بهشهر، 4096نقل قول:
معلوم نیست چه مرگش شده،اکثر دوستام هم همین مشکل رو دارن و با ترافیکشون دانلود میکنن .
Printable View
بهشهر، 4096نقل قول:
معلوم نیست چه مرگش شده،اکثر دوستام هم همین مشکل رو دارن و با ترافیکشون دانلود میکنن .
سوالی که ذهن منو حسابی درگیر کرده اینه که ملاک دان استریمه یا تست سرعت سایت اسپید؟
به نظر من تو ایران این چیزا ملاک اصلی نیستش! ملاک اصلی فعلا در دست ارائه دهندگان اینترنته(ISP) مثلا مخابرات بابل مرکز کشاورز ،بچه هایی که دارن با یک مگ سرعت دانلود میکنن! اونوقت مرکز دانشگاه با نهایتش 400 بزور 500 اونم در روز! البته تجهیزات هم مهمه! دوستانی که مثل من شاتل دارن این چیزا رو خوب درک میکنن! یا پارس آنلاین! من طرح 2048 آفیس 5گیگ در ماه رو دارم از شاتل، شبا سرعتم به صفر هم میرسه! هرچقدر شکایتو فحشو دعوا کردم نهایتش چاره ای نشد برام! تازه من شب رایگان هم نیستم! در صورتیکه 128 شاتل شبا دوستم داره با سرعت 400 کیلو بایت رایگان دانلود میکنه ! اصلا مشخص نیستش دقیقا اینا چه غلطی میکنن! باز دم مخابرات مازندران مخصوصا بابل گرم! من که دارم میرم 512 بگیرم از مخابرات! کاش زودتر میگرفتم!نقل قول:
نقل قول:
عجب! پس نوبت به مرکز دانشگاهم میرسه! :sq_6: اینجا که یوزر بیشتر داره فک کنم ، باید زودتر تجهیزاتو عوض کنن که ؟ :sq_10:
دان استریم نشون دهنده ی اینه که اینترت شما رو چه سرعتی بسته شده.نقل قول:
4096 Mbps یعنی 4096 مگا بیت بر ثانیه که با تقسیم بر 8 میشه 512 کیلو بایت بر ثانیه
سایت speedtest.net سرعت همون لحظه رو محاسبه و نشون میده.
سرعت در طول شبانه-روز متغیره .
دوستان مخابراتی با این لینک سرعتشونو تست کنند .
از ftp خود مخابرات ( پشت شیر فلکه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب کلی لینک گذاشتم 13 گیگ تونستم بگیرم
اون به خاطر نرم افزار نیست به خاطر کمبود رم تو سیستمه ولی باز اون خودش کار خودشو می کنه و دانلودش رو انجام میده خیالت راحتنقل قول:
دوستان به طور اصولی دان استریم مخابرات باید رو چند باشه؟
واقعا پشت شیر فلکست تا زدم دانلود همون اول سرعت 1.9 شد بدون معطلی و حتی افت و خیز چسبیده بود به ته یک کیلوبایت هم پایین نمیومد حالا این فیلم چی هست کسی تا اخر دانلودش کردهنقل قول:
و یه سوال دیگه اینکه اسپلیتر به طور اصولی برای حذف نویز تلفن دیگه نه؟
و نیازی نیست که حتماً خروجی مودمش به مودم وصل شه
و میشه برای مودم از یه مرحله پشت اسپلیتر سیم گرفت و لزوماً از از خوده اسپلیتر خروجی مودم نگرفت؟ درسته دیگه؟
دوستان این عکس از اطلاعات خط من
چطود ارزیابی می کنید ؟
چیش اشکال داره؟؟؟
وضعیت خطتت چندان خوب نیست. (نویز و میرایی نسبتا زیاد)نقل قول:
و از اونجایی که داون استریم از 4096 بیشتر هست، میشه گفت که خط شما رو هم روی بیشتر از 4 مگ بستن ولی بخاطر نویز، فقط 4179 تا قابل دسترسیه. اگه مودم رو یه ریبوت بکنین حتما داون استریم عوض میشه.
اینو از کجا گرفتی؟!!نقل قول:
مال کیه دقیقا؟ یعنی کی توش فایل هارو گذاشته؟
طبری گذاشتشون دیگه:31::sq_22:نقل قول:
دوستان ساروی وضعیت دانلودشون چطوره؟
دوستان واسه تست نویز و کیفیت خط از چه نرم افزاری میشه استفاده کرد ؟!
سلام دوستان
سوال داشتم از دوستان این که این چند روزه کسی با تورنت دانلود کرده؟ سرعتش چطور بوده ؟
الان چند روزی میشه زمانی که دارم با تورنت دانلود میکنم اصلا سرعت نداره.گفتم شاید سرور های این رو هم مسدود کرده باشن که سرعتش کم شده:41:
نقل قول:
واسه من تغییری نکرده.کلا تورنت حوصله میخاد.اگه عضو مولتی شر باشی میتونی لینک تورنت رو بصورت لینک مستقیم دانلود کنی
چرا بصورت آنلاین و آی پینقل قول:
انجام نمیدی؟
ممنون عزیز
ولی گزینه ای شبیه عکسهایی که دوستان قرار دادند داخل تنظیمات پیدا نکردم... !
باید بری تو قسمتنقل قول:
device info
بعدش
statics
بعدشم
adsl
البته به نوع مودم هم بستگی داره
ممنون
هیچ کدوم از این گزینه ها رو نداره : دی
------------------------------
دوستان نرم افزاری که بشه باهاش کیفیت و نویز خط رو تست کرد موجود نیست ؟!
اخرش ما نفهمیدیم اینترنتمون معمولیه یا نه؟ جور در نمیاد
کسی تونسته با مشخصات معمولی بیش ار 13 گیگ دانلود شبانه بکنه؟
سلام دوستان
دان استریم من به19 مگ رسیده
قبلا 4 مگ بود سرعت تا 460 میرفت
الان که دان استریم زیاد شده ولی سرعت همن 460 هست
دوستانی که دان استریمشون زیاد شده ایا سرعتشونم به نسبت زیاد شده یا نه ؟
آره دقیقا این ftp servere ش پشت شیر فلکه هست .نقل قول:
این فیلم های آموزش شبکه هست . شب هم یزاری دانلود دقیقا همون سرعت 2MB رو میگیرید. ببینم میتونم یه اکانت آپلود روش بگیرم :D . اینجوری از سرور خودم آپلود میکنم روش .شبی هم 36 گیگ میتونم دانلود کنم فری :D (البته 2 شب که کامپیوتر رو دیگه خاموش میکنم. هیچی دیگه نیست واسه دانلود :D )
این ftp چون روتینگش از کشور خارج نمیشه و توی خود شبکه هست سرعتش بالاست . دارن تمام روتینگ ها رو شیپ میکنن رو سرعت های پایین و چون رو اون روتینگ ها فیلتر گذاری شده سرعت تک لینک خیلی کم میشه . از پکت لاست هم نگین که دلمون خونه. واسعه همینه از سرور های فرانسه که دانلود میکنید سرعت پایینه . اما سرور های دیگه دانلود میکنید سرعتش بالاتره .
مال من به 24 مگ رسیده ولی سرعت دانلودم مثل شماست. ساکن کجایی؟ دانلود شبانه چندگیگ داری؟نقل قول:
علیرضا جان فک کنم رکورد گینس رو بشکنی با 36 گیگ دانلود رایگاننقل قول:
پدر مخابرات رو در آوردی
یه هفته ای میتونی کل اینترنت رو بکاپ بگیری
حسودیم میشه
نقل قول:
سلام
من ساکن امل هستم
دانلود شبانه ندارم. حسش نیس
دان استریم چه جوریه . یعنی ربطش با سرعت چیه. مگه نه اینکه هرچی بیشتر باشه سرعت هم بیشتره. پس چرا برا ما اینجوریه . دوستانی که میگن سرعت
مگابایتی دارن اونجا چیه قضیشون
اتفاقا خودم تو فکر این بودم یه هاست دانلود ایرانی گیر بیارم روش اسکریپت ریموت اپلود بنصبم بعدش دیگه شبا بریم صفا به قول شما بزنیم تو گوش 36 گیگ:sq_17:نقل قول:
البته این ftp سرورش توی خود مخابرات هست :Dنقل قول:
اما پیشنهاد بدی هم ندادی . ولی لینک دانلود نداریم :D
با سلام،ممکنه داخل یک مرکز مخابراتی محدودیتی نباشه برای رسیدن به ماکزیمم bandwith و داخل مرکز مخابرتی دیگه تو همون شهر تا 4 مگ محدود شده باشه،اما با توجه به اینکه شما دانلود شبانه ندارین،سرویس 4 مگ با 20 مگ برای شما فرقی نمی کند،روزانه هر دو کارتونو راه می ندازن،مشکلی ایجاد نمی شه.نقل قول:
سلامنقل قول:
الان که دارم دانلود میکنم با دوتا لینک از میهن دانلود سرعت مجموعا 320 هستش
من ترافیکم زیاده. نیازی به دانلود شبانه ندارم. فقط سرعت کمه. نسبت به دوستان دیگه
در ضمن. من تویه مرکز مخابراتی که ازش نت میگیرم. یه اشنا دارم. اگه سرعت رو اونجا برامون میبندن. پس راه داره بگم سرعتمو ازاد بزارن
سلام و عرض ادبنقل قول:
لطف میفرمایید یه تصویر از دان استریم سرویستون بذارید؛ آخه منم از آمل هستم؛ تا به حال ندیدم و نشنیدم؛ سرویسای آمل بالاتر از 4/چهار مگ بسته شده باشند
دوست عزیز این فکره خوبیه و سرعتش وسوسه کننده هست برای نمونه سایت زیر که از یه هاست داخلی سرویس میگیره ببین چه قدر سریع لود میشه!!!!!:sq_14:نقل قول:
اما قیمت هاست ایرانی نسبت به مشابه خارجی بالاست لینک زیر نمونه قیمت هاست لینوکس ایران هست
اما قیمت های هاست آلمان همین سایت رو اگه ببنی تقریبا قیمت هاست ایرانی 3 براره:sq_6:
اره دقیقا قیمت ها به شدت زیاده و امکانات کمتری هم داره:sq_3:نقل قول:
یه بار منو و رفیقم داشتیم یک سال پیش یه خبر تو سایت می خوندیم که یه نفر با ایده ساده تونست کسب کار میلیاردی راه بندازه اونور اب بعد من گفتم همین یارو اگه تو ایران بود با این محدودیت ها هیچ غلتی نمی تونست بکنه دوستم گفت ادم مغزش کار کنه هرجا باشه کار خودشو می کنه بعد رفتم قیمتا تو ایران رو بهش نشون دادم خودش از حرفش پشیمون شد:sq_19:
بفرما دوست عزیزنقل قول:
در ضمن من هر کاری کردم نتونستم علت نویز رو بفهمم. سیم کشی خونه موردی نداره. اسپلیتر رو هم عوض کردم
سلام خدمت دوستای عزیز
من تازه این اولین ماه که سرویس میگیرم و مدت اشتراکم تموم شد و میخاستم بدونم راه های تمدید اشتراک چطوریه و این که اگه تمدید نکنیم چی میشه و تا کی فرصت دارم؟
در ضمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما اولین نفر از آمل هستین که میگه سرعتش 20 مگ شده،منم تا الآن نشنیدم کسی تو آمل سرعتش 20 مگ شده باشه،پس تا میتونی باهاش حال کن
دوست عزیزنقل قول:
شما واس بری مرکز مخابرات و سرویستو تمدید کنی.
والا این دان استریم 20 مگ شد ولی در عمل سرعتش با 4 مگ فرقی نداره فعلا. تا ببینم میشه کاری کرد یا نه