باید لالیگا2 رو که انتخاب می کنی روش کلیک کنی تا تاییدش کنی (فقط انتخاب کردن کافی نیست)نقل قول:
همه همین مشکل رو دارن . باید تمرین کنی :31:نقل قول:
Printable View
باید لالیگا2 رو که انتخاب می کنی روش کلیک کنی تا تاییدش کنی (فقط انتخاب کردن کافی نیست)نقل قول:
همه همین مشکل رو دارن . باید تمرین کنی :31:نقل قول:
سلام
خیلی با حوصله بازیرو انجام بدین
سعی نکنید مثل 2011 سریع حمله ور بشین سمت دروازه
چون تو این سری گیم پلی خیلی فرق کرده و هوش مصنوعی از ترفند وشیوه ی جدید RS استفاده میکه واسه حملاتش که شما هم باید عادت کنید به این عمل کرد
موفق باشید
آقا من میخوام اسکوربرد عوض کنم هر کاری میکنم این PESEDIT باز نمیشه و این اررور میده چه کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nwo عزیز باید جدیدترین ورزن برنامه نت فرامی ورک 4.0 نصب کنی
دوستان نحوه ی کار با پج 1.3 رو بگین من بازش میکنم چندتا بخش داره مثل اسکوربود و اینا ولی توی بازی فعال نیست
سلامنقل قول:
توی عکس هم هست!
.NET Framework 4
باید نصب کنی.
توی گوگل سرچ کن از خود سایت مایکروسافت هم میتونی دانلود کنی.
این که تابلوست
باید آخرین ورژن net framwork رو نصب کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لینک دانلود گزارش اصلی انگلیسی و بذارید؟
باید از محل نصب بازی فایل PESEDIT رو اجرا کنی ،اونجا همه اسکوربوردا قشنگ با عکس نشون داده شده ،هر کدومو دوس داشتی انتخاب کن.نقل قول:
از دوستان کسانی که نسخه اصلی رو گرفتن ،اگه واقعا گزارش بهتره ما هم بگیریم؟!!:20:
بچه ها من تازه بازیو گرفتم راحت اجرا شد مشکلیم نداشتم فقط یکم حس میکنم صفحه ماته ماله خوده بازیه یا مشکل از کارت گرافیکمه؟
درضمن میخوام پچ بریزم آخرین پچ چیه از کجا دانلود کنم؟ میشه راهنمایی کنید؟ ممنون
ماتیه بازی به خاطر تنظیمات Bluray هست که اگه آخرین پچ رو که 1.3 میشه رو بریزی هم اون مشکلت حل میشه و هم تغییرات زیادی تو لباس ها ،پرچم ها ،نقل و انتقالات و ... انجام میشه.نقل قول:
اینم لینک پچ :
[HTML]http://www.----------.com/1390/07/%d9%be%da%86-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-pes-2012-%d8%a8%d8%a7-%d9%86%d8%a7%d9%85-pesedit-2012-patch-1-3/[/HTML]
ممنون دوست عزیز فقط ریختن پچ آسونه دیگه؟ سخت که نیست؟؟؟!!! :31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
کلا همون 6 تا پارته، همینایی که رفیقمون گذاشته رو دانلود کنید..نگران هفتمیم نباشید..خودم گرفتمشون..درستم کار میکنه..
یه سوال..کسی با این دوتایی که پایین نوشتم کار کرده؟ اگه آره، بگید چیز به درد بخوری هستن؟ جفتشونم بعد از پچ 1.3 اومدن..
PES 2012 DLC [Downloadable Content 11.10.2011]
Tommsen Chantpack PES 2012
نه اصلا سخت نیست ،نصب کن همونجایی که بازی رو نصب کردی بعد بازی رو اجرا کن حالشو ببر:46:نقل قول:
بچه ها من هرکاری میکنم نمی تونم شوت محکم پشت 18 بزنم!!!
رونی که تو 2011 شوتای محکمی میزنه اینجا خیلی آروم میزنه.
لطفا یکی بهم بگه کلا بازی اینجوری شده یا باید کار خاصی کنیم که محکم بزنن؟!!!:20:
معمولاً فقط توپ های برگشتی رو محکم می زنه . به دفاع بخوره یا دروازه بان برگردونه شوت بزنی محکم زده میشه وگرنه در غیر این صورت جز با رونالدو و جرارد و بازیکنایی که شوتشون بالاست زیاد نمیشه شوت محکم زد .نقل قول:
دوست عزیز من دانلود کردم ولی موقع نصب پیغام زیر انقد میاد تا نصب کنسل میشهنقل قول:
اونی که سایت p30day پریروز گذاشت رو دانلود کردی ؟ توی زبان و گزارشگر فرقی با اونی که دانلودها گذاشته بود داره ؟ اگه فرق می کنه اینو دانلود کنیم :13:نقل قول:
دوستانی که تمام گزارشگرو امتحان کردن کودوم گزارشگر بهتره؟
دوستان یک راهنمایی در مورد اینکه مستر لیگ چرا نمیشه با بازکن های اصلی بازی کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
من با فابرگاس هم از راه ذور گل زدم بستگي داره چه جوري بشوتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها صدای گزارشگر من هر 1 ساعت یکبار در میاد اصلا اسم بازیکنارو نمیگه چیکار کنم؟
اسپانیایی البته مال خود کشور اسپانیانقل قول:
خیلی خیلی خیلی پرشور حرف میزنه
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:41 PM ----------
دوستان این بازی که پی سی دی گذاشته مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
بايد تو قسمت Extra Cotent بري و آنلاکش بکني با 100 GP اون وقت میتونی با بازیکنای اصلی تو مستر بازی کنی
یکی به این سؤال ما جواب بده خواهشا !
با چه نرم افزار میشه فایل ادیت رو باز کرد ؟
نقل قول:
کسی می دونه مشکل من چیه ؟
سلام دوستان
من از pes بازهای قدیمی هستم
قبلا یه نسخه از میهن دانلود، دانلود کردم که گرافیکش مات بود و الان دارم نسخه اصلی رو از پی سی دی میگیرم میخواستم بدون که این نسخه مثل قبلی گرافیکش ماته یا نه؟
مات بودن تصویر در patch جدید مشکلش حل شده یک سر به این سایت بزن هر چی لازم داشته باشی اینجا هست:نقل قول:کد:www.pesbaz.com
من که بدون گزلرشگر از 2009 به این ور بازی میکنم خیلی فضا بدون گزارشگر واقعی تر میشه یک بار امتحان کن می ارزهنقل قول:
از سایت pesbaz.com فایل درستش هست دانلود کن تا اونجایی که من میدونم زبانهای آلمانی و انگلیسی رو داره.نقل قول:
دوست عزیز به نرم افزار نیازی نیست همینجوری باز میشه.نقل قول:
مگه نمیتونی باز کنی؟!
از راه دور منم گل زدم ولی با شوت نه چندان محکم ،یکی از شیرینی های PES به شوتای محکم برگشتی از مدافعای حریف بود که الان 90% این شوتهارو آروم میزنن!:41:نقل قول:
این مشکل مال نسخه اول و میشه گفت غیرر رسمی PES بود ،اگه گزارشگر برات مهمه یا نسخه اصلی رو بگیر که 2،3 روزه ریلیز شده یا از سایت Pesbaz.com پچهای گزارشگری خود کونامی رو دانلود کن بریز.نقل قول:
من فولدر GDB توی kitserveram نیست چیکار باید بکنم؟؟؟
اونكه قبول ولي شوتش محكم بود رفت زير طاق:8:نقل قول:
واسه منم نيست اصلا اين پوشه مربوط به چيه؟نقل قول:
منم دقیق نمیدونم تا اونجایی که میدونم این پچو ادیت هارو مثل فیس و توپ های جدید و ... میریزن تو این پوشه ی GBD منم میخوام بریزم نداره :41:نقل قول:
سلام دوستانمن میخواهم یه لیگ درست کنم و همه تیم های برتر دنیا رو توش بیارم ولی نمیدونم چه جوری میشه راهنمایی کنید
من تو ادیت هم نگاه کردم چیزی به نام ساخت لیگ وجود نداشت میشه لطف کنید و اموزش بدید
چون با اینکار یه تیم قوی انتخاب میکنی و میری با تمام تیم ها توپ بازی میکنی و اگه بزاری رو تاپ استار که دیگه خیلی با حال میشه !!!!
لطفا اموزش بدید دوستان
البته من چون pes 11رو بازي نكردم يادم رفته ولي فكر كنم gbd مربوط به لباساي تيم ها باشه
مطمئني همين پوشه اي كه گفتي ايه؟ اخه همچين پوشه اي كه وجود ندارهنقل قول:
دوستان اسكوربردها رو چه جوري بايد اضافه كنم؟ پچ 1.3 رو دارم از طريق پيس اديت بايد اين كارو كنم؟
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
يه قسمت داره به نام cummunty اونجا ليگ رو بسازنقل قول:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
الان يه جوونمرد توضييح بده چه جوري فيس رو وارد بازي كنيم؟
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
بچه ها كسي ميتونه فيس تياگو رو بزاره اينم عكسش:
[U"] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/U]
ایگنور کن . فایل ایمیج رو مستقیماً نصب نکن . با winrar اکسترکتش کن و بعد از اونی که اکسترکت شده بازی رو نصب کن .نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم منظورت اینه :
:PES 2012 Ultimate Editor 4.1.6 - Full Version
کد:
http://downloads.moddingway.com/file/15052.html