عذر مي خوام ،مي دونم كه دارين لينك ها رو درست مي كنين،اما نمي تونم خودم رو بگيرم...نقل قول:
من دود اگزوز مي خوااااااااااام!!!
:19::19::19:
:42:
Printable View
عذر مي خوام ،مي دونم كه دارين لينك ها رو درست مي كنين،اما نمي تونم خودم رو بگيرم...نقل قول:
من دود اگزوز مي خوااااااااااام!!!
:19::19::19:
:42:
نقل قول:
خب عزیز رضا که گفت با مد دود از اگزوزش در اومده شما هم یه چند تا مد بریز ببین دود درمیاد:31:
رضا جان،چه مدي ريختي؟
من مي خوام Man هم اگزوزش دود كنه...!
من تا الان مد اکتروس و اسکانیا رو امتحان کردم ولی مان رو نمیدونم فکر نکنم به ماشین بستگی داشته باشه:31:نقل قول:
رضا جان،چه مدي ريختي؟
من مي خوام Man هم اگزوزش دود كنه...!
ولی دود همش از اگزوز نمیاد بیرون که وقتی میخواد راه بیفته و به قول راننده ها وقتی دنده مرده بدی دود میاد همین:31:
نقل قول:
شما حالا یه 4 تا مد بریز فرقی نداره چی باشه
ببین دود در میاد از اگزوز
بعد اگه دود در اومد که میفهمی هر مدی بریزی از کامیون دود در میاد اگر هم که در نیومد می فهمی که چند تا مد مخصوص داره که باید اون ها رو پیدا کنی :46:
حالا مد بریز ببین چی میشه این جا هم نتیجه رو بگو
موفق باشید:11:
نقل قول:
رضا تو الان ورژن بازیت چنده؟
بازی موقع لود گیر می کنه مشکلش چیه
من چند تايي مد امتحان كردم ولي جواب نداد...
ميشه در مورد دنده مرده توضيح بديد؟:31:
واسه من 1.04نقل قول:
رضا تو الان ورژن بازیت چنده؟
جدیدا اینطوری شده یا نه واسه اولین بار که بازی رو میخوایید بازی کنین ارور میده؟؟نقل قول:
بازی موقع لود گیر می کنه مشکلش چیه
دنده مرده یعنی مثلا هنوز جا داره که با دنده یک برید بزنید دنده 2نقل قول:
من چند تايي مد امتحان كردم ولي جواب نداد...
ميشه در مورد دنده مرده توضيح بديد؟
شما یه بار با دنده4 راه بیفتید اگه قرار باشه دود بده دود میاد ازش
خب تو چرا از اول پس دود از اگزوز ماشینت در نیومد که مد مجبور شدی بریزی؟نقل قول:
لامصب اینی که تو گفته دیگه دنده مرده نیست دنده اسکلت مرده هست میگی با چهار راه بیفته؟:31:
با این کار دود اگزوز که سهله موتور ماشین هم دود میکنه:27:
خب رضا تو مد هایی که ریختی رو لینکش رو بذار که RoyalFalcon 1994 عزیز هم دانلود کنه یکم از اگزوز ماشین این دوستمون هم دود در بیاد که خوشحال بشه:31:
بعد ازاین کرک ریختم این مشکل دارهنقل قول:
جدیدا اینطوری شده یا نه واسه اولین بار که بازی رو میخوایید بازی کنین ارور میده؟؟
دنده مرده و دنده اسكلت مرده و دنده فسيل هم جواب نداد...
ولش كن بابا،ماشين هاي بازي ما طبق استاندارد هاي حفاظت از محيط زيست ساخته شدن،تو كار دود نيستن...!:27:
پس کرک بازی خرابه شرمنده دوست عزیز این کرک اولش که گذاشتیم امتحان کردیم سالم بوده تازه خراب شده تا الان کلی دنبال کرک گشتیم ولی سالم نبود اگه میشه همون لینک ورژن1.04 رو دانلود کنیدنقل قول:
بعد ازاین کرک ریختم این مشکل داره
نقل قول:
شما کی بازی رو دانلود کردی از کدوم لینک دانلود کردی?
چون الان لینک سالم توی صفحه اول ورژن 1.04 هست که به کرک هم احتیاجی نداره با حجم 415mb
نقل قول:
اولا که شانس تو هست که اینجوری شده
حالا به رضا میگم که مد هایی که خودش دانلود کرده ور بزاره اینجا تو هم دانلود کنی یکمی دود از اگزوز بدی بیرون:31:
ثانیا حالا یه بازی هم که پیدا شده که به محیط زیست صدمه نمیزنه تو میخوای دود توی بازی ایجاد کنی که به محیط زیست صدمه بزنی؟:31:
من حجم ام در حال تموم شدن یه ساعت دیگه اون مد رو آپلود میکنم میزارم یه کم دود بدین بیرون:31:نقل قول:
اولا که شانس تو هست که اینجوری شده
حالا به رضا میگم که مد هایی که خودش دانلود کرده ور بزاره اینجا تو هم دانلود کنی یکمی دود از اگزوز بدی بیرون
ثانیا حالا یه بازی هم که پیدا شده که به محیط زیست صدمه نمیزنه تو میخوای دود توی بازی ایجاد کنی که به محیط زیست صدمه بزنی؟
نقل قول:
تو که حجمت داره تموم میشه چه جوری یه ساعت دیگه مد رو آپلود میکنی:31:
بعدشم چرا آپلود میکنی خب تو خودت از هر جا دانلود کردی فقط لینکش رو بده چرا میخوای اپلود کنی دیگه؟
یه ساعت دیگه مفتیه:21:نقل قول:
تو که حجمت داره تموم میشه چه جوری یه ساعت دیگه مد رو آپلود میکنی
بعدشم چرا آپلود میکنی خب تو خودت از هر جا دانلود کردی فقط لینکش رو بده چرا میخوای اپلود کنی دیگه؟
بعدش لینکش رو ندارم یادم نیست از کجا گرفتمی باید همون آپلود کنم:31:
نقل قول:
آره پس صفا میکنی تا ساعت چند مفتیه؟:31:
دستت درد نکنه بزار که این RoyalFalcon از اینکه محیط زیست رو نمیتونه آلوده کنه ناراحته:31:
بزار یکمی دود تولید کنه خوشحال بشه:27:
آقا بازی در این سبک جدید قرار نیست بیاد ؟
سلام
میخواستم اگر میشود یک اسکانیا برای ورزن 1.04بگذارید
سلام
بفرما royalfalcon1994 جان (شرمنده، اسمتو نمي دونم...)
اين هم سه تا مد مان با دود، برو حالشو ببر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين:کد:http://www.file-upload.net/download-3225837/A-MAN-TGA-18.460-D20C-by-SAX---Pathfinder.rar.html
و اين:کد:http://uploadorb.com/ncwh85k47r18
اميدوارم خوشت بياد:11:.کد:http://uploadorb.com/stjyuirftovr
.................................
در ضمن واسه بيرون اومدن دود اگزوز :31: مطمئن ترين راه اينه كه space بزني و بندازي دنده 1، بعدشم بگازي... :21: (تضمين شده ست، جواب مي ده...)
نقل قول:
بله بازی به نام Euro Truck Simualtor 2 که نهایتا تا تابستان میاد:46:
نقل قول:
دوست عزیز سایت مد ها رو ما توی صفحه اول قرار دادیم
شما میتونی یه نگاه بندازی هم مد مورد نظرت رو انتخاب کنی هم بقیه مد ها رو ببینی که اگه حال کردی اون ها رو هم دانلود کنی همشون با عکس هستند که راحت میتونی انتخاب کنی:46:
موفق باشید:11:
سلامنقل قول:
داداش من اين دو تا مد رو برات ميذارم، بازم اگه خوشت نيومد سايت مد تو صفحه اول هست:
اين مد جاي كلاس b مياد.کد:http://www.germantruck-mods.de/page/downloads/?action=download&id=770
و اين:
اين مد هم جاي كلاس a مياد.:11:کد:http://www.file-upload.net/download-3103520/SCANIA-R620-BB-6x2-by--mod.-by-Pathfinder.rar.html
نقل قول:
دستت درد نکنه آرش جان
اولا که کار این RoyalFalcon 1994 رو راه انداختی که الان بره با این man ها یکمی به محیط زیست صدمه بزنه:31:
ولی بزار دوستان برن از سایت های مد دیدن کنن که اگه با کامیون دیگه ای هم حال کردند دانلود کنند:46:
چون پس ما اون همه سایت مد رو توی صفحه اول برای کی گذاشتیم اگه بخوایم اینجا مد هم بزاریم؟:31:
چشم اميد جاننقل قول:
فرمايش شما درسته.:11:
نقل قول:
چشمت بی بلا داداش:11:
منظورم رو که گرفتی چی میگم راجع به مد ها:46:
این هم لینک بنز سه تا کلاس واسه اونایی که عشق بنز هستن و عشق دود اگزوز
این هم یه عکس کوچیک و کم حجم که صفحه سنگین نشه:46:کد:http://uploadorb.com/117nl89qd4lv
آقا خبر دار شدیم کرک مشکل پیدا کرده
صحت داره؟
سلام...
ميشه يه عكس از دود كردن ماشينتون بزاريد؟
سلام...
چند تا عكس كوچيك از ETS 2:
اگه دقت كنين جاده ها كمي كوچيك شدن...!
من چشمام درست مي بينه؟!
شركت SCS آدم طراحي كرده براي بازيش؟
با توجه به اون دمو هاي قبلي،اين آدما هم هوش مصنوعي خوبي دارن و هم طراحي گرافيكي توپي...!
این صحنه هایی از بازی Euro Track 2 هست دیگه درسته؟
سلامنقل قول:
چي شد؟
نتونستي دود در بياري؟:18::41:
بهتره كه گفت بازي Trucks & Trailers اما دقيقا همون كاميون هاي بازي ETS 2 رو داره و همون نقشه رو،اما تو اين بازي بايد به شغل شريف تريلر پارك كني مشغول شد!نقل قول:
این صحنه هایی از بازی Euro Track 2 هست دیگه درسته؟
---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------
با كمال تعجب بايد بگم كه نه!نقل قول:
ولي بابت اون مد ها خيلي ممنون...
خيلي قشنگ بودن...
يك خبر ديگه:
به احتمال زياد در بازي جديد بتونيم كاميون ها رو Customise بكنيم...
مثلا در زير چند مدل از چرخ هاي مختلف براي كاميون ها رو مي بينيم...
راستيتش اين آرزوي ديرينه خودمه...
سلام حامد جان بله کرک دوباره به مشکل بر خورد و کلا دیگه لینک بازی و کرک ورژن 1.32 رو از صفحه اول پاک کردیم که خیالمون راحت بشه:46:نقل قول:
ای بابا عزیز مگه تو نتونستی دوباره دود ایجاد کنی و به محیط زیست صدمه بزنی:31:نقل قول:
ببین پس قسمت نیست دیگه بچه ها چند تا مد های مختلف گزاشتن ولی بازم نمیتونی دود ایجاد کنی چون من راضی نیستم که تو به محیط زیست صدمه بزنی:27:
بی خیال زیاد جدی نگیر.راستی بازی تو کرک داره اگه کرک داره یه کرک دیگه امتحان کن شاید مشکل حل بشه:46:
طبق توضيحات سازنده بازي گفته شده كه در بازي خط هاي راه آهن وجود دارند كه در بعضي جا ها از جاده عبور مي كنن...
در اين مكان ها چراغ هايي قرار داده شده كه در صورت عبور قطار قرمز ميشن و شما راننده محترم بايد تا عبور كامل قطار پشت اين چراغ ها بايستيد...
در ضمن اون مانع هم بالا و پايين ميشه!
اين يكي رو خودم هم شك دارم بهش...
گفته كه شما مي تونيد در جاهاي مخصوصي غير از پاركينگ ها مثلا در كنار جاده ها توقف كرده و استراحت كنيد...
مثل اينكه اين بار با بازي واقعي تري طرفيم!
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
ممنون...نقل قول:
من كه از شرش گذشتم!
بيخيال:31:
نقل قول:
دستت درد نکنه بابت عکس ها خیلی خوب کاری کردی که سایز کوجیک گذاشتی:46:
اگه آدم هم طراحی کرده باشه که از این عکس ها معلومه که طراحی کرده محشر میشه خدایی:8:
فرض کن یارو کنار جاده وایساده میری سوارش میکنی تا شهر بعدی میبریش:27: