اون جونور هارو باید با مواد منفجره یکی کنی predator missile c4 grenade luncher rpg7 اینا رو بزن روشون ناک اوت می شننقل قول:
Printable View
اون جونور هارو باید با مواد منفجره یکی کنی predator missile c4 grenade luncher rpg7 اینا رو بزن روشون ناک اوت می شننقل قول:
کرک انلاین نیومد ؟
كرك انلاين هنوز نيومدهنقل قول:
3روز پیش تمومش کردم
بازی خیلی خوبی بود ولی بازم حیف که مراحلش کم بود
محتوای مخفی: مک تاویش
کمپین رو بیخی SPECIAL OPS رو بچسب تا ژنرال لول 50 نشدی نمی تونی ولش کنینقل قول:
نقل قول:
من اصلا COD رو همیشه به عشق بخش داستانیش و اگاهی از وضعیت پرایس و مک تاویش بازی میکردم.
توی SOتا لول 19رسیدم ولی خب وقتش نیست
17 امتحانام شروع میشه و نمیتونم وقت بزارم رو این.بعدش ببینیم چی میشه
به عنوان یه بازی Sledgehammer Gamesـی خوب بود ولی با استانداردهای Infinity Ward فاصله داشت.
از این خوشم اومد که با وجود اینکه خیلی از سازنده های اصلی رو در دست نداشتند ولی نهایت سعیشون رو کردند به بازی آب نبستند گرچه یه جوری بستنش بالاخره! :دی
بابا بیگ باس زیاد هم اب بستنی نبود...:31:
من برا N مین بار بازی رو تموم کردم.....کلا خداست...خیلی دیگه سینماتیک هستش الان باز هم تموم کردم بد جوری تو حس بازیشم
موزیک گیم پلی همه چی اصلا برم تو کار امضا...:31:
من وقتی میخوام برم مرحله دوم ارور میده میاد بیرون فکر کنم ارور دایرکتس میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی پیش ۴ تصویر از ۴ نقشه موجود در بسته الحاقی هنوز به بازار نیامده عنوان Call Of Duty:Modern Warfare 3 در MW3Updates@ در Twitter منتشر شده است که هنوز این تصاویر از سوی سازندگان بازی تایید نشده اند اما آنچه مشخص است آن است که از میان ۴ نقشه موجود در DLC که Italy، Park، Overwatch و Morningwood نام دارند، بر اساس اعلام آقای رابرت بولینگ از سازندگان بازی نقشه Park قطعی است. اما هنوز معلوم نیست آن سه نقشه دیگر واقعی هستند یا خیر.
تصاویر منتشر شده در زیر قابل مشاهده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این دی ال سی چی هست ؟:31:
DLC مخفف Downloadable Content هستش که به معنی قسمت هایی قابل دانلود بازی هستش که نقشه ها،اسلحه ها و چیزهای دیگه رو آپدیت میکنه یا چیز های جدیدی به اونها اضافه میکنه یا بعضی از باگ های گزارش شده بازی رو از بین میبره.....................
منکر زیباییش نیستم انصافا با وجود اینکه روسا و خیلی از کارکنان استدیو اصلی غایب بودند خیلی خوب تونستند آی پی MW رو حفظ کن.نقل قول:
ولی یه سری ریزه کاری ها داشت که پیشکسوت ها نکته اش رو میگیرن مثلا شخصیت یوری رو با اینکه خوب پردازش شده بود ولی یه شخصیت تحمیلی بود برای نشون دادن یه چهره دومی از روس ها در مقابل اون چهره ای که تو نسخه دو بودند.همینجور مراحل مربوط به رئیس مهور روسیه و قصدش برای اجلاس صلح.
یا مثلا کارکتر قابل بازی فراست بدون هیچ پیش زمینه ای (میتونست مثل همیشه تو یه کمپ آموزشی باشه، میگیم به خاطر شروع بلافاصله بعد از MW2 حداقل در قالب فلش بک) میپره وسط اکشن!دست اخر هم معلوم نمیشه که چی میشه،تو عملیات مشترک با نیروهای دلتا در مرحله نجات رئیس جمهور روسیه هم در کمال تعجب غیبش میزنه و دیگه اثری ازش نیست!!!
در کل بخواهیم بسنجیم هم کمپین بازی واقعا فوق العاده بود مرحله لندن و هواپیما روسی که حرف نداشت،هم مودهای دیگش.
ولی وقتی میزاری کنار یه آی پی مثل متال گیر اون وقت فاصله هاش رو تو داستان و شخصیت پردازی نشون میده.
بابا تو هم با چه بازیی مقایسه میکنی....:31:نقل قول:
ولی وقتی میزاری کنار یه آی پی مثل متال گیر اون وقت فاصله هاش رو تو داستان و شخصیت پردازی نشون میده
Cod که سهله کل بازی های عالم رو بزاری کنار اون کم میارن ...عجب چیزی رو با چه چیزی گذاشتی کنار هم : دی
عجب !!!نقل قول:
پس یعنی یکی دو مرحله جدید هم افتادیم :31:
کی میاد این دی ال سی :13:
البته از بین بردن باگ ها کارpatch هستش و با patch دادن رفع میشه .نقل قول:
DLC نسل جدید و به خاطر کم کردن ضرر ناشی از نسخه های غیر قانونی بازی رایج شد که اوایل خوب بود ولی حالا در خیلی بازیها قسمتی از بازی که باید از اول در بازی بود رو میزارن تو DLC که فقط میشه گفت تاسف اوره و فقط به معنای تجارت.... .
واسه COD این DLC ها همیشه چند تا مپ برای بخش انلاین اضافه می کنن و چیزی به قسمت داستانی اضافه نمی کنن در نتیجه خوراک انلاین بازیها هستش....... .نقل قول:
.
یه نگا بندازید:
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:34 PM ----------
اینو دیدیم اشک تو چشمام حلقه زد ::37:
سلام دو ستان کسی سیو کامل این بازی رو داره برا من بزاره ممنون :46:
سلام دوستان
توی این دی ال سی ها تفنگ جدید اضافه نمی شه
من هر چی تو تفنگها نگاه می کنم
تفنگ تکتیر FN FAL
با تفنگ سه تیر M93Maffrica
هیچکدوم از اینا نیستن
سلام و عرض ادب:
دوستان ارور زیر وسط بازی یعنی چی؟راه حلش چیه؟!
Reliable Command Buffer Overflow
سلام توی یکی از مراحل اگه از توی خیابون برین فکر کنم این ارور رو میداد. از توی پنجره کنار خیابون که شکسته بریننقل قول:
کسی نبود؟:19::19::19:نقل قول:
سلام بچه ها
کرک لن بازی اومده
تاریخ مشخصی داره واسه ریلیز
نه اضافه نمیشه !نقل قول:
فقط چندتا مپ اضافه میشه
سلام دوستان گلم.یک موضوعی هست که تا حالا کسی بهش نپرداخته یا حداقل من ندیدم.موضوعی که میخوام بگم در مورد spec ops هستش.من 2 تا سیستم دارم که با هم به صورت شبکه بازی میکنیم.یکی رنکش 33 هستش.وقتی فایل های سیو رو تو اون یکی سیستم میریزم.رنک قسمت spec ops همون یک میمونه.نسخه قبلی اینطور نبود و میشد از سیو دیگران استفاده کرد ولی تو این یکی کاری کردن که رنک تغییری نمیکنه.دوستان عزیزم اگر کسی راهی بلده به ما هم بگه تا دعاش کنیم.:42:
یه سوال
بعد از نصب وقتی میخوای وارد محیط بازی بشی، زده که Resume Game
کسی امتحان کرده که بازی تازه نصب شده Resume Game ش واسه چیه دیگه؟
مگه میشه ؟:18:نقل قول:
خب وقتی میری سیو میکنه این گزینه فعال میشه:46:
راستی یه سوال من خیلی کم بازی میکنم قسمت داستانی رو دو با رو معمولی و ورترن رفتم قسمت اسپک اوپس چجوریه؟
جریان این بازی چیه راستی ؟؟ من اون قسمت campaign رو تا 50.70% رد کردم دیگه تموم شد. واقعا دیگه تموم شده بازی یا ادامه داره؟
این دوتا گزینه speclal ops و multiplayer چی هستن؟
برای منم اولش که نصب کردم همینطوری بود،انگار یکی قبلا یکمشو رفته!!فکر کنم حدودا 0.7 درصد رفته بود،دقیق عددش یادم نیست،ولی خیلی نبود....نقل قول:
نهنقل قول:
بدون اینکه سیو کنی اون گزینه فعاله
نمیدونم مشکل از کرک هه یا نه
مشکل خاصی نیست ولی درکل نباید اینطور باشهنقل قول:
کرک میتونه یکی از دلایل دستکاری بازی به این شکل باشه...
ای کاش این بازی یه حالت مخفیانه بازی کردن داشت .
چی ؟ ...............نقل قول:
دوستان کسی راهنمایی نمیفرماید ما را؟!:13:نقل قول:
multiplayer که بخش بازی کردن چند نفر به صورت همزمانه
speclal ops هم یه سری مراحل اضافی هستن که بعد از تموم کردن بازی میشه اونا رو بازی کنید تا قلق بخش multiplayer دستتون بیاد و برای اون اماده شید
51درصد برای درجه سختی 1و2 هستش که بقیش ماله دو درجه سختیه بعدیه و چند درصد هم ماله چنتا آیتمه باید تو بازی پیدا کنینقل قول:
مرسی عزیزم. دمت ایول:31:نقل قول:
كرك براي آنلاين بازي كردن نيومد ؟؟
Sent from my iPod touch using Tapatalk
هنوز زوده یه دوماه دیگه شاید بیادنقل قول: