سلام
من در مورد آفیس یه سوال دارم.کجا باید بپرسم؟
ممنون
Printable View
سلام
من در مورد آفیس یه سوال دارم.کجا باید بپرسم؟
ممنون
سلام.نقل قول:
از زیر بخش مذکور استفاده کنید :
سلام من سوال داشتم
سلامنقل قول:
اینجا مشکلتو بنویس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوالمو بدین
میگم اون مرحله ای که باید بری با اون پسره تو کارخونه دینامیت بزاری توی شهر دوم، ردش کردم ولی خیچ مرحله ای بعدش نمیده چیکار کنم؟
سلام دربارهی یه نوعغ .ویروس سوال داستمک
سلام
بنده میخواهم نرم افزاری در کامپیوتر نصب کنم error:the filname directory name or volume label syntax is incorrect را میدهد در حالی که نا فایل به زبان انگلیسی است
سلامنقل قول:
سوالتان رو اینجا مطرح کنید
چرا کسی جوابمو نمیده؟
من سوالمو کجا مطرح کنم تا به جواب برسم؟
بنده نرم افزار نصب میکنم خطای the filname directory name or label syntax is incorrectمیدهد درحالی که اسم فایل انگلیسیه
سوال رو اینجا مطرح کنیدنقل قول:
با سلام . من هارد اکسترنالمو با ویندوز 10 بیت لاکر کردم تا یک درصد بیت لاکر پیشروی کرد بعد سیستمو خاموش کردم و مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم به 7.بعدش هاردمو خاستم باز کنم پیام خطا میده.دوباره ویندوزو به 10 تغییر دادم الان هاردمو بالامیاره اما قفله ولی میخام باز کنم اصلا صفحه ای که باید رمزمو توش بنویسمو بالا نمیاره.توروخدا کمکم کنید.پیغام خطا میده که با ویندوز سازگاری نداره.با نرم افزار 3m bitlocker recovery تونستم بعضی ازاطلاعاتمو ریکاوری کنم اما نه بصورت کامل.پیکار کنم که هاردم باز شه قفلشم دارم اما صفحه رمزو بالانمیاره:n35:
با سلام . من هارد اکسترنالمو با ویندوز 10 بیت لاکر کردم تا یک درصد بیت لاکر پیشروی کرد بعد سیستمو خاموش کردم و مجبور شدم ویندوزمو عوض کنم به 7.بعدش هاردمو خاستم باز کنم پیام خطا میده.دوباره ویندوزو به 10 تغییر دادم الان هاردمو بالامیاره اما قفله ولی میخام باز کنم اصلا صفحه ای که باید رمزمو توش بنویسمو بالا نمیاره.توروخدا کمکم کنید.پیغام خطا میده که با ویندوز سازگاری نداره.با نرم افزار 3m bitlocker recovery تونستم بعضی ازاطلاعاتمو ریکاوری کنم اما نه بصورت کامل.پیکار کنم که هاردم باز شه قفلشم دارم اما صفحه رمزو بالانمیاره
سلام دوستان کسی میدونه هرد دیسک اچ دی دی روی تلوزیون ال جی ۶۵۱ در رابطه با ماشین زمان کار می کنه یا نه تمنا دارم راهنمایی کنید تشکر
با سلام
کامپیوتر من دقیقا در حین بالا آمدن ویندوز یعنی بعد از لودینگ ریستارت میشه
ویندوز عوض کردم ولی باز همین اتفاق میفته باتری مادر برد هم عوض کردم
لطفا اهنمایی کنید
نقل قول:
سوالتون رو جای دیگه ای باید
مطرح کنید ولی جواب میدم همینجا
اول یه نگاه به خازنهای مادربرد بندازید ببینید باد نکردن
بعد بیایید اینجا سوالتون رو مطرح کنید
سلام
قبلش بگم میدونم سوالم رو باید کجا بپرسم اما فکر کنم مسئولین اصلا نگاهی به اونجا نمیندازن یا اگه میندازن اصلا واسشون مهم نیست !
مشکل ما پاپ آپ ( صفحات تبلیغاتی ناخواسته ) هست . همین الان که وارد سایت شدم 14 صفحه تبلیغات ( لیون کامپیوتر ) برام باز شده و واقعا رو مخه .
در قسمت انتقاد/پیشنهادات چند بار تذکر دادم اما اصلا جوابی هم به تاپیک نمیدید . اینجوری همین باقی مونده کاربرا رو هم فراری میدید و میلی برای ثبت نام تازه واردا هم پیدا نمیشه .
یکی یا دوتا شاید مورد قبول باشه اما نه دیگه 14 تا صفحه تبلیغاتی که منجر به هنگ کردن مرورگر در برخی مواقع بشه .
تصویر زیر رو ببینید :
خداوکیلی یه بازنگری بکنید .
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلام روش دونفره کردن تیکن 5 در ps2 چگونه است ؟
سلام
مشکل نرم افزار ادب پریمیر رو کجا میتونم مطرح کنم
ممنون
مشکلم در اجرای نرم افزار ادب پریمیر
من ادب پریمیر نصب کردم آخرش این خطا رو میده
**** شما نمی توانید اجرا کنید بخاطر wmcore.ddl is missing مدیا پلیر را نصب و دوباره اجرا کنید
من تمام مدیا پلیر 9 تا 11 رو نصب کردم ولی مشکل حل نشد
movemaker رو هم نصب کردم بازهم جواب نداد لطفا راهنمایی کنید
ممنون
موفق باشید
سلام سوالم خیلی برام مهمه
لطفا راهنمایی کنید کجا بپرسمش.
مربوط به نرم افزار رایگان و وبسایت هست.
سوالمو اینجا هم مطرح میکنم:"فایده ی نرم افزار های رایگان از قبیل واتس آپ یا نرم افزار هایی که درست کردنش زحمت و زمان زیادی میبره یا باری های پر زحمت رایگان یا خدمات و وبسایت های رایگان .در کل همه چیز رایگان،چرا رایگانه ؟چه فایده ای برای شخص یا شرکت داره؟"
لطفا راهنمایی کنید.
سلام.نقل قول:
خدمت شما:
اگر موبایلیه:وارد انجمن موبایل و تبلت شوید.
اگرنه :نرم افزار و سیستم عامل-مباحث عمومی - نرم افزارهای عمومی.
Sent from my K00E
سلام.نقل قول:
وارد نرم افزار و سیستم عامل شوید.(اگر موبایلیه وارد تبلت و موبایل)
سپس مباحث نرم افزار مورد نظر(مدیا و...)
موفق باشید.
Sent from my K00E
تشکر بابت راهنمایی .
تشکر دوست عزیز ولی همون طور که گفتم سوالم مربوط به وب موبایل و سیستم عامل میشه یعنی باید سوالمو در سه جا مطرح کنم؟نقل قول:
با تشکر
سلامنقل قول:
انجمن خاصی نمشه بهتون معرفی کرد ولی این سوالو تو تایپیک لینوکس جوابشو یکی از دوستان داد،
شاید جواب سوال شما هم باشه چون لینوکس هم رایگانه
تشکر.ولی اگه جواب سوالمو نتونستم پیدا کنم چیکار کنم؟نقل قول:
محمد جان فکر میکنم سوالمو برای بار دوم اشتباه مطرح کردم(منظورم اوپن سورس نبود!).بار اول که پرسیدم کامل گفتم گه سوالم چیه
سوالم:"دلیل اینکه من برنامه نویس میام برای یک نرم افزار زحمت میکشم درستش میکنم و رایگان ارایه میشه چیه؟همین نرم افزار هایی که تو پی سی وورد مینونیم دانلود کنیم یا مثلا نرم افزاری مثل واتس اپ که به صورت رایگان ارایه میشه چطور میتونه برای سازنده اش درآمد زا باشه یا مثلا بازیهای گرافیکی که ممکنه یک شرکت چند سال براش زحمت کشیده باشه رو به صورت رایگان میتونیم دانلود کنیم!!!!
آحه در آمد من برنامه نویس چجوری باید تامین بشه؟؟؟!!!!:n36:
سلام.
خواهش میکنم.
ولی لطفا با زدن تشکر خرسند بودنتون رو اعلام کنید.
یه جورایی به اسپم شبیه میشه اینکار.ببخشید البته.
Sent from my K00E
سلام.نقل قول:
خب مثلا شما میتونید پرداخت درون برنامه ای قرار بدین.
اصل برنامه رایگان ولی بعضی بخش ها پولی.
مثلا اکانت طلایی یک ماهه برای استفاده از بخش طلایی برنامه.
یک وبلاگ یا وبسایت بزنید.
از طریق سایتتون یه کد ارتقا بگیرن که فقط ۲ یا ۳ بار قابل استفاده باشه(یا ایمیل رو ثبت و ارتقا بدن)
ای یه راه درآمد کسب کردن.
موفق باشین.
Sent from my K00E
ممنون بابت پاسخ راستش خودم هم طرق بدست آوردن پول از یک نرم افزارو میدونم ولی کیه که پول بده!چون به راحتی میشه نرم افزار های مشابهش رو به صورت رایگان تهیه کرد!نقل قول:
سوال اصلی من اینه که چرا اون نرم افزار ها رایگانه؟؟؟حتما دلیلی داره؟؟؟مثلا نرم افزار واتساپ که یک مسنجر ساده هستش و درست کردنش شاید به یک ماه هم نرسه چرا باید قیمت های کلان روی اون بذارند؟؟میخوام دلیل همچین سوالایی رو بدونم؟
من دیگه جوابی ندارم.نقل قول:
مخم اررور داد!!
دوستان توجه کنند در این تاپیک فقط تاپیک مربوطه رو معرفی کنید که دوستان سوالشون رو اونجا مطرح کنند. اینطوری افرادی با سوال مشابه هم بعدا میتونن راحت تر پیدا کنن جوابشونو.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته سوال شما به برنامه نویسی و توسعه نرم افزار مربوطه ولی فکر نکنم در هیچکدوم از انجمن های مربوطه به جز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جا داشته باشه.
عزیز دل میلاد جان.نقل قول:
شاید نسخه های اولیه نرم افزار اینجورین.
بعد آروم آروم بخش پولی اضافه میکنند.
Sent from my K00E
اینطور نیست،در صمن من صحبت حرفم فقط نرم افزار نیست،حرف کلیه ی خدمات مرتبط با نرم افرار هستش.نقل قول:
باز هم ممنون
سلام چطور میتونم با موسسه اهل بیت همکاری داشته باشم از طریق کدو م انجمن
میشه جواب رو به ایمیلم ارسال فرمایید گشتو گذار تو این انجمنها گیج کنندست و من اصلا نمیدونم چطور جوابمو پیداکنم
:n03: بعضی از صفحات اینترنتی را که در word کپی میکنم به هنگام پیمایش با کلیدهای جهتی هر کلمه را برعکس پیمایش میکند و به کلمه بعدی میرود همینگونه حروف کلمه بعدی را از آخر به اول حرکت میکند وبه کلمه بعدی میرود
همین موضوع در دانلود قرآن با خط عثمان طه در word رخ میدهد.
به نظر فایل از نوع unicode نمیباشد چگونه آنرا unicode ;kl :n17: