چرا همه گیر دادند به قلعه نویی. اگه بازیکنهایی که اون زمان قلعه نویی داشت الان تو استقلال بودند صدر جدول بودیم.
قلعه نویی اگه خوب بود اونجوری هم استقلال هم تیم ملی رو به هم نمیریخت.
Printable View
چرا همه گیر دادند به قلعه نویی. اگه بازیکنهایی که اون زمان قلعه نویی داشت الان تو استقلال بودند صدر جدول بودیم.
قلعه نویی اگه خوب بود اونجوری هم استقلال هم تیم ملی رو به هم نمیریخت.
ایمان جان سال اولی که قلعه نویی اومد استقلال یادته ؟؟ تمام بازیکن های مشهور رو از تیم بیرون کرد و به جاش بازیکن های جوون از جمله: صادقی قربانی طالبلو و ....... ر. به تیم اورد اما چون روی این بازیکن ها سه سال کار کرد همشون تبدیل به ستاره شدند
حجازی شانس نداره .اول فصل هم حضور حجازی به عنوان سرمربی اشتباه بود .حجازی باید مدیر فنی میشد و کریمی سرمربی کاری که الان میخوان انجام بدن
من هم از همون اول با مربیگری حجازی مخالف بودم و دوست داشتم اگه میخواد بیاد ستقلال یک پست دیگه مثل مدیر فنی که الان داره بهش بدن چون مطمئن بودم به درد مربیگری نمیخوره.خودم هم خیلی دوست داشتم فیروز کریمی مربی بشه.
تیم قلعه نویی هم اون زمان شانس داشت و خیلی محتاط بود.مخصوصا در اولین فصل زیبا بازی نمیکرد و اکثر پیروزیهاش با نتیجه 1-0 بود.ولی پس از گذشت زمان تیم جا افتاد.ولی حجازی تیمش خوب ابزی میکنه ولی نمیتونه گل بزنه.شاید اگرهم گلزن مثل عنایتی اون زمان تو تیم بود الان وضعیت کلی فرق میکرد ولی باز هم میگم قلعه نویی نباید اونجوری از استقلال جدا میشد و جو استقلال رو خراب میکرد.
سرمربي پيشين تيم ملي كامرون در عين حال تاكيد كرد كه هنوز تصميمگيري نهايي صورت نگرفته است.
خبرگزاري آلمان از علاقهمندي شديد فدراسيون فوتبال ايران به همكاري با "وينفريد شفر" خبر داد.
به گزارش ايسنا، اين سرمربي 57 ساله آلماني در گفتوگو با خبرگزاري آلمان علاقهمندي ايران به همكاري با او را تاييد كرد. خود شفر هم نسبت به اين پيشنهاد ابراز علاقه كرد.
اين مربي آلماني در اين باره گفت كه بايد اين تيم آسيايي را در جريان رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010 در آفريقاي جنوبي هدايت كند: «اگر همه شرايط مهيا باشد به آنجا خواهم رفت. كار در ايران جالب خواهد بود. ايران تيم خوبي دارد.»
يكي از مسوولان فدراسيون فوتبال ايران (FFI) و تلويزيون ايران (IRIB) هم اعلام كردند كه شفر در آستانهي امضا قرارداد با فدراسيون فوتبال ايران قرار دارد.
سرمربي پيشين تيم ملي كامرون در عين حال تاكيد كرد كه هنوز تصميمگيري نهايي صورت نگرفته است.
سرمربي پيشين كالسروهه و اشتوتگارت پس از حضورش در امارات در باشگاه الاهلي كه نخستين تجربه كاري او درآسيا بود، اكنون در شهر اتلينگن زندگي ميكند.
او در سال 2006 با الاهلي قهرمان امارات شد.
او كه در دوران بازيگري در خط مياني بازي مي كرد، درباره شناختش از فوتبال ايران گفت: «فوتبال ايران را از زمان حضورم در دوبي به خوبي مي شناسم، اكنون بايد نگاه دقيقتري به فوتبال ايران بيندازم.»
او علاوه بر اين به طور مرتب بوندس ليگاي يك و دو را تعقيب ميكرد و اطلاعات خوبي در اين باره دارد. او گفت: «من با اين كار همواره بازيكنان ايراني را زيرنظر دارم.»
منبع:
کد:http://www.tabnak.ir/pages/?cid=1696
مثل اينكه تو انجمن لنگيها راهت نميدن كه ميايي اينجا پارازيت ول ميكني.نقل قول:
در مثل اينكه دلت واسه عكس دوستمون sina_sina _ams تنگ شده ها. اگه بازم گرد و خاك كردي اون عكسو واست ميزارم تا حال كني:21::21:
فعلا که شما ها به سر نوشت اون عکس دچار شدید :31:نقل قول:
برو بگو اون پارچه رو ابی کنن:5:
تازه یادم رفت بگم که اینا همش از روی سوختن یه جایی هست وگرنه خودتون به خوبی میدونید کی داره حرف اول رو میزنه:27:
به شدت تایید میشه :27:نقل قول:
همون دوستتون که بن شد رو میگی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اره دیگهنقل قول:
اخه میدونی باید نشون میداد که اس تق لالی هستش:31:
اولا يكبار گفتم كه اينجا ورود لنگيها ممنوعه.دوما بعد از عمري اين فصل شما هم يه كم اون بالا باشين، هميشه كه اس اس نميتونه تو صدر باشه(البته هنوز آخر پاييز نشده)سوما دوستان همه شاهد باشن خودشون دلشون واسه عكس تنگ شده و من بي تقصيرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پايان تلخ ضيافت پنالتيها آخرين تصوير فوتبال ايراني در صحنه رقابتهاي ملي بود و با گذشت بيش از 3 ماه، تيم ملي ايران همچنان معلق است و در انتظار رئيس فدراسيون، سرمربي، برنامه آمادهسازي و اردوها و ديدارهاي تداركاتي كه احتمالاً زماني براي برپايي آن وجود نخواهد داشت.
تعليق فوتبال ملي پس از جام ملتها آغاز و در آستانه مرحله مقدماتي رقابتهاي جام جهاني همچنان به نقطه پايان نرسيده است.
نگراني و حساسيت عمومي جامعه درست در آستانه رقابتهاي جامجهاني متوجه فوتبال ميشود و البته در شرايط جاري كه تعطيلات بلندمدت فوتبال ملي را پاياني نيست، منطقي به نظر ميرسد.82 روز به آغاز دور سوم مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010 در آسيا باقيمانده و 5 قدرت برتر فوتبال آسيا از اين مرحله، رقابت با ديگر مدعيان را آغاز ميكنند. 6 فوريه (71 بهمنماه) تيمملي ايران در چارچوب اين رقابتها اولين حريف خودش را در مرحله سوم دور مقدماتي ملاقات ميكند و تا امروز تنها تلاش صورت گرفته مذاكره با گزينههاي حضور روي نيمكت تيمملي ايران است.
همچنان نامهاي متعددي به عنوان گزينههاي جدي كميته انتقالي فدراسيون فوتبال مطرح ميشود و از سوي اعضاي اين كميته تاكيد شده كه آنها به دنبال جذب مربيان با سابقه و صاحبنام فوتبال جهان خواهند بود. همچنين اطمينان داده شد كه برخلاف عادت سالهاي اخير در فهرست گزينهها، خبري از ويچهاي معمولي نخواهد بود.
صفاييفراهاني روز گذشته خبر اميدواركنندهاي را در اين خصوص منتشر كرد. وي از انتخاب 3 گزينه نهايي خبر داد و اظهار داشت: در جلسه اخیر کمیته انتقالی پس از جمعبندی نظرات اعضا، 3 گزینه اصلی برای هدایت تیمملی مشخص شدند و از امروز مذاکرات نهایی با مربیان موردنظر، بر اساس اولویت آغاز خواهد شد و با مربی که با شرایط کمیته انتقالی همخوانی داشته باشد، قرارداد همکاری امضا میکنیم.
صفايي همچنان بر اين نكته تاكيد دارد كه پيش از توافقات نهايي اشارهاي به نام مربيان موردنظر نخواهد كرد: تا زمانی که قرارداد نهایی با مربی مورد نظر امضا نشده، از اعلام هرگونه نامی در این زمینه معذورم و از رسانهها نیز میخواهم از گمانهزنی و استناد به منابع غیرموثق در این زمینه خودداری کنند تا نرخ اینگونه مربیان با افزایش کاذب همراه نشود.روز گذشته 2 گزينه از ميان مربياني كه گفته ميشد، موردنظر كميته انتقالي قرار دارند، از اين جمع خارج شدند.
برخي منابع خبري ديك ادووكات هلندي را كه سابقه همكاري با افشين قطبي در تيمملي كرهجنوبي را داشته به عنوان جديترين گزينه مطرح كرده بودند. گفته ميشد قطبي در اين راستا مذاكراتي با ادووكات داشته و وي نيز به حضور در تيمملي ايران علاقهمند است، در حاليكه پيشنهادي از تيمملي استراليا دريافت كرده و همچنين باشگاه زنيت سن پترزبورگ روسيه نيز خواهان تمديد قراردادش شده است.
ادووكات اما با روسها به توافق رسيد و با تمديد قراردادش عملاً از فهرست گزينههاي فدراسيون فوتبال ايران و استراليا خارج شد.
ديگر گزينهاي كه نامش به ميان آمد، وينفرد شفر آلماني بود. وي كه سابقه فعاليت در تيمهاي آفريقايي و همچنين باشگاههاي عربي از جمله الاهلي امارات را دارد، تمايل زيادي به حضور در تيمملي ايران نشان داد تا آنجا كه خود مدعي شد براي انجام مذاكرات نهايي به تهران ميآيد: «چنانچه مقدمات و پيششرطها فراهم شود، براي مربيگري تيمملي ايران راهي اين كشور خواهم شد. مربيگري در ايران جذاب و تجربه خوبي خواهد بود، چراكه ايران تيمملي خوبي در اختيار دارد. در صورت فراهم شدن شرايط، شغل مربيگري در ايران را ميپذيرم.»
شفر همچنان بر تمايل خود اصرار ميكند در حاليكه از سوي اعضاي كميته انتقالي تمايلي به جذب او ديده نميشود. اين مربي حضور در كادرفني تيمملي ايران و رقابت براي صعود به جامجهاني را در شرايطي آرزو ميكند كه هرگز شانس فعاليت در اين سطح را به دست نخواهد آورد و با انجام چنين مصاحبهاي به صورت يكجانبه براي همكاري با تيمملي ايران اعلام آمادگي كرده است.
پاسخ كميته انتقالي اما آگاهانه به نظر ميرسد. صفاييفراهاني در خصوص شفر گفته است: هیچگونه تماسی از سوی کمیته انتقالی با این مربی آلمانی انجام نشده و وی در ردیف مربیان اصلی برای تیمملی قرار ندارد و هرگونه ادعایی مبنی بر مذاکره کمیته انتقالی با این مربی را قویاً تکذیب میکنم.
جيوواني تراپاتوني، پيرمرد صاحبنام ايتاليايي شناختهشدهترين نام موجود در فهرست كميته انتقالي به حساب ميآيد كه همچنان رسانهها به مطرح نمودن نام او براي هدايت تيمملي علاقهمند هستند. هزينه جذب اين مربي بزرگ بيش از ساير گزينهها به نظر ميرسد.
در خصوص وي 2 نقلقول متفاوت به گوش ميرسد؛ ابتدا گفته ميشد كه وي خواهان دريافت دو ميليون دلار شده و حالا گفته ميشود تراپ حداقل با دريافت يك ميليون دلار حاضر است هدايت تيم ملي ايران را بر عهده بگيرد. آخرين فعاليت رسمي اين مربي 68 ساله در باشگاه سالزبورگ اتريش بود و تنها ميتوان در خصوص وي به اين نكته اميدوار بود كه تراپ فعلاً فرصت فكر كردن به پيشنهاد كميته انتقالي را دارد.
ژاك سانتيني فرانسوي، ديگر گزينه سرشناس موجود است كه پس از هدايت اوسر در فصل گذشته به پيشنهاد ديگري پاسخ مثبت نداد. سانتيني را از دسته مربيان تقريباً سنتي فوتبال فرانسه ميدانند كه هدايت تيمملي كشورش مهمترين افتخار زندگي ورزشي اوست. قيمت سانتيني هم حدود يك ميليون دلار برآورد شده اما برخي مسائل غيرورزشي از موانع حضور اين مربي در فوتبال ايران است.
اين عوامل فعلاً احتمال حضور سانتيني در كادرفني تيم ملي ايران را كاهش داده است.از مارچلو بيلساي آرژانتيني هم نام برده شده اما وي همچنان سرمربي تيمملي شيلي است و با قراردادي به ارزش 800 هزار دلار هدايت اين تيم را در دست گرفته است.
جريمه فسخ قرارداد بيلسا با رضايت فدراسيون فوتبال شيلي علاوه بر مبلغ درخواستي وي براي عقد قرارداد جديد هزينهاي بالغ بر يك ميليون و 500هزار دلار خواهد بود كه احتمال جذب بيلسا را كاهش داده است. امكان استفاده از اين مربي با توجه به شرايط موجود زياد نيست.واندرلي لوكزامبورگو، سرمربي اسبق رئال مادريد و تيمملي برزيل هم يكي از گزينههاست اما جذب اين مربي برزيلي با توجه به سوابقش، هزينه زيادي خواهد داشت. لوكزامبورگو براي حضور در تيمملي ايران، خواهان دريافت مبلغ يك ميليون و 500 هزار دلار شده است. وي همچنين در حال حاضر هدايت باشگاه سانتوس برزيل را بر عهده دارد و با چنين شرايطي احتمال حضورش در تيمملي ايران بسيار ضعيف است.
گذشته از نام دانهدرشتهاي فهرست كميته انتقالي، نام مربيان متوسطي همچون اوسوالدو آرديلس، جيجي سيمونه و آبل براگا (آرژانتين) و زدنيك زمن (جمهوري چك) هم مطرح شده و گفته ميشود شرايط اين گزينهها نيز به دقت مورد ارزيابي قرار گرفته است. سوابق و افتخارات اين 4 مربي، آنها را در رده متوسط مربيان فوتبال جهان قرار ميدهد و طبيعتاً امكان جذب چنين مربياني از چهرههاي سرشناس بيشتر است.
در حال حاضر به نظر ميرسد شانس مربيان متوسط و حدود 005 هزار دلاري براي نشستن روي نيمكت تيمملي بيشتر است.
منبع: همشهري آنلاين
کل فوتبال ایران بدبخته چه ملیش چه باشگاهیش فوتبال ایران کیلویی چند
افشین قطبی بهترین گزینه
به نظر من
دوست من انگار یادت رفته پارسال اخر فصل زیر کی بودین .اره ؟؟؟؟؟؟؟
عزيز من اسم استقلال اصلا در سطح ايران نميگنجه استقلال سرور كل آسياست.خواهشا انقدر از خودتون خوشتون نياد بيشترين مقامي كه تو آسيا گرفتين چهارمي بوده هميشه هم كه تو مرحله مقدماتي حذف شدين
خلاصه اين كه : پرسپليس يادت نره استقلال سرورته
حرف لیگ پیش رو که نزن؟!؟؟!؟!نقل قول:
ما تا بازی آخر شانس قهرمانی داشتیم و بالای شما بودیم...
حالا اون دو بازی آخر که خراب کردیم اینجوری شد که دیگه اصلا ارزش نداره.:2:
حجازي
دوران حجازي گذشت.
تو جام جهاني مفسر بود مشخص شد هيچي حاليش نيست.
فيروز كريمي هم مالي نيست ولي بهتره
فقط مربي درجه 1 خارجي كه نمياورند
یه نوشته یه مقاله یه حالا هرچی لطفا یه نگاهی بهش بندازید درباره فوتبال ایرانه
اون نابازیکنها مال هر تیمی پولهای میلیونی میگرن یه بازی هم تعویض بشن قهر میکنن طرفدارایی هم که شما باشین واسشون سر و دست میشکونید با رفیق و نارفیق دربارشون بحث میکنید دعوا میکنید اعصابتون رو خرد میکنید شب قبل بازی بغل استادیوم میخابید صبح بازی هم یه بازی در حد لیگ محلات میبینید یه ماه حقوق نگیرن ...اونوقت ایران این همه جونه بیکار داره که خیلاشون عشق همین تیمهای شما رو دارن ولی ایا اینقدر که شما به فکر اونها هستید اونها هم به فکر شما هستن وقتی دارن بازی میکنن فکر شمایی که به عشق اونا اومدین هستن نه خداییش میگم یه کمی فکرشو بکنید میدونم خیلاتون بی خیال میشید ولی فقط یه نفر هم با حرفای من موافق باشه کافیه بخدا وقتی میام اینجا و این همه تاپیک درباره به اصطلاح فوتبال میبینم چی بگم
همشون داستانهای تکراری ومسخره ببخشید خدایی ناکرده منظورم تاپیکهای شما نیست منظورم داستان کل فوتبال ایران از موقعی که من یادم میاد همین بوده وهست خاهد بود تکرار تکرار تکرار و اخر هیچ
و خیلی چیزای دیگه ...................که خودتون بهتر میدونید
بعضی چیزا رو هم نمیشه نوشت
بیخیال فوتبال ایران
وظیفه ما گفتن بود......................................
اینی که میگی حقیقته و در همه جای دنیا هم هست.ولی شما هم خودتو جای بازیکن بزار.
خیلی از بازیکنهای ما بی جنبه هستند.
خیلی از طرفداران و تماشاچی های ما هم عاشق هستند.
باسلام:12:
بهترين بازيكن در ليگ برتر86 كي است
مثلث سه انتها داره، مربع چهار انتها داره،دايره هيچ انتهايي نداره،اميدوارم دوستي ما مانند دايره هيچ انتها يي نداشته باشه.:40:
کریم باقری
به نام خدا
علي رغم تاکيد خاص کميته انتقالي فوتبال مبني بر عدم قرار داشتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ليست سرمربيان مدنظر براي تيم ملي، اين مربي آلماني اعلام کرده که تقريبا با کميته انتقالي، قرارداد را بسته است! اين درحاليست که معدود رسانههايي به اين موضوع اشاره کردهاند.
مربي کنوني الاهلي امارات اظهار داشت: «در جلسه دوشنبه شب با نمايندگان ايران، مذاکرات تا مرحله نهايي پيش رفته و من از اين بابت خوشحالم.
شفر در ادامه درمورد وضعيت تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازيکنان ايران از توانايي بسيار بالايي برخوردارند که باوجود آن نتوانستند در جام ملتهاي آسيا ويا جام جهاني نتايج خوبي کسب کنند.
او اولين هدف خود را رساندن ايران با اقتدار به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي خوانده است.
برخي منابع معتبر اطلاع از آن ميدهند که ابتدا بغير از وينفرد شفر، ديک ادووکات هلندي و ژاک سانتيني فرانسوي مدنظر بودهاند، اما باتوجه به گراني سانتيني و همچنين تمديد قررداد ادووکات با زنيت سنپترزبورگ، تنها شفر باقيمانده است.
اين مربي 57 ساله که در ماين آلمان متولد شده، تا کنون افتخارات زيادي با تيم ملي کامرون و همچنين الاهلي کسب کرده است که آخرين آنها به قهرماني در ليگ 06-2005 امارات بازميگردد.
منبع: وبسايت خبري گل به نقل از ايران اسپرت پرس.
:46:
سلامنقل قول:
مرسی که خوندین وممنون که پاسخ دادین
درسته همه جای دنیا هست ولی نه اینطوری مثلا وقتی فردیناند تو منچستر اون دستمزد رو میگره جاش هم بازی میکنه
نه تو کشور ما که چه پولو بدن چه ندن در حد محلات بازی میکنن واسه همینه هم که ایران هیچی نمیشه
راستش من یه زمانی پرسپولیسی بودم ولی وقتی این چیزا رو دیدم و خیلی چیزای دیگه هم فهمیدم دیگه قید فوتبال ایران رو زدم هیچ تعصبی نسبت به هیچ کدوم از تیمهای ایرانی ندارم حتی تیم ملیشم
جای بحث زیاد داره
گفتم عشق باید دو جنبه باشه نه مثل این بازیکنای ایرانی که بعضی یاشون وقتی یه چند بازی رو بهتر از محلات بازی کنن ببخشین من هی میگم محلات بخدا تو خیلی از کوچه پس از کوچه های ایران بهتر از لیگ برتر بازی میکنن اصلاح میکنم ) بد بازی نمی کنن طرفدارا که هیچ فکر میکنن از دماغ فیل افتادن ببخشید خدا رو هم بنده نیستن و...
امیدوارم بودم دوستان بیشتری بخونن اگه ادامه داشته باشه خیلی چیزا روشن میشه
....
من یک جا خوندم ایشون انحراف جنسی داره حداقل یکی رو بیارن از نظر اخلاقی هم یک کم سالم باشه
به نظر من اصلا به درد ایران نمیخوره
بهترین گزینه افشین قطبی
البته اگه آزاد بزارنش
:biggrin::16::16::16::42::31:نقل قول:
دوست عزيز كاملا حرفهاي شما رو تائيد ميكنم.متاسفم براي اين مردم كه اينقدر ساده ازشون سوء استفاده ميشه.اين تلويزيون هم شده اتيش بيار معركه و البته اونها هم دنبال منافع شخصي خودشون هستند و از احساسات مردم براي خودشون كار دست و پا كردن و مردم رو هم سركيسه ميكنند و جوون ساده ما هم تحت تاثير شور و هيجان و تعصب بيجا كه قرار ميگيره ديگه عقلشون هم از كار ميفته (همه رو هم نميگم).وقتي اين طرفدارهاي اين تيمهاي ايران اينطور به جون هم ميفتن واقعا براي خودم و ايراني جماعت متاسف ميشم.يه عده آشغال هستند كه از به جون هم انداختن جوونها سر اين تيم و اون تيم دارن پول پارو ميكنن.كاشكي اون روز زودتر برسه كه اين طرفدارهاي متعصب بيدار بشن و اينقدر ساده گول نخورن.
فکر نکنم شفر واقعا چنين باشه...!نقل قول:
---
شنيدهها و گمانزنيها تا امروز
در ابتدا درمورد خبر بالا، صفايي فراهاني درمورد ادعاي شفر، اين موضوع را تکذيب کرده و گفته گزينه نهايي هنوز مشخص نيست. از طرفي ديگر پيتر ريد، مربي انگليسياي که چندان هم موفق نبوده اما يکي از گزينههاي اصلي هدايت تيم ملي ايران بحساب ميآمد، مذاکره با ايرانيان را تاييد اما قبول کردن آن را رد ميکند. به عبارتي ديگر اين مربي حضور در راس کادرفني ايران را نميپسندد.
اما حرفهاي ريد خبر از آن ميدهد که مذاکراتي هم در کار است و وقايع چندان هم با صحبتهاي فراهاني مطابقت ندارد. برخي منابع نهچندان غير معتبر ميگويند که معرف پيتر ريد به کميته انتقالي، فرگوسن سرمربي منچستر بوده است.
از طرفي ديگر روزنامه همشهري و وبسايت آن در اخبار خود اشاره به مربيان بزرگتري کردهاند. شماره صبح امروز اين نشريه حکايت از اختلاف نظر درميان مذاکرهکنندگان برسر انتخاب شفر ميکند. مهمترين بخش اين خبر اما مربوط به اينست که گزينههاي بزرگتري نظير کاپلو، لوکزامبورگو، پکرمن، ماگات، هيتسفلد و بيلسا نيز در فهرست کميته انتقالي فدراسيون فوتبال قرار دارند.
ببينيم تا فردا چه خواهد شد...! :46:
منم موافقم
خیلیاشون بی مرامن
جوان اول موسيقي ايران تقديم ميكند :
اگه میتونین حتماااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااا برین
کنسرت بزرگ احسان خواجه امیری
مکان: تهران ، تالار بزرگ وزارت کشور
زمان: ۲۱ ، ۲۲ ، ۲۳ آذر ۸۶
ساعت ۲۰
اتفاقا خواجه امیری در شیراز هم کنسرت داره.1-2-3 آذر
مکان :تالار مضخرف صنایع-واقع در فلکه صنایع
ساعت21تا 23
از خصوصیات این تالار براتون بگم که صندلیهاش سیار هستند و هرکی یکی بر میداره میزاره روی سر ملت و میشینه.تا دلتون هم بخواد جمعیت جا میشه.ایستاده و نشسته.همه هرکاریمیکنند بجز گوش دادن به صدای خواننده
برادر من چه ربطی داشتش به بحث.
جیمز بیتی یه جمله معروف داره که میگه تعصب فقط مال هوادار هستش و توی فوتبال حرفه ای فقط پول حرف اولو میزنه.
ولی خداوکیلی اونیم که این حرفو میزنه به اندازه پولی که میگیره برای تیمش بازی میکنه.
خیلی از بازیکنای ما فقط حرف میزنن و هیچ عملی نمیکنن به گفته هاشون.حاضرن برای 10میلیون بیشتر همه چیو بزارن کنار.
سلامنقل قول:
ممنون دوستان برای پاسخها
درسته حق با شماست جمیز بیتی خودش علنا این حرفو میزنه ولی به اندازه همون پولی که میگیره با تعصب بازی میکنه و مثل طرفدارا واسه تیمش ارزش قایله
نمیدونم چرا کسایی که مخالفن چیزی نمینویسن
دوستان که تا الان پاسخ دادن همه با من هم عقیده
مخالفها که تو پی سی ورد خیلی باید زیاد باشه چون اکثر تاپیکها درباره فوتبال ایرانه البته طبیعیه مثل کل جامعه ما
من خودم از همون اول که این فکرا به سرم نزد یعنی از همون روز اول بیخیال فوتبال ایران نبودم من هم یه زمانی واسه پرسپولیس سر و دست میشکوندم مطمئنم بقیه دوستان هم همینجوری بودن بعد نگرشم عوض شد که به نظر من به خود فرد هم بستگی زیادی داره مثلا من الان 23 سالمه از دو سال پیش دیگه با فوتبال ایران کاری ندارم الان مثلا دور و ور شما هم ادمای زیادی هست که سنشون خیلی بالاست ولی هنوز مثل یه بچه ده ساله درباره پرسپولیس استقلال یا تیم ملی بحث و دعوا میکنن بخدا وقتی اونا رو میبینم دیگه خیلی اعصابم خرد میشه آخه چرا مردم ما اینجورین چرا کسی که 40 ساله است هنوز متوجه نشده فوتبال ایران یه بازی مسخره تکراریه که شاید بعضی وقتا یه تنوعی اونهم ده سال یه بار توش اتفاق بیفته است به نظر شما این یه توهین نیست توهینی از طرف همون کسایی که عاشقانه دوسشون دارن ببخشید نمیشه واقعا نمیشه بعضی چیزا رو بنویسم
من این تاپیک رو زدم که وجدانم راحت بشه آخه وقتی میام اینجا و تاپیکها رو میبینم ومیبینم چقدر بازدید و پاسخ داره به خودم بر میخوره چرا جونای هم سن وسال من
کی میخان متوجه بشن که این کسایی که دربارشون مینویسن ارزششو اصلا ندارن چه حرفایی هم که به هم نمیزنن بحث تو کوچه و خیابون بس نیست که پول کارت اینترنتتون رو هم واسشون مصرف میکنید
ما کی میخایم پیشرفت کنیم کی میخایم قبل از اینکه دیر بشه واقعیتو متوجه بشیم...
جدی فک میکنی گزینه بدیهنقل قول:
خیلی خیلی از اینایی که میخوان بیارن بهتره
کریم باقری
...................................
فقط 1 سوال
به چه رویی آرش برهانی رو گزاشتی تو نظر سنجی؟:20:
امیر قلعه نویی هم برای استقلال خیلی خوب نتیجه گرفت ولی همه دیدیم که به درد تیم ملی نخورد.بهتره تو پیروزی بمونه تا این تیم هم به سرنوشت استقلال دچار نشه.نقل قول:
جدی فک میکنی گزینه بدیه
خیلی خیلی از اینایی که میخوان بیارن بهتره
در ضمن بعد از ناکامی خرد ملی الان اکثرا با مربی داخلی موافق نیستند و بهتره که یک مربی خارجی باید سر کار.هر چند که تو این مدت کوتاه اجتمال نتیجه نگرفتن زیاده.یک نکته ای هم که باید مد نظر داشت اینه که حتما دستیار ایرانی که براش انتخاب میکنند بزرگ باشه نه مثل فرکی و شاهرخی.
چه نظر سنجی کاملی.یک دفعه بنگر و عماد رضا رو هم نمیذاشتی که کلا میشد بهترین بازیکن استقلال و پرسپولیس.تازه عماد رضا هم که درست حسابی بازی نکرده.
عزیز قلعه نوعی خیلی با قطبی فرق دارهنقل قول:
الان میتونی بازهای پرسپولیس رو بیبینی .
قلع نوعی تاکتیکش اوت دستیه
ببخشید ولی از شما بعیدهنقل قول:
قلعه نویی کجا تاکتیکش اوت دستی بود ؟
نکنه منظورت مرفاویه ؟
حاجي جون موقعي كه قلعه نوعي از استقلال رفت، عليزاده اومد استقلال،:31::31::31:نقل قول: