[QUOTE=darkman.p;5151768]شما روی سرورتون پروتوکل icmp بستست حالا یا آنتی ویروسه نود هست یا چیزه دیگه کارش هم اینه که فقط پینگ نمی شه[/QUOTE
ویروس کشم نود هست
ولی قبلا بدون مشکل بوده
میدونید چطور میشه icmp vرو باز کرد؟ نمیخوام ویندوزش رو عوض کنم
Printable View
[QUOTE=darkman.p;5151768]شما روی سرورتون پروتوکل icmp بستست حالا یا آنتی ویروسه نود هست یا چیزه دیگه کارش هم اینه که فقط پینگ نمی شه[/QUOTE
ویروس کشم نود هست
ولی قبلا بدون مشکل بوده
میدونید چطور میشه icmp vرو باز کرد؟ نمیخوام ویندوزش رو عوض کنم
اقا این چه فرام است یکی نیست به ما یه جواب درست و حسابی بده
لطفا کسی ما را در راه اندازی کافی نت از ابتدا بصورت ساده و همه فهم طریقه شبکه کردن وهر چیزی که یک کافی نت نیاز دارد کمک کنید
متشکرم
سلام دوستان
من همین امروز عضو شدم.امیدوارم بتونم از اطلاعات شما عزیزان استفاده کنم. تو شرکت ما یه workgroup داریم تو rang 192.168.20.1 تا 192.168.20.80 .می خواهیم حسابداری شرکت به خاطر ایمنی از این رنج خارج بشه.موردی که هست اینه که مدیر شرکت میخواد تو شبکه اصلی باشه و بعضی وقتها به شبکه حسابداری هم متصل بشه.
چطور میشه یه کامپیوتر که یه کارت شبکه داره و تو یه workgroup 192.168.20.1 هست بتونه یه workgroup 192.168.0.1 nd'دیگه رو هم ping کنه و از منابعش استفاده کنه؟ چون وقتی ip وworkgroup حسابداری رو به قسمت advance local area connection اضافه میکنم. موقع دسترسی به حسابداری path not found میده.میشه بگین چطور به یه کارت شبکه دو تا workgroup با رنج متفاوت قابل دسترسی میشه؟؟
لطفا اطلاعات لازم و کامل برای remote access و remote log in توضیح بدین. اگه کسی پی دی اف یا مطلبی داره لینک بذاره....احتیاج فوری برای پروژه
اقا يكي يه راه براي هك شبكه كافي نت پيدا كرده ؟
مي خرم از هر كي بلده
دوستان يه سئوالي اگر هم نميشه در اينجا پاسخ داد لطفا در PM برايم پاسخ بفرستيد ..
در شركت بنده از آي پي استاتيك براي تمامي دستگاه ها استفاده ميشه و اكثر پورتهاي مربوط به اينترنت مثلا چت و FTP, اكثر سايتها دانلود بسته است ...
آيا امكان دور زدن اين موارد با روشي كه شناسايي نشوم وجود دارد ؟؟؟
پيشاپيش از همكاريتون ممنون ...
سلام من یک سری اداپتور شبکه دیدم که میشه از طریق برق کامپیوتر ها رو با هم شبکه کرد در فاصله 2 کیلومتری با سرعت 200 مگابیت میخاستم ببینم کسی میدونه قیمت شون چنده و ایا جای هست که بشه از این اداپتورها خرید یانه.
سلام
میخوام بدونم شبکه وایرلس ارزون برا 4 تا سیستم با فاصله 2 طبقه چی سراغ دارین
چجوری میتونم بفهمم آنتن میده یا نه
ممنون
خدایش کلافه شدم هزار بار سوال کردم کسی منابع MCITP Server Administration رو داره کسی جوا نمیده
تو سایت مایکروسافت هستش ولی چپر در قیچی منابع رو گذاشته هزار تا میشه
سلام دوستان
من همیشه یه کافی نت میام که هیچ برنامه ای نمیشه رو سیستماش نصب کرد صاحب کافی نت جلوشو گرفته شما راهی بلد نیستین بشه کاری کرد؟رو هر فایل exe که کلیک می کنم این پیغامو میده
the operatin has been cancelled due to restriction in effect on this computer.please contact your system administitor
در مورد remote logging ... سریع فوری
user اش limited هستنقل قول:
تنها راه به دست آوردن پسورد admin هست
اینو ببین خیلی خوب گفتهنقل قول:
کد:http://communication.howstuffworks.com/convergence/how-desktop-sharing-works1.htm
برای دورزدن از پرو کسی می تونید استفاده کنیدنقل قول:
این که کسی متوجه بشه یا نه به ادمین شبکه تون بستگی داره و کارهایی که انجام داده :46:
---------- Post added at 09:39 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
برای تست آنتن دادن فقط باید تست عملی کردنقل قول:
یعنی سیستمها رو بذاری توی محلهای مورد نظر و ببینی شبکه قطع میشه یا نه
به این عددهایی که روی جعبه هاشون نوشته متاسفانه اصلا نمی شه اعتماد کرد
سلام
دوست عزيز از اينكه پاسخ داديد متشكرم ولي عرض كردم كه ip همه دستكاهها بصورت استاتيكهست و قابليت تغيير نداره چون اگر اينكار صورت بگيره از جوين شبكه خارج ميشي تمام برنامه ها هم مثل اولترا سورف و يا فري گيت بدليل همين موضوع كار نميتوانند كنند حتي ---
ممنون از شما فرکانسشو نمی شه با چیز دیگه ای مقایسه کرد مثلا تلفن بی سیمنقل قول:
سلام.
دوستان ما بین دو کامپیوتر با کابل کراس شبکه ایجاد شده ولی هر از گاهی شبکه قطع میشه و باید کامپیوتر مادر ریست بشه!
سریعا راهنمایی کنین ممنون میشم
سلام دوستان
الان چند وقته اين مشكل واسم پيش اومده كه تو عكس زير مي بينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدام مياد رو صفحه اگه ميشه راهنمايي كنيد كه مشكل از چيه و چيكار كنم كه رفع شه
ممنون
با عرض سلام خدمت همه دوستانم من عضو جدید هستم و واقعا خوشحالم که این مباحث مطرح میشه
به امید خدا منم تا حدودی میتونم کمکتون کنم.
شما از اینترنت ADSL استفاده میکنید و IP سیستم شما با IP سیستم دیگهای در شبکه اینترنت یکسان شده و همین موضوع باعث اخطار دادن اینچنینی میشه.نقل قول:
با شرکت طرف قراردادتون تماس بگیرید و این مشکل رو به عرضشون برسونید.
شاد باشید :40:
اگه میتونی اینو بگو...نقل قول:
نقل قول:
بین دو کامپیوتر با کابل کراس شبکه ایجاد شده ولی هر از گاهی شبکه قطع میشه و باید کامپیوتر اصلی ریست بشه!
ip شما توی lan استاتیک هست درسته؟نقل قول:
اینا ip توی lan رو که عوض نمی کنند
شما اگه اختیارات یوزرتون اجازه می ده دستی برید توی browser تون ip مربوط به پ ر و کسی رو وارد کنید
برای فهمیدن بردش؟نقل قول:
والا کسی رو می شناسم که 7-8 سال تجربه عملی داره اونم فقط با تست برد دستگاههاش رو امتحان میکنه
فایروالی zone alarm ای چیزی نداری؟:31:نقل قول:
اگه نه احتمالا سیستم ات ویروسیه
با تشكر از پاسختون...نقل قول:
دوست عزيز براي دسترسي به اينترنت ما مي بايست دستی برید توی browser تون ip مربوط به اينترنت خودمون كه مربوط به كل شركت هست و ثابت وارد كنيم ....
اما كلا در پايين كل سيستمي كه داخل شركت ما هست را مي گذارم :
ابتدا براي Join به شبكه ما مي بايست MAC آدرس رو بويسله ادمين اصلي وارد Active dir كنيم بعد از اونجا ما هم ip , mac ادرس داخل شبكه ثبت ميشون بعد از اون اومدن داخل ACtive Dir يكسري نفرات خاص را دسترسي اينترنت دادن كه اگر شما جزو ليست باشين بعد از ورود با يوزر يا كد ويژه خودتون مي توننين برين داخل اينترنت در غير اينصورت نميشود ...
كلا شد سه مرحله Mac adress & Ip & User name
kaspersky Anti virus دارم و همیشه هم آپدیت هست.:46:نقل قول:
سلام دوستان.من اینترنت دانشگاهم پهنای باند ۳-۴ MBps به من میده من این رو با speedtest.net تست کردم ولی از هر سرور دانلود میکنم برای ۱۰ ثانیه با حدود 800KBps-1MBps دانلود میکنه ولی بعدش بلافاصله سرعت میره روی 67KBps و ثابت میشه در صورتی که قبلا با همین اینترنت من 1MBps هم دانلود کردم.پهنای باند توی ویندوز هم محدود نشده.من حدس میزنم ISP دانشگاه این محدودیت سرعت دانلود رواعمال میکنه. سوالم اینه که میشه این محدودیت رو برداشت ؟ راهی هست ؟
ممنون
سلام
دوستان اینترنت شرکت ما شبکه است میخوام بدونم آیا ادمین میتونه دسترسی ما رو کنترل کنه(چه سایتهایی رفتیم - چه فایلهایی دانلود کردیم-چه ساعاتی از اینترنت استفاد کردیم-چه مقدار استفاده کردیم و ...)
ممنو ن از لطفتون
اگه از برنامه هایی نظیر RAdmin استفاده کنه در لحظه می تونه بفهمه که کجا داری میری و چه استفاده ای از کامپیوتر می کنی که اصولا باید از قبل به client ها گفته بشه که عملیات اونها توسط admin کنترل می شه
ممنون از پاسخ شمانقل قول:
اینطور که می فرمایید فقط در لحظه ی استفاده میشود کنترل کرد
پس یعنی برنامه ای وجود نداره که بتونه ip سایتهایی که هر کسی رفته ذخیره کنه؟البته من بیشتر مشکلم با میزان استفاده است.
راستش رو بخوای اینترنت شرکت سرعتش در حدود 700kB هستش و من با استفاده از دانلود منیجر بعضی مواقع که شبکه خلوت باشه تمام این سرعت رو می کشم:31: . میخوام ببینم مشکلی برای شبکه پیش نمیاد.بعضی روزا در عرض 2 ساعت 3-4 گیگ دانلود میکنم
نیان بگن پدر اینترنتو در آوردی:20:
با سلام
۱- دوستان من یه شبکه وایرلس برای اتصال ۴ pc با استفاده از مودم zayxel مدل 660-phw به همراه کارتهای D-link 108G DWA-520 ایجاد کردم ولی سرعت انتقال ۱ تا ۱.۵ mbps بیشتر نیست !!!! علت چی میتونه باشه؟
۲- به نظر شما اساتید برای انتقال و کار روی فایلهای حجیم (حداقل 500 mb) در شبکه (شرکت طراحی و گرافیکی) از چه نوع شبکه و با چه سخت افزاری استفاده بشه که بیشترین سرعت انتقال رو داشته باشه؟
ممنون
سلام چطور از يك پرينتر براي چند كامپيوتر استفاده كنم
سلام دوستان
من میخواستن 2تا کامپیوتر رو تو محلمون که فاصله شو حدود 50 تا 60 متر:18: هست رو به وسیله ی کابل کراس کت 6 (کابل شبکه ) شبکه کنم میخوام بدونم این کار با این فاصله به وسیله ی کابل اصلا ممکن هست و اگه امکان پذیره بعد از اینکه شبکه کردیم تو بازی مشکلاتی چون lag و... به وجود نمیاد ؟؟؟
منتظر جوابتونمممممممممممممممممم مممم:5::8:
سلام
میخواستم بدونم با اکسس پوینت فقط میشه اینترنت رو شیر کرد یا میشه مثل کارت شبکه فایل رو هم شیر کرد؟
DOOSTAN KASI NABOOD JAVABE MANO BEDE ?????
توصیه نمیشه ولی این روش جواب میده و ممکنه این مشکل ها پیش بیادنقل قول:
1- ممکنه کابل رو پاره کنن و مجبور به کابل کشی مجدد بشی
2- نویز های محیط ( تلفن و امواج مختلف ) روش تاثیر میزاره !! مگه اینکه از کابل های ایزوله و دارای روکش PVC و الومینیوم با کیفیت استفاده کنی
3- تاخیر ارسال و دریافت هم بوجود میاد اگه فاصله یکم بیشتر بشه !! میتونی از 2 کابل برای ارسال و دریافت استفاده کنین که نیاز به سوییچ 4 پورت هم هست که دیگه موقع بازی هیچ تاخییری تو کار نباشه
50 60 متر فاصله ساختمون هاست !! فکر باقی سیم کشی هم باش
از اتاق تا محیط بیرون ساختمون و از اونجام تا سیستم طرف مقابل
چرا شبکه رو وایرلس نمیکنین !!
اول باید در مورد نوع شبکه مورد نظرت بیشتر بهم اطلاعات بدی !!نقل قول:
میتونی پیرینتر رو به یه سیستم وصل کنی و Share کنی و از تمامی سیستم های دیگه هم به بخش Printer اضافه کنی و به عنوان پیرینتر اصلی اضافش کنی و هر وقت سیستمی پرینت بگیره این پرینتر برای پرینت وارد عمل میشه
اگه پرینتر پورت شبکه داره میتونین اونو به هاب یا اکسس پوینت وصل کرد و خلاص !!
یا اگه حجم پرینت و تعداد سیستم های مورد استفاده بالاست یه کارت شبکه مخصوص پرینتر ( پرینت سرور ) بگیر !کد:http://h71028.www7.hp.com/hho/images/Network01.jpg
با اکسس پوینت شما امکاننقل قول:
به اشتراک گذاری موارد زیر ور دارین :
اینترنت
فایل ، دیسک درایو ها و رایتر ها و درایو های هارد دیسک !
پرینتر ، اسکنر ، فکس و .......
لوازم اکسترنال مثل هارد های اکسترنال و ..........
ولی کلی امکانات دیگه
البته به نوع اکسس پوینت هم در بعضی موارد بستگی داره ولی تمامی اکسس پوینت ها این قابلیت هارو دارن
من که زندگیم رو باهاش Share کردم !! :18::27:
اولا توصیه میشه برند کارت و اکسس پوینت یکی باشه و استاندارد های هر دو یکی باشه !نقل قول:
سیستم ها باید داری سیستم عامل بروز ( اخرین ورژن ) و یکی باشن !!
فایروال و انتی ویروس تو این مورد ( سرعت ) تاثیر گذاره
تنظیمات باید یکی و کامل باشن
ایجاد کردن و شیر کردن فولدر های زیاد سرعت رو کاهش میده
سیستم های باید دارای سخت افزار جدید و درایور های بروز باشن
اسم این برند ZyXel هست و مدل دستگاه P-660HW و یه دستگاه مشکی و تک باند و داری یه انتن هست و دستگاه خیلی خوب و کلی جایزه برده ولی فقط برای ADSL مناسب هست ( مودم ) نه برای کار اکسس پوینت و ....
این دستگاه متاسفانه اصلا بدرد کار شما نمیخوره و مناسب نیست و کارایی خوبی نداره !!
اداپتور های استفاده شده D-Link مدل نسبتا قوی و خوبی هست
بهتره یه اکسس پوینت DWL-2100AP Wireless G 108 Mbps Access Point هم بگیری تا بتونی نتیجه خیلی بهتر بگیری (قیمت هم زیر 100 تومن)
توصیه من اینه !
---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------
دموی پنلش هم اینجا ببین اگه واست مهمه !!
کد:http://web.dlink-me.com/emulators/dwl2100ap/Wireless.html
این یه مورد دلایل خیلی زیادی میتونه داشته باشه که ربطی به پهنای باند محدود شده نداره !!نقل قول:
اگه پهنای باند محدود شده باشه دیگه سرعت زیاد نمیشه یا بعدش کم شه !! روی حد ثابت میمونه و ممکنه کمتر شه !!
ممکنه دانشجو های دیگه مشغول دانلود شن یا باشن که رو سرعت تاثیر میزاره ! شاید دانشگاه دیگه اون پهنای باند رو ارایه نمیده و هزار دلیل دیگه ..........
ولی اگه محدودیت اعمال شده باشه راهی نیست بجز انجام یه سری روش های حرفه ای که نمیشه اصلا با نوشتن گفت و توضیح داد !!