با سلام خدمت دوستان
ماشینم پژو 206 مدل V8 است میخواستم لاستیک برای ماشینم بگیرم الان فالکون 205 روشه از پهنیش زیاد راضی نیستم میخوام 195 بندازم روش فقط بفرمایید چه مارکی بخرم بهتره .چرا ایرانی که البته 195 نداره اینقدر ازش بد میگن
ممنون
Printable View
با سلام خدمت دوستان
ماشینم پژو 206 مدل V8 است میخواستم لاستیک برای ماشینم بگیرم الان فالکون 205 روشه از پهنیش زیاد راضی نیستم میخوام 195 بندازم روش فقط بفرمایید چه مارکی بخرم بهتره .چرا ایرانی که البته 195 نداره اینقدر ازش بد میگن
ممنون
البته تو یک مقاله خوندم سیستم ساخت تایر در ایران بایاس است ومثل خیلی از کشورهای مطرح رادیال نشده
میشلین سایز 205/60/14 تو بازار موجوده؟جفتی چنده؟
شما هانکوک 205 یا کومهو 205 انتخاب کنیدنقل قول:
کیفیت و چسبندگی خیلی خوب
دوام خوبی هم داره
خیلی باید دقت کنیدنقل قول:
چون لاستیک های میشلن تو انبار خواب زیاد دارن
به تاریخ تولید لاستیک دقت کنید
جفتی حدود 650 هزار تومن
[
دوست گرامی سپاس از پاسخگویی شمانقل قول:
من الان رو ماشینم لاستیک 205 هست واز پهنی زیادش راضی نیستم میخواستم لاستیکم 195 باشه حالا به نظر شما 195 هم هانکوک ویا کومهو خرید داشته باشم؟
ضمنا توضیح دهید چرا لاستیک ایرانی مناسب نیست.
ضمنا لاستیک رودستون کره چطوره؟
لاستیک های ایرانی هم خوبهنقل قول:
اما برای افرادی که میخوان کمتر هزینه کنن
لاستیک ایرانی یزد تایر و کویر تایر هردو از برند های خوب ایرانی هستن
اما کیفیت کره ای ها به مراتب بهتر هست
نقل قول:
دوستان جواب اینجانب را بدن
سلام
لاستیک یوکوهاما 205.60.14 چهار فصل الان چه مدلی موجوده ؟(لطفا شماره مدل)، جهت دار نباشه که بشه از هر طرف استفاده کرد. آیا تولید 2017 وارد بازار شده؟
سپاس دوستان
سلام مجدد خدمت اساتید
نظرتون راجب لاستیک های نکسن و لاسا چیه؟ (در مقایسه با هانکوک)
یکی دو تا فروشنده آشنا سوال کردم اینا را پیشنهاد دادن.
و اینکه قیمت لاستیک از کجا می تونم داشته باشم؟
و سوال سوم اینکه اگه 4 حلقه لاستیک ماشین را عوض کنم (از 185 به 205) زاپاس را هم باید 205 کنم یا نیازی نیست؟
ممنون
سلامنقل قول:
قیمت لاستیک هانکوک سایز 205 حدود 520 هزار تومن برای هر جفت
البته نوسان 10 تا 20 هزار تومن رو داره.
لاستیک هانکوک و نکسن از نظر کیفیتی نزدیک به هم هستن
اما هانکوک الان جا افتاده و خیلی راضی هستن از عملکردش
قیمت لاستیک هارو سرچ کنید میتونید پیدا کنید
تعویض زاپاس حتما ضروری نیست
عموما استفاده از زاپاس چون چند ساعت هست یا خیلی کم
استفاده میشه تعویض ضروری نیست
درسته که هانکوک راست و چپش فرق می کنه؟
سلام دوستان
لاستیکای ال 90 من ، تقریبا بعد از 3 سال و نیم وقتشه عوضشون کنم، الان سایزشون 205/50 R16 هست
میخوام بارز با فاق 55 همین سایز هر 4 چرخ رو عوض کنم
نظرتون چیه؟
سلامنقل قول:
اگه مشکلی نداشتین و راضی بودین همین نوع رو بندازید
اگه بهتر میخواین هانکوک انتخاب کنید
منظورم سایز الانیه که دارم استفاده میکنم یا اینکه اونی که میخوام عوض کنم؟
لاستیک بارز با این سایز اصلا خوب هست؟
رینگ اسپرت دارین ؟نقل قول:
سلام دوستان
برای تویوتا کمری گرند 2006 چه لاستیکی بخرم خوبه؟
ابعاد استاندارد 205-65r15 خورده تو کاتالوگ ماشین
چه برندی بخرم؟ و اینکه توی بازار علاوه بر 205 با همین مشخصات 215 هم هستش، اینو بخرم بهتره؟
برند دانلوپ ژاپن یا هانکوک کره برای ماشین شما عالیهنقل قول:
سلام دوستان. برای مزدا 323 چه لاستیکی پیشنهاد میکنید. الان 185/65/14 میشلن روش هست که برا سال 2010 هست. چون میخوام رینگ اسپرت 15 بگیرم خرید لاستیک برام سنگین میشه و میخوام یه چیز قیمت مناسب بگیرم ولی خوب باشه. سایز 185 ترجیحا. با تشکر
هیشکی نیس؟
فقط چيني نگير
هر لاستيك نسبت به قيمت كه پرداخت ميكنين ارزش داره مخصوصا كه معمولا لاستيك تقلبي نداريم
هم ايراني يزد و كوير
كره هانكوك و كمهو
ژاپن بريجستون و دانلوپ
اروپا ميشلن
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
لاستیک های چینی با برندهای معروف مثل هانکوک و کومهو و حتی یوکوهاما که به صورت جعلی و تقلبی نام خوردن در بازار بشدت زیاد هستن . تقریبا لاستیک اصلی دیگه گیر نمیاد همه چینی میباشند .نقل قول:
سلام. مرسی از جواب دوستان.بالاخره رینگ گرفتم سایز 15. میخوام لاستیک بگیرم ک نرم باشه. با تحقیقات و مطالبی ک خوندم ب این نتیجه رسیدم ک باس لاستیک 195/55/15 ببندم. ولی 55 میشلن نداریم. حداقل من ک پیدا نکردم. لاستیک بریجستون هم میگن خیلی خشکه. یکی از دوستان پتلاس ترکیه معرفی کرد ک اولین باره میشنوم. مطالبی هم دربارش پیدا نکردم ک تجربه دوستان چی بوده ازش. فعلا تحقیقاتم ب لاستیک نکسن رسیده. نظر دوستان چیه؟ چطور لاستیکیه؟ عمرش چطوره؟ زود آب میشه یا دوام داره؟ نرمیش چطوره؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.
لاستیک میشلن اصل از کجا بخرم مطمئن تر باشه ؟
لاستیک نکسن از برند های خوب و با کیفیت هستنقل قول:
عمر مفید هر لاستیک که 80 هزار کیلومتر هست اما گاهی اوقات تا 100 هزار هم باهاش میرن
چسبندگی و نرمی قابل قبولی داره
لاستیک های میشلن به دلیل قیمت گرونی که دارن و کمتر خرید و فروش میشننقل قول:
تو انبارها زیاد موندن
حواستون به تاریخ تولید لاستیک باشه خیلی دقت کنید
میشلن لاستیک فروش های معتبر اکثرا دارن
دوستان سلام
لاستیک های ایرانی بین یزد، کویر و بارز کدوم بهتره؟
به ترتیب یزد - بارز - کویرنقل قول:
سلام مجدد. بعد از پرس و جو نهایتا رسیدم ب برند دانلوپ. امروز کل شهر رو گشتم متاسفانه به این نتیجه رسیدم ک دانلوپ تایلند فقط 195/55/15 داره. ژاپن ک کلا پیدا نکردم. حالا دو سوال از اساتید دارم. اول اینکه دانلوپ تایلند چقدر با دانلوپ ژاپن تفاوت داره فرقش چیاست؟ دوم اینکه میتونم به جای فاق 55 از فاق 60 استفاده کنم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد؟ منظورم زمانی ک ماشین سرنشین کامل داشته باشه صندوق لوازم پر باشه. ( ماشین سنگین بشه) امکانش هست ک لاستیک ب بدنه برخورد داشته باشه؟
اینم بگم ک سیستم تعلیق استانداره و دستکاری نشده. فقط یک سایز رینگ اضافه شده از 14 ب 15. مرسی
دوستان سلام
من اخیرا یه تیبای صفر خریدهم که لاستیکاش کویره و قصد دارم لاستیکاش رو از همین ابتدای کار عوض کنم و لاستیک با کیفیت خوب خارجی بندازم. من اولین تجربه خرید ماشینم هست و اطلاعاتی در این باره ندارم. ممنون میشم کمکم کنید و به سوالاتم جواب بدین:
۱- چه برندی پیشنهاد میکنید که دوامش خوب باشه،خیلی هم سفت نباشه خصوصا با توجه به اینکه الان زمستونه و سفتی لاستیک توی رانندگی اذیت میکنه.(لطف میفرمایید اگر حدود قیمت برای ۴ حلقه لاستیک هر برندی که پیشنهاد میکنید رو بفرمایید.)
۲- برای خرید لاستیک اصلی و معتبر و البته با قیمت منصفانه کجاها رو پیشنهاد میدید؟ ممنون میشم چند تا آدرس بهم بدید.
۳- چه نکاتی رو باید برای خرید لاستیک بدونم که چک کنم.
۴- آیا لاستیکهای من رو با توجه به صفر بودن ماشینم میخرن؟حدودا چقدر؟
پیشاپیش از کمکهاتون ممنونم :n40:
سلام به ترتیب جواب میدمنقل قول:
لاستیک هایی که وارد کشور میشه همه جهار فصل هستن
1. برند های ساخت کره در اولویت هستن مگر اینکه شما بخوای بیشتر هزینه کنی
لاستیک ژاپنی یا اروپایی بخری که برای تیبا نمونه های کره ای بهتره جواب داده
2. قیمت لاستیک در فروشگاه های سطح شهر یکسان هست نهایتا با 5 هزار تومن
نوسان پس نگران قیمت نباشید.
3. مهمترین عاملی که در خرید لاستیک باید مورد توجه داشته باشید تاریخ تولید هست
که نباید بیشتر از 6 یا 7 ماه ازش گذشته باشه
و Made in Korea روش درج شده باشه
4. لاستیک های خودتون رو الان هرچی کمتر کار کنه بهتر میخرن
پس سریع تر اقدام کنید.
سایز مورد نظر شما برای تیبا چنده؟ 185 بندازی خوبه فکر کنم
سلام خدمت همگی
بنده از اعضای این سایت نیست
اما نیاز به راهنمایی شدید و البته فوری شما داشتم
برای پژو پارس با سایز 16 205 50
لاستیک فعلی رودستون p672 هست که قراره برن عقب و یک جفت نو برای جلو خریداری شود
بودجه هم بین 500-600 هست
منطقه زندگی شمال غرب یعنی هم برف هم بارون وهم سردی هوا
حالا لاستیک های موجود
لاستیک فالکن 16 گل ZIEX ZE-912
لاستیک سومیتومو گل HTR 200
لاستیک سومیتومو گل HTR A/S P01
لاستیک دانلوپ lm704
دوستان دنبال کره ای هم نیستم
اگر پیشنهاد ژاپنی دیگری هم در این رنج هست بفرمایید
ناگفته نماند که شکل ظاهری گل اصلا مهم نیست فقط جهت دار نباشه
نرمی در حد همین رودستون باشه کفایت میکنه
حتما حتما چهار فصل باشه
کیفیت ساخت خود لاستیک هم که حرف اول رو خواهد زد با توجه به سوز و سرمای هوا
هم اکنون نیازمند یاری شما هستیم
سلام خدمت دوستان
تازه عضو شدم
میخاستم لاستیک بخرم سایز 16 205 50 برا پژو پارس
لاستیک فعلی رودستون cp672 هست که قراره بره عقب و برا جلو یه جفت دیگه جایگزین بشه
بودجه مابین 500-600
منطقه زندگی شمالغرب یعنی هم برف هم بارون وهم سوز و سرما
لاستیک های موجود در این رنج
1- لاستیک سومیتومو 205/50R 16 گل HTR A/S P01
2- لاستیک سومیتومو 205/50R 16 گل HTR 200
3-لاستیک فالکن 205/50R 16 گل ZIEX ZE-912
4- دانلوپ lm704
دوستان اگر پیشنهادهای بهتری هم هست بفرمایند - مثل تویو یا سایر ژاپنی ها
لاستیک کره ای هم نمیخام
ظاهر لاستیک و گل اون اصلا مهم نیست فقط جهت دار نباشه
نرمی هم در حد همین رودستون باشه کفایت میکنه
حتما حتما چهار فصل باشه
با تشکر
دانلوپ لاستیک بسیار با کیفیتی هستنقل قول:
چهارفصلم هست انتخاب کنید
دوستان سلام.من یه اس دی میخوام بخرم.میخاستم رینگ تورنادو یا همون 207 بندازم با لاستیک خارجی.دوسوال دارم.یک اینکه دوس دارم رینگ سایز15 بندازم با لاستیک 195 بصورت 15/60/195 اینطوری به نظرتون قشنگ میشه ظاهری؟ بعد استانداردی چطود؟ بعد لاستیک گیر نمیکنه؟ واقعا برام مهمه لطفا راهنمایی کامل کنید.ممنون
کلا این کارو کنم زیبا میشه؟ میخام لاستیک 195 رودستون بندازم خیلی تعریف میکنن خوبه؟ این رینگ ولاستیک رو اس دی خوبه میشه؟
:n37:
سلام دوستان وقت بخیر.
قصد دارم برای سمند لاستیک مناسب خارجی تهیه کنم. سایز 205 مد نظرم هست. دوام لاستیک زیاد برام مهم نیست و به جاش میخوام نرم و بی صدا باشه و اصطکاکش با جاده هم خوب باشه. چه لاستیکی پیشنهاد میدید شما؟
اگه نرم میخاید کره ای بگیرید مثل هانکوک و کومهو. فقط باید حواستون به دیواره هاش باشه که جایی نگیره چون ضعیفهنقل قول:
واسه 205 رینگ 15 اینچ بگیرید بهتره چون روی 14 شکم میاره.
شما همون لاستیک ایرانی بگیر لاستیک دنا خوبه اما کمی کمتر پیدا می شه و گرون تر از بقیه لاستیک های ایرانیه و استاندارده اگه می خوای نرم باشه کویر نرم تره ولی دنا بهتره لاستیک خارجی یه چند تا مشکل داره اولیش میزان موندنش توی گمرک و انبار هاست که اصلا ازش مراقبت نمی شه و در بهترین حالت 10 درصد افت کیفیت پیدا می کنه اشکال دومش تعداد زیادی لاستیک طرح اصل هست که چین می زنه و فروشنده ها با عنوان اصل می فروشن و اصلا اکثر برند های مهم لاستیک سازی اصلا توی ایران نیستند و باشنم هم واسه سمند دویست شش و امثالهم لاستیک تولید نمی کنند و لاستیک ایرانی ارزون تره دو نفر هم می رن سرکار و تفاوت خیای مهمی با نمونه های خارجیش ندارندنقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
با کمال احترام لاستیک ایرانی هنوز مونده به خارجی برسه من خودم قبلا ایرانی داشتم الان هم خارجی انداختم تفاوتش کاملا محسوس هست. لاستیک چیزی نیست که بخاید بخاطر قیمتش ارزونترش رو بخرید چون پای جون شما و بقیه وسط هست شده قرض کنید ولی لاستیک خوب بگیرید. بعد مگه ما لاستیک مخصوص یک نوع ماشین داریم که واسه سمند تولید نمیکنن؟ همین 206 قبلا لاستیک فابریکش میشلن بود.
آقا من خودم داییم کارش همینه از لحاظ امنیت لاستیک های خارجی با داخلی تفاوتی نداره ولی از لحاظ کیفیت و نرمی لاستیک های پیرلی هست که واقعا خوبه اما بعید می دونم برای خودرو های داخلی باشه بقیه اش اونقدر تفاوت ندارننقل قول:
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk