سلام. روا سال مدل 89 ( برج12) -رنگ نقره ای- بدون رنگ- دوگانه سوز- لاستیک جلو نو عقب 60 درصد بیمه هم تا برج دوازده تخفیف هم از اولش داره - 600000 تا کار کرده - داخل ماشین هم مرتب و تمیز.
رفقا و اساتید لطف کنید یه قیمت بدین . چند بخرم خوبه؟
Printable View
سلام. روا سال مدل 89 ( برج12) -رنگ نقره ای- بدون رنگ- دوگانه سوز- لاستیک جلو نو عقب 60 درصد بیمه هم تا برج دوازده تخفیف هم از اولش داره - 600000 تا کار کرده - داخل ماشین هم مرتب و تمیز.
رفقا و اساتید لطف کنید یه قیمت بدین . چند بخرم خوبه؟
نقل قول:
روآ سال مدل 89 ( تقریبا 90 ) ----->12.500.000
مطمئنید ششصد هزار کیلومتر کار کرده ؟
من چیکار کنم
به نظرتون یه پراید 111 اک بخرم یا 206 مثلا مدل 86 یا 87 .
اخه پراید خیلی خزه ...
از پراید متنفرم وقتی باهاش رانندگی میکنم احساس بی امنی میکنم اما 206 مثلا مدل 87 هم دیگه عمرش رو کرده نکرده ؟؟؟
چی بگیرم با 16 تا 18
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
نقل قول:
بین خودروی کارکرده و صفر همیشه صفر بیشتر توصیه میشود مگر اینکه با معیارهای شما همخوانی نداشته باشد ، سواری پراید به مراتب نرم تر و بهتر از 206 است ( سری ایکس 100 ) و ایمنی هم چیزی کمتر از 206 ندارد . امکانات هم برابر است .
بهترین گزینه برای شما همون پراید صفر است مگر اینکه برید سمت خودروی کارکرده .
با 18 ملیون میتونید به 206 مدل 85 فکر کنید .
سلام.نظرتون درباره ماشین دوو سی ال او چیست؟ سواریش؟قطعاتش؟مصرفش؟سواری ش؟ارزش خریدن داره البته مدل 82 تمیز.قیمت تقریبا چنده؟گزینه بهتر با 17 تومان چه میباشد؟ممنون
سلام . ببخشید اشتباه تایپی بود . شصت هزارتا کار کرده. توی شهر ما حول و حوش 13.5 تا 14 خرید و فروش میشهنقل قول:
13.5 تا 14 قیمت G2 روآ است که دارای صفحه کلاچ و استارت و رینگ پژویی است ، برای مدلی که فرمودید کمی گران استنقل قول:
مناسبه. روای سال همون روای G2 هستش دوست من.نقل قول:
بله اگر روآ جی دو باشد مناسب است .نقل قول:
دوستان من با 18 میلیون چه مدلی پراید بگیرم که به نظرتون خوبه نرمه امنیتشم کمی بالا باشه ممنون میشم جواب بدین جوان پسندم باشه میخوام از نمایندگی بگیرم ارزش داره؟
معمولا بین جوان ها پراید 111 طرفدار بیشتری داره هرچند به نظرم پراید خودش چیزی نیست ، صندوق هم نداشته باشه نقطه میشه !نقل قول:
شما بهتر است 111 مدل SE رو خرید کنید ( البته من فقط 131 SE رو دیدم ) که دارای دو اربگ ، ترمز ABS و فرمان هیدرولیک است .
خرید از نمایندگی بسته به صبر شما دارد ، اگر صبر داشته باشید از نمایندگی خرید کنید بهتر است ، هم ارزانتر است و هم دردسر شماره گذاری و سند زدن رو ندارید .
موفق باشید .
بنده هم تو پست اولم عرض کردم روا سال هست. که دوستمون فرمودن روا سال همون G2 هست. ممنون از زحماتتون. البته دیروز خریدمش 13.5نقل قول:
پراید مدل 111 se صندوق دار هست من تو اینترنت چیزی پیدا نکردم ؟نقل قول:
111 هاچ بک است ، 131 و 132 صندوق دار هستندنقل قول:
سلام
یه 405 نقره ای گاز سوز دور رنگ موتور و گریبوکس سالم لاستیکها 205 کومهو 80 درصد مدل 83 کارکرد 220000 چند میرزه؟
سلام دوتا سئوال دارم.
چرا توسایتهای مختلف قیمت پراید رو که سرچ میکنی مدل sxهم قیمت کارخونه ای رو زده هم قیمت بازارو ولی بقیه مدلهارو فقط قیمت بازارو زده مگه نه اینکه وقتی قیمت کارخونه ای رو
میزنن یعنی هنوز تولید میشه ولی هر چی من به نمایندگی هازنگ زدم میگن فقط seدارن دوایربگ حیف پول که به پراید بدی وحیفتر ازاون که به دوایربگ بدی.
یکی از دوستان یه 206دارمدل 82خیلی تمیزه 280هزارتا کارکرد تیپ2با بیمه میگه14به نظر شما ارزش داره یا 800/16بدم پراید دو ایربگ بگیرم.
سلام خدمت دوستان عزیز
حدود هیفده میلیون تومن پول دارم و دو نفر هستیم و ماهی یکبار باید از مشهد به کرمان بروم.به نظر شما ماشین مثل 405 دسته دو بخرم یا ثبت نام کنم و ماشین صفر بگیرم؟ حدود دو سه ماه بیشتر نمیتونم بدون ماشین دووم بیارم
نظرتون چیه؟
چه ماشینی بگیرم بهتره؟
ممنووون
قیمت SX به این دلیل در سایتها موجود است که بتوان قیمت کارکرده را حساب کرد وگرنه همونطور که فرمودید در کارخانه فقط SE موجود است و شماره میشود .نقل قول:
206 مورد نظر اگر تمیز باشد و مشکل موتوری و اتاق نداشته باشد بهتر از پراید است منتها باید توجه داشته باشید خودروی مذکور 10 سال کارکرده است و اصلا با خودروی صفر قابل مقایسه نیست ، هزینه های ممکنه این خودرو را حتما در نظر داشته باشید .
چون شما پیمایش خارج از شهر دارید بهتر است با این بودجه :نقل قول:
1- 405 مدل 87
2-سمند LX مدل 86
خب دیگه فکر کنم بغیر ازپراید صفر هیچ راه دیگه ای نداشته باشم.حالا پراید صفر 131بگیرم یا132.من خودم با131بیشتر حال میکنم هرچند هردوتاشون :n09:ولی بازم 131قیافش بیشتر می پسندم .صفرex131الان چنده ؟تحویل چجوری؟بهنظر شما تحویل فوریبگیرم یا وایستم تو نوبت احتمال داره ارزونی تا چه اندازه میره؟باتشکر
سلام دوستان
یه راهنمایی فوری میخواستم
یه پراید 132 هست مدل 91 با 40000 کارکرد
ماشین ابی نفتی ای بی اس فاقد ایربگ و فرمان هیدرولیک
ماشین از ناحیه دو تا در سمت راننده ضربه خورده که رنگ شده
اکسل عوض شده . ماشین فنر اسپرت داشته ولی الان فنر های فابریکی رو روش گذاشته
به گفته خودش کمک ها هم عوض شده ( دلیل ضربه در ها و تعویض اکسل افتادن در جوب بوده)
چراغ عقب و صندوق و کوچک جلو هم سوخته! حالا معلوم نیست مشکل از سیستم برقه یا اینکه اتفاقی سوختن
امپر ماشین هم همش روی 3 و 4 نوسان داره!
الان با یک سال بیمه و 5 ماه بیمه بدنه این ماشین چند میارزه؟
البته داخل ماشین هم خیلی تمیزه و کفپوش چرم و روکش صندلی داره!
فنر های اسپرت هم تحویل داده میشن!
الان این اقا این ماشین رو اینطور تحویل میده
5 تومن الان 5 تومن ماه بعد و 4 تومن هم که به صورت قسطی میدم ماهی 500
کلا ماشین تمون میشه14 تومن برام
هزینه سند و ... با فروشندس
به نظرتون چیکار کنم ؟؟
البته ماشین رو خودم نمیخوام یکی از دوستان میخواد بره!
شخصا خودم باشم نمیخرم.چون ماشین دستکاری زیاد شده و از سیستم برق ماشین هم میترسم.
ولی در هر حال شما دوستان حرفه ای ترین !
ممنون میشم راهنماییم کنید
خرید این خودرو با این قیمت پیشنهاد نمیشه ، خلاصه بگم که این خودرو 131 SL است که بدون مشکل و خیلی کم کارترش رو میتونید 14.300 بخرید .نقل قول:
SX 131 در حد صفر رو الان 15 میفروشن .
این خودرو نهایتا 12.5 ارزش دارد .
بچه ها يه سوال دارم پرايد 131 بهتره يا 132 علتش رو ميشه بگين
الان من يه 132 خوب پيدا كردم مدل 87 با قيمت 11تومن كه بدنه و موترش سالمه سالمه حالا موندم برش دارم يا نه برم سراغ 131؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
131 با توجه به اینکه اون اصالت پراید سابق رو حفظ کرده و تغییراتی هم که درش ایجاد شده رو ظاهرشنقل قول:
تاثیر مثبتی داشته نسبت به 132 از محبوبیت بیشتری برخوردا هست.
سلام دوستان
یه دوو ماتیز مدل 80 هست میگن 13 تومن(|فوقش بتونم 200 ت کمتر بگیرم) ...
کلا 37 هزار تا کار کرده ، و در حد صفره
چهار تا چرخ نو داره و یه سال بیمه کامل و جلوبندیشم تازره عوض شده
یه باتری نو هم روش هست ...
به نظرتون گرون میگه یا خوبه؟؟؟
با این پول میشه یه پراید 89 این حدود گرفت
به نظرتون کدومش صلاحه؟؟؟
یه چیزی میخوام که خیلی دردسر نتراشه برام .....
قیمتش کمی گران است ، توجه داشته باشید این خودرو در شرایط خوب به این صورت مانده است و اگر تصادف یا خط و خشی بهش بیافتد با ماتیز 80 کارکرد بالا یکی است . یعنی افت قیمت زیادی در انتظارش است .نقل قول:
والا ، تو در هاش هم رنگ هستنقل قول:
ولی میگه به خاطر خط و خش رنگ کرده و نه تصادف و در بدنه هم ضربه نیست
احتمالا تصادفم بالاست ، از طرفی نمیخوام ماشین هر روز برام خرج درست کنه یا دائما تو تعمیر گاه باشم
خیلی هم ماشین عوض نمیکنم و برای مصرف میخوام
به نظرتون چیکار کنم؟
با توجه به صحبت های شما ، پراید گزینه مناسبتری است ، هم جادار تر است ، هم مدل بالا میتوانید بخرید ( سری 100 ) و هم قطعاتش به راحتی پیدا میشود و ارزان است و پراید تو بورس میباشد .نقل قول:
انصافا خیلی از پراید بهتره تا پشتش نشینی متوجه نمیشی!!نقل قول:
فقط همون طور که اقا پوریا گفت افت قیمت زیادی داره اگه میتونستی 1.2 تومن کمتر بگیری مناسب بود مطمعن باش با این کارکرد(اگه درست باشه) حالا حالاها خرج نداره
راحتی رانندگی در کدوم بیشتره؟نقل قول:
مثلا تو تندر90 واقعا راننده تسلط کافی نداره و دیدش خیلی پایینه و کلا رانندگی باهاش برام لذت بخش نبود (البته شتابش واقعا دلچسب بود...)
در حالی که این مشکل رو تو پراید نداشتم ......
یه نکته مهم هم که یادم رفت بگم اینه که تازه گواهینامه گرفتم و ممکنه دست فرمونم خوب نباشه ....
البته آدم محتاطی هستم .....
111 کارکرده (90-91) یا افزایش بودجه و ریو مدل 87 -88 ؟
پیشنهادات دیگتون چیه ؟
206 تا نهایت 20م چطوره ؟ پارس با همین حدود قیمت چطور؟
لطفا کامل راهنمایی کنید.
سپاس.
سلام ... mvm110 مدل 91 ، 4سیلندر
تمیز (البته هنوز ندیدم... میگه ...)
قیمت : 15/800
قیمت چجوریه دوستان ؟
اگر ماشین از نظر فنی و بدنه مشکلی نداشته باشه و تمیز و عالی باشهنقل قول:
با این قیمت 100% ارزش خرید داره
مدل های 91 اونم 4 سیلندر تو رنج 17 میلیون تومان هستن.
سلام مجدد ... لطفا برای قیمت این مورد هم نظر بدید :نقل قول:
مدل 90 ، 4 سیلندر ، یک گلگیر و کاپوت رنگ ، یکسال بیمه ، بدون ایراد فنی
14/800
ضمنا قیمت اون یکی رو اشتباه به عرضتون رسوندم ! 16/800 درستش بود ... ولی بازم خوب میگه ... تمیز و خوب هم بود ...
سلام مزدا 323 تیپ 2 با حدود مبلغ 18 19 چه سالی می شه خرید و اصلا صلاح هست؟
این مورد مدل 90 که گفته 14800000 تومان خوب شما 300 تا 400 هزار تومن دیگه اضافه کنی بدون تصادفشنقل قول:
رو میکتوین پیدا کنی.
اون مدل 91 هم قیمتش خوبه
مدل 81 شاید گیر باید که پیدا کردن مورد تمیز و سالمش حداقل از نظر فنی کار سختیه.نقل قول:
مزدا با اینکه ماشین بسیار سخت و کار و محکمی هست اما باید بودجه رو افزایش بدین.
بیاین رو 25 میلیون تومان برای خرید مزدا 323 حسابی
سلام يه سمند مدل88 دوگانه دستي بدون رنگ بيمه كامل وهم بدنه 4 سال تخفيف 140000 كاركرد ميگه 20 ميليون خوبه يا نه ماشين فني و ظاهري سالم
قیمتش مناسب است ، خریدش توصیه میشود .نقل قول:
سلام به نظر شما یک 206 تیپ 5 مدل 82 تا 84 تمیزش که ارزش خرید داشته باشه حدود چند می ارزه؟ یا اصلا تو رنج 15 تا 20 چی پیشنهاد می کنید؟