من کمر کوچیکی دارم. یعنی کمر باریکم. چطوری می تونم بهش حجم بدم؟ واقعا از خودم خجالت می کشم. :n27:
من 19 سالمه و 167 سانتی متر قد با وزن 55 کیلو :n28:
Printable View
من کمر کوچیکی دارم. یعنی کمر باریکم. چطوری می تونم بهش حجم بدم؟ واقعا از خودم خجالت می کشم. :n27:
من 19 سالمه و 167 سانتی متر قد با وزن 55 کیلو :n28:
چه خجالتی دوست عزیزنقل قول:
کمر باریک بهترین چیزه
شما پهلو کار کن حجم کناره های شکمت زیاد میشه و شکم هم کار کن حجم شکمت زیاد میشه و کمرت بزرگتر میشه
میتونی از انواع حرکات شکم و پهلو استفاده کنی :n16:
اتفاقا کمر باریک یکی از مصادیق زیبایی اندام هستش. منتها عرض شونه هرچی پهن تر باشه بهتره. مهم عرض شونه س
با سلام مربی یه حرکتی داده پس از 20 روز هنوز متمین نیستم درست میزنم یا نه
نام حرکت : زیر بغل کششی دوبل
میشه همراه با تصویر نحوه درست این حرکت را اموزش بدین مرسی
سلام :n18:
یه جایی شنیدم تخم مرغ رو اب پز کنیم پروتئینش بیشتر میشه .. فکر کنم یچیزی تو این مایه ها بود درست یادم نیست
اخرش خام بخوریم سفیدشو یا سرخ کنیم یا اب پز؟
شنیدم برای هر کیلوگرم از وزن بدن روزی 1 گرم پروتئین باید مصرف بشه درسته؟
کلا رو چه حسابی برنامه ی تغذیه رو تنظیم میکنن؟ اصولش چیه؟
60% کربوهیدرات - 30 درصد پروتئین - 10 درصد چربی ؟؟؟ :n13:
نقل قول:
از این شنیده ها زیاده توجه نکنید!!!
تخم مرغ بهترین حالتش آب پز هستش.
برای افراد عادی به ازای هر کیلو گرم از وزن ، یک گرم پروتئین روزانه و برای بدنسازان دو گرم پروتئین باید مصرف بشه (در پنج یا شش وعده تقسیم کنید)
این پروتئین وی هایی که داروخونه ها میفروشن چطورن؟
خب بستگی داره مارکش چی باشه مال کدوم شرکت باشه محتویاتش از کدوم نوع پروتئین باشهنقل قول:
چند تا قاعده به شما میگم اولا محصولی که داروخونه ایه توی اصل بودنش شکی نیست (این از حسنش)
ولی نمیدونم اطلاع دارید از تحقیقی که روی مکمل های وارداتی انجام میشه یا نه. اکثر مکملهایی که به سمت ایران میاد حاوی موادی عقیم کننده هست (جدای از هورمونهای خوراکی که توی مکملها میریزن برای اینکه ورزشکار احساس کنه بهتر نتیجه گرفته)
من خودم به شخصه دیگه حاضر نیستم از غذا یا مکمل غیر ایرانی استفاده کنم مخصوصا پروتیئن.
ممنون،نقل قول:
من تا حالا از داروخونه چیزی نگرفتم و زیاد اطلاعی ندارم. دو سه سال پیش هم از باشگاه گرفتم که مارکش یادم نیست چی بود ولی تاثیر خاصی احساس نکردم.
از نظر شما سوپر وی های pnc چطورن؟
بچه های انجمن اگه مکملی میخوان بنده فرد مورد اطمینان سراغ دارم..از داروخانه هیچ وقت مکمل تهیه نکنید .
در موراد بسیار زیادی مکمل تاریخ گذشته رو دستکاری میکنن و به فروش میرسونن.
هر عدد تخم مرغ چند گرم پروتئین داره؟؟؟ اگه به ازای هر کیلو 2 گرم بخوایم مصرف کنیم کسی که مثلا 68 کیلو باشه روزی چندتا تخم مرغ باس بخوره؟نقل قول:
زرده هاشو اصلا نباید خورد؟ روزی یه زرده هم زیاده؟
یبار اقای سرابی توی TV داشت صحبت میکرد گفت فقط تخم مرغ و سیب زمینی مصرف کردم هیچ مکملی استفاده نکردم ! یعنی واقعا بدون مکمل هم میشه بدن قابل قبولی پرورش داد که چندین بار قهرمان جهان بشه؟!!! ( منظورم اقای سرابیه )
هر تخم شصت گرمی هفت و نیم گرم پروتئین داره با ارزش بیولوژیکی 100 که از این مقدار 2 و نیم گرمش در زرده و چهار و نیم گرمش در سفیده هست (حدودا)
روزانه حد اکثر یک زرده تخم مرغ مجاز هست که خورده بشه.
بله میشه ، مکمل غذایی برای کسیه که غذاش کامل نیست ، کسی که غذاش کامله نیازی به مکمل نداره.
عضله سازی در بدنسازی بدون دارو!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قلم: ریچ گاسپاری به آن گروه از بدنسازان که برای افزایش حجم دارو مصرف می کنند و از همان اولین قدم ها همواره به نیروی دارو و تاثیر آن متکی بوده اند توصیه می کنم هر چه سریعتر مصرف دارو را قطع کنند. باید به پیامدهای مصرف دارو هم فکر کنید، ضمن اینکه نباید فراموش کنید عضله ای که با دارو ساخته می شود هرگز سالم نیست. بدنسازانی که فکر می کنند بدون دارو نمی توانند عضله بسازند کاملا اشتباه می کنند. البته افزایش حجم عضلات وساخت بدنی عضلانی آسان نیست، اما چنانچه برای تمرین و تغذیه خاص افزایش حجم،برنامه ای مناسب داشته باشید می بینید که بزرگ کردن عضلات زیاد هم سخت نیست. همه چیز به تلاش شما بستگی دارد. برای شما که دوست دارید بدن مصرف دارو عضلاتی بزرگ و حجیم و سالم بسازید چند توصیه دارم:
- برای تمرین در مرحله افزایش حجم بیشتر از وزنه های آزاد استفاده کنید.با این وسایل انرژی ذخیره شما کمتر به کار گرفته می شود و شما می توانید حداکثر فشار را در عضله ایجاد کنید. البته تمرین با دستگاههای مختلف هم از ویژگی های خاص خود برخوردار است. بعنوان مثال استفاده از سیمکش ها گاهی بسیار ضروری است، اما باید مراقب باشید در تمرین افراط نکنید و انرژی ذخیره را حفظ کنید.
- منظم تمرین کنید و روی برنامه تمرینی و حرکات آن تمرکز داشته باشید.رشد عضلا از همین جا شروع می شود. به آن بی توجه نباشید.
- تمرین را با حرکات سنگین تر شروع کنید و برای کار روی هر گروه عضلانی از حرکاتی استفاده کنید که بهتر وو راحت تر عضله را تحت فشار می گذارد و بیشترین پاسخ و واکنش عضله را موجب می شود. به عنوان مثال در میان حرکاتی که روی عضلات ران انجام می دهیم اسکوات اگر درست و بدون اشتباه انجام شود بیشترین بازدهی ممکن را دارد، تاثیر این حرکت روی فیبرهای عضلانی فوق العاده است یا در میان حرکاتی که روی سینه انجام می دهیم پرس ها بیشترین فشار را ایجاد می کند، بنابراین در انتخاب حرکات و برنامه ریزی تمرینات مرحل افزایش حجم دقت داشته باشید.
- در سیستم هرمی در هرست با وزنه های سنگین تر تمرین می کنید.در این شرایط فشار بیشتری به عضله وارد می شود. افزایش تدریجی فشار و واکنش متقابل عضله یعنی تسریع روند رشد. تارها و فیبرهای عضلانی در برابر این افزایش تدریجی فشار و در نهایت فشاری که به حداکثر می رسد کاملا آرامش خود را از دست می دهند. سیستم های هرمی کاملا عضله را فعال می کند و در رشد آن بسیار موثر است.
- در طول تمرینات سنگین به سلامت عضلات،مفاصل،استخوان ها و تاندون ها خیلی بیشتر از بازدهی تمرین فکر کنید و اهمیت بدهید. این از احتمال آسیب دیدگی کم می کند و از سوی دیگر باعث می شود در انجام هر حرکت دقت کافی داشته باشید و تمرین را بدون اشتباه یا با حداقل اشتباه ممکن تمام کنید. پرهیز از هرگونه اشتباه بازدهی و سطح تمرینات شما را افزایش می دهد.
- تغذیه مناسب نیز مانند تمرین در افزایش حجم نقشی کلیدی دارد. برای اینکه ذخیره پروتئینی را حفظ کنید باید در کنار پرتئین در رژیم غذایی خود مقدار زیادی کربوهیدرات داشته باشید. فراموش نکنید کالری های که در طول روز دریافت می کنید در موفقیت شما بسیار موثر است. اصل انرژی را همواره به یاد داشته باشید. وقتی می توانید در رشد عضلات موثر باشید که روزانه انرژی کافی را برای تمرین دریافت کنید.
- برای اینکه یک رژیم غذایی کامل داشته باشید می توانید از مکمل ها کمک بگیرید. مکمل های پروتئینی به ویژه وی و کازئین روند رشد عضلات را سرعت می بخشد. می توانید از کراتین وگلوتامین نیز استفاده کنید. این دو مکمل در ساخت عضله دخالت می کنند، اما توصیه می کنم زیا د چربی ذخیره نکنید.
- در طول روز بیشتر از ۱۲ لیوان آب بنوشید. آب غیر مستقیم به افزایش حجم کمک می کند. عضلات برای بکارگیری گلیکوژن و پروتئین ذخیره به آب نیاز دارند. از نوشیدن آب نترسید. هیچ مشکلی ایجاد نمی کند. مشکل زمانی به وجود می آید که جذب پروتئین به خاطر کم آبی بدن در حد لازم نباشد و کم شود.
- یک بعدی به افزایش حجم فکر نکنید.انعطاف پذیر باشید. چنانچه از یک برنامه تغذیه و تمرین نتیجه نمی گیرید به دنبال برنامه ای بهتر باشید. حتی به نوصیه های عمل کنید. هرگز برای ادامه یک سیستم تمرینی و روش تغذیه ای که نتیجه نمی دهد اصرار نداشته باشید.
برای افزایش حجم برنامه تمرینی زیر پیشنهاد می دهم: روز اول – سرشانه و پشت بازو روز دوم – زیر بغل روز سوم – استراحت روز چهارم – سینه و جلوبازو روز پنجم – پا روز ششم – استراحت روز هفتم – سرشانه و پشت بازو برای تمرین روی عضلا سرشانه از سه حرکت پرس سرشانه هالتر،پرس سرشانه دمبل نشسته ونشر روبرو با دمبل استفاده می کنم و هریک از این حرکات را در ۴ ست ۱۰ تا ۱۲ بار انجام میدهم. برای تمرین روی عضلات پشت بازو هم تریجح می دهم سه حرکت داشته باشم. پشت بازو هالتر(خمیده) نشسته،پشت بازو دمبل نشسته و پرس دست جمع. هر حرکت را در ۴ ست ۱۰ تا ۱۲ بار انجام می دهم. برای تمرین روی عضلا پشت از چهار حرکت استفاده می کنم.ددلیفت،زیربغل هالتر خم،تی بار و زیر بغل دمبل تک خم. هر حرکت را در ۴ ست سنگین با سیستم پیرامید انجام میدهم. ست اول ۱۲ یا ۱۰ حرکت.در ست آخر به سختی می توانم حرکت را ۶ بار تکرار کنم. تمرین روی عضلات پا یکی از سنگین ترین تمرینات من به حساب می آید. اما فکر می کنم این سطح تمرین برای افزایش حجم عضلات پا، به ویژه عضلات چهار سر ران لازم است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرکت ست تکرار کشش پا ۳ ۱۵ اسکوات ۳ ۱۰-۶ هاگ ۳ ۱۰-۶ پرس پا ۳ ۱۲-۱۰ پشت پا دستگاه ۳ ۱۲-۱۰ لیفت پشت پا ۳ ۱۲-۱۰ ساق پا ایستاده ۲ ۱۲-۱۰ ساق نشسته ۲ ۱۲-۱۰
فیله کمر نمرکزی چیست؟
کمک کنید
دوست عزیز شما که این مطب رو گذاشتی حداقل عکس یه نفرو میذاشتی که دارو نخورده باشه و هیکلشم قشنگ باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عضله ای که با دارو ساخته میشه سالم نیست؟؟ بستگی دارخ دارو رو چی قلمداد کنی! اگه منظورتون از دارو پروتئینه که باید عرض کنم ساختار عضلات از پروتئینه که اگه موقع فشار سنگین به عضله بش پروتین نرسه عضله میسوزه...
به نظر شما تو غذاهای ما ایرانیا در طول روز که استفاده میکنیم چقدر پروتئین وجود داره که یه فرد ورزشکار رو بتونه ساپورت کنه؟!!
ما باید دیدمون رو به استفاده از مکملها درست کنیم!
رفته بودم باشگاه بدنسازی دنبال یکی از دوستام ، تو بوفه دیدم یه یارو 8 تا قرص :n04: رو عین اسمارتیز با آب خورد ، خودش فهمید من چقدر تعجب کردم گفتش تازه اینکه چیزی نیست داداشم 12 تا قبل تمرین میخوره 12 تا هم بعد تمرین :n04::n04:
اسم قرصه فکر کنم آلومی بود ، دوستان این همه مواد شیمیایی اولا لازمه که ایجوری خورده بشه ؟ عوارض نداره ؟ حالا گیریم هیکلش 10 برابر آرنولد بشه ، اینکه همش مواد شیمیایی میشه نه ماهیچه :n13:
این همه باشگاه رزمی رفتم خداروشکر تا حالا یکبارم ندیدم کسی ازین کارا بکنه :n03: درسته ماهیچه های بزرگ برای رزمی کارا مناسب نیست ولی حتی برای موقع هایی که تمرین سخت داشتیم اسم یکی ازین مواد شیمیایی ها رو هم نمی آوردیم .
دوستان دقت کنید منظور از دارو در بدنسازی ، مکمل ها و پروتئین ها و... نیستند!!!
=-=-=-=-=
نقل قول:
رفته بودم باشگاه بدنسازی دنبال یکی از دوستام ، تو بوفه دیدم یه یارو 8 تا قرص رو عین اسمارتیز با آب خورد ، خودش فهمید من چقدر تعجب کردم گفتش تازه اینکه چیزی نیست داداشم 12 تا قبل تمرین میخوره 12 تا هم بعد تمرین
اسم قرصه فکر کنم آلومی بود ، دوستان این همه مواد شیمیایی اولا لازمه که ایجوری خورده بشه ؟ عوارض نداره ؟ حالا گیریم هیکلش 10 برابر آرنولد بشه ، اینکه همش مواد شیمیایی میشه نه ماهیچه
اشتباه به عرضتون رسوندن! تنها قرصی که تو بدنسازی به این تعدادی که گفتید میخورن قرص آمینو اسید هست یا به زبون خودمونی همون قرص پروتئین! این قرص دارو نیست بلکه مکمل غذایی پروتئینی هستش یعنی از اسمارتیز هم کمتر عوارض داره!
خیلی ها همین اشتباه رو میکنن. یه بار من پنج تا قرص آمینو رو پشت سر هم خوردم یکی با تعجب اومد گفت الان میمیری...
=-=-=-=-=-=-=-=
دوستان یه لطفی بکنید قبل از اظهار نظر درباره ی مطلبd یا بپرسید یا تحقیق کنید. برای من کم و زیاد نداره ، خودتون مضحکه میشید وقتی جایی از اینجور حرفای نسنجیده بزنید.
سلام دوستان تایید میکنید این مکمل رو یکی از حرفه هامون خورده بود جواب گرفته بود حدود 14 ساله بدنسازی میکنه و قهرمان پاورلیفتینگ هست خودشم هیکل خیلی نابی داره توی شیراز و شهرستان ها هم پخش میکنه یعنی خودش عمده فروشه بعد از مصرف انواع مکمل ها که خودش استفاده کرده بود اینو پیشنهاد کرد به منم توصیه کرد قیمتشم 250 تومنه 3 کیلوییش اینم سایتش.
راه حلی دارین که از پودرش بفهمیم اصله یا نه.تا جایی که من میدونم مکمل هایی که زیاد معروف نیستن چون همه از برندشون خبر ندارن تولید کننده های چینی و ایرانی هم به سراغشون نمیرن.
راستی مکملش خیلی خشکه یعنی واقعا خشکه من که میخورم وانیلی هست ولی کمی مزه وانیل میده و خیلی کم هم شیرینه.مزه دلچسبی نداره
راستی سریال نامبر و تاریخ مصرف هم داره
راستی میخواستم بدونم این پروتئینه یا کربوپروتئینه.
من که توی سایتش خودنم مثل یه کربو پروتئین هست.
و پروتئینشم ماله تخم مرغ و سویا هست و البته گلوتین هم داره.
راستی آرژنین و گلوتامین هم داره
کیفیت خوبی داره به نظرتون
عزیز من داروخونه معتبره اما نه در این حد. همین الان میبرمتون یه داروخونه که داره ماسل فارم تقلبی میفروشه. خودش هم خبر نداره تقلبیه.نقل قول:
در ثانی کدوم شرکت مکمل سازی ایران رو آدم حساب میکنه که حالا مثلا بیاد واسه محصولاتی که به ایران میرن افزودنی بزنه؟!
در آمریکا هم که تولید میشن کاملا تحت نظر هست و نمیتونن هرچیزی رو بهش اضافه کنن.
در ضمن شما مکمل ایرانی مصرف میکنید؟ احتمالا چیزایی شبیه pnc؟ والا کارخونش همین شهرک صنعتی یزده. دیگه بهترین چیزی که توش میریزن شیرخشکای دسته چندم ایرانیه. کیفیت زیر صفر!
توی آمریکا روی مکمل ها ورزشی مثل پروتئین و کراتین و این حرفا هیچ نظارتی نمیشه شما میتونی توی نت یه سرچ کنی متوجه این موضوع بشی.نقل قول:
دوست عزیز پروژه عقیم سازی افراد چندین نژاد به خصوص آریایی ها خیلی وقته داره اجرا میشه و فقط مختص مکمل نیست توی خوراکی هایی که وارد میشه یا سیگار ها و چیزای دیگه مثل اسپری خوشبو کننده و خمیر دندان این حرفا راستی میدونستی 60% زن های مکزیکی عقیم هستن و نازا هستن.و مطمئن باشید کشور بعدی که خیلی زود نسلشون منقرض میشن و زوجاشون خیلی زود نابارور میشن ترکیه هست حوصله ذکر دلیلشم نیست چون طولانیه
سلام دوستان
نظرتون درباره این دو محصول چیه ؟ و اینکه قیمت دارین ازشون ؟
ریل مس پروبیوتیک گاسپاری
2.7kg
'گین فست شرکت یونیورسال
2.3 کیلوگرم
مس پیک شرکت اینر آرمور
4kg
سلام دوستان
سن من 15 سال و 8 ماهم هست تقریبا و طبیعتا توی سن رشد هستم
بدنسازی رو شروع کنم روی رشد تاثیری نداره؟...
یعنی شما 8 سالت بوده اینجا ثبت نام کردی؟نقل قول:
چرا تاثیر داره ولی تاثیر مثبت! رشدت زیاد میشه....
پ.ن: ضمنا از این به بعد تا وقتی من ناظرم اینجا اجازه نمیدم حرفهای غلط و جوابهای عشقی در تاپیک نوشته بشه ، پاسخی رو اگه مطمئن هستید درسته بنویسید اگه همینجور از اینور اونور شنیدید (از افراد یا منابع غیر معتبر و غیر متخصص) بنویسید حذف میشه.
با سلام
دوستان من 13 سالمه:n01:
دوست ندارم خیلی روی بدنسازی کار کنم:n15:
ولی دوست دارم بدن نسبتن قوی داشته باشم که دیگران نتونن بهم زور بگن!(دقت کنید برای دعوا نمیخوام :n24:) و کلا بدنی آماده داشته باشم!:n25:
ولی توی فامیل فقط یه نفر میره بدن سازی اونم حدودا 8 سال بامن تفاوت سنی داره و تازه با دوستاش میره و من معمولا نمی تونم با هاش برم چون کلا برنامش با من فرق داره!:n27:
البته اونن بیچاره میگه می خوای بیای بیا! ولی نمیدونم یا یادش میره یا نمی خواد منو ببره!:n13:
ولی زیاد اهل این که نخواد ببره نیست احتمالا حواسش نیست و از اون جایی که کلا برنامش زیاد جور نیست من هم دیگه نمیشه با هاش برم!:n14:
پس در نتیجه من تصمیم گرفتم توی خونه تمرین کنم مدتی دراز نشست و حرکت کمر میرفتم و تاثیرش رو واقعا دیدم!:n06:(مخصوصا برای لاغری)
ولی دیدم حتی نمی تونم 10 شنا ی سالم برم شما به طور کلی برنامه ای برای من ندارید؟!:n29:
باید اعلام کنم من هیچ وسیله ای برای تمرین ندارم:n27:و فکر نکنم خانواده بزارن بخرم!:n28:مخصوصا خواهرم :45:
در ضمن باید اعلام کنم من جلوی نظرات خواهرم این شکلیم!
خواهرم::n24:
من::sq_17:
پس خواهشن یه برنامه ی خوب و کاربردی بدید که اگر هم وسیله ای خواست من بتونم قانعش کنم؟!:n16:(در ضمن: قد من:157 وزن من:54 هستش)
پیشاپیش مـــمــــنـــون:n12:
ورزش باید در محیط ورزشی انجام بشه ورزش توی خونه فایده نداره.
شما به کسی احتیاج خاصی نداری ، شما تنها برو باشگاه. فقط یه برنامه تمرینی میخوای که به اون فامیلتون بگو یه دونه بهت بده یا اگه نداد از مربی باشگاه بخواه.
اتفاقا بدنسازی ورزشیه که اگه بخوای توی باشگاه با رفیقا صحبت کنی و... نمیتونی روی تمرین تمرکز کنی و این مانع پیشرفته. کلا ابن ورزش یه ورزش انفرادی به تمام معناست.
به حرفهای Havbb عزیز این رو هم اضافه کنم که باشگاه بالقوه برای ورزشکار بهتره...
وجود افرادی که با دیدنشون شاید انگیزتون بالا بره و همچنین وجود موسیقی و ریتم و آینه میتونه کمک بیشتری بهتون بکنه
تنهایی نمی زارن ای جور محیطا برم:n28:
در ضمن دوست عزیز من نمی خوام بدنساری کنم فقط می خوام یه ورزشی توی خونه داشته باشم:n01:
خب چهارتا حرکت هست که توی خونه اگه بتونی انجام بدی تقریبا تمام عضلات بدن درگیر شدن.
1- اسکات
2- ددلیفت
3- شنا سوئدی
4- بارفیکس دست باز
اسکات یعنی یه باری روی شونه هات بذاری و بشینی و بلند شی.
ددلیفت حرکتیه که در حالت ایستاده خم میشی و یه وزنه رو از رو زمین بلند میکنی (فقط با استفاده از کمر)
:دینقل قول:
هروقت سنمو میگم همه به تاریخ عضویت نیگا میکنن و همین سوالو میپرسن :دی نه این اکانت موجود بود من دوسال پیش اومدم اینجا از این اکانت استفاده کردم :دی
از خیلیا شنیدم که رشد قد رو متوقف میکنه ( التبه من قدم مناسبه و 185 هستم ) ..... پس درست نیست؟؟
ممنون
پ.ن : راستی چون همشهری هستیم ، شما کدوم باشگاه میرین؟کدوم باشگاههای اصفهان خوب هستن بنظرتون؟(پ.خ کنید)
آقا حامد وزنه سنگین رو قد تاثییر میزاره یعنی تمرین سنگین واسه پانقل قول:
دوستان یه یادآوری هم ما بکنیم. هیچ گاه لوازم بدنسازی و تردمیل و .. برای خونه نخرید. من تو خونه یه باشگاه کوچیک گرد آوری کردم که الان 6 ساله بلا استفادس.حتی همین 2 سال پیش که با خودم میگفتم اگه تردمیل بخرم همیشه ازش استفاده میکنم من مثله بقیه نیستم که فلان و بهمان ...الان تردمیله هم داره خاک میخوره
بهترین مکان برای ورزش باشگاهه
سند علمی ارائه بدید لطفا. اون چیزی که من خوندم این بوده که بدنسازی باعث افزایش ترشح هورمون رشد میشه ، همچنین وزنه س سنگین روی اسکات ، پایین ترین نقطه ی ستون فقرات که محل رشد قد هست رو تحت فشار قرار میده و تحریکش میکنه برای رشد بیشتر همچنین ترشح بیشتر هورمون رشد.نقل قول:
آقا حامد وزنه سنگین رو قد تاثییر میزاره یعنی تمرین سنگین واسه پا
به علاوه ی اینها میشه تمرین پا رو جوری انجام داد که روی کمر هیچ فشار عمودی نیاد ، کافیه حرکاتی مثل هاگ و اسکات رو حذف کنیم.
بنابر این ، این حرف که تمرین پا مانع رشد قد میشه اساسا باطل به نظر میرسه.
اون دفعه هم نمیدونم کی بود این حرفو زد من پستشو پاک کردم ، تذکر هم دادم که به هیچ عنوان حرف بدون سند علمی زده نشه.
می خواستم بدونم این روزی یه تخم مرغ و سیب زمینی اب پز رو کی باید خورد ؟ قبل از تمرین ،بعد از تمرین یا در ساعت خاصی از شبانه روز ؟
اولا این وزنه برداری رو گفته ثانیا تاکید کرده که روی کودک هفت هشت ساله! دیگه نهایتا زیر ده سال. تازه در ادامه گفته به خاطر اسیب زدن به غضروفها... توی وزنه برداری وزنه به صورت رکوردی و بالای 90 درصد توان زده میشه درصورتی که در بدنسازی فقط پاورلیفتر ها هستند که بالای 90 درصد توانشون رو برای وزنه زدن میذارن.نقل قول:
کدوم یه دونه تخم مرغ و سیب زمینی؟نقل قول:
شما قرص سرماخوردگی رو هم روزی سه بار هر هشت ساعت باید بخورید تا اثر کنه اون که دارو شیمیاییه. از یه دونه تخم مرغ روزانه شما دقیقا چه انتظاری دارید؟ یه دونه تخم مرغ رو صبح بخورید بهتره.
فکر کنم منظورشون تخم مرغ و سیب زمینیی هست که میگن قبل تمرین بخورید...نقل قول:
توی همین تاپیک خوندم فک کنم این موضوعو
سلام خدمت همه دوستان من الان یک هفته ای میرم باشگاه 3جلسه تا الان رفتم خیلی رو حرکات پرس مشکل دارم تو همین 2ست 8 تایی پرس که یکیش به صورت نشسته یکیش هم پرس در سطح شیبدار هست خیلی کم میارم مربیم بهم گفت خیلی ضعیفی یک دکتر بهت معرفی میکنم بگو از طرف من اومدی برات ویتامین از این چیزا بنویسه وزنم 60کیلو هستش خیلی از خودم ناامید شدم:n14:
البته اینم بگم تا الان سابقه هیچ ورزشی داشتم:n27:
خوب سلام !
نظرتون در مورد هیدروکسیکات ( ماسل تک) چیه ؟ یه نصف دوره قبلا باهاش داشتم و جواب گرفتم ... به شدت هم ورزش کردم توی اون مدت ...
شما محصول بهتری می شناسین ؟ از هفته ی دیگه ۲ باره می خوام شروع کنم ...
ممنون ..