آخه شما چطوری حجم زیاد میارین من الان از 10 گیگ فقط 6 گیگش مونده تا 25 باید نگهدارم:n03:نقل قول:
Printable View
آخه شما چطوری حجم زیاد میارین من الان از 10 گیگ فقط 6 گیگش مونده تا 25 باید نگهدارم:n03:نقل قول:
اخه یه مدت از سیستم استفاده نکردم
تعرفه 1 گیگ حجم نوین چیه؟ 5هزار تومن؟
دوستان رشتی بفرمایند که وضعیت نوین نت چطوره سرعتش چه جوریه شبانه رایگان داره یا نه مثلا 128 محدود چند تا میره. ممنون
دوستان براي اينكه توي شب بره روي حالت رايگان ، بايد حتما ديسكانكت بشي يا خودش اتومات ميره ؟ چون تا ديس نشي سرعت پايين نمياد
نه خودش میره رو مصرف رایگان
سرعت هم خودبه خود کم میشه
البته قبل رایگانش هم سرعتش همچین زیاد نیست
تعرفه 1 گیگ حجم نوین چیه؟ 5 هزار تومن؟
4 تومن فکر کنم
سلام
دوستان شما هم با سرویس رایگان 6 تا 11 صبح مشکل دارید؟
الان 2 روز هست که در ساعات رایگان اصلا دیتا ردو بدل نمیشه!!!!!!!!
دیروز اینطوری شد که منم کلا بیخیالش شدمنقل قول:
امروز درست شده بود
من توي ساعت رايگان اگه يكبار ديس بشم سرعت مياد رو 60-70 ، ولي اگه از قبل ساعت 1 وصل باشم و خودش بره توي ساغت فري ، سرعت پايين نمياد و همون 200 اينا دانلود ميده ، امشب زنگ ميزنم ببينم قضيه چيه
من که مشکل نداشتم خداروشکر - کلا من چه درساعات رایگان چه ساعات معمولی نه قطی دارم نه افت سرعت :n02:نقل قول:
خوش بحالت.من آخرین ماهی هست که از نوین نت سرویس میگیرم.....:n05:نقل قول:
ویرایش......
سلام دوستان
می خواستم وضعیت نوین نت به چه صورته
سرعت شبانه خوب هستش
سرعت 512 محدود چند هستش
کلا راضی هستید ؟
سلام!نقل قول:
وضعیت نوین در حال حاضر اصلا خوب نیست!(بیشتر در مورد بازه ی رایگان میگم)
منظورتون از شبانه بازه ی رایگانه؟! اگه همینه که باید بگم افتضاست!
512 محدود 1 ماهه 5 گیگ 1 بامداد تا 6 صبح رایگان 120,000 ریال
512 محدود 1 ماهه 10 گیگ 6 صبح تا 11 رایگان 180,000 ریال
Novinnet.Ir
داداش یه سوال شما مودمتون در حالت ppoee وصله به اینترنت یعنی خودش اوتوماتیک وصل میشه یا با کانکشن وارد میشین؟نقل قول:
اعطا 75000 ریال اعتبار به مشترکین کرمانشاه
به اطلاع کلیه مشترکین نوین نت می رسانیم این شرکت در راستای حفظ حقوق مشترکین و پایبندی به تعهدات خود مطابق توافقنامه سطح خدمات (SLA) به دلیل عدم ارایه سرویس مطلوب به مشترکین خود در استان کرمانشاه در بازه زمانی 8 آبان لغایت 19 آذر ، که ناشی از کمبود پهنای باند مخابراتی بوده است و عملا این شرکت تقصیری در این رابطه نداشته است ، ضمن تشکر از مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه به دلیل همکاری در رفع این مشکل و همچنین پوزش و تشکر از صبوری مشترکین محترم در رفع این مشکل ، به تعداد 1280 نفر از مشترکین خود که در این بازه از سرویس های این شرکت استفاده نموده اند به هریک مبلغ 75000 ریال اعتبار جهت خرید حجم یا سرویس اعطا گردیده است.
fb.com/novinnet.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه شورشو در آوردن
واقعا مسخرست نمیزاره سرویس 512/2 مگ رو تمدید کنم فقط 128/512 داره!!!!!!!!:n03:
خوب شد جای دیگه اقدام کردم وگرنه .........
این آخرین باریه که شارژ کردم تو منطقه ما دیگه کلا پر شده
کاملا تایید میشه!!نقل قول:
من سرویس نامحدود مخابرات داشتم که تو شهر ما برش داشتن:n14:
میخوام سرویس 512/2M شو بگیرم،سرعت دانلود رایگانش چطوریه؟غیر رایگانش چی؟
اینجا یکی میگه خوبه یکی میگه بده من راستش نفهمیدم خوبه یا بده!
خدارو شکر ما اصلا همچین مشکلایی نداریم...
سرعت دانلود رایگان حدود 60 و غیر رایگان بین 200 تا 250 البته بعضی روزها ساعات رایگان محدودیت سرعت برمیدارن - درکل من ازش راضیمنقل قول:
اشتباه بزرگی میکنینقل قول:
اگه مخابرات محدود میده سعی کن از همون محدودهای مخابرات بگیری ... چون سرعت دانلود در ساعات رایگانش واقعی و دستکاری نشدست
(البته مخابرات قطعی های خودشو وداره که این شرکت نوین نت هم کم نداره قطعی و خرابی)
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود نوین نت 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.
سلام دوستان یکی از فامیلای ما از نوین نت سرویس داره ولی ناراضی بود رفتیم از مخابرات سرویس گرفتیم ! تو این چند روز که مخابرات ترکیده بود ایشون رفته نوین نت رو دوباره تمدید کرده حالا میگه وقتی یوزر پس نوین نت رو میزنه وصل نمیشه .
الان میخوام بدونم مشکل داره 2 تا سرویس متفاوت رو یه خط ؟ چون الان مخابرات رو داره استفاده میکنه ولی نوین نت نمیشه . در ضمن این یوزر پس همونیه که موقع وارد شدن به سایت باید وارد کرد دیگه؟ممنون:n02:
اصلا همچین چیزی معلومه که نمیشهنقل قول:
برای داشتن دو سرویس از دو شرکت نیازمند دو خط تلفن هستش:n12:
سلام دوستان این سرویس 512/2MB سرعت چقدر هست تو روز و تو ساعت رایگان چطور؟:n13:
سلام ابوالفضل جان.نقل قول:
ساعات غیر رایگان:210تا230.
ساعات رایگان:55تا60.
نقل قول:
به به داش حامد از این ورا ؟:n02:
پس چطور بعضی از دوستان میگن تو رایگان سرعتم 200 هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بررسی که زدم میگه قابل استفاده هست از نوین نت وقتی رو سبد کنار تعرفه ها
میخوام بزنم غیرفعال هستن :n29:
من بعد از تمدید 3 ماهه اینترنت نوین ، یک کد تخفیف 1 ماه اینترنت رایگان اومد. این کد تا سه ماه دیگه اعتبار داره؟
کد تخفیف که برای بعضی از مشترکین sms شد فقط مشترک رو مبلغ x تومان بستانکار میکنه،یعنی شما همین الان هم میتونی از اون کد تخفیف استفاده کنی و بستانکار بشی و از مبلغ بستانکاریت 3 ماهه دیگه استفاده کنی.
سرویس 512/1MB شبانش چند گیگ میشه دان کرد؟ :n01:
1 تا 1.5 گیگنقل قول:
واسه من یه پیامک اومده که شما توی یه نظرسنجی شرکت کرده بودین برنده 1ماه سرویس نوین نت قیمت 7500 شدید با شرکت نوین نت تماس بگیرید. واسه شما هم اینجور sms اومده یا نه؟
نقل قول:
یعنی با سرعت 50 ؟:n27:
64 حداکثرشه دیگه (البته ممکنه تو ماه یه روز خوب هم باشه که سرعت شبانش بیشتر شه!! :n09: )نقل قول:
:n20:
نقل قول:
واقعا نوین نت ورشکست نشه با این دست و دلبازیش :n08:
سرویس الانم شاتل 128 محدود هست شبانش تا 60 میره انوقت سروی 1 مگ نوین تازه میرسه به 128 من :n25:
درسته ولی شاتل هر شب دانلود کنی محدودت میکنه ! اما نوین نت هر شب دانلود کنی محدود نمیکنه ! فرقشون اینه !نقل قول:
من قصد دارم از پارس به نوین بیام از دوستان چند تا سوال داشتم :
1.قصد دارم سرویس 512 تا 2 مگ بگیرم این سرویس هم اکنون سرعت دانلود روزانه وشبانش چطوری هاست ؟
2.نوین قطعی یا این جور مشکلات فنی داره یا نداره ؟
3.دوستانی که از نوین سرویس داشتن و راضی نبودن علتش چی بوده ؟
4.سرویس های نامحدود این شرکت همون سرعت قرار دادی ارائه میدن یا بیشتر ؟
با تشکر