دوست من لب تاپ شما گرافیک قوی نداره بنابر این زیاد نمیشه گله کردنقل قول:
Printable View
دوست من لب تاپ شما گرافیک قوی نداره بنابر این زیاد نمیشه گله کردنقل قول:
نقل قول:با تشکر از شما دوستان بابت جواب..نقل قول:
گرافیکم 320 هست با یه گیگ مموری لپ تاپم aspire 5741 هست..
حالا هیچ راهی نداره..رکبی میون بری چیزی؟
من ارور Has stopped working رو میگیرم چیکار کنم ؟
سلام نه این نیستنقل قول:
مشکل توی مرحله 2 بود که حل شد_همون مرحله که توی دموی بازی بهش می گفتم زدن تگ تیرانداز داخل هتل)
تصویر از نظر گرافیکی کامل و بدون نقص هست فقط یک لرزش بسیار ریز موقغ حرکت دوربین داشت
آخزین نسخه برنامه dx با خود بازی هست ولی اگه ندارید برید به سایت ماکروسافت در قسمت دانلودها دانلود کنیدنقل قول:
salam khaheshan linke directx 11 ro age kasi dare bezare
حتما باید همراه بازی نسخه dxsetup باشه و بهتره همون نسخه رو نصب کنید تا با بازی هماهنگ باشه
کد:http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=17431
(قابل توجه دوستمون که می گن برنامه نداره اتفاقا داره فقط برای استفاده ازش باید کارت گرافیک و ویندوز و... محیا باشه)نقل قول:
نقل قول:
من این ارور رو می داد که به خاطر نصب نکردن آخرین نسخه dx بود
برنامه DXSETUP رو که داخل دی وی دی 3 بود نصب کردم و کامیپوتر رو ریست کردم مشکل حل شد
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
در اون مرحله ای که این ارور رو میده تنظیمات رو بیارین پایین بد که رد شدین از اون مرحله دوباره ببرین بالانقل قول:
برای من در مرحله 2 این مشکل وجود داشت که در مراحل بدی حل شد
البته موقع اجرای بازی انتی ویروس رو کاملا غیر فعال کردم
با سلام ....از دوستان کسی اطلاع داره این خطا مربوط به چیه و راه حلش چبه ؟
bf3.exe.Entry point not found
the procedure entry point createDXGIFactory1 could not be located in the dynamic link library dxgi.dll
سلام، گرافيك ATI 6770 واسه اين بازي چطوره؟ جواب ميده؟ الكي نگيريم!
عزیز لطفا اطلاعات غلط ندید :20:نقل قول:
+
این دوستمون منظورش این بود که این بازی رو میخواد با دایرکت ایکس 11 بازی کنه و درخواست لینک کرده بود تا برا دانلود براش بزاریم به اصطلاح dx 11 رو! که همچین چیزی وجود نداره و دوستمون اطلاعی نداشتن و بنده توضیح مختصری دادم !! اون چیزی هم که شما میگید اسمش نصب dx11 نیست ! کلا یه پکیجی هر چند وقت ( بیشتر از یه سال ) عرضه میکنه مایروسافت که در واقع برای بروز رسانی و رفع ایرادات کل این رابط هستش ! dx9 . 10 .11 !! و اصلا اسمشو دانلود دایرکس 11 نمیشه گذاشت :31:باز اگه فکر میکنید اشتباه میکنم بگید !!:20: امدیوارم متوجه منظورم شده باشید . موفق باشید :20:
بله عزیز اجرا میکنه !! اگه بقیه ی قطعاتتون هم تو همین سطح باشن خوبه و اذیت نمیشید تو بازی:20:نقل قول:
من تازه بازی رو ریختم .نقل قول:
رو سیستم رفیقم 32 بیت کار میکنه ولی برا من که 64 بیت هست این ارور رو میده !
آنتی ویروس رو هم خاموش میکنم ولی فایده نداره !
از نسخه BlackBOx استفاده میکنم !
کمک کنید.
عزیز جان هر تکنولوژی بعد نرم افزاری و سخت افزاری دارهنقل قول:
اگه به پست من دقت کنید در آخر نوشتم اگه بعد سخت افزاری محیا باشه یعنی کارت گرافیک با dx 11 دارین برای استفاده از این تکنولوژی بعد نرم افزاری برنامه هم نیاز هست
حتما به اون لینک دانلودی که دادم سر بزنید به صراحت توی سایت ماکروسافت نوشته دانلود تکنولوزی DX11 یعنی دانلود بعد نرم افزاری
همون طور که گفتم من خودم بدلیل نداشتن آخرین نسخه این نرم افزار به مشکل بر خوردم و با نصب اون مشکلم حل شد !!
من يه مشكلي در همون اول كار دارم اون زماني كه بصورت آموزشي بهمون نشون ميده كه كدوم دكمه ها رو فشار بديم در قسمتي كه تو قطار قبل از انفجار بمبي كه دو تا واگن رو از هم جدا ميكنه با فشردن دكمه E رو پنجره قطار آويزون ميشه و با Space ميپره رو واگن جلويي و بعد از انفجار و جدا شدن واگن قبلي يه نگاهي به درون واگن در حال حركت ميكنه و ميبينه كه يه نفر داره بهش شليك ميكنه. با شليك گلوله شيشه خورد ميشه و دوباره از پنجره شكسته شده آويزون ميشه.
مشكل اينجاست كه در اين مرحله ميگه Space رو بزن ولي من هرچي Space ميزنم نميتونه بپره و بعد سه بار تلاش نهايتاً ميفته و ميميره. من نميدونم چر نميتونم از اين مرحله گذر كنم و چند بار تلاش كردم ولي موفق نشدم.
آيا كسي ميدونه چرا اينطوري ميشه؟
فكر ميكنم اگر Screenshot از اين قسمت ميذاشتم بهتر ميشد بهتون توضيح داد ولي فعلاً برام مقدور نيست اين كارو بكنم و حتماً اونهايي كه بازي رو انجام دادن ميدونن كدوم قسمتو ميگم. حالا اگر لازم شد، بعد از ظهر كه رفتم خونه يه screenshot هم ميذارم تا روشن شيد.
يه سئوال هم دارم.
در Battlefield 2 بازي بصورت جنگ هاي بدون مراحل به هم پيوسته بود و ميتونستيم هر مكاني كه دلمون ميخواست رو بازي كنيم اما اينجا فكر ميكنم سلسله مراتب داره آيا اينطوريه؟
آيا شدت سختي easy, normal و پيشرفته اين بازي خيلي با هم فرق دارن؟ در اصل ميخوام بدونم كه كدومشونو بازي كنيم حالش بيشتره؟
دوست من شما باید تند تند و پشت سر هم space رو بزنید تا از اون میله ها بره بالای قطار.نقل قول:
دوستان عزیزی که بازیشون این ارور رو میده Battlfield 3 has stoped working مشکل از نسخه بازیشون هست که مطمئنا هنگام نصب ارورهایی داده و شما گزینه Ignore رو زدید. برای رفع این مشکل باید نسخه بازی رو عوض کنید و نسخه 14 گیگابایتی بازی رو تهسه کنید.نقل قول:
شما ویندوزت باید 7 64bit باشه تا ارور نده البته باید درایور کارت گرافیکتم بروز باشهنقل قول:
...................................
اقايون واسه من اين error رو ميده بايد چيكار كنم؟
the procedur entry point Getcurrent processor Number could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll.
واقعاً؟:31: همين؟:18: يعني من الآن دو روزه گير همينم؟:19:نقل قول:
اي ول بابا!!!!:10:
اشکال تو ویندوزته باید se7en باشه!:20:نقل قول:
نقل قول:
د . نشد دیگه :31:
+
شما کاملا اشتباه میکنی !:46:! و اون چیزی که شما دانلود میکنید پکیج بروزرسانی dx هستش !! از ورژن 9 تا 11 !! و بروز و بهینش میکنه !! اون چیزی که شما فکر میکنید وجود خارجی نداره یه سری سایت ها هم که با جستجو پیدا میکنید مطلبی به اسم دانلود dx 11 گذاشتن هم همون پکیج های بروز رسانیش هستش که برا dx 11 رو از پکیج کاملا و اصلی جدا میکنن و میزارن برا افرادی که فقط میخوان direx11 ویندوزشون بروز شه:20:
+
برای مثال من یه نسخه ای که 5.6 ماه پیش مایکروسافت برای بروز رسانی dx داده بود بعد از مدتها که اسمش هم Directx April 2011 Updates بود رو دانلود کرده و نصب کرده بودم !! و بعد از اون دیگه اصلا کاری به کارش نداشتم وحتی بعضی بازی های که پکیج بروز رسانی رو موقع نصب میخواستن اتوماتیک نصب کنن رو هم cancel میکردم و میکنم چرا که اکثرا نسخه ی بروزرسانی قدیمی ترو میزارن تو ستاپ بازی ک... اونم صرفا برا این میزارن که اجرا بشه بازی برا کسایی که کلا تاحالا نصب نکردن رو ویندوزشون !!:31::27:
+
شما اخرین نسخه ای که مایکروسافت داد چند ماه پیش رو کافیه همون موقع دانلود کنی و نصب کنی دیگه هیچ نیازی نیست تا حتی چند سال دیگه:10:و حتی به فرض سال بعدشم اگه نسخه ی جدیدی مایکروسافت عرضه کرد رو هم نصب نکنی مشکل خاصی برات به وجود نمیاد و همه ی بازی ها اجرا میشن . فقط برای بهینه شدن این رابط نرم افزار و سخت افزار و رفع ایرادات نصب کنی بهتره :20:
.
موفق باشید .
موقع اجراي بتلفيلد3 اين ارور را ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما directeX کامپیوترت روبه روز کن....نقل قول:
به روز به روزنقل قول:
دوست عزیز این بازی روی ویندوز xp نمیاد. از این عکسی ک گذاشتین انگار روی xp نصب کردین. این بازی برای اجرا به دایرکس 10 نیار داره و ویندوز ایکس پی هم از 10 پشتیبانی نمیکنه. هیچ راهی هم نداره. سون نصب کنید.نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز لطفا دقت کنید !! تو پست 1728 پاسختون داده شد که :eh:نقل قول:
اینم لینکش :46: :
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6632642&postcount=1728[/HTML]
دوستان من بازی رو راحت نصب کردم و اجرا کردم
فقط تو بازی صدا با هماهنگ نیست برام یه ذره هم صحنه اهسته میاد
چی کار کنم ؟
بازی رو اجرا کنید بعد دکمه های Alt+Shift+Delete رو بفشارید تا Task Maneger باز بشه سپس مطابق شک زیر عمل کنید:نقل قول:
سپس مطابق شکل زیر عمل کنید:
بعد از فشردن دکمه …Set Affinity مطابق شکل زیر صفحه ی کوچکی باز میشود:
حالا توجه داشته باشید با توجه به شکل بالا اگر این گزینه ها وجود داشتن ، تیک تمامی گزینه ها رو بجز گزینه CPU 0 رو بردارید تا صدای بازیتون بهمراه مشکل سیاهی صفحه حل بشه. و اگر مشکل حل نشد گزینه های دیگر رو تست کنید. این نکته مهم رو حتما مد نظر داشته باشید که در بریخ سیستمها ممکنه CPU 3 وجود نداشته باشد یا شاید بیشتر وجود داشته باشد پس به این نکته زیاد توجه نکنید.
برا من اون تیک ها بودن بازم درست نشد
برا من وقتی کسی حرف میزنه اون حرف رو تیکه تیکه میاره اصلا حال نکردم اه :41:
دوستان جان من راهنمایی کنین
Operating system: Windows Vista / Windows 7;
CPU: 2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ALTHON X2 2.7 GHZ);
RAM: 2 GB;
Sound Card: DirectX compatible sound card;
Video: DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950);
Free HDD: 14 gb of free space
سیستم مورد نیاز battlefield3
سلام
برای منم تیک داره بازی یعنی مثلا یک شلیک کنم 10 تا اکو داره و سرعتش میاد پایین:دی
من تیکارو برداشتم تو خود بازی که قبلاً روون بود حدود 30 فریم میداد اومد رو 10 فریم cpu 0 یعنی همونی که فقط بازی ازش استفاده میکرد چسبیده بود آخر
فک کنم بازی خیلی سنگینه و cpu بالایی میخاد اینو امتحان کنید :
تو همونجایی که دوستمون گفت به جای set affiity گزینه بالایی رو بزنید و high رو انتخاب کنید تا اولویت استفاده بازی از cpu افزایش پیدا کنه
کسی نیست این مشکلمو حل کنه.به منم کمک کنید خواهشا:41:نقل قول:
دوستان من بازی رو راحت نصب کردم و اجرا کردم
فقط تو بازی صدا اکو داره و قطع و وصل میشه برام صحنه ها هم اهسته میاد
cpu 3.2 dual core
گرافیک geforce 8400
رم 2 گیک
ویندوز 7 (32 بیت)
هارد هم فضا داره کافی .....
تمام اون کلک های بالا رو هم زدم و صدا درست نشده ... set priority رو هم high کردم ولی درست نشده
راهنمایی بفرمایید
چی کار کنم ؟
صداشو ببند با خیال راحت بازی کن !:31::27::39::25:نقل قول:
agha salam. man origin o dl kardam,tou free ganes ham raftam, amma emkane dl baraye battlefield vojud nadare,rouye logosh neveshte get it, ke mizanam mire touye webpage ke online baz kony...chizi aslan dl nemikone,chikar bayad kard?نقل قول:
:27::27:نقل قول:
داداش من دیگه بحثی ندارم چون شما اصلا فرق بین بعد نرم افزاری و سخت افزاری رو نمی دونی
درضمن ویندوز هفت به طور پیش فرض نسخه ای از نرم افزار dx11 رو داره که برای بسیاری از بازی های جدید جواب گو نیست !
همیشه آخرین فایل هاش با update ویندوز اضافه میشن وبا توجه به اینکه خیلی ها آپدیت نمی کنن نسخه ای رو داخل دی وی دی بازی قرار میدن
واینکه می گید برای کسایی گذاشتن که dx11 رو کلا نصب نکردن که دیگه واقعا خنده داره:27::27:
اونو می زارن که اگه از نسخه قدیمی استفاده می کنی بروزش کنی تا با برنامه یا بازی جدید هماهنگ بشه
مثل رابط adobe felash runtime که در استفاده از اینترنت بخصوص در مواقعی که پای فایل های فلش در میونه مرورگر یا سایت از شما می خواد که آخرین نسخه فلش رو دانولد کنید تا بتونبد با تغییراتی جدیدی که ایجاد شده هماهنگ بشید
سلام
آقا این بازی دیگه اعصابم رو خراب کرده
رو سون 32 بیتی هی کرش میکرد. هرکاری تونستم کردم نشد. درایورهام بروز هستند. چند تا مرحله بیشتر نتونستم برم. آخرش هم 64 بیتی نصب کردم باز صد رحمت به 32 بیتی تا چند تا مرحله رو باهاش رفتم ولی تو 64 بیتی همون مرحله ی اول کرش میکنه. ضمنا" مشخصات سیستم هم زیر میزارم:
cpu : i7 920
gtx2851024 gdr3 Asus
ram 6gb crucial
m.b: rampage II extreme Asus
ضمنا mw3 رو با تنظیمات حداکثر (غیر از گزینه آخرکه روی high بود) رو 32 بیتی تموم کردم ولی این بازی دیوونه ام کرده
کسی ÷یشنهادی ندره؟
آقا بنظر من چنان آش دهنسوزیم نیست که آدم بخواد اعصاب خودشو بخاطر اون خورد کنه بعدشم انگار یادتون رفته که این بازی حمله به وطنمونه. برید همون کال آف رو بازی کنید هالشو ببرید :46:نقل قول:
دوستان اینم لینک.save بازی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:happy:
بچه ها دیگه به نظر من بسه تاپیکو جمع کنید برید تو تاپیک COD MW3 چون بازی هم حمله به وطنمونه هم به اندازه ی کافی سوالا رو جواب دادین و بازی هم مشکلی خارج از این مشکلا نداره و همه ی مشکلا مطرح شدن و پاسخ گرفتن!
:8::8::8::31::31::7::7::42::42::3::33::33::28::28: