دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم حدود 760 یا 780 بود .نقل قول:
Printable View
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم حدود 760 یا 780 بود .نقل قول:
دوستان اس 3 نرم افزار نوشتن یا دفترچه یادداشت نداره ؟ یعنی فقط همون اپلیکیشنی هست که میشه باهاش نقاشی کشید یا چیزه دیگه ایی هم داره ؟
چرا evernote استفده نمیکنی؟ عالیه!
ممنون ولی گوشی من اصلا evernote نداره . کلا یه s memo .نقل قول:
قبلا که گلکسی اس داشتم یه نرمافزار خوب برای نوشتن داشت ولی مثل اینکه برای اس3 باید جداگونه بریزم .
اینی که گفتم هم نرم افزار جداس
S note هم داره فکر کنم.دم دست نیس چک کنم
سلام دوستان
من به تازگی این گوشی رو خریدم و به راهنمایی هاتون نیاز دارم..
می خوام برای گوشیم قاب بگیرم ولی نمیدونم کدومش بهتره .. یه سری هست که قیمتشون 75 تومان هست..و یه سری ژله ای..قیمت برام
مهم نیست ولی میخوام بدونم لازمه آیا؟که ازین نوت بوکیا بگیرم یا نه؟
تو تایپیک وسایل جانبی رو نگاه کردم ولی متاسفانه همچین چیزی پیدا نشد.
از اونایی که این گوشی رو دارند می خوام راهنمایی کنید لطفا...
با تشکـــــر
سلامنقل قول:
گوشي جديد مبارك باشه. قاب كه حتما لازمه، چون اين گوشي اين قدر ظريفه كه با هر ضربهاي ميتونه خرابه بشه يا لااقل به بدنهش لطمه بخوره. اما اين كه قاب نوت بوكي بگيريد يا معمولي بسته به استفاده و سليقه خودتون هست. مثلا براي خودم از همين معموليهاش گرفتم (غير نوتبوكي) چون من حوصله اينو ندارم كه براي مدل نوت بوكي هر وقت ميخوام گوشي رو استفاده كنم لبهش رو برگردونم و بعد با گوشي كار كنم. دوست دارم به محض اين كه گوشي رو از توي كيف يا روي ميز برميدارم و توي دستم ميگيريم سريع بتونم با صفحهش كار كنم. اما خوب، مثلا مدل نوت بوكي ميتونه به حالت پايهاي براي گوشي استفاده بشه و شايد شما اين جوريش رو بيشتر دوست داشته باشيد. پس ببينيد كدومش بيشتر مورد استفادهتون هست. اما در كل به نظرم بهتره كه از نوع گرون قاب نگيريد تا در صورتي كه از يك مدلي خوشتون نيومد يا دلتون رو زد براي عوض كردنش ترديد نكنيد و سريع عوضش كنيد.
ممنونم...و یه سوال دیگه:نقل قول:
مثلا براي خودم از همين معموليهاش گرفتم (غير نوتبوكي)
این مدلی ( قاب ) که شما دارید آیا فقط محافظ پشت داره؟ یا برروی خود صفحه هم محافظ یا فقط بر چسب داره؟
سلامنقل قول:
مدلی که دوستمون دارن همین ژله ایی هستن که مدنظرتونه، یعنی شکل ظاهرش همون طوریه، پشت گوشی محافظت میشه، از این مدلای نوت بوکی نگیرین چون واقعا اذیت کننده س.
این مدلای ژله ایی بستگی داره به قیمتش اونایی که یکم گرونترن همراهشون یه محافظ صفحه هم هست، اونایی که ارزونترن ندارن.
قیمتش چنده الان ؟
مال من از جنس ژلهاي نيست و از يك جور پلاستيكه كه رنگش سياه و سفيده. و بله فقط پشت و دور گوشي رو ميگيره و براي خود صفحه ميتونيد همون طور كه aliaghil گفتن برچسب ضدخش رو به صورت جداگانه تهيه كنيد. الان مدلهاي بسيار قشنگي از همين قابهاي معمولي در بازار هست. ميتونيد حتي يك سرچ در اينترنت بكنيد و ببينيد چه طرحها و رنگهاي متنوعي داره تا يك ايده اوليه بهتون بده.نقل قول:
سلام .
3 تا سوال ...
1- چرا از وقتی آپگرید کردم موقعی که گوشیو به شارژ میزنم چراغ قرمز شارژ کم رنگ شده ؟ البته گاهی هم پر رنگ میشه
2- چرا گاهی وقتا مدت شارژ طولانی میشه ؟
3- برنامه T F S shell رو نصب کردم و خیلی جالب و با حاله ...فقط میخواستم بدونم چجوری میشه توو صفحه برنامه ها ،براشون فولدر درست کرد ؟ چون همه چی رو ریخته وسط منو .
تا حالا توجه نکرده بودم امروز متوجه شدم که برا من هم همینطوره:n03:نقل قول:
1 - برای من هم همین طور شده ولی این رو زیاد جدی نگرفتم . مشکل خاصی برام نیستنقل قول:
2 - با usb که شارژ کنید بیشتر طول میکشه که توی شارژ بعدی شارژش کامل بشه . یا بعضی مواقع که برنامه های باطری خور اجرا باشن شارژ بیشتر طول میکشه . مثلا من هر وقت ویدجت های zdbox رو میذارم صفحه خونگی مثل بولدوزر !! :n02: باطریم رو صاف میکنه و چیزی ازش به جا نمیذاره !!
3 - نمیدونم . :n01:
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال ساده دارم :
امروز هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم که چه طور شماره هام که روی سیم سیو هست را به گوشی منتقل کنم . از کجا باید این کارو کنم ؟
تو منو دومین گزینه "import /export"نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
دوستان یه چیز دیگه ، من دیروز کلی توی علائدین چرخیدم تا قاب و گارد بگیرم ولی آخر سر دو تا گار گرفتم که بدک نیستن اما بیشتر ئنبال این گاردهای فانتزی هستم .
کسی میدونه گارد فانتزی کجا میفروشن ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
کسی میدونه گارد فانتزی کجا میفروشن ؟
من توو بازار رضا دیدم ( کامپیوتر ها )ازین گارد فانتزیا ... الانم باید داشته باشن...
دوست عزیز من امروز که گوشی رو شارژ می کردم متوجه شدم که اول که گوشی رو میزنیم شارژ چراغ قرمز پررنگ میشه بعد از یه مدتی کم رنگ میشه تا باطری کمتری مصرف بشه و زمان شارژ کردن زود انجام بشه:n02:نقل قول:
دوستان یک کمک فوری میخام . امروز گوشی اس 3 همکارم که اونم تازه گوشی را گرفته یه مشکل پیش اومد . گوشی خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد . منم هر کاری کردم روشن نشد مجبور شدم باتری را دربیارم و جا بزنم تا دوباره روشن شد . بعد از این جریان یک ساعت بعد دوباره همین اتفاق تکرار شد . من که نفهمیدم مشکل چیه ولی ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید .
رام هم رسمی 4.1.2 هست بدون روت و ...
سلامنقل قول:
دوست عزیز گوشی رو فول وایپ بکنین درست میشه.
رام رسمی شما ma2 هستش دیگه یا xleb ?
ممنون رام رسمي هست ولي اطلاعات ديكه ايي ندارم ببراي اينكه گوشي براي من نيست . حالا اين فول وايپ چ ي هست دقيقا . من خودمم اس٣ دارم لازمه انجام بدم ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
فول وایپ در واقع نصب دوباره رام هست یا به عبارتی پاک کردن تمام اطلاعاتی که روی رام گوشی هست.اگه گوشیتون مشکل خاصی نداره نیاز به اینکار ندارید ضمن اینکه اگر برای همکارتون هم خواستید اینکار رو انجام بدید باید قبلش از چیزایی که نیاز داره مثل شماره تلفنهاش یا اس ام اس هاش و....بکاپ بگیرید چون همه پاک میشه و باید بهش بگید که بعدا" شاکی نشه:n02:
برای اینکار هم باید اول گوشی رو خاموش کنید سپس کلید زیاد کردن صدا و هوم و پاور رو با هم بگیرید تا گوشی روشن بشهبه محض روشن شدن کلید پاور رو رها کنید و 2 کلید دیگه رو نگه دارید تا وارد منو ریکاوری بشید و از اون قسمت منو وایپ رو انتخاب کنید.برای انتخاب سطرها از کلید کم و زیاد کردن صدا استفاده کنید و برای انتخاب عملیات سطر انتخاب شده از کلید پاور استفاده کنید.:11:
سلام دوستان من گوشیمو تازه خریدم کلا مشکلی باهاش ندارم فقط میخواستم بپرسم که طبیعیه که 800مگ از رم رو بیشتر نمایش نمیده و اکثرا 600 مگش هم در حال استفادس؟؟
:n13:
رم که حدود 830 مگ بیشتر نمیده . در حال استفاده هم بیشتر به برنامه ها و ویدجت هایی که نصب میکنید بستگی داره . من حدود 500 مگ الان در حال استفاده دارم بعضی وقتا که رم رو پاک میکنم به چهارصد و خورده ای هم میرسهنقل قول:
سلام
من میخام گالاکسی اس 3 بگیرم
دیروز یکی بهم گفت که دیگه ایران رو ساپورت نمیکنه و از 20 روز دیگه نرم افزار هاش اپدیت نمیشه و این رو هم شبکه خبر گفته
صحت داره ؟ حتی نرم افزار مربوط به اپدیت رو هم بهم نشون داد
جریان چیه ؟
این خبر صحت داره که سامی نرم افزارهاش رو توی سایتش دیگه برا ایران نمیذاره . توی چندتا صفحه قبل هم این موضوع بحث شد . البته این امر هیچ تاثیری برای کاربرای ایرونی نداره . چون تمام اونایی که گوشی دارن بیشتر از سایت گوگل پلی یا بازار یا ... نرم افزارشون رو میگیرند که این محدودیت سامی هیچ تاثیری نداره . شما اگه این گوشی رو بخری هیچ مشکلی برات پیش نمیاد .نقل قول:
شاهدش هم این که با اعلام این خبر هیچ کس ککش هم نگزید ! و با اعلام اون قیمت گوشی مثلا هیچ فرقی نکرد !
سلام.نقل قول:
دوست عزیز همونطور که دوست عزیزمون آقا مصطفی گفتن این تحریم فقط در مورد سامسونگ اپ هست و ربطی به آپدیتها و .... نداره ضمن اینکه سامسونگ توی همون خبر اعلام کرده که بدنبال راه کار قانونی برای اعمال نکردنش هست.ضمنا" شما فرض کن که اصلا" آپدیت رامهای ایران هم متوقف بشه ،به راحتی میتونید از رامهای امارات، عراق،افغانستان،مصر ،مراکش و....استفاده کنید چون CSC هاشون با ایران یکیه و با استفاده از اونا زبان و منو فارسی رو خواهید داشت.:11:
سلام دوست عزیز ....نقل قول:
ولی همیشه اینطوری که شما میگی نیست . امتحان کنی و دقت کنی میبینی که بعضی وقتا هم تا به شارژ میزنی از همون اول کم رنگه . البته چیزه مهمی نیست ....
راستی از دوستان کسی در مورد لانچر TFS shell میتونه راهنمایی کنه ؟
ممنون
بچه ها من اگه محافظ صفحه ام را بکنم مشکلی برای صفحه نمایش پیش میاد ؟. آخه همونجوری که قبلا گفتم از اطراف حدود یک میلیمتر چسبیده نمیشه و خیلی روی اعصابه .
سلام.نقل قول:
باید حواستون باشه که شیء شیشه ای روی صفحه نمایشش کشیده نشه وگرنه خط میفته.یا مثلا" از طرف صفحه نمایش روی میزی که شیشه ای هست نزاری.:11:
قیمت اس 3 چنـــده ؟
طبق گزارش دی جی کالا:نقل قول:
قیمت اس 3 چنـــده ؟
1589000 با گارانتی سامتل و
1649000 با گارانتی خاورمیانه/رنگ سفید
ولی باید تو علاءالدین ارزون تر باشه...
دوستان یه سوالی داشتم:
من وقتی این گوشی رو خریدم یه سری بازی و برنامه نصب نشده ریخته بودن براش که بعضی از اونها بعد از نصب اصلا گیر میکنه و کلا
گوشی موقع اجرا هنگ میکنه که مجبور شدم از نصب خارج و حذفشون کنم حالا وقتی برنامه و یا بازی می گیرم و یا دانلود می کنم
خیلی احتمال داره که ازین برنامه ها باشه.. به نظرتون این برنامه ها می تونند به گوشی آسیب برسونند و یا ...؟
سلام.
چرا زمانیکه گوشیمو با usb به TV وصل میکنم عکسها رو نشون نمیده .تیک دوربین رو هم میزنم ولی خبری نیست ؟
در مورد shell کسی نبود کمک کنه ....!
اساتید راهنمایی بفرمایید ممنون میشم .
یعنی اواخر این ماه اندروید جیلی بن 4.2.2 میاد؟؟
من از اینجا خوندم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یک آپدیت غیر رسمی 4.2.2 که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته برای دانلود - مال اسرائیل هم هست
احتمال زیاد همین آخر ماه براش میاد
سلامنقل قول:
اگه برنامه ها و اون بازیا سالم باشن آسیبی نمیرسونن، در صورت سالم بودن (آلوده نبودن) فقط حجمی رو روی گوشیتون اشغال می کنن اگرم نصب شده باشن علاوه بر اشغال فضا، از رم گوشی هم استفاده می کنن، که در نهایت هم باعث میشه مصرف باتری بره بالا
رفیق تو آدرسی که دادین خبری از اندروید 4.2.2 نیست. :n02:نقل قول:
نقل قول:
سلام.
4.2.2 آزمایشی اومده مال اسرائیل هم هست.من نصب کردم.اما فعلا" دارم تست میکنم و نمیتونم نظر قطعی در موردش بده.تا حالا مشکلی باهاش نداشتم.فقط چیزی که فعلا" میتونم بگم اینه که از نظر سرعت بهتر شده.لینک دانلودش هم از هات فایل بوده خودم مستقیمش کردم.
:11: