البته crysis معنی مهاجم رو هم میده.داداش اقا havas_1980 روفتی تو شیمی این رو پیدا کردی داداش.
در کل معنیش میشه مهاجم.
Printable View
البته crysis معنی مهاجم رو هم میده.داداش اقا havas_1980 روفتی تو شیمی این رو پیدا کردی داداش.
در کل معنیش میشه مهاجم.
مهاجم؟ نه عزيز Crysis اسم خاص اين بازي هستي قبلا به عنوان كلمه استفاده نشده وگرنه توي ديكشنري ميشد با اين املا لوك آپ كرد اين رو به نظر نميرسه Crysis با اين املاقبلا به معني خاصي وجود داشته باشهنقل قول:
خوب خود کرایتک چیزی در این رابطه نگفته ؟ که حالا کرایسس یعنی بحران یا مخفف چیزیه ؟!
به نظر من هم همون بحران بیشتر بهش میاد !
Crysis رو توی بابیلون که مینویسم بحران معنی میشه.
توی ایران میشه انلاین این بازی رو انجام داد؟
بله توي XFire كلن داره ميشهنقل قول:
بحران میشه crisis نه crysis
در ضمن یه تاپیکی بود که معنی بازی ها رو توش مینوشتند من اونجا معنی این اسم این بازی رو پرسیدم و یکی از دوستان معنیش رو گفتند که میشه همونی که هوس جان گفتند
بازی کرایسیس توی ویستا وقتی اولین مرحله شروع میشه هنگ میکنه ولی توی xp درست کار میکنه
مال تنظیمات گرافیکی نیست چون روی medium هم همینطوره
گرافیک: 9600GT
کسی چنین مشکلی قبلا داشته؟
لطفا کمک کنید
حالا من زياد ويستايي نيستم چون از همون اول ويستايي نبودم و حال نكردم باهاش ولي شما واسه گيم فعلا ويندوز xp sp3 رو واسه خودت در نظر بگير بهترين ويندوز براي هر كاري فعلا همينه انشالله نسخه نهايي ويندوز 7 كه اومد ميريم سراغش حتي اين بتاش هم بي فايده اس چون مثلا gta iv رو ساپورت نميكنهنقل قول:
برای اینکه ویستا خودش 1 گیگ برای ویندوز برمیداره ولی شما باید حداقل 3 گیگ رم در ویندوز ویستا داشته باشید که 2 گیگش برای کرایسس بمونه ولی ایکس پی فقط 512 یا 256 مگابایت از رم برمیداره . همونطور که دوستمون گفتند سرویس پک 3 xp خوبه !
ممنون ولی من میخواستم روی very high تست کنم ببینم چطوریه چون فقط توی ویستا (DirectX10) میشه روی very high گذاشت و توی XP این گزینه خاموشه
از نظر رم هم مشکلی نیست
ولی من توی کرایسس توی توی ایکس پی گرافیک رو تا آخر بردم بالا ! البته توی کرایسس 1 توی ایکس پی وری های غیر فعال بود !
تو مرحله Assualt
بعد از منفجر کردن کشتی باید میگه باید یه هلیکوپتر که خیلی بالاست رو منفجر کنی!
چه جوری؟؟ اخه خیلی بالاست
ممنون از جواب
بايد بزنيش ديگه نشانه بگيري ميزنه البته با اسلحه سنگين سخته زدنش با يه اسلحه سبك و دور برد ميتوني بهش شليك كنينقل قول:
ممنون از راهنماییتون!
یه سوال دیگه!!
یه مرحله هست که تو کشتی هستیم!
(به قول من) موجودات فضایی حمله میکنن و باید بری رو عرشه
من میرم بعد نمیدونم باید چی کار کنم!!؟؟
خوب شما باید راهی به سمت موتور خانه کشتی پیدا کنین
روی همون عرشه کشتی رو که بگردی راهش رو پیدا می کنی
یکی از این موجودات فضایی هم میاد که باید با اسلحه هایی که اونجا قرار دارد اون رو از بین ببری
فکر نکنم شما منظور منو فهمیدین!
اونجا اینقدر موجودات فضایی هست که حد نداره!
و بقیه میکشنشون...!
من کل عرش رو گشتم راهی ندیدم!
بازم ممنون از راهنمایی
سلام شما باید بری رو اسانسور روی عرشه بعد خودش میره پایین.
من دنبال آسانسور هم گشتم ولی چیزی ندیدم!!
این عکس نگاه کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینجام!!
دقیقا کجا آسانسور؟
ممنون
فکر کنم نزدیک باید بری سمت راست...اونجا یک راهی هست و اسانسور فکر کنم اونجا باشه
یک کم بگردی پیداش می کنی
تا اونجایی که من یادمه آسانسوری در کار نیست شما باید سمت راست ناو بری تا جایی که یه سطح پایین تری نسبت به خودتون پیدا میکنید که میشه روش پرید همون اطراف یه پله هست که باید از پله پایین بری و پیش دوستات برسی ! نسبت به عکس باید بری سمت راست شاید یه خورده عقب تر هم باشه !
یه کم؟؟نقل قول:
فکر کنم نزدیک باید بری سمت راست...اونجا یک راهی هست و اسانسور فکر کنم اونجا باشه
یک کم بگردی پیداش می کنی
همه جارو گشتم ندیدم!!
این یه عکس دیگه!!
این آسانسوره!!!
من پیداش نمیکنم!!
فکر کنم باید بیخیال شم!!
از سمت راست اینقدر گشتم که با یه پارکینگ هواپیما رسیدم...!نقل قول:
تا اونجایی که من یادمه آسانسوری در کار نیست شما باید سمت راست ناو بری تا جایی که یه سطح پایین تری نسبت به خودتون پیدا میکنید که میشه روش پرید همون اطراف یه پله هست که باید از پله پایین بری و پیش دوستات برسی ! نسبت به عکس باید بری سمت راست شاید یه خورده عقب تر هم باشه !
اونجا هم چیزی نبود
از همه ممنونم!!!
آقا ببخشید منیادم افتاد شما باید دنبال همون اسانسور بگردی نه پله ! زیاد نگران نباش منم همون جاش گیر کردم و حدود 1 هفته ای این بازی رو کنار گذاشته بودم تا اینکه شانسی پیداش کردم ! یادم رفته وگرنه کمکت میکردم ! ولی دیگه آخر بازی هستش اونجا باید یه عنکبوت رو بکشی یعد از عنکبوت یه غولی میاد 10 برابر اون که باید با اون تفنگ مخصوص روش لاک کنی و بزنیش !
البته به این سادگی ها هم که ایشون فرمودن نیست !×!×! :31:نقل قول:
اون عنکبوت کلی نفستو میگیره .
همچنین اون دومی . :27:
سلامhrv .
این عکسا که گذاشتی من نمیتونم ببینم روی خود سایت اپ کن تا کمکت کنم.
سلام!
نمیدونم چه جوری تو خود سایت اپ کنم!
تو دو تا سرور دیگه اپ کردم!!
شما باید اول از عرشه دفاع کنین بعد از اتمام این هدف افراد روی عرشه به سمت قسمتی از عرشه میرند که برای راهنمایی هم با دود قرمز هم مشخصه هم در رادار با نقطه سبز... (در عکس اول - پشت هواپیماهای سمت راست)نقل قول:
در عکس بعدی که گذاشتین آسانسور عرشه رفته پایین و شما میبایستی اون پایین می بودین! پس این بالا چی کار می کنین؟! :blink:نقل قول:
سلام.
من بازی رو چند ماه پیش تموم کردم درست یادم نیس ولی اینکارا رو انجام بدید.
1- تویه همین عکس که گذاشتید جلوتون یه کنترل زرد رنگ هست برید پیشش بهتون میگه
دکمه ای رو بزنید.
2- لباس رو رویه حالت قدرت چند برابر بزارید واز همون جلو خودتو بنداز پایین یا تویه دریا.
از همه دوستان ممنون!!
رفتم در جنگ با اون عنکبوت بزرگ!!
اون تفنگ رو هیچ جا لاک نمیشه!!
همش No Target Lock میزنه!!
اون عنکبوت رو باید با اسلحه های معمولی بزنی
اون تفنگی که شما میگی مال موجود دیگه ایست که بعد ایشون تشریف میارن
شما با اون اسلخه هایی که اونجا چیده شده اون رو از بین ببر
آخرین ورژنDirectX9 رو روی ویستا نصب کنید.نقل قول:
بازی کرایسیس توی ویستا وقتی اولین مرحله شروع میشه هنگ میکنه ولی توی xp درست کار میکنه
مال تنظیمات گرافیکی نیست چون روی medium هم همینطوره
گرافیک: 9600gt
کسی چنین مشکلی قبلا داشته؟
لطفا کمک کنید
2 گیگ رم هم باید حداقل داشته باشید.
من رمم 2 هست. گرافیک 9500 و CPU 5200
تنظیمات روی gamer بود و آنتی الایزینگ 4 بود.
البته توی ویستا بازی رو روی DX9 اجرا کردم.
برای این کار در Game Explorer روی آیکون بازی راست کلیک کنید. متوجه میشین.
ویستا که خودش directx 10 داره...
برای چی ورژن 9 رو نصب کنیم؟
براي اينكه 10 , 9 رو شامل نميشه اكثر بازيها دايركت x نه رو لازم دارند و خودشون نصب ميكنننقل قول:
خوب بعضی بازی ها روی دو نوع direcx اجرا میشن
مثل بازی lost planet که خودمون حق انتخاب داشتیم
خوب ديگه بعضي بازيها كريسيس نه كهنقل قول:
یادمه توی قسمت option بازی 1 گزینه ای برای direct x بود که فقط اکه روی ویستا بازی میکردی فعال میشدنقل قول:
ببینید DirectX مثل .Net Framework میمونه. شامل یک سری فایل dll میشه که اگه نباشه بازی اجرا نمیشه.نقل قول:
ویستا که خودش directx 10 داره...
برای چی ورژن 9 رو نصب کنیم؟
حالا شما هرچی ورژن جدیدتری رو نصب کنید این فایلها هم آپدیت میشن و هم بیشتر میشن.
آخرین ورژن DirectX رو من تو بازی Burnout Paradise City دیدم که مربوط به March2009 بود. حدود 79 مگابایت.
یادمه با DirectX نصب شده روی ویستا نمیشد PES2009 رو بازی کرد و گیر میداد که فلان فایل ناقصه. DirectX که نصب میکردیم درست میشد.
شمت وقتی 9 رو نصب کنید 10 پاک نمیشه. جفتشون با هم هستند ولی ورژن 10 پیشفرض هستش.
کرایسیس هم در دو حال اجرا میشه.نقل قول:
خوب ديگه بعضي بازيها كريسيس نه كه
توی ویندوز ویستا شما میتونید انتخاب کنیدکه 9 باشه یا 10
برای این کار گفتم که در Game Explorer ویستا کافیه روی ایکون بازی راست کلیک کنید تا منوی مربوطه رو ببینید.
ولی من که از ویستا استفاده می کنم مشکلی با directx 10 نداشتم
تا حالا کراسیس رو با directx 10 بازی نکردم...برم نصب کنم ببینم چجوری میشه؟
یه سری بازیها خودشون بی اجازهDirectX نصب میکنند. البته مشکلی نداره چون حتی اگر یک DirectX قدیمی روی DirectXجدید نصب بشه باز هم جدیده باقی میمونه.نقل قول:
ولی من که از ویستا استفاده می کنم مشکلی با directx 10 نداشتم
تا حالا کراسیس رو با directx 10 بازی نکردم...برم نصب کنم ببینم چجوری میشه؟
ولی اگر با همون DirectX پیش فرض ویستا کار کنید یعنی هیچی روش نصب نکنید به مشکل میخورید.
من امتحان کردم FSX و PES و GTA Sa فکر میکنم اجرا نمیشن و نیاز به نصب DirectX 9 دارن.
داخل بازی چطور میشه فهمید که fps چقدر هست؟
وقتي بازي رو اولين بار كه ميخواي نصب كني يه بنچ مارك ميگيره از بازيت تمامي اطلاعات مربوطه رو از اونجا مي توني به دست بياري