من این مشکل رو داشتم تو فایل rar پیداش نکردم اما یه بار دیگه که از همون لینک دانلودش کردم{بدون idm البته تاثیرش ذو نمیدونم و فکر نکنم دقیقا به اون ربط داشته باشه} کلا یه فایل با فرمت scs بود که فایل مورد نظر بود و کار کرد.نقل قول:
Printable View
من این مشکل رو داشتم تو فایل rar پیداش نکردم اما یه بار دیگه که از همون لینک دانلودش کردم{بدون idm البته تاثیرش ذو نمیدونم و فکر نکنم دقیقا به اون ربط داشته باشه} کلا یه فایل با فرمت scs بود که فایل مورد نظر بود و کار کرد.نقل قول:
دیشب یک بار چپ کردم دو سه بار هم تصادف کردم (دست فرمونم خوبه ، هنوز عادت نکرده بودم) بعد از تصادف وسط جاده چراغای ماشین خاموش روشن میشد یا بعضی وقتها تو حرکت خاموش میکرد:31: امروز هم یه تانکر بردم توی یه کارخونه صنعتی که جادش خاکی و به شدت پیچ در پیچ بود وقتی میخواستم برم سرازیری بود و راحت رفتم اما واسه برگشت یه بار دیگه زده بودم ماشین با سرعت 3 کیلومتر در ساعت سربالایی رو میرفت وسط راه هم خاموش شد فکر کنم موتورش داغ کرد :31: روشن میشد دوباره خاموش میشد خلاصه یکم با دنده عقب برگشتم پایین بعد دوباره با یه مکافاتی رفتم بالا البته واقعأ سربالایی تندی بود
دانلود ورژن 1.2 ویزیک واقع کرایانه .
خودم امتحان نکردم ولی فکر کنم حالت ژله ای مسخره ماشین و حرکت و ... خوب شده باشه دارم میرم امتحان کنم شما هم امتحان کنید.
این mod محدود بودن سرعت رو هم برمیداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امداد خودروش منو کشته.کنترل ماشین با همان تنظیم اولیه فرمان بهتر است.وقنی ماشین آسیب می بینه درسته در ظاهر تغییر نمی کنه ولی تغییرات باطنی محسوس بوده و به طور مثال صدای موتور تغییر می کند و یا همان طور که دوستمان در بالا گفته در جاده ماشین خاموش میشه.
اوه چه صحنه سازی باحالی یه لحظه سرمای دم صبح رو حس کردم از پشت میز:39:نقل قول:
بچه ها رفتم امتحان کردم خیلی عالی شده. حرکتش سریعه. حالت ژله ایش درست شده . و اینکه دیگه چپ نمیکنه . و از همه مهم از دنده 2 شروع مینکه برای حرکت و خیلی زود شتاب میگیره.
اینجا آپلود کردم .حتما دانلود کنید.
داش تست کردی چه جوره ؟؟!! خوبه یا نه؟نقل قول:
من که دیدم سرعتم دیگه از 90 تا بالاتر نرفتنقل قول:
:sq_14:وای چه ترمزی میگیره.:sq_14:
داش از 90 بالاتر نمیره محدود کننده سرعت داره کههههههه؟؟؟!!!!!:sq_10:نقل قول:
حالت ژله ایش درست شده ولی سرعت نه
راستشو بخای اینو امتحان نکردم میرم امتحان میکنم.:sq_11:نقل قول:
اره راست میگه ولی خیلی حیف شد بچه ها.:sq_3::sq_3::sq_3:
مال منم رفت کما......مال اسکیدرو کرک داره؟
من اینو دانلودش کردم بعدش ریختم تو پوشه مد ولی بازم از55 به بالا نمیرهنقل قول:
خدمت آغایون ادیتور یه سوال دارم:
شما خبر ندارید چرا فایل base.scs استخراج نمیشه؟؟؟
اره خیلی حیف شد چون مد خوبیه،هم ازون حالت ژله ای خارج شده ولی حیف:sq_3:نقل قول:
ببخشید اگه سوالم تکراریه آخه پستهای این تاپیک با سرعت نور داره میره جلو آدم نمیتونه همشو بخونه :دی
یه لینک پر سرعت معرفی کنید.
هنوز کرک کامل بازی نیومده؟
نه داداش هنوز کرک اجرایی نیومده ولی میتونی از کد های اکتیو استفاده کنینقل قول:
help meeee:sq_7:نقل قول:
بفرما
اینو از سایت اسکیدرو مستقیم کردم
داش این لینک مشکل داره از یه جادیگه آپ کن لطفا:sq_25:نقل قول:
دوستان من تازه نشستم پشت ماشین
میشه یه راهنمایی کلی بکنید چه جوری برم از بانک وام بگیرم چه جوری راننده استخدام کنم و چه جوری گاراژ بخرم
این مد روامتحان کردم محدودیت سرعت رو برنمیداره و لی حالت حرکتی کامیون رو واقعی تر میکنهنقل قول:
اینم یه ترینر پوله برای کسایی ک نیاز دارن .. :sq_25:
اول از همه شما مقدار پول کمی دارید که با کار کردن روی ماشین های شرکت های مقداری پول به دست می یاری بعدش بانک بهت یه پیام میده که میتونی یه وام برداری.نقل قول:
بعد از این که وام رو برداشتی باید اقساطش رو به صورت روزانه سر ساعت 12 پرداخت کنی(خودش از پولت کم میکنه)
بعد یه ماشین کلاس c میخری و با هاش شروع میکنی به بار بردن (زمانی ماشین از خودته سود پولت بیشتره)
بعد از پند روز کار کردن و پرداخت اقساط وامت بانک یک پیام دیگه بهت میده که میتونی یک وام بیشتری برداری .
بعد از گرفتن وام یه گاراژ بخر با یک ماشین و یک راننده تا برات شروع کنه به کار کردن
(سعی کن شهر اصلیتو توی آلمان باشه چون شهرا به همدیگه نزدیک تره میتونی زود تر پول به دست بییاری.
داش اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.
شما تنظیمات کیلومتر سنج زو روی مایل تنظیم کردینقل قول:
55 مایل میشه 90 کیلومتر
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت
فقط یه سوال
بعد از گرفتن وام یه گاراژ بخر با یک ماشین و یک راننده تا برات شروع کنه به کار کردن
چه جوری گاراژ و راننده بگیرم خودش بهم پیغام میده یا باید جایی برم بخرم
مود دود برای این بازی هنوز نیومده؟
بچه ها من وقتی میخوام گاراژ بخرم یا همون upgrat کنم پیش نمایش گاراإ و نشون میده بعد از بازی میپره بیرون واین صفحه باز میشه
لطفا یه بامعرفت راهنماییم کنه
طبق حساب و کتاب من اگه کسی بخواهد به لول 25 برسد باید تقریبا 280 تا بار با مسافت بیشتر از 200 کیلومتر رو برسونه به مقصد
یک احتمال این مشکل از اپدیت نبودن( DirectX & Runtimes )ویندوز هستنقل قول:
دومین احتمال از کدک (K-Lite Codec Pack) ویندوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بعد از کپی کردن یک مود این اتفاق افتاد اون مود رو پاک کنید. من خودم این مشکل واسم پیش اومد مود رو پاک کردم مشکل حل شد.نقل قول:
دوستان اهل دل حتمأ یک محموله از سالزبورگ اتریش به مونیخ آلمان یا برعکس ببرن جاده ی باصفایی داره! :31: آخراش سمت اتریش جاده دو طرفه و کوهستانی میشه:46: البته پول زیادی نمیدن
من سطح ۵ هستم،بازیش خیلی باحاله،میرم تو سبقت بغل سواری ها وحشی بوق میزنم همه وامیسن.
FHجفتش خیلی مث همینه fhهایی هس که تو جاده ها مببینیم.
من که عشق MAGNUMهستم.
جالب اینجاس که وقتی سوخت گیری میکنه هزینه سوخت توسط شرکت پرداخت میشه و از پول شما کم نمیشه.
خلاصه مقداری از اون حالت کسل کننده بودن قبل بیرون اومده:thumbup:
:):):):):):):)
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2
وقتی که توی منو اصلی هستی سمت راست گزینه هایی رو مشاهده میکنی ، سمت راست پاییین 3 تا گزینه داره یکیش برای وام گرفتن از بانک ، یکی دیگش برای جاهایی که رفتی و نمایشگاه های ماشینش رو پیدا کرده باشیو نشونت میده ، و آخریش که برای اطلاعات کمپانیته ومیتونی از اونجا گاراژ هایی که خریداری کردی رو ببینی و با کلیک روی هر کدومشون مشخصات گاراژ رو برات مییاره اول که گاراژ رو میخری نمیتونی راننده بگیری باید گاراژت رو به روزش کنی تابتونی راننده و ماشین بگیری .نقل قول:
توی همون منو پایین سمت چپ عکس خودت و ماشینت رو میبینی وقتی که گاراژت رو به روز کردی کنار عکست یک مربعی ازاد میشه روش که کلیک کنی میتونی هم ماشین بخری و هم راننده استخدام کنی.:sq_24:
بازم اگه متوجه نشدی یا سوال دیگه ای داشتی بگو تا راهنماییت کنم:sq_25:
آقا یه بامعرف یه با مرام به داد ما برسه k-lite mega codec pack رو کلا حذفش کردم دایرتکسم رو تازه نصب کردم ولی بعد پیش نمایش گاراژ میپره بیروننقل قول:
داش از سیو بازیت یه کپی بگیر بعد بازیرو پاک کن بعدش سیستمتو ریست کن باز دوباره نصبش کن ببین درست میشه اگه درست شد دوباره سیوتو بریز(بعد پاک کردن بازی از سیو هات که کپی گرفتی سیوهارو از my documents پاک کن)نقل قول:
بچه تورو خدا کمک کنید به ترتیب عکس عمل میکنم اگه اشتباه راهنمایی کنیید
عزیز من تو چرا گاراژتو آپگرید میکنی!!؟؟ مگه نمیخوای گاراژبخری؟خوب برو توی شهر و دنبال یه گاراژ بگرد تو عکس پائین هم علامتشو مشخص کردم.نقل قول:
آقایان این آپگراید کردن گاراژ واسه چیه اصلا لازمه؟ ممنون میشم یه توضیحی بدین
واسه اینه که گاراژت بزرگ تر بشه چون قبل آپگرید فقط یک کامیون میتونی توش بذاری یعنی اگه بخوای راننده استخدام کنی باید یه کامیون اضافه داشته باشی حالا اون کامیون رو کجا باید بذاری تو گاراژ گاراژتم اگه آپگرید نباشه خوب یه کامیون بیشتر جا نمیشه توش در نتیجه نمی تونی راننده استخدام کنی یا کامیون بخری . چی شد :sq_24:نقل قول: