پکیج خوبیه .اگر سختی آب منطقه زیاد باشه بهتره حتماً دو مبدله بگیرید.نقل قول:
Printable View
پکیج خوبیه .اگر سختی آب منطقه زیاد باشه بهتره حتماً دو مبدله بگیرید.نقل قول:
اولاً باید بگم که بستن شیر رادیاتورها نه تنها باعث نمیشه مصرف گاز کمتر بشه بلکه مصرف گاز را هم بیشتر می کنه و استحلاک پکیج را هم زیاد میکنه.
حالا سوالم اینه ؟
طبقه چندم هستید؟واحد زیری یا بالایی شما کسی میشینه یا نه؟
تعداد پرهای رادیاتورهای که دارید ؟توی اتاقها چند تا رادیاتور و چندپره نصب شده توی پذیرای چندتا رادیاتور و چند پره؟
تعداد پنجره ای که دارید؟
یک شرح مختصری از ساختمان ؟ (نو ساز یا قدیمی؟ شمالی یا جنوبی؟دور ساختمان خالیه یا اینکه ساختمان وجود داره؟ و محل سکونت؟)
اینطوری میشه راحتر نتیجه گیری کرد.نقل قول:
طبقه 4... طبقه زیری بله ساکن هستن اما طبقه بالا پشت بامه... 2تا 20 پره یکی کوچکتر از 20 پره اما 3تاش بزرگ هستن (30 پره اینا) تو پذیرایی
3تا بزرگ و داخل اتاق ها بقیه نصب شدن... پنجره ها دو جداره هستن و دور ساختمان هم 2 طرف پره.
پس با این وضعیت اگه چند رادیاتور رو خارج کنیم مصرف بیشتر میشه؟!
فکر کنم در مورد تعداد پرها اشتباه میکنید چون خیلی خیلی به ندرت پیش میاد که رادیاتور از 20 پره بیشتر نصب کند چه برسه به 30 پره :n04:.بهتره دقیق بشمارید.
راستی مارک رادیاتورها چیه؟نقل قول:
متراژ خونه ؟
فکر کنم در مورد تعداد پرها اشتباه میکنید چون خیلی خیلی به ندرت پیش میاد که رادیاتور از 20 پره بیشتر نصب کند چه برسه به 30 پره :n04:.بهتره دقیق بشمارید.نقل قول:
با سلام خدمت اساتید محترم
من در آپارتمانم پکیج بوتان مدل bl-220 دارم که فشار آب مدارش مرتب بالا میره (روی ۲/۵ تا ۳) و هر وقت بین ۱ تا ۱/۵ تنظیمش میکنم بعد از چند دقیقه و استارت شعله دوباره برمیگرده به مقدار بین ۲/۵تا ۳ بنظر شما مشکل کجا میتونه باشه
ممنون
احتمالاً منبع انبساط باد نداره و باید تا 1 بار باد بشه.نقل قول:
سلام
پنج سال است که پکیج فرولی مدلdomicompact f24-d دارم سه سوال دارم:
1-در زمستان وقتی که شیر آب گرم زیاد باز می ماند بر اثر افت فشار پکیج خاموش می شود که مجددا با آبگیری روشن می شود که بعد گرم شدن رادیاتورها مجددا فشار از 3 هم بیشتر می شود که مجبور میشوم با باز کردن شیر هواگیری یکی از رادیاتورها فشار را کاهش دهم عیب از کجاست و هزینه تقریبی آن چقدر است.
2-در زمستان در زمانی که رادیاتور ها گرم می شوند و دکمه تنظیم دمای آن را برروی 75 در جه قرار می دهم(یعنی تقریبا در 3/4 انتهایی) پکیج دائم کار می شود آیا این مسئله عادی و طبیعی است
3- جدیدا یک فایل پی دی اف انگلیسی از دستور نصب آن دانلود کردم که در آن سفارش شده بود که حتما روزنه اکسیژن گیری این مدل که در کنار دود کش است باید با لوله به بیرون از ساختمان هدایت شود در حالی که ما لوله ای ندارد و مستقیما اکسیژن را از داخل ساختمان جذب می کند آیا این مسئله خطری ندارد. وبرای رفع آن چه راهی پیشنهاد می کنید
متشکرم
1- منبع انبساط باید سرویس شود.
2- دما را بیارید پاینتر اگر اتوماتیک کرد نشان میده که دستگاه درست کار میکنه.
3- بجای این کار میشه یک درچه 20*20 در ساختمان روبه بیرون ایجاد کنید تا هوای خانه با هوای بیرون مرتبط بشه.(کاری که الان شرکت گاز برای تایید گاز خیلی روش حساسیت نشان میده)نقل قول:
اندازه گرفتم ۰/۹ بار باد دارهنقل قول:
با تشکر از جواب سریع شمانقل قول:
وقتی دما را پایین تر می آورم عمل می کند اما در دمای بالا به این صورت است البته این مسئله را اضافه کنم که زیر بنای ساختمان 155 متر است و 91 پره رادیات (دو تا 20 تا برای سالن و سه تا 17 تا برای سه اتاق)استفاده شده است آیا بنظر شما برای این پکیج این تعداد رادیات زیاد نیست. در مورد دریچه منظورتان نصب دریچه بطور مستقیم به فضای داخل است که در اینصورت حرارت ساختمان به بیرون می رود یا هدایت لوله به بیرون از ساختمان با اسفاده از این دریچه.
متشکرم
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد خرید پکیج منو راهنمایی کنه؟
برای یه واحد ۱۱۰ متری تو کرج می خوام که خدمات دهی هم خوب باشه
ممنون میشم برند و مدل بدین
اگر شرایط داشته باشید و بتونید ک لوله تامیین هوا را جداگانه به بیرون انتقال بدید که خیلی عالی میشه.و خیلی بهتر از گذاشتن دریچه 20*20 میشه.
این پکیج تا حدود150 پره رادیاتور را گرم میکنه و هیچ مشکلی هم نداره.
در مورد مشکل پکیج هم باد بگم ، مطمناً منبع انبساط باد نداره که باعث نوسان فشار میشه و باید سرویس بشه.نقل قول:
برای 110 متر باید یک پکیج 24 هزار بگیرید. پکیج خوب زیاده. خودتون چیزی مد نظر ندارید.نقل قول:
تاچی و ایران و فرولی
ولی نمیدونم هر کسی یکی رو پیشنهاد میده
واقعا گیج شدم
برای این کار چقدر بودجه در نظر گرفتید.نقل قول:
اگه ارزش داشته باشه تا ۲.۵ هم مشکل ندارم
ولی میگن انقد هزینه نکن فرولی نگیر و تاچی بگیر
که قطعه هم خوب داره
دوستان بهترین مارک پکیج زمینی چیه؟(اخگر،الزان،الپ،ایران رادیاتور،سازه های خراسان یا...؟؟؟؟؟؟:n29:)
و اینکه برای یه خونه 2 طبقه که زیر بناش 140 متره(140*2) چه مدلی رو باید بگیریم؟
قیمت هم نهایتآ تا 4 تومن...
:n02::n02::n02:نقل قول:
:n04:
چی شد:n27:
اخگر و سازه های خراسان که دیگه تولید نمیشه.پکیج زمینی 3s یا پکج زمینی الزان با ظرفیت بالا با نصب یک پمپ اضافه احتمالاً جواب کار شما را میده.نقل قول:
تاچی در مقایسه با پکیج های دیگه جزء پکیج های درجه 2 یا 3 است و کیفیت خیلی بالای نداره.نقل قول:
مشکل پکیج من چی میتونه باشه؟نقل قول:
پس چی رو پیشنهاد میدین؟
دادا اشتباه شد!!!زیر بنا 140 متره،کلش 280 متر میشه...نقل قول:
یعنی مارک خوب الزان و 3s هست؟؟؟
ایران رادیاتور و الپ چطورن؟
تو سایت دما تجهیز ایران رادیاتور وزن 215 کیلو هست و توانش 35000 ولی الپ 80 کیلو هست و توانش 60000!!!:n04:
یعنی الپ قوی تره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع انبساط را خودمان می توانیم باد کنیم در غیر این صورت هزینه تقریبی آن چقدر است .بعنوان آخرین سوال این مدل پکیج که خدمتتان عرض کردم اصلی و ایتالیایی است یا چینی.
با تشکر از شما
در اصل بودن این پکیج یک ذره هم شک نکنید. باید آب مدار را خالی کنید و بادش کنید کار سختی نیست . ولی چون تا حالا انجام ندادید بهتره بگید یک تعمییر کار این کارو انجام بده.نقل قول:
پکیج ایرفو هم می تونید انتخاب کنید .فکر کنم از تمام پکیج های زمینی دیگه بهتر باشه.
اما آلپ را اصلاً و به هیچ عنوانتوصیه نمیکنم.نقل قول:
بوش - ایمر - فرولی- بایکان -باکسی - آریستون-
این پکیج ها خیلی بهتر از پکیج تاچی هستند . درواقع اصلاً قابل مقایسه نیستند.نقل قول:
ممنونًاز راهنمایی
سوال اخر
ساختمان دودکش معمولی داره که چنتا زانو خورده یعنی مستقیم نیست
و دو جداره هم نیست
میشه پکیج فن دار بهش وصل کرد؟
چون لوله دودکش زانوی خورده ،حتماً باید پکیج فن دار نصب کنید. در غیر اینصورت مشکلات زیادی براتون پیش میاد و پکیج هم خیلی خوب کار نمیکنه.نقل قول:
:-)نقل قول:
دقیقا این جوریه:
یکی 15 پره... 2تا 20 پره... و 3تا 25 پره
مارکش ایران رادیاتوره... از 30 تا 80 درجه داره که ما معمولا میزاریم رو 60 درجه... حالا وضعیت چطوریه؟
با سلام آقا من یک پکیج مرکوری مدل 24 هزار دارم جدیدا وقتی که شیر آب گرم رو زیاد باز میزارم مثلا میرم حمام پکیج از فشار 1/5 الی 2 که هست یکدفعه صفر میشه و دستگاه خطا میده به نظر شما مشکل از کجاست و راه حلش چی هستش؟
حالت اول * آیا وقتی روی شوفاژ کار میکنه فشار بالا میره و از شیر اطمینان نشتی آب داریم.
حالت دوم * فقط زمانی که از آب گرم استفاده میشه افت فشار دارید.
در حالت اول مشکل از منبع انبساط و باید سرویس بشه.
در حالت دوم احتمال داره یک جای نشتی داشته باشید .و وقتی از آب گرم زیاد استفاده میکنید و رادیاتورها سرد میشه این نشتی زیادتر میشه و باعث افت فشار میشه.نقل قول:
فقط میتونم بگم با توجه به شرایط خونه شما و ارتباط با پشت بام (امکان داره سقف شما خوب عایقکاری حرارتی نشده باشه) گرمای رادیاتورها زود از دست میره و پکیج مجبور مدام کار کنه برای همین که پول گاز براتون زیاد میاد. یک راه اینه که تعداد جاهای نصب رادیاتور را بیشتر کنید که دیگه امکانش نیست و شما نمیتونید لوله کشی را تغییر بدید. بهتره یک بخاری کمک بذارید و دماش را هم خیلی زیاد نکنید. تا هم به پکج کمتر فشار بیاد هم اینکه حدااقل خونه گرم بشه.نقل قول:
با سلام
من پکیج ایساتیس مدل نیواستار 26ff فن دار دارم سه چهار روزه ارور E2 میده دفترچه نوشته به علت عدم تشکیل شعله می باشد شیر گاز رو هم با زو بسته کردم و ریست کردم درست نشد علت چیه ؟ میتونه مربوط به فشار گاز باشه ؟ ممنون راهنمایی کنید :n16:
اگر نوشته باشه علت عدم تشکیل شعله:
گاز قطع نشده یا اینکه فشارش کم شده باشه؟نقل قول:
گاز که قطع نشده ولی امکان کم شدن فشار هست البته سرویسکار موقع نصب پکیج ما گفت چون طبقه اول هستین و فشار گاز زیاده فکر کنم یه مقدار تنظیماتش رو دستکاری کرد میتونه از اون باشه از کثیف بودن و این چیزا نیست
چند وقته نصب شده؟
نقل قول:
1 سال 5 ماه