پس مهمترین تفاوتش همون شهریه هست ؟نقل قول:
اون استخدام رو هم واسه محکم کاری پرسیدم :31:وگرنه میدونم استخدام رسمی دولت از هفت خان رستم هم سختره
پس مهمترین تفاوتش همون شهریه هست ؟نقل قول:
اون استخدام رو هم واسه محکم کاری پرسیدم :31:وگرنه میدونم استخدام رسمی دولت از هفت خان رستم هم سختره
هیچ تفاوتی نداره با روزانه تنها تفاوتش همون شهریه هست حتی توی مدرکتونم نمی نویسن که شبانه بودی .استادا هم هیچ فرقی نمی کنن چون با روزانه ها میری سر کلاسنقل قول:
به نظرم همین امسال برو تمومش کن بره این کنکورو. 1 سااااااااااااااااااال خیلیه
البته خودتون می دونید چه کار کنین :10:
به احتمال خیلی زیاد میتونین انتقالی بگیرین ولی بازم بعید نیست اذیتتون کنن(کارشونه)نقل قول:
جالبه تو سایت سازمان سنجش قسمت مشاورش زده نتایج ساعت 14 روز جمعه می یاد :27:
خب شبنه توی مدرکت مینویسن شبانه هستی... نه بابا فقط میپرسن مدرکت چیه؟ دیگه نمیگن کجا خوندی ؟ آزاد یا سراسری-شبانه یا روزانه.نقل قول:
الان ديگه خوابن مسئولين حتما(البته شب جمعه اس !!) و چندتا احتمال وجود داره !!
1) نتايج تا ساعت 8 رو سايت بياد
2) نتايج تا ساعت 12 بياد
3) نتايج(طبق اعلام سازمان سنجش) ساعت 14 بياد
4) نتايج(طبق اعلام اخبار) ساعت 00:00 بياد
به نظرم كه گزينه 2 درست تره
لطفا عدد مورد نظر رو به شماره ..... ارسال نمائيد
آقا نتایج (نمیخوام بگم اومد بابا :دی) میاد دیگه بلاخره ! یکی به من بگه برای یه فرد مصمم پزشکی بهتره یا دندون پزشکی ؟
حتمن میخواستن بنویسن 14 مرداد نوشتن ساعت14...... صحیح کردنشونم همینجوریه دیگه که قلم چی 4تا غلطشونو گرفته اصلن به روی خودشون نمیارن :41:نقل قول:
مشاوره سنجش اينه؟
کد:http://92.242.195.67/noetrequest
عنوان نتایج و کارنامه اولیه آزمون سراسری سال 1390 چه تاریخی بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت؟ پاسخ
براساس برنامه پيش بيني شده نتايج و كارنامه اوليه آزمون سراسري سال 1390 در روز جمعه مورخ 14/5/1390 بر روي سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت.ساعت اعلام نتايج 14 ( 2 بعداز ظهر ) خواهد بود.
من همه این رشته هارو نمیتشناسم . پارسال کانون یه ویژه نامه داده بود همه این سوالایی که پرسیدین توش بودنقل قول:
ولی من رادیولوژی رو میدونم: فیزیک بیشترین درسیه که داره. آناتومی درسه مهمیه و البته سخترین درسشه
بازار کارش بد نیست . بی کار نمیمونی . درآمدشم بسته به مقدار کاریه که میکنی. بیمارستانا و مطبا از ساعتی 1200 تا 3000تومن میدن .
تا رتبه 18هزار منطقه 1و2 هم میگیره تا جایی که خبر دارم داروسازی هم فکرکنم تا رتبه 3000برای پسرا و تا رتبه 2000 برای دخترا میگیره
دارو به طور معمول پارسال تا 4000 منطقه 2 گرفت .
برای دارو زیر 3000 برای بهداشت و تغذیه فکر کنم تا 15هزارم میگیره .یادگار ماندگار رو نگاه بندازنقل قول:
این دیگه چه جورشه؟ توی دفترچه ی امسال، توی خیلی از رشته ها تعداد زن و مرد رو هم مشخص کردن!!! یعنی چی آخه؟! عدالت نیست اینجوری که! خیلی خیلی برام عجیب بود!
بازار کارش تضیمین شده ست چون سازمان اطلاعات استخدامت میکنه فقط چون گزینش ومصاحبه داره طبیعتا قبولیش سختهنقل قول:
کد:http://motaleat.sanjesh.org
از بچه هایی که امسال پشت کنکوری بودن، مخصوصا آقا سینا ، میخوام که بیان اینجا بحث پشت کنکور رو ادامه بدن. ممنون.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=439006&page=10
بچه ها فقط تا می تونید صنعتی قم رو نزنید با اون فضا کم و اجاره ایش 700 نفر هم ورودی جدید گرفته !!! نمی دونم می خواد اینارو کجا جا بده ؟
تا مقطع عمومی دندانپزشکی درآمد و بازار کارش خیلی خیلی بهتر از پزشکیه . الان تقریبا شهرای بزرگ پزشک عمومی نه حق مطب داره نه با درآمد مکفی کار براش هست ولی دندونپزشکی بازار کار براش هست (البته تهران برای دندانپزشک عمومی حق مطب نداره شهرای دیگه رو خبر ندارم)نقل قول:
ولی وقتی وارد تخصص که میشیم توی بعضی تخصص ها پزشک عمومی درآمد و بازار کارش بهتره توی بعضی دیگه دندانپزشکی مثلا تخصص ارتودنسی ماهی 20تومن حدودا در میاره متخصص اطفال ماهی 2تومن و متخصص ارتوپد 40تومن
در مجموع جوگیر نشید اگه سنتون کمه و به پزشکی علاقه دارین بزنین پزشکی و ایشالا تخصص (به شرطی که از اولش به اندازه تصمیمی که گرفتین تلاش کنین من کسایی رو میشناسم که به ترم 3نرسیده مشروط میشن توی پزشکی بعد صحبت که میکنن میگن ما برای تخصص میخونیم!) اگه به پزشکی علاقه ندارین برین دنبال علاقتون حتی اگه اون علاقه بهداشت عمومی باشه با رتبه 2رقیمیم برین دنبالش موفقترین تا اینکه با همین رتبه برین پزشک عمومی شین تهشم نه خودتون از شغلتون لذت ببرین نه درآمد خوبی داشته باشین:46:
من میگم یه سرش کنیم نه سیخ بسوزه نه دمپایی. بین 6صبح تا 8شب میاد:46:نقل قول:
مصمم توی چی؟! حرف اول و آخر فقط برین دنبال رشته مورد علاقتون. هر کدومش سختیایی داره که اگه بهش علاقه نداشته باشین پشیمون میشین. الان وقت دارین برین ببینین حاضرین دست تو دهن مردم بکنین صبح تا شب؟حاضرین بازار کار بد رو تحمل کنین؟(برای پزشکی)نقل قول:
تو دفترچه انتخاب رشته گفته با یکی از اینا میشه کارنامه گرفت :پ
الف) با وارد كردن مشخصات كارت اعتباري ثبت نام در آزمون، شامل شماره پرونده، نام كاربري، رمز ورود و شماره شناسنامه.
ب) با وارد كردن اطلاعات آزموني و مشخصات فردي شامل شماره داوطلبي، شماره پرونده، نام خانوادگي، نام، شماره شناسنامه و سال تولد.
کسی می دونه نام کاربری چیه ؟
سلامنقل قول:
نام کاربری و رمز عبور رو همون کارتی که واسه ثبتنام خریدی درج شده.
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
کارتی که واسه ثبت نام خریداری شده مشخصاتش یه شماره پرونده هست و یه رمز عبور که شماره پرونده و نام کاربری فکر کنم دو تا باشن چون از هر دو نام برده برایه اطلاعات لازم برایه دریافت کارنامه !!
میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
با تشکر از شما
سلامنقل قول:
روی کارت خریداری شده به ترتیب شماره پرونده ، نام کاربری و کلمه عبور درج شده.
موفق باشید :40:
شما مطمینید ؟نقل قول:
کارت من فقط شماره پرونده و رمز ورود رو داره!!!!
اقا دیشب من گفنم با روش refresh سایت سنجش رو بترکونید شما ظاهرا اشتباه سایت p30world رو ترکوندید ! بچه ها میدونم استرس دارید اما لطفا دقت کنید !
خب چرا راه سختو میری اصلن اون برگه ای که روی صندلیت زدن رو داری؟ همون شماره ی روش رو با شماره ی شناسنامه ات وارد کنی بسته چون چندتاراه داره ... با شماره ی پرونده-باشماره ی شناسنامه-با کد رهگیری...
هرکدومو داشتی بنویس:5:
---------- Post added at 08:06 AM ---------- Previous post was at 08:04 AM ----------
سنجشیا که کلن خواب بودن الان یادشون رفته که امروزه روز نتایج:27:نقل قول:
واقعا امسال باید لوح ثبت اختراع و ابتکار به سازمان سنجش بدن! :31: واقعا تغییرات زیادی از کنکور گرفته تا اعلام نتایج وانتخاب رشته و... به وجود آوردن که به نظرم مشاورایی که با سبک گدشنه کار میکنن هم نتونن کمکی کنن. از بس که ابتکار به خرج دادن.
تازه یه خبر دیدم که شاخ در آوردم ( فکر کنم منبعش ایرنا یا ایسنا بود ) : اعمال سوابق تحصیلی در صورت تمایل داوطلب!!!!!!!!!!!
این دیگه نوبرشه. آقا احتمالا این خبرنگاره اشتباهی برداشت کرده، چون کدوم آدم بلانسبت احمقی هست که تمایل داشته باشه اگه رتبش بدتر میشه با اعمال سوابق، سوابق رو انتخاب کنه، و کیه که اگه سوابق به نفعش باشه انتخاب نکنه؟؟؟ خب معلومه دیگه هر کی به نفعشه میگه میخواد تاثیر داشته باشه هر کی به ضرر نه. این یعنی همون تاثیر مثبت معدل دیگه. نمیخواد که از داوطلب سوال کنن تمایل داری یا نه که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه شنیدیم دو فرمه شدن انتخاب رشته، بعضیا گفتن دو کارنامه میدن و...
رو میشه از ابتکارات سازمان سنجش در کنکور سال 90 دونست و جا دارد طی یک لوح ازشون تقدیر به عمل آورد :27::27:
اون شماره ای که رویه کارت روی صندلی هست شماره ی چیه ؟نقل قول:
بابا تو دفترچه انتخاب رشته دو راه گذاشته که منم بالا گذاشتم تو هیچ کدوم کد رهگیری نخواسته که شما می گی
آقا ما نسل اورک ها رو بر انداختیم ولی آخر این سنجش نتایج یه کوچولو زودترم نداد!
یه سوال خیلی مهم آقا این دانشگاه باهنر کرمان دکترای پیوست ریاضیش رتبه زیر هزار میخواد.ولی مثلا دانشگاه زنجان دکترای پیوستش هیچی ننوشته یعنی رتبه بالا هزارم قبول میکنه؟
آواتارم رو ببین ( اینو lohrasbi برام درست کرده. اینو چند روز قبل از کنکور فکر کنم بود که گذاشتم. طرحش هم قشنگه علاوه بر آیش ):31: - رو من که خیلی تاثیر میذاره ، شاید ایشون واقعیت گفتن شایدم تعارفی گفته ( خدا می دونه )، ولی خب کسی که همش کتاب دیده، دوربین ببینه یکم هول می شه و شاید از همه چی بگه الا کنکور!:18:نقل قول:
نوشته شده توسط alishadabmehr
و خب بعدا هم اشاره کردین: _ درسته و به قولی : کار کن پس تکیه بر جبار کن. اول تلاش بکن بعد میشه با همین آرامش و بدون استرس رفت سر جلسه _
نقل قول:
نوشته شده توسط alishadabmehr
کسی که برنامش رو از پوردستمالچی گرفته باشه، دیگه بهتر از این میخواد بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:27:نقل قول:
كسي رو ميشناسم روزي 17 ساعت مفيد ميخوند البته بالاي هزار شد اونم استرسي بود بنده خدا برنامشم از پوردستمالچي گرفته بود.
خب فعلا برای راحتی کار Reload .. به یه add-ons کار رو سپردم ... هر 5 دقیقه یه بار Reload بزنه ! ...
مخصوص مرورگر فایرفاکس ..کد:http://reloadevery.mozdev.org
بعد از نصب توی صفحه ای که میخواین Reload بشه راست کلیک کنید بخش Reload Every ....
امسال سنجش خودشم سر کار بوده ! آموزش پرورش پدرشو در آورده بوده . حالا دیگه ته تهش 4-5 ساعت دیگه میاد . دوستان چه احساسی دارید ؟ من که استرسم شروع شده ! :دی
بچه ها دانشگا های شریف و امیرکبیر هم از تهران بومی می گیرن یا پذیرششون کلا آزاده ؟
می دونم خیلی سوالم بی موقع هست ولی لطفا جواب بدید
جالبه .. من اصلا تا دیروز هیچ استرس خاصی احساس نمیکردم ... تا اینکه دیشب یکی تو این تاپیک گفت از صبح هم ممکنه بیاد .. !نقل قول:
یه حس خاصی پیدا کردم ... که معادلات اونجور که من حدس میزنم پیش نره ! ... اصلا یه چیز دیگس این حس ... !
همونیکه روی صندلیتون چسبونده بودن موقع امتحان که عکستونم روش بود دیگه باید برمیداشتینش برای همچین موقعی... حالا عیبی نداره راه های مختلفی برای ورود گذاشته هرکدومو دوس داشتین امتحان کنین.نقل قول:
پرینتی که گرفتین از مدارکتون کد رهگیری12 رقمی سوابقتونه که درج شده.
من که فقط منتظرم ببینم چی اعلام میکنن با این کارایی که میکنن سوالاشون که غلط غلوط بود دیگه نتایج معلومه دیگه:31: نمایشم که برداشتن... دیگه هنریا هم هیچی دیگه :19:نقل قول:
---------- Post added at 09:03 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------
حالا اساسن کنکورو بی خی لی (همون بیخیال) امشب ساعت23 شبکه ی2 "کابوس" بابازی "شهاب حسینی" رو حتمن ببینین قوت قلب میگیرین :40:
من میرم warcraft بازی میکنم . هر دستی که تموم شد یه دست سنجشو چک میکنم تا ساعت 2 که دیگه 100درصد رو سایته :دی
نقل قول:
شايد يكي واسه لج و لجبازي يا واسه خنده و يا طرف مرض داره مي خواد يه سال زحمتشو فنا كنه....:31: