سلام
نظرتون راجبCX 300-II Precision-sennheiser چیه؟
Printable View
سلام
نظرتون راجبCX 300-II Precision-sennheiser چیه؟
من یکی چند وقت پیش گرفته بودم حالا نمیدونم اصل بود یا تقلبی .من که از صداش خوشم نیومد .بیس بسیار ضعیف.نقل قول:
سلام به اساتید عزیز که با حوصله همه رو راهنمایی میکنن
من 200 هزار تومان پول دارم
بیشتر نظرم روی klipsch S5 هست.....ولی شنیدم کیفیت ساخت بالایی نداره
میشه راهنماییم کنید چی بخرم...برای آیپاد میخام و همه جور موزیکی گوش میدم...
ممنون
سلام
دوستان من آهنگسازیو تازه شروع کردم و یه هدفون خوب و با کیفیت میخوام بگیرم تا قیمت حداکثر 100 هزار تومان .
با توجه به بازار الان چه هدفونیو بهم پیشنهاد میکنین ؟
جسارتا مشخصه بارز صدای cx300II بیس قویش هست.البته فرکانسهای دیگرو هم در حد قابل قبول پخش میکنه که این هدفون رو کاندید برای انتخاب کسانی که صدای گرم میپسندند میکنه.نقل قول:
البته با توجه به وضعیت حال حاظر بازار فکر نکنم حتی تا 400 هزار هم بتونین هدفون در حد و حدود s5 تهیه کنین.هرچند در باره هدفونهای soundmagic هم نظرات مثبت زیادی خوندم ولی تا بحال فرصت تستشون نشدهنقل قول:
کیفیت ساخت پایین هدفونهای klipsch همون توجیح ارزون بودنشون هست ولی در حد خیلی پایین هم نیست و میشه گفت متوسط هستند.
پس ختما اینیکه گرفته بودم تقلبی بوده.نقل قول:
برای کار اهنگ سازی اولویت انتخاب با هدفونهای مانیتور هست و بعد از اون انتخاب اسپیکر مانیتور مناسب.در حدود بودجه مورد نظر بهترین انتخابها با هدفونهای akg مدلهای مانیتور k44 و k77 و k99 هست که فکر کنم با کمی افزایش بودجه بتونین مدل k77 رو تهیه کنین.نقل قول:
موفق باشین
:n03::n03::n03::n03::n03:نقل قول:
ممنون ازجناب سالارنقل قول:
ببخشید دوباره سوال میکنم....بین cx300II و S5 کدومو بگیرم؟
دوست عزیز قیمتهای بیتس رو که مطلع هستین.نقل قول:
میمونه سنهایزر و سونی.سنهایزر مورد نظر بلوتوسی هست یا همون وایرلس و البته بیس قوی نداره که بسته به نوع هدفون و کاربردی که میخواین میتونین انتخاب کنین.سونی مورد نظر هم بیس خیلی قوی داره همونطور که میخواین ولی فکر نکنم با این قیمت الان بشه پیدا کرد که اگه بشه بنظر من انتخاب بهتری هست .البته هدفون audio technica m50 هم بیس خیلی خوبی داره ولی ظاهر مورد نظرتون رو نداره و نمیشه باهاش تیپ زد.
تقریبا صدای مشابهی دارن ولی cx300II از لحاظ ساخت و راحتی استفاده خیلی راحت تر و بهتر هست.البته بیس cx300 کمی قویتر هستنقل قول:
اساتید صدا من دنبال یه هدفون یا بهتر بگیم ایرفون میگردم .
قیمت هم حدود 150-200 تومن
میخوام بهترین کیفیت صدا : باس بسیار عالی داشته باشه و+ صدا هم واضح و شفاف باشه (شفافیتش در حد اینا که داخل گوش نمیرن )
گوش رو اذیت نکنه + ولوم هم داشته باشه چه بهتر:n12::n12:
دوستان کسی نبود یه راهنمایی کنه مارو ...... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام به همه
اول این لینک رو نگا کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم یک سوال:
چی باعث میشه که Stax 009 توی لیست آخر این تاپیک پایین تر از Westone 3 قرار بگیره در حالیکه همه به خوبی میدونن این هدفون در حد و اندازه 009 نیست چه برسه یالاتر
یا Ultrasone 700 چند پله بالاتر از Sennhiser HE90
فقط قیمت یا ارزش خرید هست که باعث میشه بهترین هدفون های دنیا از رده متوسط هم پایین تر قرار بگیرن؟
نظر شخصی:
مهم نیست چه هدفونی داشته باشیم مهم اینه که هدفون مناسب کاربرد خودمون داشته باشیم اون هدفون میتونه بهترین هدفون دنیا باشه به این شرط که تمام نیاز شخصی ما رو برطرف کنه
شما هم موفق باشید.
دوستان نظرشون در مورد این دو مدل چیه کدوم بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تو مدل های ارزون قیمت این مدل رو استفاده کردم و راضی ام
بی قواره بودن هندز فری نه به معنی بهتر بودن کیفیت ساخت و صدا هست.
سلام دوستان
Beats Tour با قیمت 120
SMS Audio Street با قیمت 170
Monster iSport با قیمت 145
کدوم کیفیت و شفافیت صدای بهتری داره؟
پیشنهادی جز اینا؟
کسی هست Ultimate Ears TripleFi.10 دست دوم داشته باشه واسه فروش یا سایتی واسه فروشش تو ایران یا اینکه یدونه کجا گیر میاد تو ایران برام بخره؟
در مورد سوال بالا هم جواب بدین ممنون میشم
به این مدل توی ایران بود: M-Audio IE40نقل قول:
از موجودی جدید خبر ندارم اما فک میکنم قیمتش حدود 9 ماه پیش 450 تومن بود و الان حدود یک میلیون و خورده ای شده باشه که مطمئن نیستم ارزش خرید داره یا نه
نمایندگی M-Audio رو سرچ کنید چون خاطرم نیستم کدوم سایت بود.
شما هم موفق باشید.
از دوستان کسی هست ایشون رو بشناسن و برای خرید تایید کنن؟
و بگن جنسا اصلی هست یا نه حتی با نگاه به قیمتا؟
تو این سایت هم یه هدفونه ibeats هست که میگه از رو جعبه htc برداشته چقد ممکنه و امکان داره اصل باشه با قیمت 80
بچه ها خب جواب بدین!
مثلا
Monster Miles Davis Trumpet
رو میده 250 در صورتی که تو سایتش زده 350 دلار!
میشه سایت رو یه بررسی کنید؟
تقلبیه خبنقل قول:
یادمه یکی از دوستانی هم که داشت محصولی رو میفروخت که از ایشون خریده بود؛ در توصیف جنسش می گفت که تقلبیه درجه یک هستش و از ایشون(همینی که شما آدرسش رو دادین) خریده
SMS Audio Street هم مدل تقلبی داره؟
حداقل برم اونو بخرم
خب من پس چی بخرم خنگ شدم :n27:
اتفاقاً اون کسی که می خواست بفروشه، داشت از همون SMS استفاده می کرد که بفروشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هدفون فیلیپس she3580 و مدل بعدیش یعنی اگر اشتباه نکنم 3590 خیلی هدفون عالی هستش (براساس نظر منابع بنده البته) نمیدونم توی ایران هست یا نه، ولی چونکه فیلیپس تو ایران زیاده، گفتم شاید پیدا کنی
هدفون سونی mh1c هدفون فوق العاده فوق العاده ایی هست (باز هم براساس منابع بنده) توی ایران میدونم یکی از دوستان توی فروم همسایه میفروشن (مدل سونی اریکسون رو البته) خودم فرصت نشده تست کنم ولی احتمالاً میخرم ازشون (قصد داشتم که یک تست جامعی از هدفون های زیر 100 دلار داخل کشور بکنم که متأسفانه دوستان خیلی مایل نبودن و خب منطقاً من هم که ...)
البته ایشون به این تاپیک هم سر میزنن.
به هرحال چون شما ایرانی گوش میدین و خودتون میگین بیس از همه چی براتون مهمتره، EP630 گزینۀ خیلی خوبیه ولی اینکه بهترین گزینۀ موجود داخل ایرانه، یک بحث دیگست.
:| یعتی sms هم تقلبی داره !
از کی بخریم که معتبر باشه :n29:
sms چی هست اصلا یه لحظه فکر کردم دارید ردباره پیغام متنی صحبت میکنید؟
من اصلا متوجه نشدم شما رو چه ملاکی الان دارید خرید میکنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک برند تولید کننده ی هدفون هستش
شبیه به بیتس با این تفاوت که اون ماله 50cent هستش
اهان این :n02:
من به لوگوش میشناختمش اسمش رو نمیدونستم.
همونscull candy و Beats و Monster میدونم برای هفت پشتم بسته.
تو تاپیک خبر هم تازه درست شده بود همون موقع خبرش رو نوشته بودم.
50Cent دستش گرفته .
Dre.Dre و 50Cent و Lady gaga و اون پسر خوشکله و... ما جوون بودیم این طوری هدفون نمیخریدیم . MDR-24 سونی بود قیافه خیلی ساده صدای خیلی خوب قیمت خوب.
کلا نحوه اتخاب و خرید هدفون همه جای خیلی غیر منطقی شده چیزی تو مایه های خرید عینک افتابی و ساعت و... البته با استاندارد های عامه پسند.
الان فکر کنم با اون پسره که میخواست smsـشو بفروشه تو یاهو چت کردم آره اونم های کپیه!
دیگه دیوونه شدم! آدم نمیدونه چی بخره!
یه سری تاپیک هست تو pt میگن که ibeats ـای تو پک سنسیشن و برداشتن و با قیمت 80 تا 100 میفروشن اونا هم ممکنه فیک باشه؟
بحث سر این نیست که اینا اصل هستند یا تقلبی بحث سر اینه که اینا تقلبی و اصلشون یه کیفت دارند ( اصلا کیفیت ندارند ) و این هدفون ها که پول مارک رو میگیرند در این تاپیک پیشنهاد نمیشه ...
شما بگردید klipsch s4 تهیه کنید که نسبت به قیمتش بهترین گزینه موجود در داخل کشور هستش ( و یا حتی klipsch s5 )
بحث اینه که همون klipsch s4 ــم گیر نمیاد نمایندگی پخشش تو شیراز میگه شرکت دیگه نداره:n28:
تو تهران مجتمع پایتخت طبقه سوم چند مدل کلیپش غیر این دیدم.
شما اصلا نگفتین چقدر میخواین خرید کنید؟نقل قول:
با چه پلیر ی گوش میدین؟
چه سبکی گوش میدین؟
هدفونهای akg مثل
و
احتمالا راحت میتونید گیر بیارین.
^^^^^^^^^^^^^^
آهان این شد حرف حساب!
K340 سیمش زیاد قطع میشه.
با احتیاط باید استفاده کرد.
متاسفانه به نظر میاد سری k تقریبا همشون از این مشکل رنج میبرندنقل قول:
k370 هم با اینکه اتصال هاش رو با نوعی پلاستیک خشک حسابی محکم کرده
ولی سیم نازکش باعث میشه همیشه نگران قطعی توی سیم باشی
البته گارانتی اواسان هم خودش یه جور نکته ی مثبته برای in ear های akg هستش.
که یه کم از نگرانی کم میکنه.
بله من شخصا با آقای سلاجقه مسول شرکت برخورد داشتم خیلی مرد خوبیه.
من رو میشناسه.
یه بار هم هدفونم خراب شد یک دونه نو دادند بدون بحث مدل کمی هم ارزون تر بود تفاوتش رو هم بهم پس دادند.
کلا اساندارد ها و مرام هایی تو کارش داره که همیشه رعایت میکنه. بدون این که کسی بهش نظارت دادشته باشه تو این بازار و این مملکت در نوع خودش جالبه.
سلام اساتید خسته نباشید:n01: یه هدفون یا هدست یا حَسَن فِری میخوام بودجه حداکثر 40 تومان. باکیفیت باشه، با دوام ، از این هایی باشه که داخل گوش نمیره، یکمی هم بلند(یه 40-30 متری باشه:n02:) این صفرهاشو بردارین.:n02:
مر30:n19:
سلام دوستان
من ساکن همدانم به همین دلیل دسترسی به نمایندگی تهران ندارم!
حالا خرید از سایت های اینترنتی قابل اطمینان؟شما تجربه داشتید؟!( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بودجه 70 تومن
حالا نظر من بیشتر سر پایونیر و فیلیپس است
الان یه دونه امانت فیلیپسShp8900 دستم خیلی کارش درسته از نظر تفکیک صدا ،بیس و قدرت عالیه
استفاده من هم کلا خلاصه میشه زندگی در موزیک(آهنگ سازی،میکس و مستر،گوش دادن موزیک)همه جور سبک ولی خب خیلی بیشتر رپ
متاسفانه پول نداریم مانیتورینگ بخریم ولی اگه با 70 میشه یک همچین چیزی خرید ممنون میشم معرفی کنید!
سلام دوستان من میخوام یک هدفن تقریبا خوبی بخرم فقط برای گوش دادن موسیقی و بازی در کل میخوام کیفیت خوبی داشته باشه صدای شفافی بهم بده مثل این چینی ها نباشه،تو کار ظبط و.... نیستم میخواستم 5.1 کاناله باشه که متاسفانه قیمت خیلی بالایی داره برای همین دنبال یک هدفن 50-60 تومنی و حداکثر 100 تومن هستم متاسفانه در شهر من فقط فیلیپس اصل گیر میاد چه مدلی رو بخرم؟ممنون