاری روی Flat تا موزیک به اون چیزی که تو استودیو ضبط شده نزدیک تر باشه (البته بازم بسته به کیفیت و سبک آهنگ میتونه سلیقه ای باشه) ولی اگر صدای شفافتر میخوای CLEAR گزینه حوبی هست.
SUBW LVL یا همون Subwoofer level رو بسته به فضای اتاق باید تنظیم کنی برای فضاهای کوچیک بهتره حداکثر تا Level 2 بالا نری که صدا بیش از حد بم نشه.
H.BASS رو بسته به سلیقه خودت و کیفیت آهنگ میتونی روشن یا خاموش بزاری
Whisper-mode Surround رو اگر میخوای با صدای کم فیلم ببینی یا موزیک (دالبی) گوش بدی بهتر هست که روشن کنی
اما مهمترین قسمت Adjusting اسپیکرها هست که میشه تریبل بیشتری از سیستم گرفت:
تو منوهای دستگاه مسیر زیر رو دنبال کن:
AUDIO-> SPEAKER SETTINGS-> TEST TONE
پارامترها رو برای برای آهنگای ریتمیک مثل بیتشر آهنگای ایرانی (روی حالت دالبی) اگر با صدای کم تا متوسط موزیک گوش میکنی بهتره به این صورت تنظیم کن:
LEFT +5db
CENTER +2 or +1 db
RIGHT +5db
SURROUND RIGHT +2db
SURROUND LEFT +2db
اگر روی حالت SRD میخوای موزیک گوش بدی:
LEFT +5db
CENTER +2 or +1 db
RIGHT +5db
SURROUND RIGHT +4db
SURROUND LEFT +4db
با فشردن و نگه داشتن [–CH SELECT] در خلال پخش موزیک هم میتونی اسپیکرها رو تنظیم و یا بالانس کنی.
اگر ولوم دستگاه رو زیاد بالا میبری برای جلو گیری از تخریب صدا بهتره پارامترهای تنظیم اسپیکرها رو روی مقادیر کمتر Set کنی.
-----------------------------------------------
این تنظیمات با تغییر فاصله اسپیکرها و حتی متریال اسباب و وسایل موجود در اتاق مثل موبلها و میز که نزدیک به سیستم صوتی هستن میتونه تغییر کنه.
اینقدرم آهنگای سنگین گوش نده :27:
سلام خدمت جناب Alucard عزيز و با تشكر فراوان از شما بابت راهنمايي و اطلاعات گرانقدرتون :11:
البته كه اين آهنگاي Heavy در كنار شخص شخيص شما ميچسبه:5: ( و 100 البته كه ترك عادت موجب مرض است ):21::10:
کلا شما پرچم هر چی hdtv هست کردی تو وایتکس و درآوردی خوب مرد مومن توقع داری یه تی وی 42 اینچی بیاد کیفیت sd یو مثل یه تی وی لامپی 21 یا نهایت 29 اینچ نشون بده کیفیت sd رو کانالای داخلی و ماهواره شبکه های ایرانی روی 320x240 تا نهایت 640x480 دور میزنه یعنی وقتی تصویر حرکت میکنه تی وی 240 تا یا نهایت 480 تا خط نشون میده خوب معلومه روی یه همچین تی وی با این سایز گند و کثافت کاری تصویر sd بیشتر معلوم میشه کلا ملت چه توقعایی دارن میرن تی وی hd میخرن میشینن باهاش sd نگا میکنن مثل این میشه که یکی بره یه ویلای 5000 متری بخره ولی اندازه یه خونه 50 متری اساس داشته باشه بعد بیاد بگه چرا خونه خالیه!!!نقل قول:
در مورد مشکیشم مشکی این تی وی نزدیک مشکی پایونیر kuro هست که بهترین tv دنیا از این نظر تا این لحظه هست.
خلاصه اگر میخوای تصویر روونتر بشه intelligent frame رو توی تی وی روشن کن یا دستکاری کن تصویر بهتر میشه.
بعدشم برو دنبال یه آنتن و کابل خوب تا تصویر برازنده hdtv بتونی ازش بگیری.
نگران نباش دوست عزیز.... من چند ماهی هست که این مدل رو دارم.... هنوز هم بعد از 100 ساعت اول تو مد نرمال از مد سینما استفاده می کنم... داینامیکش به نظرم زیادی روشنه.... اون مد نرمال و سینما هم اصلا به معنی کیفیت پایین نیست...نقل قول:
بابا مایه دار، خدای بلوری، بابا آرشیو hdنقل قول:
وقتی 95 درصد کانالهای تلوزیونی sd هست چی انتظار داشتی یا شایدم فکر می کنی باید چهار تا بلوری
می خریدم و از صبح تا شب همونا رو نگاه می کردم که خودم و گول بزنم یا دیگرانو که بگم تصویر تلوزیون خوبه
حقیقت همونه که گفتم با اینکه در پیدایش تکنولوژی پلاسما حدود دو دهه یا حتی بیشتر میگذره ولی باید قبول کرد که هنوز به
سطح آرمانی نزدیک هم نشده توی پست اولم هم گفتم با توجه به اینکه سورسهای در دسترس اکثرا sd هستند
این تلوزیونها ارزش خرید ندارند مضافا اینکه با تصویر آرمانی چه در hd و چه در 3d هنوز فاصله دارند
خوب تلوزیونی که تصویر sd رو افتضاح پخش میکنه توی تصاویر hd و 3d هم هنوز جای پیشرفت داره خریدش چگونه
توجیه پذیره!!؟
دوست عزیز اسم این TV ـها HDTV هست اگر ضرورتی برای تغییر در حرکت به سوی نسل HD نمیبینید پس دلیلی نداره HDTV بخرید اون هم از نوع FullHD میتونید با هزینه خیلی کمتر یک تی وی HD Ready تهیه کنید که کیفیت مناسب تری روی سیگنالهای SD دارن مثلا بعضی پلاسماهای HD ready رزولوشن 1024x768 دارن که یک رزولوشن با نسبت 4:3 هست و میتونه برای دیدن سورسهای SD ایده آل باشه.نقل قول:
البته کسی منکر توانایی های تلویزیونهای CRT نیست ولی مصرف برق و قیمت تصاعدی و خطراتی که که لامپهای تصویر بزرگ میتونستن ایجاد کنند و متوقف شدن تولید اونها این روزها انتخاب رو به LCD و پلاسما محدود کرده.
سلام به همه دوستان
میخاستم بدونم چه جور این قابلیت تصویر در تص.یر رو در سری s راه اندازی کنم
دفترچه هم تو دستم هست ولی زیاد از انگلیش سر در نمیارم
ممنون میشم راهنمایی کانل کنید
سلام خدمت شما دوستان بخصوص اقاي الوكارد از راهنمايي هاي شما تشكر ميكنم بنده ديروز از بانه يكعد 50vt20-3d ازبانه البته به سختي خريدم البته باز هم تشكر فراوان از راهنماييهاي شما عزيزان
اقاي الوكارد وساير اساتيد خواهشمندم چگونگي پخش اسلايد از usb در vt20 را توضيح دهيد ممنون مي شم چون بنده فايل ضميمه را دانلود كردم روي فلش وتي نمي توانم در vt20 نمايش دهم
وقتی USB و SD card رو به پنل وصل کنید پنل خودش اتوماتیک Detect میکنه و به مدیا پلیر سویچ میکنه اگه این اتفاق نیوفتاد دکمه SD CARD رو فشار بدین و درایوی رو که میخواین بهش دسترسی داشته باشین انتخاب کنید و بعد برای نمایش دادن محتویات گزینه Photo رو انتخاب کنید فقط حواستون باشه برای جدا کردن فلش مموری از دستگاه باید USB Remove Safely رو بزنید.
نحوه تنظیمات برای پخش اسلاید رو هم قبلا گفتم به این آدرس مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد الوكارد با تشكر از توجه شمابنده وقتي ضميمه را دانلود كردم سپس داخل USB كپي كردم وبعد USB را به تلوزيون وصل كردم (لازم به ذكر است فرمت JPEG بوده) ولي وقتي USB راوصل مي كنم تلوزيون USB را شناسايي ميكند اما وقتي صفحه مدياپلير را مي اورم پيغام ميدهد (وسيله اي درج نشده) و اصلا وارد بخش فوتو نمي شود . لطف نموده بنده را راهنمايي كنيد
با عرض پوزش مي خواستم بدانم در 100 ساعت اوليه فقط ديدن مد عادي ان هم با پايين اوردن كنتراست و نور غيره... وهمچنين ديدن شبگه هاي بدون لو گو كه صد البته وجود ندارن ولي با زوم 1 يا 2 قابل حل بوده كافي است و يا بنده بايد كارهاي ديگري براي هر چه بهتر شدن پيكسلهاي پنل انجام بدهم . خواهشمندم كمي اينجانب را راهنمايي كنيد
بهتره فلش مموری رو با PC و با Fat 32 فرمت کنید و مجددا تست کنید دوست عزیز.
به طور کلی موارد ذکر شده در مورد رعایت مسائلی در 100 ساعت اول از طرف کمپانی های سازنده تائید و یا تکذیب نشده ولی در منابعی گفته شده رعایت این مسائل میتونه در بهبود کیفیت تصویر موثر باشه که با توجه به نکاتی که در مورد تکنولوژی پلاسما مطرح هست میتونه منطقی باشه من از میزان تاثیر و صحت و سقم این مسئله در همین حد اطلاع دارم دوست عزیز.نقل قول:
با عرض پوزش مي خواستم بدانم در 100 ساعت اوليه فقط ديدن مد عادي ان هم با پايين اوردن كنتراست و نور غيره... وهمچنين ديدن شبگه هاي بدون لو گو كه صد البته وجود ندارن ولي با زوم 1 يا 2 قابل حل بوده كافي است و يا بنده بايد كارهاي ديگري براي هر چه بهتر شدن پيكسلهاي پنل انجام بدهم . خواهشمندم كمي اينجانب را راهنمايي كنيد
سلام دوست عزیزنقل قول:
البته این سوالی هست که فامیل شما باید از شما بپرسه نه شما از بقیه ، و دیگه اینکه تکنولوژی پلاسما به شرایط آرمانیش نزدیک هست ولی این تصاویر SD ما هستش که بیشتر از دو دهه عقبه از دنیا بعدشم قضیه تصاویر SD کاملا واضح و مشخصه که دوستمون پاسخ علمی به شما دادن ولی شما ظاهرا خوشتون نیومد
این گزینه کجاست، من پیداش نمی کنم؟نقل قول:
وقتی روی مدیا پلیر سویچ میکنید توی منوی اصلی
من بازم پیداش نکردم! البته دارم توی VT20 دنبالش می گردم، فکر نکنم با V20 فرق کنه.نقل قول:
دکمه SD CARD رو می زنم و بعد وارد مدیا پلیر می شود ولی همچین گزینه ای ندارم.
با تشكر از جناب الوكارد قابل ذكر است كه بنده هم كليد usb remov safly را پيدا نميكنم البته بقول دوستمان در vt20 كه فكر مي كنم از نظر منو با v20 فرقي نمي كنه در ضمن مي خواستم بدانم اين اسلايدها را روزي چند بار وهر بار چه مدت زماني از تي وي پخش كنم .البته اميدوارم بنده را به خاطر اين همه سوال زياد از شما دوست گرامي ببخشيد و خسته نشويد باز هم ممنونمنقل قول:
با عرض پوزش فراموش كردم بپرسم ديدن فيلم 3 بعدي در 100 ساعت اوليه مشكلي ايجاد نمي كند وهمچنين معني واژه intelligent frane creation در منوي ساير تنظيمات چيست و بهتر است در چه حالتي از on يا off باشد با عرض شرمندگي
جناب الوكارد از راهنمايي بجاي شما در رابطه با فرمت فلش با پي سي كه دقيقا باعث حل مشكل پخش اسلايد ما در vt20 شد سپاسگذار لطف شما هستم
قابل توجه دوستان طالب v20 بنده حدود10 روز است يك عدد vt20 از بانه خريدم با توجه به اين مطلب كه ما به جهت خريد 50v20s به بانه رفته بوديم اما انجا يك عدد هم v20 هم پيدا نكرديم و بالاجبار vt20p را خريديم البته كه از اين اجبار خيلي خرسنديم باور كنيد بدون اقراق تيوي با اين كيفيت و وضوح من تا به حال نديدم البته همه اينها را بعد از خدا مديون راهنمايي ها و تجارب شما عزيزان در اين تاپيك هستم قربون معرفت همه شما كه همه داشته هايتان را بدون چشم داشتي در اختيار ساير دوستان قرار مي دهيد
آقا مبارک باشه ولی اینجا تاپیک v20 هستش.
با تشكر صد البته كه اين تاپيك v20 است اما ما چه كنيم كه هر چه گشتيم 50v20s را نتوانستيم پيدا كنيم عرض كردم كه بالاجبار 50vt20p را 2 عدد با هم خريديم كه همين كار موجبات خرسندي ما را فراهم نموده است ضمنا من يك* ر *ي* س *ي * و *ر *ايكس كروزر hd400 را خريدم ولي كيفيت زياد خوبي در كانالهاي hd وساير كانالهاي sd البته در مقايسه با يك *ر ي س ي و ر *مثل i clas 9696 هيچ تفاوتي بنده نديدم اميد وارم شما در اين مورد هم بتوانيد بنده را راهنمايي بفر ماييد اگر مدل خاصي را داشته ايد كه كيفيت قابل قبولي داشته و دارد لطف نموده ذكر نماييد تا ما هم در اين مورد بتوانيم از تجارب شما بهر مند گرديمنقل قول: