یه سوال اگه مثلا یه نفر 15 سال harvest moon را رفت اونوقت چی میشه؟؟؟
Printable View
یه سوال اگه مثلا یه نفر 15 سال harvest moon را رفت اونوقت چی میشه؟؟؟
زیاد رفتن مهم نیست درست رفتن مهمه!(خودم گفتم)نقل قول:
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه نصیحت میکنم تا مدیرا باخبر نشدن پستاتونو ویرایش کنید!!
با سلام
من عضو جدید این تالار گفتگو هستم .
من بازی را خیلی دوست دارم درست مال پسرا است اما من از اون خیلی خوشم میاد
امیدوارم شما پسرا بتونید به من کمک کنید و من را به عنوان عضو جدید بپذیرید
مرسی
سلام ضمن خوش امد و تبريك به مناسبت عضويتنقل قول:
شما تو اين بازي چي كار كرديد؟سال چندم؟
سلام آقایان عزیز آقا من میخام 15 سال رو برم ببینم چی میشه اونم فقط میخام بخوابم و بلند بشم همین بقیش به عهده ترینر هستش مرسی ...!
سلام منم به شما دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم امیدوارم با کمک هم بتونیم بریم شهر...! راستی به قول این دوستمون شما کجای بازی هستید همسری برای خود اختیار کرده اید ...! (آیا همسری شوما مالو میکنتی از خود دارد ؟)(مزاح) در کل خوش آمدید به جمع ما ...!
سلام منم عضویتتون رو تبریک میگم.نقل قول:
شما اولین دختری هستی که تو این تایپیک پست داده!!
چرا بازی دخترش رو بازی نمیکنید؟
نقل قول:
سلام ضمن خوش امد و تبريك به مناسبت عضويت
شما تو اين بازي چي كار كرديد؟سال چندم؟
نقل قول:
سلام منم به شما دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم امیدوارم با کمک هم بتونیم بریم شهر...! راستی به قول این دوستمون شما کجای بازی هستید همسری برای خود اختیار کرده اید ...! (آیا همسری شوما مالو میکنتی از خود دارد ؟)(مزاح) در کل خوش آمدید به جمع ما ...!
من واقعا از شما به خاطر این همه لطف شما تشکر میکنم.نقل قول:
سلام منم عضویتتون رو تبریک میگم.
شما اولین دختری هستی که تو این تایپیک پست داده!!
چرا بازی دخترش رو بازی نمیکنید؟
من سال اولم تراینر شما را هم دیدم خیلی عالیه بحث ها را هم خوندم به نظر من عالی میاد.
البته من یه بار تا سه سال رفتم و هیچی نشد و دوباره دارم بازی میکنم.
در رابطه با سوال آقا redbehnam بگم که من بیشتر بازی harvest moon پسر را دوست دارم تا دختر.
از شما پسرای عزیز هم خیلی متشکرم.
بازم مرسی
من هم به این دوست تازه وارد تبریک میگم.
mooli عزیز فکر نکنم به جایی برسی ما که نرسیدیم این کار را من قبلا کردم.نقل قول:
سلام آقایان عزیز آقا من میخام 15 سال رو برم ببینم چی میشه اونم فقط میخام بخوابم و بلند بشم همین بقیش به عهده ترینر هستش مرسی ...!
بعد اینکه سیوی که قرار بود بزارید چی شد.
آقا من الان سال پنجمم اما این بچه ی من مثل اینکه قصد بزرگ شدن نداره اگه خوب بزرگ شه خودم میبرمش تو مزرعه تا باهام کار کنه اگه کار نکنه خودش میدونه دیگه...! آقا راستی می دونستید که خورجین اسب خودش یه صندوق فروشه ها؟ اگه چیزاتو بندازی توش میفروشه ...! بعدشم ما رفتیم که بریم سال ششم...!
بابا خاوکیل اون سیو رو روش دوباره سیو کردم الان تبدیل شده به سال پنجم...! والا به جون خودم بابا حسن جان خوب کاری نداره ترینرو فعال کن بعدشم هی تند تند بگیر بخواب تا سه سال تموم شه دیگه به همین راحتی...!موفق باشی...!
میگم دوستان کسی بازی مثل این بازی سراغ نداره؟...! اگه سراغ دارید اسمشو بنویسید ممنون میشم ...!
فكر كنم از بس بازي كردي خسته شدي به فكر يه بازي ديگه افتادي :31:اره؟نقل قول:
آره به خدا...! یه بازی دیگه بگید رفقا...!
بازی زیاده ولی هیچ کدوم به پای این نمیرسه ! ( از نظر گیم پلی و موضوع )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه
اول از همه به زهره خانم خوش آمد میگم، امیدوارم استفاده کنن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از mooli70 جان هم ممنون که فعالن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بهنام هم که ما کوچکیشونیم !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره دعوا نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (لطفا) (حیف وقت نیست ) ( نبست به HARVEST MOON_HA SAN جان و hassan_mojtahedi)(به عنوان یه دوست !) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما هم منتظر آقا ایمان گل می مونیم !
خبری از سعید جان نیست انگار !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم از همه ممنون ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من یه بازی دیگه برای mooli صراغ دارم sims 2 اما باور کنید هیچکدوم مثل این harvest moon نیست.
واقعا از لطف شما ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اول از همه به زهره خانم خوش آمد میگم، امیدوارم استفاده کنن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بالاخره 100% بايد بشه يا ابزارات كامل شن يا تو يه سال همه جشن ها رو برنده شي نميدونم فلوت بگيري يا....................................؟
ميشه يه نفر راه رسيدن به شهر رو درست و درمون بگه من كه قاطي كردم:9::37::22::24:
:23::23::23:
:grrr:من سنم رو اشتباها زدم سال 68 هستم اگه سواد داري ببين چند سال ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط HARVEST MOON_HASAN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي پيامت هم برات مطئسفم چون آشغال تر و هرزه تر از تو نديدم..
من كه پيامت رو نخوندم به دليل اينكه تو شركت بودم تا چشم افتاد سريع پاك كردم ..اگه چيزي هم نوشته اي همش خودتي خودتي خودتي ...از اين به بعد هم به من پيام يا درباره ي من پست بدي بلايي به سرت ميارم كه مرغاي آسمون به حالت زار زار گريه كنن ...از اين به بعد هم هر چي بگي خودتي خودتي خودتي البته ديگه نمي توني پيام بدي من حواسم به اين نبود كه ما داريم تو تهران زندگي ميكنيم يعني جايي كه نصف عقده اين نصف وحشي به خاطر همين الان كه يادم افتاد ديگه پيام رو غير فعال كردم
من رو از عكسهاي زشت ميترسوني منم مي تونم يه حرفها و عكسهاي زشت بفرستم كه تا شش ماه خوابت نبره ...
پس به پر و پاي من نپيچ و من رو بيشتر از اين كفري نكن و گورت رو گم كن چون حالم ازت بهم مي خوره:2:
حالم از كسايي كه مثل تو بي شخصيت و بي شئورن بهم مي خوره:2::grrr:
ديگه هم تو اين تاپيك نميام پس زر نزن و خفه شو....
هرچي هم درباره من بگي همش خودتي.
بابا تو چه زود خسته ميشي من 2 يا 3 بازر با كامپيوتر(مبدل) رفتم تا سال سوم و 2يا 3 بار هم با پلي1نقل قول:
اقاي Hassan mojtahedi چرا مياي تو تاپيك هاروست موون حرفاتو ميزني؟:41::41::41::41:
من به اینجا ها رفتم اما هیچی نیست فقط یه گفتگو سادهنقل قول:
زهره خانم لطفا ابتدا به اين تاپيك ها برويد و بعدا قضاوت منيد من هيچي نگفتم اول خودش شروع كرد و همچنين پيام زشت فرستاد و اين منو ناراحت كرده كه من تو شركت بودم و پيا م زشت داد. حالا خوب شد سريع پاك كردم وگرنه..
اول اين صفحه :يه دقيقه ببينيد:
HTML کد:
عوا از اينجا شروع شد :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=45694&page=172
HTML کد:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=45694&page=173
بعد اینکه اینجا جای این حرفها نیست عزیزم مقررات اجازه نمیده بهتر بود 2 تایی با هم حلش میکردید.
بازم مرسی از جوابتون اما این حرفها را نباید بهش میزدید این نظر منه.؟؟؟
چشم ولي من ديگه باهاش حرف نميزنم شما خودت دو روز تو اين تاپيك بموني پشيمون مي شي به نظر من تو اين تاپيك نيا.نقل قول:
تاپيك باز شد!
اگه پستهاي بيهوده ادامه پيدا كنه دوباره قفل ميشه. تاپيك ديگه اي كه ساخته شده بود رفت ترش!
تاپیک به لطف آقا مهدی واز شد
من و یعنی ما ازش خیلی متشکریم.
مرسی.
از آقا مهدی ممنونم که تاپیک رو باز کردند.
و اما یک نکته بزرگ: اگه کسی در این تاپیک به بحث کردن در مورد شهر بودن یا نبودن یا اسفاده از کلمات زشت اسفاده کنه که باعث دعوا بشه فورآ از طرف من یک اخطار میگیره بدون معطلی.
فعلآ بای.
سلام بچه ها تا حالا تو هاروستمون دو روزه زن دار شديد؟
خیر من تا سال 15 بازی کردم ولی نشد :5:نقل قول:
چي نشد؟نقل قول:
يعني تو تا حالا تو اين بازي زن نگرفتي؟
من ميگم دوروزه:
روشش اينجوريه كه رمز پول و قرمز شدن قلب رو ميزنيد بعد روز اول پر رو به زنتون ميديد و بعد رمز زمستون رو فعال مي كنيد و مي خوابيد فرداش شما زندار ميشيد و بعد دوباره رمز زمستون رو غير فعال مي كنيد و بعد رمز بعار رو فعال مي كنيد...كه ميشه دوم بهار و شما زندار هستيد...
خوب شد حالا سوالهارو میپرسیم.:20:
1. اقا من هر کاری میکنم نمیتونم در مسابقه سگها اول بشم با اینکه سگم 10 قلب داره و باهاش هم توپ بازی کردم نمیشه. تازه سال اول تونستم اول بشم اما سال دومه ومن فکر کنم راه درست دویدن تو مسابقه یادم رفته.کمکم کنید.
2. کسی میدونه اون صندوق پست بزرگ بین بیمارستان و سوپرمارکت به چه دردی میخوره؟
3.لیست کامل 80 غذا رو بذارید. من 64 تا درست کردم اما همه اون 64 تایی که قبلا گفته شده درست نبود.
خلاصه بیاید باهم لیستو کامل کنیم.
4.زنم کارن هست. چی کار باید بکنم تا سال سوم مریض بشه؟
5.میشه جای کارتهای پرینت شده که از دریا میگیره همراه با عکساشون برام بذارین.؟
ممنون از همه.منتظرم:11:
[quote=OMID4U;1561610]خوب شد حالا سوالهارو میپرسیم.:20:
1. اقا من هر کاری میکنم نمیتونم در مسابقه سگها اول بشم با اینکه سگم 10 قلب داره و باهاش هم توپ بازی کردم نمیشه. تازه سال اول تونستم اول بشم اما سال دومه ومن فکر کنم راه درست دویدن تو مسابقه یادم رفته.کمکم کنید.
2. کسی میدونه اون صندوق پست بزرگ بین بیمارستان و سوپرمارکت به چه دردی میخوره؟
3.لیست کامل 80 غذا رو بذارید. من 64 تا درست کردم اما همه اون 64 تایی که قبلا گفته شده درست نبود.
خلاصه بیاید باهم لیستو کامل کنیم.
4.زنم کارن هست. چی کار باید بکنم تا سال سوم مریض بشه؟
5.میشه جای کارتهای پرینت شده که از دریا میگیره همراه با عکساشون برام بذارین.؟
1- برای اول شدن در مسابقه سگ ها باید کمی بدوی تا سگت بهت نزدیک شد دوباره بدوی ولی باید هواست باشه که خیلی دور نشی ازش چون وای میسته . بعد هم اگه با کامپیوتر بازی میکنی اگه کمی جولو رفتی esc رو بزن و باری رو سیو کن و دوباره ادامه بده تا اگه خراب شد بتونی از همون جا ادامه بدی .
2- من که چیزی نفهمیدم . هیچ دردی !
3- برات تا هفته ایند میزارم
4- نمیدونم ولی یک نفر قبلا گفته بود باید بالای 90 % داشته باشی تا در سال سوم مریض شه
5- Squid:
Get the fishing pole and throw a small fish at the ocean in summer.
Try to fish until you catch a squid.
Angler:
Use any fishing tools and fish at the ocean in winter between 10PM
and 8AM.
Catfish:
Fish with any fishing tool (pole/rod) in winter secret underground
pond.
Char:
Fish with fishing pole at the waterfall or rivers after you get the
Sashimi, Grilled fish and Sushi Recipe.
Sea Bream:
Sell 200 or more fish then fish with the fishing pole at any seasons
except winter.
Carp:
With the fishing pole, at mother hill after you catched all other
legendary fish try to catch this one.
Rumors:
My friend said his friend catched a fish at about 7PM - 10PM in the
beach, then Greg came saying something, about buying the fish for
250,000g. The fish is very large, you can't hold it. For Adam Gagorik
thanks for reminding me about only 6 legendary fish, but I still put
this here because THIS FISH ISN'T A LEGENDARY FISH...
راستی بچه ها من فکر میکنم به تونم برم به و... چون یکبار خودم رفتم ولی واقعا نمیدوم چه جوری ! چون اون موقغ اصلا توی این فکر نبودم . یک مدتی بود که گرفتار بودم از حالا شروع کردم تا ببینیم خدا چی میخواد .
سلام من تو بازی استیل لایف تو قسمت کلیسا که باید در صندوق باز کنم و عکس پارکو وردارم گیر کردم میشه راهنمای تصویریشو بزارین
بازی خوبیه من تو کنسول دارمش و بازی می کنم ولی یه مدتیه که خسته شدم کنار گذاشتم:41: ولی سیو شو دارم از سال دومه و من زن و بچه دارم.:5:
یکی نیست جواب منو بده باب سه هفته معطل بودم گناه دارم ها
خواهش میکنم اعتبار کارتم داره تموم میشه
راهنمای بازی barrow hill رو میخواستم
هر کس رفته شهر لطفا سیو امولاتورش رو بزاره
ممنون Harvest moon
نقل قول:
برای من که تا حالا چنین اتفاقی نیفتاده برید به صفحه اول ببینید اونجا توضیحی نداده؟
راستی یک تذکر هم الان بهتون میدم که سه تا پست پشت سر هم نزنید.
من در صفحات اول چیزی پیدا نکردم تو بازی استیل لایف تو کبرای رمز صندوقچه سمبل ها رو چطوری باید مرتب کنم
n
The farm score, though unrelated to winning, should still be broken down
here. Take note that it's impossible to get 100% completion, since there
are 16 too few recipes.
10% Power Berries*
10% dog's hearts
10% horse's hearts
10% house expansions
10% chickens owned
20% cows/sheep owned
10% wife's hearts
10% baby's hearts
8% recipes (1% per 8 recipes)
--------------------
98% completion
* - Power Berries don't count towards farm score on some versions of the
game. In these cases, 88% is the maximum farm completion.
سلام
طبق این اطلاعات بالا نمیشه این بازی رو بدون رمز 100 % کرد چون طریقه درست کردن 16 تا غذا معلوم نیست و این سایت میگه که این بازی 2 تا ورژن داره که در یکی از ورژن هاش با گرفتن 10تا توت فرنگی قدرتی 10 % به مزرعت اضافه میشه کسی داره این ورژن رو بزاره تا بگیرمش ؟؟؟؟ لطفا اگه کسی داره حتما بزاره درضمن در سایت زیر توضیحا ت کامل درباره بازی داده حتی تا این حد که در هر روز چه کار هایی بکنید . اگه طبق نوشته لوح خانه با گرفتن برنج اشپز میاد و به شما 16 تا غذای را یاد میده درست باشه باید دنبال این باشیم که چگونه کیسه برنج را بگیرم اگر کسی بلد حتما بگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن من یک جا خاندم برای گرفتن برنج باید همه مسابقه ها رو برنده بشی ودر مسابقه 9 پاییز از دیک بزرگ ماهی گیری کنی تا برنج رو بگیری و ازجمله مسابقه موزیک که باید با گرفتن فلوت سحر آمیز در ان برنده بشی که نوشته بود باید توت فرنگی قدرتی را از kappa بگیریم تا کوتوله ها فولوت سحر آمیز رو بدن ولی من هر کاری کردم نتونستم فلوت رو بگیرم . این فلوت زرد رنگ و بزرگ و با کد گیم شارک میاد . کسی یاد داره چطوری باید اون رو گرفت ؟
سلام دوستان:
آقا مال من حواسم نبود که باید 6 تا چمن داشته باشم .اومد اسبم و برد.
سگمم بچه دار شده یاروو هی میاد میگه کسی را پیدا نکردی که بچه های سگتو بهش بدی؟
ممنون میشم دراین 2 تا مشکل من را کمک کنید.
در جواب سوال دومت باید بگم که باید بری پیش کسی که می خوای بچه ی سگت رو بهش بدی اون شخص
می تونه پستچی یا stu یا یه کس دیگه باشه.
love_iran1983 جان از راهنمایهات ممنون.
اگر هاروست مون رو با دختره بازی کنی که همش چینی هست میبینی که هر میوه قدرت یک درصد دارد اما با پسره بری اینطور نیست.