سایت گل- خواکین کاپاروس، سرمربی مایورکا، اعلام کرد اگر نتوانند بهترین بازی شان را ارائه بدهند، فردا دیدار دشواری مقابل رئال خواهند داشت و معتقد است شاگردان مورینیو نسبت به فصل گذشته بهتر شده اند.
رئالی ها در حال حاضر با 5 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر قرار دارند و برای کسب سه امتیاز راهی سن موئیکس می شوند.
کاپاروس در گفتگو با نشریه آ. اس گفت:" مادرید پیشرفت کرده و نسبت به سال گذشته بهتر شده است. من این تیم رئال را دوست دارم زیرا بسیار هماهنگ و متحد بازی می کنند. اینکه آنها با تعهد و تمام وجود بازی می کنند، را دوست دارم.
من همچنین ذهنیت هماهنگ و اشتیاق آنها برای پیروزی را دوست دارم. این چیزی است که آنها برای پایان دادن به برتری بارسا نیاز دارند."
سرمربی سابق بیلبائو معتقد است تیمش برای گرفتن یک نتیجه خوب مقابل رئال به اتحادی مشابه نیاز دارد.
" ما باید نمایشی در سطحی بالا ارائه بدهیم؛ چه از نظر فردی و چه تیمی. باید در حملات دقیق باشیم و امیدارم کمی هم خوش شانس باشیم.
برای غلبه بر تیمی مانند رئال حتما به شانس نیاز دارید. امیدوارم یک مایورکای متحد با ذهنیت پیروزی و بیشترین تلاش ببینیم."
ماسچرانو:بالاخره روزی مغلوب رئال می شویم
نمی دانم که این بازی خسته کننده است یا نه ، هرکسی نظر خودش را دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- خاویر ماسچرانو، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در کنفرانسی خبری شرکت کرد و همان طور که انتظار می رفت بخشی از صحبتهای او به بازی تیمش مقابل رئال مادرید در جام حذفی اسپانیا اختصاص یافت
ماسچرانو درمورد رئال گفت:« رئال بازیکنان خیلی بزرگ و باتجربه ای دارد که به سادگی اجازه پیروزی به ما نمی دهند.ما اخیرا این شانس را داشتیم که در بازیهایمان به پیروزی برسیم ولی روزی می رسد که ما هم طعم شکست مقابل رئال را می چشیم؛چون مقابلمان تیم بزرگی مثل رئال است.»
ماسچرانو تیمی را مدعی برد در ال کلاسیکوی اخیر نمی داند:« فکر می کنم که در بازیهای اخیر ال کلاسیکو این موضوع کاملا اثبات شده که اصلا مهم نیست که کدام تیم با چه شرایطی گام به میدان می گذارد. تیمی که در جریان بازی بهتر کار کند، نتیجه بهتر را کسب خواهد کرد. ولی ما پیش از آن بازی، باید مقابل بتیس قرار بگیریم.»
ستاره آرژآنتینی درمورد بازی تیمش مقابل بتیس گفت:«ماباید هر سه امتیاز بازی با بتیس را کسب کنیم؛ چون با کسب این سه امتیاز می توانیم درکورس قهرمانی لالیگا بمانیم و بعد از این بازی به مصاف با رئال فکر خواهیم کرد.»
درحالی که اخیرا ایکر کاسیاس درصحبتهایی اعلام کرده که بازیهای ال کلاسیکو برایش خسته کننده شده، ماسچرانو دراین باره گفت:« هرکسی نظر خاص خودش را دارد.فکر می کنم که هواداران در کل دوست دارند چنین بازیهایی را بینند.همه مردم دنیادوست دارند ال کلاسیکو را ببینند. زمانی که رئال و بارسا با هم بازی می کنند،همیشه رکورد تماشاگران تلویزیونی این بازی شکسته می شود. مهمترین نکته این است که سعی کنیم تا به بهترین نحو ممکن بازی کنیم. بعد ، اینکه بازی خسته کننده است یا نه،هرکسی نظر خودش را دارد.من فکر می کنم که ماهایی که شانس حضور دراین بازی را داریم، بازیکنان منتخبی هستیم و این رویارویی هاهرروز رخ نمی دهد.»
ستاره آرژانتینی درادامه درمورد مصدومان رختکن بارسا گفت:«همیشه بازیکنان تیم پایه ای هستند که با راهیابی به تیم اصلی بازی خیلی خوبی را به نمایش می گذارند. آنها بارها این را نشان داده اند.اگر مربی تیم که بیشتر از همه ما می داند و بهتر از همه ما بازیکنانش را می شناسد، تصمیم گرفته تا در بازار نقل و انتقالات زمستانی بازیکنی را خریداری نکرده و از تیم پایه ای بازیکن بیاورد،به این خاطر است که اطمینان زیادی به بازیکنان تیم پایه ای دارد.»
ماسچرانو در پاسخ به این سوال که آیا این دیدار ال کلاسیکو تفاوتی با دیگر بازیهای ال کلاسیکو خواهد داشت یا خیر گفت:« تفاوتی درکار نخواهد بود. هر دو تیم همان تیمهای همیشه هستند؛ با همان بازیکنان و با همان مربیان. شاید تغییرات تاکتیکی درکار باشد ولی در کل بازی مثل بازیهای قبل خواهد بود و جزئیات می تواند سرنوشت را رقم بزند. هر دو تیم شناخت فراوانی از یکدیگر دارند.»
پیش بازی :رئال مایورکا- رئال مادرید؛ طعم فاصله 8 امتیازی
شاگردان مورینیو به دنبال آن هستند تا شنبه شب با غلبه برمایورکا برای یک شب هم که شده صدرنشینی با فاصله 8 امتیاز را تجربه کنند
مایورکا
Aouate
Cendros, Chico, Ramis, Bigas
Tissone, Pina
Pereira, Nsue, Castro
Victor
رئال مادرید
Casillas
Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo
Xabi Alonso, Diarra
Ozil, Kaka, Ronaldo
Higuain
مایورکا برای دیدار مقابل رئال مصدوم جدیدی ندارد هرچند خواکین کاپاروس بعد از تغییراتی که برای دیدار مقابل سوسیه داد در کوپا دل ری در ترکیب تیمش ایجاد کرد، با محدودیت هایی روبروست.
امیلیو انسوئه احتمال در این دیدار به ترکیب اصلی بازخواهد گشت و جای ماروین اوگونجیمی را خواهد گرفت. بازگشت ویکتور کاسادسوس نیز تومر حماد را نیمکت نشین خواهد کرد.
در سمت مقابل، مورینیو برای این دیدار از چند بازیکن تیمش به خاطر مصدومیت نمی تواند استفاده کند. کاروالیو و خدیرا به دلیل مصدومیت نمی توانند تیم شان را همراهی کنند. آنخل دی ماریا نیز به تازگی به تمرینات بازگشته و انتظار می رود بازی را از روی نیمکت آغاز کند.
با توجه به غیبت خدیرا، لاسانا دیارا می تواند زوج آلونسو در مرکز خط میانی باشد. مسوت اوزیل می که در دیدار مقابل مالاگا در ترکیب اصلی نبود، در این دیدار از ابتدا به میدان می رود.
علی رغم اینکه بنزما در دیدار مقابل مالاگا تک گل پیروزی بخش کهکشانی ها را به ثمر رساند، اما به دلیل مصدومیتی که برایش به وجود آمد، احتمالا در این دیدار جایش در ترکیب اصلی را به ایگواین خواهد داد.
آیا می دانید؟
مایورکا سه شنبه گذشته با پیروزی 6-1 در دیدار برگشت کوپا دل ری مقابل سوسیه داد، بهترین برد این فصلش را به دست آورد.
- شاگردان کاپاروس در نیم فصل اول، کمترین تعداد گل ها را در نیمه دوم بازی ها به ثمر رساندند (6 گل)
- کاپاروس در 20 دیداری که مقابل رئال قرار گرفت، تنها بار با این تیم به تساوی رسید (5 پیروزی، 1 تساوی و 14 شکست)
- رئال با کسب 22 امتیاز از 27 امتیاز ممکن دیدارهای خارج از خانه، بهترین رکورد این فصل در این دیدار ها را در اختیار دارد.
- رئال در 10 دیدار اخیرش مقابل مایورکا تنها یک بار و در آگوست 2010 موفق به باز کردن دروازه این تیم نشد.
دل بوسکه: امیدوارم که در ال کلاسیکو، هیچ برخوردی پیش نیاید
سرمربی تیم ملی اسپانیا نگران مصافهای آتی تیم های رئال و بارساست
سایت گل- بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا بعید می داند که مشکلی میان بازیکنان دو تیم بارسلونا ورئال مادرید ایجاد شود و در هر صورت معتقد است که حتی در صورت وقوع برخوردهای احتمالی، این برخوردها تاثیری برروی روابط بازیکنان ملی پوش اسپانیایی نخواهد داشت
دل بوسکه در صحبتهایی دراین باره گفته:« الان بازیکنان اسپانیایی تجربه کسب کرده اند.هرچند که دردنیای فوتبال همیشه چنین مسائلی رخ می دهد و من بعید می دانم که حتی وقوع این برخوردهای احتمالی تاثیری در تیم ملی داشته باشد.امیدوارم که در دیدار ال کلاسیکو هیچ اتفاق ناخوشایندی رخ ندهد»
سرمربی تیم ملی اسپانیا درمورد شرایط تیمش گفت:« بعد از قهرمانی تیم ملی اسپانیا در رقابتهای جام جهانی 2010 همه چیز سخت تر شده و الان ما رویای دیگری را پیش رو داریم و آن هم تکرار قهرمانی دریورو است.ما بایدسعی کنیم تا در یورو به قهرمانی برسیم و یا دست کم عملکرد خوبی داشته باشیم.»
این درحالی است که دل بوسکه به خوبی می داند که در صورت قهرمانی تیمش در رقابتهای یورو2012، اسپانیا تنها تیم دنیا خواهد بود که توانسته بعد از قهرمانی در یورو و جام جهانی مجددا در رقابتهای اروپایی به قهرمانی برسد. دل بوسکه معتقد است که این موضوع بیشتر از ترس برای تیمش احترام را به همراه دارد. دل بوسکه دراین باره گفت:« ما این مسئولیت را داریم که از عنوان قهرمانی مان دفاع کنیم ویا دست کم این تلاش را انجام دهیم.»
او درپاسخ به سوالی درمورد میزان آمادگی بازیکنانش در رقابتهای یورو2012 گفت: « برنامه بازیها سخت هستند و برای تمام کشورها و در تمام لیگ های داخلی، هیچ برنامه آسان و ساده ای وجود ندارد. بازیکنان ما هم در سطح و اندازه تیمهای اروپایی دیگر هستند.ما دو تیم باشگاهی بزرگ داریم که در رقابتهای اروپایی حاضرند و به بهترین نحو ممکن نماینده ما هستند.»
دل بوسکه در ادامه صحبتهایش از محبتهایی که به او می شود تشکر کرد و گفت:« واقعا متشکرم. البته این موفقیتها نتیجه تلاشهای مسئولان فدراسیون،بازیکنان و تمام افرادی که کمک کرده اند تا فوتبال اسپانیا در چنین شرایط خوبی قرار بگیرد هم هست.»