جدی کجا غیر از مخابرات . شاتل که شبانه اش افتضاحه . فقط روزانه . پارس هم که قبلا خوب بود و الان به شدت دزدیش زیاد شده . بقیه شرکتها هم مگه شانس داشته باشی وگرنه قضیه اش همینه .
Printable View
جدی کجا غیر از مخابرات . شاتل که شبانه اش افتضاحه . فقط روزانه . پارس هم که قبلا خوب بود و الان به شدت دزدیش زیاد شده . بقیه شرکتها هم مگه شانس داشته باشی وگرنه قضیه اش همینه .
آره خب اینم ی جور حرفه!نقل قول:
همه بدردنخورن مخابراتم ای بدک نیست ولی آره حق با توعه
شاتل که دزد سر گردنست حرفی نمیمونه اصلا معروفه..
پارس انلاینم که به پارس آفلاین معروفه اونم در پیت.
صبا نتم که ی جور دزده
یک آسیا تک میمونه که خوبه یک مخابرات که اونم بد نیست ولی چون ما مخابراتیی هستیم واسه ما خوبه چون از حقوقمون کم میکنن به صورت قسطی من قبل یک ساله512 نامحدود داتشم اون رو هنوز که هنوزه دارن از حقوق کم میکنن قبلش 256 داشتم اونم دارن قسطی خورد خورد کم میکنن بعثتم که 1 سالی دارم اونم اضافه کن به بقیه نتیجه تا 2-3 سالی فقط پول اقساطط ای دی اس الو از حقوقم خورد خورد کم میکنن بعدش ولی شرکتای دیگه که برم 1500 تومن هزینه اولیه داره بعدش هزینه سرویس هاشونم اضاقه کن گیگ اگه بخای دانلود شبانه شونم که هست!حرص حجمو باید بخوری حرص سرعتم همچنین و......
باز تو مخابرات این اواخر بد شد وگرنه خوب بود
حالا اگه رو مخابرات بمونم ضمن این که از نظر پولی بهتره برام پول اضافه ای هم نمیدم!
ولی خب اینم بدرد نمیخوره اگه ی جورایی به خای کلی حساب کنی هیچ شرکتی بدرد نمیخوره و باید بری از این کشور افغانستان !!!تا بتونی با خیال راحت بری اینترنت و از سیمکارت 3جی استفاده کنی اگه یک بیشترم اونجا بمونی 4Gاستفاده میکنی!
یک سوال بالاخره شبانه بعثت از کی تا کی شد 7-12 یا 1-7
هر شب هر دو حالت ممکنه اتفاق بیفته. و کسی هم حجم به کسی بر نمیگردونه. بهترین راه اینه که چک کنی (باید حتما بیدار بمونی!!!)نقل قول:
حمایت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان این کار مخابرات هیچ توجیهی نداره که بصورت ناگهانی تعرفه های اینترنت پر سرعتش رو افزایش بده
من تا قبل از این بابت هر 1 گیگ حجم اضافه 3150 تومان پرداخت میکردم اما الان شده 4200 تومان و این انصاف نیست
تعرفه ی خرید زمان هم قبلا برای هر 1 ماه 3000 تومان بود که اون رو هم افزایش دادن و کردن 4200 تومان
من که به سازمان تنظیم مقررات زنگ زدم و شکایت خودم رو بابت این افزایش تعرفه اعلام کردم و دارم اون رو پیگیری میکنم
لطفا هر کسی که این پیام رو میخونه و از مشترکین مخابرات هست یا نیست با شماره سازمان تنظیم مقررات تماس بگیره و این افزایش تعرفه رو گزارش و از این گرانی شکایت بکنه
امیدوارم قیمتها رو برگردونن به تعرفه های گذشته و حتی ارزانتر از اون زمان
یه زمانی شعار میدادن که اینترنت باید در ایران در حد رایگان توضیع بشه اما نمیدونم چی شد این شعارها که در حد شعار موند هیچ برعکسم شده الان
سازمان تنظیم مقررات: 7650544
ساعت تماس 8 صبح تا 14
و سایر موارد...........
پیگیری کنی یا نه همینه کاریشم نمیشه کرد.!!! بترین راه اینه کل مردم بزنند تو کار انسانهای اولیه 1 ماه هیچکی اینترنت نگیره از این دزدا ببینید چطوری ارزونش میکنند. که کار غیر ممکنی هست !!نقل قول:
2 شبه اینترنت فیکسه اگه چش نخوره |!!!
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=605354
سلام دوستان
من طرح بعثت دارم و میتونم شارژش کنم برای هر وقت که دلم خواست ولی این نامردا یک کاری کردند که می خوام برم بزنمشون الان حدود 4شبه که از ساعت 12 به بعد میزنم دانلود دانلود نمی کنه یا اگه دانلود می کنه از 12 تا 7 صبح فقط 10 mb دانلود می کنه
امروز که دانشگاه ها باز شد می رم نامه می گیرم می رم وایمکس می گیرم
کسی می دونه مودم داخلی بهتره یا مودم فضای باز چون من خودم می خوام مودم داخلی بگیرم که امکانات wifi داشته باشه
چون جایی که من هستم باید مودم usb دار ایرانسل رو بیرون خونه ببرم می گیره
خلاصه کمکم کنید کدوم مودم رو بگیرم بهتره؟
مکس به تاپیک خودش بری بهتر راهنماییت میکنن آره راست میگی منمچند شبه دارم دانلود میکنم،وی نهایت 800مگ بیشتر نمیگیریه دانلودام همه رو 97-99درصد قفل میشن!!چراشو نمبدونبعدش وایمکس بد تره ها دزدین اینا تو این زمینه الان دی اس ال باز بهتره هگه میخای بخری از آسیاتک بگیری بهتر هست به نظرم کمتر دزده!
با سلام خدمته دوستان ..........
آقا من رفتم طرح 6 ماه نقره ای گرفتم 12 گیگ که چون گفته بودن 6ماهه به بالا فقط شبانه داره !!!! درسته این خبر ؟؟؟
حالا میخواستم ببینم الان شبانش از چند تاچند هستش !؟ 1-7 یا 12-7 ؟؟؟
نقل قول:
سوال من جواب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب شبانش از 1-7هست توی طرحهای جدی سرعت،دانلودتون تو روز و شب چقدره فک کنم فعا روزشو بتونید بگید .
نقل قول:از 1 تا 7 نامحدودنقل قول:
روزا 180 و شباش هم بین 150 تا 180 اگه کانکشن ها زیاد باشه.
از ساعت 3 به بعد سرعت هر کانکشن افزایش پیدا میکنه.
خب هم قیمتش هم سرعتش وسوسه میکنه از مخابرات نرم!
شما شبی چند گیگ میگری؟ یعنی شما یک فایلو که خود آی دی ام تنظیم کردی به 16 قسمت دانلودش کنه بزاری سرعت اون قدر میده یا نه؟کلا این حالتی که من میگم چقدره؟
بعدشاز حجمت کم میکنه و باز صبح اضافه میکنه درسته؟
نمیشهکاریش کرد که کم نکنه >؟آخه این اواخر اینجوری شدش بعثت در صورتی که قبلا نبود اینجوری؟شما به پشتیبانی زنگ زدی پرسیدی چی گفتن واسه این مشکل؟
دیشب 3500 مگابایت دانلود کردم با 32 تا کانکشن تازه یکم دیر گذاشتم دانلود.نقل قول:
بله سیستم حجم کم شده رو محاسبه میکنه بعد ساعت 7 حجم بر میگرده.
ولی در کل به مخابرات اعتمادی نیست هر وقت تو حالشه سرعت کم و زیاد میشه بعضی وقتا هم کلا سرعتش . . . . . در کل بد نیست.
سلام کسی هست که با pppoe وصل شده باشه و در قسمت status pppoe up باشه؟ و از wifi مودم بتونه استفاده کنه آخه من اول bridge وصل بودم یارو گفت pppoe وصل شو حالا که گذاشتم تصلا نه اتومات وصل میشه و نه wifi کار میکنه گوشی وصل میشه 192.168.1.1 رو هم باز میکنه ولی اینترنت نداره .یارو میگه تو سیستم ما که شما pppoe وصل هستی و میگه تنظیمات wireless مودم شما خرابه.
یک عکس از دو قسمت status و wireless بذارید ممنون میشم:n12:
:n03:
مخابرات خراسان برای خودش خود مختاره من رفتم امور مشترکین یه کاغذ از تعرفه ها گرفتم که توش فقط طرح الماس نامحدود هست ولی یکمی دقت کردم دیدم زیرش هموننقل قول:تعرفه کشوری هستش که اومدن دوباره روش چاپ کردن حیف که نمیشه عکس خوبی ازش گرفت وگرنه میزاشتم
منم سه روز پیش رفتم مخابرات منطقه خودمون.نقل قول:
گفت مخابرات مشهد خود مختاره.به بقیه استان ها کاری نداره.هرچی بخوان میذارند و هیچ ارتباطی با مخابرات ایران ندارند.
مودم رو ریست کن تنضیمات رو دوباره انجام بده pppoe رو انتخواب کن و vpi رو بزار 0 و vci رو بزار 35 بعد درست میشه .نقل قول:
فقط 1 کانکشن درست کن الان توی این عکس 2 تا درست کردی.
فکر کنم مودمت tplink هست از wizard برو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تعداد کانکشنارو رو16قرار دادم وهنگام دانلود دو فایل رو همزمان دان میکنم تا سرعتش بیشتر بشه ایا باید سرعتشم مشخص کنم یا نه نمیخواد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که بیشتر از1.8گیگ نتونستم دانلود کنم طرح نقره ای 10گیگ ماهانه
نقل قول:
512 Cable/DSL/other بزار
آره منم گرفتم هست زیرش من مینویسم اینجا بقیه استفاده کنننقل قول:
از دوستان کسی طرح الماس نگرفته؟ واقعا بدون هیچ شرایطی ارائه میدن؟
دوستان چرا نمیشه گیگ اضافه خررید من یک گیگ میخوام هر کاری میکنم میگه تراکنش با خطا روبرو شد.
تهران دقیقا همین طرح رو با سررعت 2 مگابیت با قیمت 75000تومان مبده اون وقت اینجا 180000 نهایت دزدی مخابرت اینجاست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:n04:!!:n2 4:نقل قول:
من الان با 64 ( 16*4) کانکشن دارم دانلود میکنم!یعنی به طور میانگین سرعت هر فایل 33-40 کیلو بایته تصمیم دارم فعلا پدرشونو در بیارم!:n24::n25::n24::n24::n24::n10:
اقا نمیدونم چرا این نت من راس ساعت 12 قطع میشه تا حدود بیست الی 30دقیقه همینجوری میمونه و وصل نمیشه ارور 691 میده میخواستم ببینم شما هم این مشکل رو دارید یا نه؟
منم. قبلا اینجوریبودم تا دو روز پیش زدم کلا مودمو ریستش کردم و بعدش دوباره تنطیمش کردم و تیک دی اسال 2و ای دی اس ال 2+رو ور داشتم حل شدش
کانکشن هارو بیشتر از 32 تا نکن که نتیجه عکس داره.نقل قول:
البته الماس 3 مگ نا محدوده که نهایت 120 تومان باید باشه نه 180نقل قول:
اون طرح 74 تومانی 2 مگ هست
میگم دیگه این مخابرات خراسان برای خودش خود مختاره هیچ کس هم نیست جلوش رو بگیره اخه نامرد 120 کجا 180 کجا 60 تومان اختلاف !!!:n19:
شما پدر اونهایی که با شما شیر هستن و شبانه دارن دانلود میکنن داری در میاری نه مخابرات رو !!!!!:n09:نقل قول:
آره منم موافقم .نقل قول:
خب به سلامتی انشا الله دیشب خیلی زور زد یک گیگ بیشتر نگرفت !! مردشورشونوببرن !!!راستی ی مشکلی ک دارم یهویی تا ی درصدی ک میره یهویی دانلود منیجر فریز میشه!و تا صبحم لپتاپ روشن میمونه و خاموشم،نمیشه به نظرتون،مشکل از چیه?
کسی تو ریز کارکردش مصرف مشکوک نداره؟ من چند وقته یه آی پی ناشناس تو قسمت ریزکارکد مینویسه که بطورمتوسط در ماه200-300 مگ مصرف داره.
تازگیا هم همین آی پی رو فایروال به عنوان پورت اسکن شناسایی و بلاکش میکنه. کسی همچین موردی رو داشته؟
من که نداشتمنقل قول:
دیشب 1330 مگ سرجمع دانلود داشتم !بعثت!:n03:
من طرح طلایی 3 ماهه 6 گیگ گرفتم، سرعتش افتضاحه. مردشورشونو ببرن. نوشته بود سرعت دانلود 2 مگ، از بعثت کمتره.
یه مشکلمم اینه که وقتی با IDM میذارم دانلود، DC میشم !!!!
با چه سرعتی دانلود میکنید؟ صبح چقدر؟ شب چقدر؟نقل قول:
من طرح طلایی 3 ماهه 6 گیگ گرفتم، سرعتش افتضاحه. مردشورشونو ببرن. نوشته بود سرعت دانلود 2 مگ، از بعثت کمتره.
یه مشکلمم اینه که وقتی با IDM میذارم دانلود، DC میشم !!!!
سلام دوستان
الان این طرح الماس در مشهد با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟ هزینه سالیانه اش چقدر میشه تقریبا ؟
الماس ماهیانه 180 تومنه. سالش میشه 2 میلیون و خورده ای. من هم مثل شما دنبال این هستم ببینم از دوستان کی این سرویس رو تهیه کرده اما تا الان که کسی نبوده
من هم میخواستم الماس بگیرم ولی اصلا به صرفه نیست نهایت باید 120 باشه ولی اگه صبر کنید طرح های کشوری تو مشهد راه بیافته اون وقت 2 مگ نا محدود 74 تومان واقعا عالیه