قبل از اون تلفن اسپلیتر گذاشته بودی یا نه؟نقل قول:
Printable View
قبل از اون تلفن اسپلیتر گذاشته بودی یا نه؟نقل قول:
فقط واسه تلفن خواب که pc هست گذاشتم واسه پذیرایی نه
پس احتمالا این مساله ناشی از همین موضوعه احتمالا یه اسپلیتر قبل از تلفن پذیرائی هم بزاری مشکل حل میشه. ان شاء اللهنقل قول:
256 مخابرات.ازش تا الان راضیم.بدون هیچ قعطی یه کله در حال دانلوده و سرعتش خوبه و خیلی کم نوسان داره.البته بسته به سروری که ازش دانلود میکنم متفاوته اما در کل سرعت دانلودش واقعی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسم نرم افزار : networxنقل قول:
آقا شما میشه از یکی از سرور های هلند تست بگیری ببینیم پینگ تون چقدر میشه؟نقل قول:
خداییش خوبه پینگتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تست من برای اروپای شمالیه
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
خوب این سرور تهرانه. برای تهران من حدود 45 پینگ دارم و مهم کشورهای دیگه هستسنقل قول:
در کل داره کارش خوب انجام میده! فقط اگه پشتیبانیشو یکم بهتر کنند ! اخ زنگ زدم ب یارو میگم پینگم بالاست با اروپا میگه ما مشکلی نداریم اونا اولویت ipهای ایرانو کم کردم! گفت زنگ بزن سازمان ملل شکایت کن! گفتم باشه پس ممنون! قطع کرد! عجبا انگار نه انگار ما مشتری هستیم! تازه این تو وضیتیه که یارو که پشت تلفن بود گوشی رو داد دست یه یارو که سوادش بالاتر بود اون اینارو گفت! بعدش با خودم گفتم ! اگه میگفتین اختلال داره قابل هضم تر بود! چطور صبحا خوبه در واقع عالیه و شبها! ولی در طول روز که میام بشینم یه دست Lol بازی کنم خراب میشه!ولی الان که خوبه همه چی چشم حسود و نااهلش کور!در کل اگه دیدین اطرافتون مخابرات سرویس میده .... حتما بگیرید چون نسبت به قیمتش و نامحدود بودنش نسبت به بقیه Isp ها سر تره! اگه تونستین بالاتر از 512 بگیرید که چه بهتر!
این هم تست من (سرعت 256) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از سرور رم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا منوجه حرف من شدید؟
:2:
این چه سرعتیه واقعا مسخرست من 256 دارم یکی دو روزه سرعت دانلودم بین 0 تا 2 کیلوبیته !!!!
اقا دمت گرم این نرم افزاری که معرفی کردیو خیلی باهاش حال کردم به نظرم از dumeter بهتره تازه زبان فارسی هم داره.باز هم اگه از این چیزا داری رو کننقل قول:
بستگی به منطقه داره ... الان من 128 دارم سرعت روی 20 کیلو بایت فیکسه ....
سلام خدمت همه دوستان
یه سوال
می خواستم دوستانی که از مخابرات سرویس دارن با .. پی ان کانکت میشن
اخه مسئول نصب که اومده بود میگفت فقط شب ها کانکت شو چون صبح ها مانیتورینگ میکنن و اتصالتونو لغو میکنن
چاکرتیم. :31:نقل قول:
فقط حواست باشه که در بخش setting ، در تب main ، تیک Ignore local traffic ... خورده باشه تا ترافیک شبکه داخلی ات رو حساب نکنه.
یه گزینه ای هم برای استفاده از چیز-پی-ان داشت که دوبله سوبله حساب نکنه. البت هر چی می گردم پیدا نمی کنم.
ای بابا دیگه شورشو دراوردن اخه این چه وضعیه الان چند روزه سرعت به شدت امده پایین سایتا به شدت دیر باز میشه یا اصلا باز نمیشه سرعت دانلودم که اومده زیره 15 دیگه واقعا خسته شدم . دوستان برای کیا مثل من شده ؟؟؟؟
برای منم همینطور شده جون میکنه یه صفحه باز کنهنقل قول:
با دایال اپ فرقی نداره الان:41:
از روز یکشنبه بعدظهر اینترنت مخابرات تو اکثر شهرها افتضاح شده سرعت به شدت افت کرده معلوم نیست چه گندی دارن میزنن
خوشبختانه تو این دو سه روزه مال من تغییری نکرده.چند روزه هم یه کله داره دانلود میکنه.256 مخابرات هستش.چیز پی ان رو هم که استفاده میکنم یه کم کند میشه تو صفحه باز کردن اما دانلودش خیلی محسوس فرقی نمیکنه.من راضیم.سرور دانلود رو عوض کنین ببینین فرقی میکنه؟پینگ رو نمیدونم دیگه باید چیکارش کرد.
واقعا چه خبره نتایج تستها افتضاحه با اشتراک 256
سرور اروپا
خوبه حداقل واسه شما تست میگیره برا من که اینو میزنه :نقل قول:
درسته این پنج شنبه و جمعه سرعت پیج باز کردن افتضاح شده ولی دانلودش همونه
سلام دوستان 512 مخابرات چطوره واسه پیج باز کردن
اره اون تیکو که بزنی میگه یه برنامه 800 کیلو بایتی دانلود کن .وقتی نصبش کنی دیگه ترافیک داخلیو حساب نمیکنه.در کل عالیهنقل قول:
256 مخابرات خوشبختانه مال من خوبه خوبه:31: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 هم خوبه برای این کار چه برسه به 512 که عالیهنقل قول:
منم راضی ام.نقل قول:
نسبت به قیمتش ، کیفیتش خوبه.
بلهنقل قول:
واسه منم یه بار اینو زد
Try Again رو که زدم درست شد
راستش از افتضاح هم یه چیزی اونور ترنقل قول:
راستی کسی نبود بگه واسه این قسمت ما که شماره پرونده نداریم از کجا باید بگیریم ؟
اینم تست سرعت من در شرایط فعلی (اشتراک 256)کد:http://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx
اما tp://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx
تا جایی که من می دونم برای اشتراک adsl نمیشه از قسمت درج شماره پرونده استفاده کرد و فکر می کنم این قسمت برای سایر مشترکین دیتای مخابراته که ای دی اس ال نیستن و خود مرکز مخابرات هم چیزی از این شماره پرونده نمی دونه
سلام
دوستان نظرتون در مورد این عکس چیه و آیا این مشخصات مناسب هست یا خیر ؟
اینترنتم 128 هست میخوام درخواست 256 بکنم
مشخصات خطت عالیه. دیگه چی می خواهی تا 24 مگه دانلود هم ساپرت می کنن برو خدا رو شکر کن برای من زورکی می تونه تا یک مگ برسه از بس که نویز و تضعیفم بالاست snr شما 43 که فوق العاده هستشنقل قول:
وضعیت خط شما خیلی خوبه این نشون میده یا خیلی به مخابرات نزدیک هستید.نقل قول:
یا اینکه خط شما روی کافوی نوری هست.
ساعت 12.25 وضعیت سرعت فوق العاده افتضاح نمی دونم اینترنت کشور مشکل پیدا کرده یا سرویس مخابرات مشکل داره اشتراک 256
اره واسه منم افتضاحه! عموما از ظهر به بعد اینطوری میشه!:(
256 مخابرات 14:30
دانلود 2 کیلوبایت ، از چهارشنبه گذشته سرعت ها افت کرده ، لاست پکیج بالا
سلام به همگی دوستان...
با بدبختی سایت باز کردم که بیام اینجا ببینم کسی مشکل سرعت داره یا نه...
من 256 دارم، از مخابرات پیام نور(پونک)، سرعت به شدت افت کرده، حدود 1 هفته ای هست که یا مدام قطع میشم یا به حدی سرعتم پایین میاد که اصلا" گوگل هم یه سختی باز کنم، دیشب چند دقیقه ای همه چیز خوب شد، ولی امروز که کلا" داغون شده...
کسی دلیلش رو میدونه ؟
موفق باشید...:11:
دوشنبه، 5 دیماه 139005:33 PM
December 26, 2011
بروز اختلال در شبکه اینترنت/ افت کیفیت و کندی سرعت دسترسی
شبکه اینترنت کشور از بعدازظهر روز گذشته با اختلالات مقطعی روبرو شد که این اختلال از صبح امروز دوشنبه شدت بیشتری یافته است.
هم اکنون دسترسی کاربران به شبکه اینترنت با کندی و قطع و وصلی های مکرری روبرو است و شرکت ارتباطات زیرساخت نیز به عنوان متولی بخش اینترنت کشور از بروز مشکل فنی مقطعی در این شبکه خبر داده است.
محمدرضا فرنقی زاد - مدیر روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در گفتگو با مهر با تایید این اختلال اظهار داشت: بروز مشکل فنی در شبکه ارتباطات زیرساخت از صبح امروز دوشنبه، اختلال در دسترسی به شبکه اینترنت را به همراه داشته که این مشکل هم اکنون برطرف شده است.
وی تاکید کرد که با پیگیری کارشناسان فنی شبکه ارتباطات زیرساخت، دسترسی کاربران اینترنت به این شبکه هم اکنون در حالت عادی قرار دارد و اختلالی در این شبکه دیده نمی شود.
پیگیری مهر از اپراتورهای ارائه دهنده اینترنت حاکی از آن است که قطعی اینترنت از بعدازظهر روز گذشته مربوط به زیرساخت اصلی کشور بوده و به درگاههای ورود پهنای باند مربوط می شود.
پیش از این معاون بهره برداری و مدیریت شبکه ارتباطات زیرساخت در تشریح کندی سرعت اینترنت و دلایل اختلالاتی که هر از چند گاهی در این شبکه مشاهده می شود به مهر گفته بود که عوامل مختلفی در بروز این اختلالات نقش دارند و به طور قطع زیرساخت مقصر تمام این اختلالات نیست.
[PHP]http://www.ictna.ir/news/archives/039005.html[/PHP]
سلام دوستان.
چندتا سوال دارم ممنون ميشم جواب بديد. خسته شدم از بس كه دنبال اين شركت هاي ... كردم.
1- سرعت دانلود چنده؟ 128 و 256 و 512 ؟
2- قطعي زياد داره؟ براي دانلود كردن مثلا يه فايل 300 يا 200 مگي خوبه؟ وسطش قطع نميشه؟
3- كسي هست گيم انلاين بزنه؟ پينگش چطوره؟
ممنون.
والا سرعت مال من که 512 هست سرعت بین 50 تا 55 متغیر هست من 100 مگ را تو 30 دقیقه دانلود می کنم که البته 512 را به هر کسی نمی دهند و خیلی مکافات دارد .256 هم بین 25 تا 33 هست که 256 را بعضی از مراکز مخابراتی به کاربر خانگی هم می دهند و بعضی مراکز فقط با کارت دانشجویی می دهند .گیم آنلاین هم من بتلفید می زنم جواب می دهد پینگ 250 هست.نقل قول: