میگی چطوری باید این کار وکنم ؟ ممنوننقل قول:
Printable View
میگی چطوری باید این کار وکنم ؟ ممنوننقل قول:
دوستان چطوری میشه برای بازیکنام استوک بخرم ؟ فقط یه جفت دارم که اونم اول فصل بهم دادن که پای مهاجمم کردم :n13:
بستگی به فایروالت داره.نقل قول:
برو توی تنظیمات فایروال یه جایی باید لیستی از همه برنامه هات باشه.بعد برای pes دسترسی به اینرنت رو قطع کن.
درود پچ هوای برفی رو میخاستم
درضمن محل کپی کردن پچ رو هم بهم بگید
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
کلا تو این نسخه نمیشه استوک خرید
اگه داری Master League میری تنها راه بدست آوردن استوک جدید ، اینه که بازیکن جدید بخری !
مثلا اگه شما دروگبا را بخری ، وقتی دروگبا بیاد تیم شما ، با خودش یه استوک جدید میاره که میتونی اونو ازش بگیری و بدی به بازیکن دلخواه خودت !
البته فکر کنم تاثیر پچ 1.02 اینه که شما وقتی یک بازی رو برنده می شید براتون کفش جایزه در میاد که می تونید برای بازیکنان اختصاص بدید. درست مثل مود بیکام - اِ - لجند
راستی بعضیا چرا به بیکام اِ لجند میگن: بکام لیگ:n02:
فکرشو بکنید 23 سالگی شماره 11 رئال مادرید... آورال 109
این دفعه دیگه خیلی شدید رشد کرده بازیکن... کونامی با این کار دیگه ترینرهای PES رو که واسه BAL ارائه میشد رو کساد کرد!
109 سقف رشد هست درسته که چند تا پارامتر هستند که به 99 نرسیدن اما پارامترهای هجومی رسیدن به 99 واسه همین 109 شده آورال بازیکن.
بچه ها این لوگوهای کنار دروازه رو چه طور میشه اضافه کرد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام لوگوی اتلتیکو مادرید رو کنار دروازش اضافه کنم
دقیقا آرمین جان.شدید و کاملا غیر منطقی.هم با استوکها و هم با خرید آیتمها.یه شبه بازیکن ره صدساله رو میره کلا انگیزه آدم میپرهنقل قول:
راستی خیلی شوتاش ناجوره چرا اینجوریه؟ تو pes 2011 از کنار نقطه ی کرنر میزدی گل میشد اینجا منت توپ رو هم می کشی گل نمیشه.
کسی هست بتونه مشکل منو حل کنه؟؟
دارم مستر لیگ میرم و گزینه ارتقا بازیکنان هم فعاله اما پیشرفت نمیکنن بعضی ها هم افت میکنن چرا؟
تمریناتشونم میزان کردم خیلی عجیبه :n04:
چرا کسی جوابگو نیست یکی پاسخ بده
سلام.
من چرا هرچی جلوی دروازه حریف هد میزنم عوض اینکه به سمت دروازه بزنند، شاخ میزنند روبه آسمون؟؟؟
روش هد زدن صحیح جلوی دروازه حریف چطوریه؟
برای راهنمایی، پیشاپیش ممنون از شما... .
سلام دوست عزیزنقل قول:
ببینید سوال شما به ویرایش بازی مرتبط هست همه بچه های اینجا توی کار ویرایش نیستند اگه کسی بدونه جواب سوال شما رو حتماً پاسخ میده... ای کاش من می دونستم و می تونستم که راهنمایی کنم. به هر حال سوال پرسیدن در فروم به معنی گرفتن جواب نیست یکی از راه ها وتلاشهایی هست که برای رسیدن به جواب توسط کابر صورت می پذیره... صادقانه بگم من خودم تا این لحظه فقط 2 درصد از نیازهام رو از طریق این انجمن حل کردم معمولاً وقتی چیزی می پرسم یا راهنمایی می خوام توی یک تاپیک کلاً اون تاپیک می خوابه و می ره کما و دیگه هیچ کس اون تاپیک رو حتی ادامه نمیده... بنابراین مجبور میشم سراغ جاهای تخصصی تری برم و بگردم تا به جواب برسم...
موفق باشید... ایشالا که هرچه سریعتر مشکلتون حل بشه
سلامنقل قول:
دلیلش اینه که تقریبا اکثر مواقع توسط مدافع حریف بازیکن هد زن شما به اصطلاح کامپت میشه... این قضیه در مواقع شوت زمینی هم هست شما اگه توسط مدافع تحت فشار باشید و شوت بزنید شوت شما با اختلاف زیادی به بیرون میذه... اگه هد زن در لحظه هد آزاد باشه هد در چهارچوب خواهد بود
موفق و پیروز باشید
دوستان توی مستر لیگ چجوری میشه درصد انتقال بازیکنان رو زیاد کرد؟مثلا رونالدو 2% هست نمیشه یه کاری کنم بالا بره هی؟
با سلام
میخاستم بدونم تو این بازی نمیشه بین 3 یا 4 نفر 3جانبه یا 4 جانبه بصورت لیگ برگزار کرد ؟
در ضمن واسه ایتالیا کدوم ترکیب و تنظیمات خوبه دنبال یه ترکیب هستم با 5 دفاع و هافبک طوری باشه که بشه پاسکاری کرد تا عمق دفاع حریف باز شه؟
نقل قول:ممنون بابت راهنمایینقل قول:
آیا باید دکمه های خاصی را برای هد زدن، روی دسته بزنیم؟
نه دوست عزیز فقط یک لحظه شوت رو کافیه بزنی دقیق و قدرتی بودن هم به پارامتر هدزن وابسته هست اگر توی پارامترهاش Heading Accuracy برای اون بازیکن زیاد باشه خواهی دید حتی در شرایط کامپت شده هم هد های دقیق و موثرتری میزنهنقل قول:
این گزارش فارسی مزدک واسهpes 2013 گرفتم ته خندس :n08:
خیلی بهتر از خارجی هست اقلا وسط بازی یه چند تا جمله میگه خندت میگیره
یه کارشناس هم هست اسمش حسامه انگار برای کودکان تفسیر میکنه :دی
آپش کن ما هم فیضی ببریم :n02:نقل قول:
لینکش :نقل قول:
روش نصب:
- از فایل قبلیتون کپی بگیرید. dt00_e.img
- فایل با نام dt00_e. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mg رو در فولدر img بازی کپی و جایگزین فایل همنام قبلی نمایید.
:دی
رمز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
Konami چندتا آپدیت برای PES 2013 داده؟ برای آپدیت کردن باید همه اونارو دانلود کنیم؟ جابه جایی بازیکنها هم به روز میشن؟ لینک مستقیم دانلود را هم میشه بزارین بی زحمت؟
ممنون از همه .... .
دوست عزیز pes هرچه رو به جلو میره سعی میکنه گیم پلی خودشو طبیعی تر کنه و اکثر مواردو به عهده مخاطبش بزاره.این بر میگرده به مهارت اون کسی که بازی میکنه و این خوبه که مخاطب تلاش کنه تا مهارتشو ببره بالاتر.نقل قول:
آپدیت های رسمی از سوی کونامی دو نوع هستندنقل قول:
تایتل آپدیت که یک فایل exe هست که پچ نصب میشه و ورژن بازی شما رو آپدیت می کنه آخرین پچ آپدیت 1.03 هست
یکی هم دیتا پک هست که تغییراتش محسوسه مثلاً لباس های تیم ها به روز میشه یا ترانسفر ها اعمال میشه فیس های جدیدی می ذارن یا توپ و کفش و ... اضافه میشه
+
با تشکر فراوان از Greedy عزیز که زحمت آپلود فایل گزارش رو کشید... از زحمتت واقعاً ممنونم
اما فرموده بودی با مزهاس و خنده داره! نه تنها خنده دار نیست بلکه باعث تاسفه که این همه زحمت کشیدن ولی واقعاً دیوانگی هست که آدم بخواد زبان گزارش رو بذاره روی فارسی!
مشکلات بزرگ این فایل گزارش اینه:
اگه دقت کنید فایل گزارش انگلیسی حدودا نیم گیگ هست ولی این فایل حدودا یک گیگ این شبه ایجاد میشه احتمالا گزارش زیاد تر هست... نه... نهتنها زیاد نیست بلکه کم صحبت تر و مختصر تر از خود انگلیسی هست... دلیل بالا بودن حجم غیر بهینه بودن فایل های صدا هست که اجزای تشکیل دهنده فایل گزارش هست متاسفانه به صورت ناشیانه ای حجم فایل بی جهت رفته بالا
اما کیفیت گزارش واقعا پائینه و تست نشده هست و همه چیز ترجمه شنیداری هست... اکثراً دوبله ها بی ربط و ترجمه لغویه... وقتی شما با زدن چند گل فاصله رو زیاد می کنید مزدک میگه فاصله این دو تیم زیاده که این جمله رو نباید بگه باید بگه اختلاف رو دارن بیشتر می کنن اما چون فایل های صدا بدون در نظر گرفتن بازی دوبله شده باعث شده زیاد اینجور حرفای بی ربط رو بشنویم... بیشتر فایل ها هم دوبله نشدن و بیشتر مواقع بازی ساکت هستند. شما فایل ترکی استانبولی رو اگه ببینید و بشنوید احساس می کنید دارید یک گزارش زنده رو میشنوید خیلی حرفه ای هست تیکه های با مزه و خنده دار گنجونده شده و توی گزارش مزدک دریغ از حتی یک فقره (تاکید می کنم حتی یک مورد!) تیکه نداره همگی از عین فایل صدای انگلیسی دوبله شدن اونم کاملاً ترجمه لغوی و غیر محاورهای
خیلی مصنوعی و کسل کننده هست این کار... اسامی خیلی ساده اشتباه ادا میشه جالبه براتون بگم که به سامی کدیرا مزدک می گه کدرا یعنی اون لحظه که دوبله کردن اصلاً متوجه نبودن که سامی کدیرا هست خیلی از اسامی رو می تونید بشنوید که فدای شنیدار غلط شدن و اشتباه ادا میشن توسط مزدک
امیدوارم ویرایشگران این عملکرد بتونن در سال های آتی کارای حرفهای رو ارائه بدن و همهاش دنبال پول نباشن... گزارش ترکی رو دو نفر خوش ذوق و اهل فوتبال با مقاصد غیر تجاری ارائه کردن و شاید بهترین گزارش غیر رسمی برای PES باشه حتی به عقیده شخصی من بهترین گزارش موجود برای PES هست در بین تمام گزارش های رسمی و غیر رسمی من خودم فقط با این گزارش حال می کنم...
آرمین جان لطفا لینک گزارشگر استانبولی رو بده...نقل قول:
مرسی
کامران عزیز زحمت کشیده بودن و فایل رو برای اولین بار توی تاپیک قرار داده بودند:نقل قول:
لینک پست ایشون رو می ذارم... البته چک نکردم ببینم لینک ها زنده هستند یا نه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=556268&p=7256843&viewfull=1#post7256843
با سلامنقل قول:
این مربوط به ورژن 1.0 گزارشگر ترکی استانبولی هستش که شاید الآن غیر قابل دسترس شده باشه.
از یه ماه پیش ورژن جدیدش (1.02) اومده که در صفحه 167 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اعلام کردم. متاسفانه چون لینکهاش قابلیت رزیوم نداره، موفق به دانلود نشدم. اگه ممکنه یکی اونارو مستقیم کنه تا ما هم بتونیم دانلودش کنیم.
خوش و سلامت باشید...
نقل قول:ممنون.نقل قول:
از کجا میتونم تایتل آپدیتها و دیتا پکها را دانلود کنم؟
سلام بر مرد نکونام... که هرگز نام تو در دلم نمیرد... زدم شعر شاعر رو نفله کردم :n02: البته چون به خاطر دوست عزیزی مثل توست ارزشش رو داشت:n11:نقل قول:
بله اتفاقا وقتی پستت رو لینک کردم سر ظهری رفتم توی سایت تورکچه اسپیکر دیدم بعد اون 2 تا ورژن هم داده سعی می کنم مستقیم کنم... البته نمی دونم چه فرقی دارن! ورژن یک که عالی بود بی نقص چیش رو تغییر دادن آخه؟
همین تاپیک:نقل قول:
اینم از تایتل آپدیت:DVD Version Update File: Patch103.zipولی کاملاً توصیه میکنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Version Update File: PES2013_Patch1_03.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیتا پک رو هم که از داخل بازی دانلود کنید... ویا از لینک های زیر استفاده کنید:
و در آخر برای اجرای بازی از کرک زیر استفاده کنید:
+کد:http://download.peskits.com/DOWNLOAD/PES_2013/DICIEMBRE/rld-pes13103.rar
یک خبر داغ هم از PES 2014:
قراره که موتور بازی عوض بشه که این یعنی گیم پلی یک بار دیگه دستخوش تغییرات خواهد شد. بنابراین در نسل نکست جنریشن برای بار سوم کونامی دست به تغییر موتور بازی میخواد بزنه که به فال نیک میگیریم
+
خوب اینم از لینک مستقیم فایل گزارش ترکی:
کد:http://spaniuly.dl.rapidbaz.com/IP1sF/Proevosoc13_TR_SPIKER_V.1.2.rar
سلام .
این گزارش به چه زبونیه ؟
گزارشگر عربی نداره pes 2013 ؟
ایتالیایی هست و البته رسمینقل قول:
مطمئن هستم که گزارش رسمی عربی باید باشه... یه سرچی می زنم
مال pes 2012 رو نمیخواما :n02: آخه گزارش عربی هست واسه 2013 ، اما مال 2012 دقیقا .....نقل قول:
اگه پیدا کنی ممنون میشم . :n16:
مهدی جان اون فایل که صفحه پیش گذاشته بودی گزارش ایتالیایی هست ولی رسمی نیست من اشتباه گفتم روی گزارش رسمی ایتالیایی که همون فایل dt0e_i.img هست پیاده سازی شده هیجان انگیز تر هست فکر کنم همون گزارشگرای ایتالیایی FIFA 13 هست. گزارش عربی هم ظاهرا نیست برا 2013 حق با توئه چیزی پیدا نکردم
توی همون سایت یکی بود که گزارش فیفا رو میاره روی PES گذاشتم امشب اون دانلود بشه البته فایل گزارش ورژن جدید ترکی رو هم شب می ذارم دانلود ببینم چه تغییری کرده
ممنون آرمین جان . ولی حیف شد :n03: من عاشق گزارشگر عربی هستم . شما تست کن ببین کدومش بهتره به منم بگو دانلود کنم :n02: فدات زیاد :n16:نقل قول:
من فردا ببینم این گزارش فیفا چطوره... ولی تا این لحظه پر هیجان ترین بدون شک ترکی هست
ویوا عربی :n02: .......... خیلی باحال و شلوغ گزارش میکنه . مخصوصا زمانی که گل میزنی ...... :n02:نقل قول:
اگه ممکنه به این سوال هم جواب بدیدنقل قول:
سلام متاسفانه لیگ نمیشه ولی کاپ میشه و تا سقف تعداد تیم های اون کاپ میشه یوزر انتخاب کرد مثلا فرض می کنیم 32 تا رفیق هستید جمع شدید. میرید به قسمت COMPETITION و کاپ اینترناشنال رو انتخاب و تعداد یوزر رو میذارین روی 32 حالا هر 32 نفر یک تیم داره که طبیعتاً دو به دو باید بازی کنید شما 32 نفر و نهایتاً یکی از شما قهرمان جام جهانی میشیدنقل قول:
البته اینکه لیگ رو نذاشتن طبیعی هست فکر کنید این تعداد بخوان لیگ برگزار کنن چقدر طول میکشه! ولی اگه همون جام جهانی رو بازی کنید خوبه تعداد بازیها زیاده می تونید. بین 2 یا 3 یا 4 نفر می تونید برگزار کنید هرکس یه تیم قدرتمند می تونه برداره خیلی هم پرهیجانه
+
من فایل ورژن 1.02 گزارش ترکی رو تست کردم مثل قبلی هست Beni Oku یا همون Read Me که داخلش بود رو خوندم باگ ها و ایرادات گزارش رو برطرف کردن البته من خودم بعضی هاشون رو دیده بودم... مثلا توی ورژن اول وقتی کاپ لیبرتادورس شروع میشه حسن موستان گزارشگر بازی میگه "آورپا لیگین ههیهجانی باشلیور یعنی هیجان یورو لیگ شروع میشه! باید بگه که کوپا سانتاندرین تورنومانین ههیهجانی باشلیور و یه سری باگ ها که توی call name ها داشت برطرف شده
صادقانه باید بهترین گزارش هست شاید فکر کنید که از روی تعصب روی زبون مادری این رو میگم نه اینطور نیست گزارش ترکی از لحاظ فنی خوب هست:
- صدای گزارش با محیط مچ هست یعنی انگار گزارشگرها توی محیط خاصی هستن مثل استدیوی گزارش ولی مال مزدک میرزایی یا حتی گزارش ژاپنی انگار توی یک محیط خونگی ضبط شده...
- گزارش قطع شدن نداره شما هر زبانی رو که امتحان کنید میبینید ثانیه هایی از بازی ساکت می شن و گزارش بریده بریده هست و جملات خیلی هم به همدیگه ربط ندارن اما گزارش ترکی صحبت ها کامل هست و ساکت شدنی در کار نیست صداشون خیلی با کیفیت هست و صحبت ها با هم مرتبط هستند که انگار تشکیل کانورزیشن رو می دن پشت سر هم و شما فکر می کنید گزارش زنده رو دارید از کانال TRT 1 ترکیه میشنوید. در حالیکه زبان گزارش PES طوری طراحی شده که بریده بریده حرف زدن های گزارش های حتی اورجینال بازی شما رو مطمئن میکنه که بازی یک گیم هست.
- برای کسانی زبان ترکی بلدن این گزارش فوق العاده اس چون کاری به ترجمه لغوی نداشتن سازندگان این اثر و توی بازی یه تیکه هایی توی این کار خرج کردن که آدم شاخ در میاره شاید بعضی هاشون توجه شما رو جلب کنه:
یه بازیکن توی زمین می درخشه و گل می زنه بعد گزارشگر میگه "صفحه فیس بوکش الان کلی لایک خوردش به خاطر این کاراش و محبوبیت پیدا میکنه" بعد ادامه میده: " حرف از فیس بوک شد شما هم اگه خواستید می تونید به صفحه فیس بوک ما مراجعه کنید: بعد آدرس فیس بوک و هوم پیجشون رو می گه
یه بازیکن وقتی 4 تا گل می زنه به صورت رندوم گزارشگر میگه " بویله بیر گُلجون اُلسون هِر کِسه بُرجون اُلسون" چون حالت شعر و غافیه داشت عیناً نوشتم یعنی یه گلزن مثه این داشته باش به همه قرض داشته باش
منظورش اینه که اگه یه همچین گلزنی داشته باشی دیگه غم هات یادت نمی افته:n02:
اینا فقط یه چشمه از صدها تیکه بامزه ای هست که توی بازی توسط حسن موستان خرج میشه واقعاً پرهیجان و زیبا گزارش میکنه
+
راستی فایل گزارش فیفا برای PES رو هم تست کردم فایل گزارش به جای فایل زبان گزارش پرتغالی جایگزین شده یعنی نیازی نیست به جای فایل انگلیسی کپی کنید کافیه از توی منو زبان پورتکیز رو انتخاب کنید اینم ارزش نداره چون اولا Call Name هاش خیلی کمه در ضمن مثل بقیه بریده بریده میشه صداها و سکوت زیاده توی بازی و از همه بدتر اکیپ کلایو توزلی و اندی تاوزن هست یعنی اکیپ گزارشگر فیفاهای قدیمی یاد فیفا 07 می ندازه آدم رو... ای کاش صدای مارتین تیلر رو می ذاشتن که بهترین گزارشگر فیفا هست.
دوستان به منم کمک میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسینقل قول:
سلام
الان من در مستر لیگ در نیم فصل اول هستم و به دروگبا پیشنهاد دادم و اونم قبول کرده . اما هنوز به ترکیبم اضافه نشده . چرا ؟؟
سلام دوستان
چرا تو pes 2013 لیگ نیست؟ فقط کاپ هست کسی میتونه کمکم کنه که لیگ برم یا اضافه کنم؟
:n03::n03::n03: