با سلام.
قیمت مناسب برای خرید یک نوت بوک دست دوم بسیار تمیز 5742 مدل جی چند هست به نظر شما ؟
Printable View
با سلام.
قیمت مناسب برای خرید یک نوت بوک دست دوم بسیار تمیز 5742 مدل جی چند هست به نظر شما ؟
سلام دوستان
لپ تاپ من بعضی وقتا سیستم رنگش قاطی میکنه و یهو تصاویر روی صفحه رنگشون واسه لحظاتی مات میشه و مجدد درست میشه!!! (5742g 640gig)
میخواستم ببینم شما مهم این مشکل رو دارین؟
کسی نمیدونه چجوری باید حلش کرد...
ترو خدا کمک کنین
در حالتی که لپتاپ به برق نیست این اتفاق میفته ؟نقل قول:
چون در این حالت، اتوماتیک میزان روشنایی تصویر کم و زیاد میشه و مشکلی نیست.
سلامنقل قول:
این حالت برای زمانی رخ میده که تو وضعیت باتری قرار داری ، برای من هم این جوری میشه ، و طبیعیه .
با سلام
چطور میشه میزان روشنایی صفحه رو از حالت اتوماتیک در آورد،آخه بد موقع میره تو مات شدن تصویر و دوباره صفحه روشن میشه
power plan رو بذارید روینقل قول:
Balanced
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Acer BIOS
1.28
6.7MB 2012/03/05
سلام
من درایور wireless رو برای xp x64 می خوام، لپ تاپم: 5742g با گرافیک geforce gt 420m
خیلی احتیاج دارم لطفا سریعتر، اون لینک قبلی رو هم امتحان کردم نصب نشد، ارور میده. پیشاپیش ممنون
وارد سایت شرکت سزنده بشید و لپ تاپ خودتونو سرچ کنید و از منوی دانلود درایور ها رو دانلود کنید
تو سایتش فقط درایورهای 7 رو داره!!نقل قول:
درایور اکس پی برای این لب تاپ وجود نداره.(تا جایی که من میدونم)نقل قول:
Acer BIOS
1.29
برای دانلود به بخش دانلود سایت ایسر مراجعه کنید
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
نقل قول:
دوست عزیز میشه داریورها تک تک از سایتهای سازنده برای os یا ویندوز xp دانلود کرده
مثل داریور کارت گرافیک
مثل داریو صدا + وای فای + لن
کل داریورهای اینتل
سخته ولی ممکنه:27:
تو سایت سازندش درایوراش نیست.از کجا میشه دانلود کرد؟؟؟نقل قول:
من درایور xp رو دارم ولی حجم زیاده که برات اپ کنم بگرد پیدا میشهنقل قول:
نه اقا دستت درد نکنه من احتیاجی بهش ندارم.فقط خواستم جواب یکی از دوستان رو بدم که دنبال درایورش بود.نقل قول:
من قبلا که دنبال درایور ویندوز سونش بودم تو سایت رسمیش درایور اکسپیش نبود به خاطر همین فک کردم وجود نداره:31:
بچه ها من یه مشکلی دارم چند وقت پیش بایوس رو آپ دیت کردم رو 1.29 و الانم 2روزه رو لپ تاپم _ cpu i5-480m _ بازی کال آف WM3 رو نصب کردم اما موقع بازی دما تا 100 درجه هم بالا میره !!!!!!!!!! در حالی که قبلآ با بلک اوپس و بایوس 1.23 همچین مشکلی نداشتم و دما فوقش رو 85 درجه بود !!!!!!!! توی هر 2حالت هم کولپد قوی دارم از وقتی بایوس رو آپ دیت کردم و قتی دما بالا میره دیگه فنش مثل سابق خفن کار نمیکنه و سرعتش انگار کم شده _ اینم بگم فن کاملآ سالمه _ حالا هرچی میخوام بایوس رو برگردونم رو ورژن قبلیش اجازه نمیده و میگه ورژنش قدیمیه حالا
1. کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
2. ممکنه این مشکل از بازی یا ویندوز غیر اصل باشه؟
3.چجوری میتونم بایوس رو ببرم رو ورژن قبلیش؟
4.اگه ممکنه بیاید شماها هم این بازی رو نصب کنید ببینید برنامه Core Temp حداکثر دما رو رو چند درجه بهتون نشون میده؟
اقا usb3 رو لب تاپتون جواب میده؟باید درایورشو دانلود کرد؟
من بازی رو ندارم، شما بده ما نصب کنیم ببینیم دماش چجوری میشهنقل قول:
این لپتاپ usb3 نداره دوست من.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادا راهنماییت تو حلقم بابا من یزدم چجور بازی و بدم بهت نصب کنی :31::8:
اون بازی رو هم تمام کردم هیچ اتفاقی نیافتاد :5:
حالا جالب ترین اتفاقی که برام افتاده اینه که بازی sniper elit v2 رو دانلود کردم نصب کردم اونوقت با گرافیک اینتلش بالا میارتش _ البته فریم فریم و افتضاح_ اما وقتی میندازم رو گرافیک جیفرس 540 اصلآ بازی رو اجرا نمیکنه!!!!!!!!!! کسی تا الان همچین مشکلی داشته ؟ چجوری حل میشه:10:
منم بیشتر شوخی کردم خو !نقل قول:
ضمنا این دمای زیاد رو کلا کاریش نمیشه کرد. لپتاپه دیگه
مگر این که یه کولینگ اساسی براش پیاده کنی !
پ.ن: مطمئن نیستم اما تعویض خمیز سیلیکون با یه نوع مرغوب هم میتونه موثر باشه.
الان این بازی sniper elit V2منو ترکونده هر کاریش میکنم رو گرافیک جیفرس بالا نمیاد کسایی که لپ تاپ 2گرافیکه دارن تو خرید بازیش احتیاط کنن
هوووووووووووووووووووووووو ووووووررررررررررررررررررر ررررررررررررااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا
درستش کردم حالا بگم؟ نه حالا بگم چجوری دست میشه؟ جهنم و ضرر میگم باز بگید نیما بده باز بگید........ هی روزگار
آقا بعد کلی که پدرم در اومد و 100 تا فرم خارجی رو زیرو رو کردم و کلی آویزون شدم رفتم سراغ سایت انویدیا که اونو قربونش برم تحریممون کرده سایتش بالا نمیاد با چیتلر شکم بازش کردم آخرین ورژن 540m و آخرین ورژن فیزیکش رو دانلود کردم و نصب کردم بازی اجرا شد اینم بگم اگه بازی تون اجرا نشد باید برید تو تنظیمات گرافیک gpu و تنظیم کنید رو کارت گرافیک نه روی cpu کسی بازم مشکل داشت پیغام بده اینم از بازی sniper elite v2
بزن دست قشنگه رو
در آخر هم ورژن بایوس 1.29 رو اصلآ اپ دیت نکید که مزخرفه و باعث میشه فن درست کار نکنه و حرارت cpu هم بدطور بالا میره و دیگه هم نمیتونید ورژن بایوس رو برگردونید به حالت قبلیش
داره دوست من !نقل قول:
با نرم افزار Driver Magician میتونید درایوراشو دانلود کنید !
سلام به همه دوستان
من یکمی مشکل دارم با این سوییچ کردن یا شایدم عملکرد کارت گرافیک ....از اونجایی که باید مطابق با درسمون با openglبرنامه نویسی کنیم ...کارت گرافیک هم طبیعاتا باید بره روی حالت nvidia...(یعنی گرافیک cpu نمیتونه همه ویژگی های openglرو خوب نشون بده)
..
خوب منم هم وقتی که میخوام برنامه بنویسم میبرم روی حالت کارت گرافیک انویدیا اما وقتی ویزوال استودیو رو باز میکنم یا یه سری از برنامه های دیگه رو(به جز بازی ها)مثل عکس زیر میشه...من چه کار کنم تا این مشکلم برطرف بشه ..ممنون میشم جواب بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;)
خوب من این مشکلو با نصب آخرین درایور کارت گرافیک حل کردم..یعنی فقط نیاز بود اخرین نسخه درایور رو نصب کنیم.
من خودم core i3 دارم پارسال همین موقع ها خریدم..پسرخالم آبان پارسال corei7 با windows7 original خریده..جالبه ماله اون همش هنگ میکنه درایورش خراب میشه..طوری که مجبور شد windows اش را عوض کنه ..بقیه دوستان تجربه مشابهی داشتن..
در ضمن صفرش الان هست چند هست با کانفیگ های مختلف؟
دوستان که این لب تابو دارن و قصد فروششون رو دارن pm بدن خریدارم
کسی خواست بفروشه حتما بگه
سلام
میخواستم رم ACER5742G core i5 رو از 4 به 8 گیگابایت ارتقا بدم،اول اینکه همچین کاری رو میشه انجام داد؟(منظورم 8 گیگ رو ساپورت میکنه) و دوم اینکه کدام برند رم از همه بهتره(چه مارکی پیشنهاد میشه و اگه میشه قیمتش رو هم بگین)و تفاوت بین رم لپ تاپ با پی سی چیه ؟(مشخصات رم DDR3 1333)
بله میشه
من 40 تومن گرفتم یه ماژول 4 گیگی رو. خیلی فرقی نداره مارکش. احتمالا ارزونتر هم بتونید پیدا کنید.
من تا حالا بایوسمو آپدیت نکردم!(اردیبهشت 90 با دلار 1100 تومنی خریدم 800) به نظر شما آپدیت کنم یا همینجوری باشه بهتره؟؟؟؟(5742G) بایوس قابلیت دانگرید داره؟نقل قول:
با عرض سلام میخواستم بدونم اگه ویندوز 8 نصب کنیم آیا برای لپ تاپ مشکل ایجاد میکنه یا نه
وقتی جدیدن رفتم تو سایت ایسر دیدم که درایورهای ویندوز 8 رو برای لپ تاب گذاشته سوال بعد هم اینکه اگه بخواهم رم رو ارتقاء بدم مادربرد ساپورت میکنه یا نه میخواهم دو تا رم 8 یا 4 گیگ بندازم
مسلما هیچ مشکلی برای ویندوز8 نخواهد داشتنقل قول:
من خودم دو تا رم 4 دارم و مشکلی نیست. دو تا 8 رو باید چک کنید که ساپورت میشه یا نه (بعیده مشکلی باشه، ببرید مغازه ، میندازه تست میکنید اگه اوکی بود برمیدارید)
Acer BIOS 1.30برای دانلود به بخش دانلود سایت ایسر مراجعه کنید
ببخشید تو سایت ایسر درایو 5742g برا ویندوز 8 نیست یا من نمیتونم پیدا کنم؟؟:n27:
سعی کنید توی سایت شرکت ها (مثلا NVIDIA) بگردید دنبال درایور ها نه خود سایت لپتاپنقل قول:
دوستان یه سوال اینکه آپدیت بایوس به این ورژن 1.30 از نسخه 1.15 چه مزیت هایی داره؟اصلا فایده ای هم داره؟مشکلی که پیش نماید که؟
فیرمویر ها رو کلا باید در دوحالت به روز کردنقل قول:
وقتی دستگاه شما مشکل خاصی داره و شاید با به روز رسانی مشکلش حل بشه
یا وقتی سازنده اعلام کرده که در نسخه جدید امکانات خاصی (که برای شما مفید هستند) اضافه شده
در مورد این بایوس گزینه دوم صدق نمیکنه.
حالا اگه دستگاه شما مشکلی نداره بهتر اینه که دست بهش نزنید.
با سلام خدمت دوستان. من حدود یک سالی هست که این لپتاپ رو گرفتم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم. ولی در چند هفته اخیر هر موقع pes 2013 بازی میکنم لپتاپ خود به خود خاموش میشه. نمیدونم مشکل از چیه. حتی یک بازی 10 دقیقه ای هنوز تموم نشده، خاموش میشه. قبلا هم بازی کردم ولی این مشکل رو نداشته. حالا به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
درایور هاتون مخصوصا کارت گرافیک رو آپدیت کردید ؟نقل قول: