تو فسمت کشور ها australia/singapor/new zealand هست که با هیچکدومشون کانال دیجیتال رو نمیگیره،من امروز عکس میگیریم و براتون ارسال میکنم.ممنون از راهنمایی هاتون
Printable View
تو فسمت کشور ها australia/singapor/new zealand هست که با هیچکدومشون کانال دیجیتال رو نمیگیره،من امروز عکس میگیریم و براتون ارسال میکنم.ممنون از راهنمایی هاتون
دوست عزیز اگر تلویزیونتون بدون گارانتی (بانه ای و نظیر آن) هست اینجا نهایتا به این نتیجه رسیدیم که این مدل تیونر دیجیتال نداره. زیاد هم تو منو مخفی ور نرو ممکنه کار دستت بده.نقل قول:
دوست عزیز ممنون ولی آیا با این تنظیمات دیگه تیک تیک بودن اذیت نخواهد کرد؟من تاحالا نشده ببینم فوتبالی رو تیک تیک پخش نکنه.اوایل سایه مینداخت که درستش کردم اما الان گاهی گیر میکنه تصویرنقل قول:
راستی با این لینک میتونم آفلاین آپدیت کنم تلویزیون رو؟
چه مزیتی داره؟
دوست عزیز یعنی اینکار رو انجام بدم حله؟ دیگه تیک تیک نمیزنه؟گاهی تصویر حتی گیر میکنه.من تو تصاویر فول اچ دی و فوتبال های فول اچ دی کوچکترین مشکلی ندارم ولی تو فوتبالهایی که اچ دی نیستن و تو اخبار ورزشی شبکه 3 مشکل دارم.
راستی با این لینکی که فرستادی میتونم از usb آپگرید کنم؟فایده ای هم داره؟
دوست عزیزنقل قول:
کارهای که گفتم را عمل کنید وبعد خودتان نتیجه راببیند در ضمن ممکن است با آبدیت کردن مشگلتان حل بشود پس اول اون کاره را انجام بده و بعد آگر اثر نکرد آن وقت آبدیت کن
آبدیت کردن آپشنی به سیستم اضافه نمی کند فقط در بعضی از آیتمها سرعت عملکرد سیستم را افزایش می دهد و از روش زیر می توانید آبدیت کنید.
آبدیت کردن فریمور
به سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.و تا آخر کار به هیچ چیز دست نزنید تا آبدیت تمام شود.
از این لینک میتونم آپدیت کنم؟فایل آپدیتشو میدی؟
دوست عزیزنقل قول:
همان طور که گفتم تلویزیون شما با آن مشخصات مدل دیجیتال داخلی دارد مطمن باشید این ترجمه آن قسمت
سیستم Система DTV تیونر داخلی دارد
Встроенный DTV-тюнер Да قابلیت دارد
Прием DTV ----T/C کلر / کلر + CI + Cl/Cl+نسخه MHP / MHEG MHP/MHEG (версия)
معمولا روی نیوزلند مدلهای ua جواب میدهد. ولی مدل شما ue یعنی اروپایی
فقط می ماند از اینکه ببینید در منطقه خودتان عملکرد گیرایی کانالهای دیجیتال چگونه است آیا از آنتن مناسب برخوردارید؟ یا اینکه کابل واتصالات تان خوب و صحیح است واینکه پشته تلویزیونتان ورودی ریسیور دارد چون ظاهرا ریسیور داخلی هم دارد.
دوست عزیزنقل قول:
آدرس سایت رو که دادم شما در آن سایت روی Firm Ware کلیک کن و زیر file روی آیکون آن بسته کلیک و دانلود کن و باقی مطالب را در بالا توضیح کامل دادم .
خ خ خ خ خ ممنون ولی تا 3 % میره و ریست میشه
دلیلشو میدونی؟
دوست عزیزنقل قول:
مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید حتی اندازه اون مثل UA40D6600W
و اینکه آیا تمامی کارهای که گفتم بطور صحیح انجام دادی
Model name :Ua46d6960wm
Model code : ua46d6960wmshd
NAME: UA46D6960WMنقل قول:
CODE: UA46D6960WMSHD
دوست عزیز اینم سایتنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان. خسته نباشید
من دیروز رفتم توی سرویس منوی LCD D585 نمیدونم کجاش رو دستکاری کردم. جلوش نوشت wait... اما چند ثانیه گذشت فرقی نکرد؛ دکمه های کنترل رو زدم، دیدم کار نمی کنه هیچکدومش، دکمه های روی خود پنل ال سی دی رو هم زدم کار نمی کرد ولی tv صدا و تصویر داشت، منم دیدم هیچ کاری نمیشه کرد از برق درش اوردمو دوباره زدم به برق، دیگه روشن نشد و نمیشه! :(( حالا چیکارش کنم اینو؟ :n03: :n28:
پیشاپیش ممنونم ازتون
چه قد بگن منو مخفی رو انگولک نکنید؟:n25:
احنمالا باید بردش عوض بشه:n27:
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما باید آی سی eeprom آن فلش بشود . اگر گارانتی دارد که هیچ وگرنه به آدرس زیر بروید
ساختمان آلومینیم – طبقه چهارم – سمت راست تعمیرگاه مرکزی نوری تا آی سی ثثحقخئ را فلش یا تعویض کند واگر فنی هستی از روش زی خودت فلش کن
آی سی eepromدر نزدیک آی سی جنگل یا cpu قرار دارد و مشخصه آن پنج سوراخ کنار آن است . برای این کار، شما (اتصال بدهید) GND یا VCC به خط SDA با سیم کوچک به مدت کوتاه و تلویزیون را روشن کنید... که تمام است. از آنجا که این خطوط بالا (v3.3) در IDLE، خود را بهتر و بیشتر به آن را نگه دارید از طریق VCC. شما همچنین می توانید این خطوط را از طریق GND نگه دارید بیش از حد. اما سعی نکنید اتصال به دهید GND با VCC. با هم این اتصال کوتاه خواهد بود و احتمالا به سیستم خود آسیب می رسانید.
و یا نگهدارید با سیم کوتاه VCC و SDA با هم، دکمه پاور را روی تلویزیون و نگه دارید به مدت 20 ثانیه بطور پیگیر. فقط سعی کنید به خواندن (اشتباه) تنظیمات از EEPROM، از آن می توانید هر چیزی را نمی خواند (اشاره به پیام اخطار زیر)، فقط با پیش فرض شروع می شود. این چیزی است که ما می خواهیم. از آزاد کردن خط SDA و خاموش TV تنظیمات بر روی EEPROM با ارزش های پوچ به روز رسانی، که تلویزیون می تواند با آن بوت کنید. پس از همه، شما می توانید منوی سرویس وارد کنید و تغییرات مورد نیاز را تغییر دهید. که مین بوردها با هم متفاوت هستند ولی آی سی ها تقریبا یک جور هستند
نقل قول:
دوست عزیز شاید یکم تیک ها کمتر شد ولی عوضش تصاویر هم سایه داره و هم اعصاب خوردیش سر اینه که توپ چندتا میشه و آدم گیج میشه
راستی میشه رو دستگاه آفلاین هم برنامه نصب کرد؟
دوست عزیز من از عرب ست هم بینم بازم تیک ریز ولی خیلی کمتر دارم.البته تو آکادمی گوگوش هم خ خ خ خ خ کم گاهی پیش میاد.و از گیرنده دیگه هم استفاده کردم که خ تفاوتی نکرد.نمیدونم والا ولی این مشکلو اصلا تو الجی ندیدمنقل قول:
الجی اصلا تیک نمیندازه.گند بزنه این سامسونگ
مدل تلوزیون من 5560 ادرس سایت برای دانلود فریمور؟
الان هم میزنم به اینترنت صبر میکنه در حال بروز رسانی و کاری نمیکنه
فکر میکنید با این تلوزیون 3بعدی دید؟در راهنماش نوشته مدل 5590 رو یکی دوم مدل دیگه 3بعدی ساپورت نمیکنه اما این مدل در داخلش نیست که قابلیت سه بعدی نداشته باشه
فایل سه بعدی رو باز میکنه اما دوتا تصویر پهلو به پهلو تو یکی از سایتها هم دیدم انگار بعضی مدلها رو میشه با تغییرات تنظیم سه بعدی کرد
دوست عزیزنقل قول:
اول همیشه مدل تلویزیونتان را کامل بنویسید تا بشود رهنمایی تان کنیم برفرض اینکه مدل شما همان بالای باشد. این آدرس سایت.
مدل 5560 نام گذاری ایران مدل اصلی
UA40EH5300W
اینم سایت آفریقای جنوبی به زبان فرانسه که می توانید فریمور تلویزیونتان را دانلود کنید
اینم سایت فارسی
و اینکه مدل های 3D یا همان سه بعدی از سری 6 به بعد هستند.واینکه بعضی از مدلها را میشود باهم ست کرد این کار ریسک زیادی دارد . چون هم مین بورد و هم پاور سوپلای مدلها باید مشخصات فنی آنها با هم نزدیک باشد.و یا منطبق
دوست عزیزنقل قول:
بجز فریمور هیچ برنامهای را نمی شود آفلاین نصب کرد. و اینکه تیک دارید هر چقدر سرعت حرکت شفاف یا همان Clear Motion Rate شما عددش بالا باشد شما از کیفیت تصویر بهتری برخوردار می شوید که برای تلویزیون شما 100 است و سیستم شما بیشتر از این جواب نمیدهد به قول قدیمیا هر چه پول بیشتر بدی بیشتر آش می خوری و همان طور که کفتم ولی شما گوش نکردید و جواب ندادید آیا در فیلمهای اکشن و پر تحرک که با دی وی دی یا سینما خانگی نمایش می دهد باز این تیکها را دارید یا نه ممکن است به آن پخش کننده هایتان هم ربط داشته باشد.
دوستان عزیز من ua46d6960 دارم و ازش راضیم
البته هنوز مشکل تیک تیک زدن تو فوتبال رو دارم که با راهنمایی دوستان یکم بهتر شد
اما میخوام بدونم کسی برنامه یا بازی داره واسه نصب کردن روش؟
کلا اگه دوستان اطلاعات مفیدی دارن خ خ خ خ خ خ ممنون میشم
خ خ خ ممنون دوست عزیز ولی چرا مشکل تو دستگاه های دیگه نیست؟منظورم الجی و سونی و ......نقل قول:
نه دوست عزیز من تو فیلم و انیمیشن های با کیفیت خ خ خ خ به ندرت این مشکل رو دارم اما بعضی شبکه ها مثل ورزش و ام بی سی فارسی و شبکه هایی که فوتبال پخش میکنن دارم
من وقتی کلیپ های تست تصویر یا از این قبیل رو میبینم واقعا لذت میبرم و مشکلی ندارم اما این فوتبال کلافم کرده
خ خ خ خ ممنون که همیشه راهنما هستین
ممنون از پاسخ گویی مدل تلوزیون 32EH5560 است این که شما دادین 40 تو سایتش 32 پیدا نکردمنقل قول:
یه سوال دیگرهم ایا می شود با پخش دیجتال که روی خود تلوزیون هست برنامه ها رو ضبط کرد ؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر چون تلویزیون شما PVR ندارد. و اینم سایت آفریقای جنوبی همان طور که گفتم معادل هم نام فارسی آن
دوست عزیز پس نتیجه اینکه تلویزیون شما مشگلی ندارد و مشگل شما همان دستگاه دیجیتال و م ا ه و ا ر ه تان است که مشگل ساز گاری با تلویزیون تان را دارد.نقل قول:
سلام
تو تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل ua46d8880ym که البته تو ایران به این نام هست و اسم جهانیش d8000 هست وقتی تنظیمات تصویر رو عوض میکنم مثلن حالت تصویر رو استاندارد انتخاب میکنم یا حتی مثلن وقتی صرفه جوئی انرژی رو هم فعال میکنم بعد از حدود ده پونزده دقیقه مجدد خود به خود روی حالت پویا میره! از همون استفاده اول هم همینطوره. تو منوهاش هم گزینه فکتوری ریست پیدا نمیکنم! البته کد ورود به منوی مخفیش رو هم بلد نیستم که ببینم اونجا ریست فکتوری داره یا نه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
نقل قول:
آقا مرسی. ولی بازم درست نشد .انگار که کالیبراسیون چیزی غیر از این تنظیماته فکر کنم دیگه درست نشه.آقا پروگرام کردن چه طوره ؟ ببرم نمایندگیش میتونه درست کنه؟
تو منوی سیستم -> وصل و پخش -> حالت نمایش: نمایش در منزلنقل قول:
نقل قول:
آقا پروگرام کردن چجوریه؟ ببرم نمایندگی میتونه درستش کنه؟
مرسی تا امتحان کنم خبر میدمنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر نتوانستید درست کنید تلویزیونتان را دستکاری نکنید همان ببرید نمایندگی برایتان درست می کنند
با سلام
آقای متین پور واقعا ممنون که راهنما هستین
متشکرم
اما من هرکاری می کنم نمیتونم دستگاه رو آپگرید کنم و بعد از 3 % ریست میشه
از همون لینکی که دادین باز هم نشد
نمیدونم چیکار کنم راه حل دارین؟
خ ممنون
من 4 روز تلوزیون رو خریدم ایا ارزش دارد اپگریت کنم؟الان وقتی میزنم صفحات هوشمند رو بیاره مینویسه در حال بروز رسانی و می میونهنقل قول:
دوست عزیز (مختار پور ) من آپگرید کردم و رو 3 درصد رسیت میشه
راه حلی هست؟
ایا قبل از آپگرید برنامه ای نصب کرده بودید ؟ از وضعیت حافظه تلوزیون مطمئن باشید . شاید حافظه پر باشد . همچنین فایل آپگرید را مطمئن باشید درست دانلود شده باشد . حجم فایل را با حجمی که در صفحه دانلود سایت و مشخصات فایل دانلود نوشته شده است مطابقت دهید .نقل قول:
خیرنقل قول:
کاملا خالی و کاملا صحیح دانلود شده
دوست عزیزنقل قول:
اگر همه چیزی را که برای آپگرید کردن گفتم درست انجام دادی ولی تلویزیو نتان نمی تواند این عمل را انجام دهد ممکن است که نیازی به آپگرید نداشته باشد .و اینکه در منوی مخفی گزینه ای است که اگر روشن باشد جلوگیری می کند از آبدیت کردن اینم مسیر آن گزینه
یکی از راه حل های - خاموش کردن پشتیبانی OTN در منوی سرویس می باشد. (گزینه زیر کنترل
(control---->sub option----->OTN---->OTN support----->off).
امتحان میکنمنقل قول:
راستی مشخصاتی رو معرفی کردین برای ساعات کارکرد دستگاه که همچین گزینه ای وجود نداشت
سپاس
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه آبدیت کردن آپشنی به سیستمتان اضافه نمی کند فقط در بعضی از آیتمها سرعت سیستم را زیاد می کند .پس نیازی به آبدیت نیست و وقتی که صفحه هوشمندتان را باز می کنید و از شما می خواهد که آبدیت کنید منظورش دانلود ویجت ها یا همان نرم افزار های کوچک است که بازی ها و نمایش ویدو ها و دیگر کارایهای که به وسیله اینترنت می شود انجام داد را میخواهد که آنها هم چیز مهمی نیست یعنی بودو نبودشان هیچ اثری در تلویزیون تان نمی گذارد.و اگر میخواهید از این عمل جلو گیری کنید میتوانید آن گزینه را در منوی سیستم خاموش کنید .
یکی از راه حل های - خاموش کردن پشتیبانی OTN در منوی سرویس می باشد. (گزینه زیر کنترل
(control---->sub option----->OTN---->OTN support----->of