توی قسمت مسنجر که واسه آنو آف شدنه و... پایینش نوشته conversation history اونو که بزنی میاد
Printable View
توی قسمت مسنجر که واسه آنو آف شدنه و... پایینش نوشته conversation history اونو که بزنی میاد
سلام دوستان امن هم سوال امنیتی هم پسورد یاهوم رو فراموش کردم آیا راهی هست که از طریق فیسبوک یاهو پسوردم رو برام بفرسته؟
نقل قول:نقل قول:
سلام دوست من لطف می کنی همکاری می کنی جواب دوستان رو می دی. اگر جواب ها رو به صورت نقل قول بدی و چندتا جواب کوتاه رو هم توی یک پست بدی به مرتب شدن تاپیک و اینکه معلوم بشه هر جوابی برای کدوم سوال بوده کمک کردی. بازم ممنون.
فکر نکنم از طریقی که گفتی کاری بشه کرد اما تو این پستی که آدرسش این زیره می تونی چندین راه حل پیدا کنی امیدوارم به دردت بخورهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم از طریقی که گفتی کاری بشه کرد اما تو این پستی که آدرسش این زیره می تونی چندین راه حل پیدا کنی امیدوارم به دردت بخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
ممنون که جواب دادین اون روش رو امتحان کردم نشد
ممنون که جواب دادین اون روش رو امتحان کردم نشد[/QUOTE]نقل قول:
آقا من پسوردم درسته به ایمیل آلترناتيو هم دسترسی دارم پسورد میزنم برای تایید یه ایمیل باید بفرسته ولی هیچی نمیاد تو اون میل. سوا امنیتی یادم نیست راهنماییم کنین
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2
من یک ایمیل در یاهو دارم که برای کارهای متفرقه ازش استفاده میکنم چند باری که خواستم وارد بشم ازم میخواد اول یک کد امنیتی را بنویسم و بعد سوال امنیتی که در هنگاه ساخت ایمیل ازم پرسیده
علتش چیه؟
و ایا اگر جواب سوال رو بدم وارد ایمیل میشم یا مشکلات بعدی پیش میاد؟
من ای دی ام پسوردش را هر چی میزنم میگه درست نیست
forgot your ID or Password که میزنم و ای دی را میزنم بعدش بجای send a message to my alternative email address این ارور میاد!
میل آلترناتیو هم دارم که بعضی وقتها که ای پی ام عوض میشه به اون ایمیل میاد!
Your password can’t be reset online.
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.
If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.
سلام دوستان
چطوری میتونم اکانت یاهوم را که غیرفعال شده اکتیو کنم؟
(پیغام یاهو :
Your Yahoo! account has been de-activated
Your Yahoo! account has been inactive for an extended period of time and is being recycled.)
من الان چیکار کنم؟نقل قول:
جواب سوال امنیتی رو بدم؟
چرا این جور شده؟
سلام دوستان
داخل شبکه اکثر کلاینتا نمیتونن با ایمیل یاهو فایلی رو attach کن.موقعی که فایل رو انتخاب مبکنن نشانه گر شروع میکنه به گردش و همین طوری برای مدت زیادی میچرخه.در مورد همه نوع فایل هم همینگونه ست.حجم فایل ها هم بسیار کم.ممنون میشم اگه چیزی به ذهنتون میرسه رو راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه اینکه یکی از کاربران با ایمیل خودش از هر کجا که وارد اکانتش میشه گزینه send و forward نداره.این رو هم اگه مقدوره جواب بدین.
با تشکر
سلام رفقا
داخل شبکه اکثر کلاینتا نمیتونن با ایمیل یاهو فایلی رو attach کن.موقعی که فایل رو انتخاب مبکنن نشانه گر شروع میکنه به گردش و همین طوری برای مدت زیادی میچرخه.در مورد همه نوع فایل هم همینگونه ست.حجم فایل ها هم بسیار کم.ممنون میشم اگه چیزی به ذهنتون میرسه رو راهنمایی کنید.
یه سوال دیگه اینکه یکی از کاربران با ایمیل خودش از هر کجا که وارد اکانتش میشه گزینه send و forward نداره.این رو هم اگه مقدوره جواب بدین.
با تشکر
سلام
سلام
آیدی من دی اکتیو شده و وقتی میخوام پسوردمو ریکاوری کنم اینو میگه :
Your password can’t be reset online.
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.
کسی راه حلی داره ؟
سلام من می خوام تو یاهو ایمیل درست کنم با این قسمت باید چه کار کنم:n13:
سلام تو سایت جدید فعلی یاهو چطور ایمیل بسازم
شماره موبایل میخاد
اسم ایران هم تو لیست نیست !
راه حل ؟
ممنون
کلا راحی نیست که بشه این حساسیت یاهو به پسورد رو پایین آورد ؟
آقا اخیرا برای ثبت ایمیل جدید شماره موبایل میخواد، باید چکار کرد ؟
ظاهرا اس میفرسته به شماره موبایل باید اشنا داشته باشی شماره موبایلشو بدینقل قول:
من 1 سالی میشه که گوشی sony ericsoon دارم .در قسمت منوی این گوشی یک برنامه هست به اسم یاهو که من قبلا با استفاده از اون میتونستم ایمیلهامو چک کنم وحتی چت هم بکنم ولی الان نمیتونم.خواهش میمنم راهنماییم کنید که مشکل گوشیم چیه؟البته من چندروز پیش گوشیمو در قسمت تنظیمات کارخانه مجدده تنظیم کردم از بعد اونروز من این مشکلو دارم.
یکی از دوستان روش صد درصدی برای ساخت I D جدید سراغ نداره ؟
قسمت شماره موبایل رو چی بزنیم ؟ اون کدی که میفرسته رو چطوری بدست بیاریم ؟
یاهو مرگت باد . . .
:n03:
نقل قول:آخه اصلا اسم ایران تو قسمت موبایل نامبر نیست که بتونیم بهش شماره بدیم!نقل قول:
فکر کنم یاهو با این کارش عملا ایران رو تحریم کرده
یعنی کاری کرده که دیگه ایرانیها نتونن در یاهو ایمیل داشته باشن!
با این حال اگر کسی راه حلی سراغ داره لطفا اعلام کنه
Video Call و Voice Call غیر فعال شده
رو pc این مشکل بوجود اومده با لپ تاپ این مشکل رو ندارم
سلام رفتم اکانت ایمیل یاهو بسازم
دو تا قسمت برای شماره تلفن داشت
چکار کنم هیچی قبول نمی کنه
دنبال آموزشش هم گشتم هیچی پیدا نکردم
ممنون میشم کامل یا حتی تصویری راهنمایی بفرمایید
باید شماره موبایل خارج از کشور اقوام را بدی بعد احتمالا کد تایید میفرسته به موبایل که باید تو سایت یاهو بزنی!نقل قول:
نقل قول:
منم این مشکل و دارم
چرا؟
نقل قول:
یاهو ایران و ساپورت نمیکنه
ولی جیمیل و فیس بوک چرا
باسلام
من در یک سایت عضو شدم و دیگه همش راه به راه از این سایت برام ایمیل میاد
چیکار کنم که دیگه از این سایت برام ایمیل نیاد؟
اگه اون اوقام خارج از کشور شمارشون رو قبلا به یاهو داده باشن چی؟نقل قول:
یعنی تکراری هم می تونه باشه اون شماره؟
فکر کنم بشه و محدودیتی در تعداد اکانت نباید باشه!نقل قول:
باید امتحان کرد
جداااااً اقوام ندارم :n04:نقل قول:
هیچ راهی نداره یعنی دیگه
چرا پس چیکار باید کرد
ارهنقل قول:
سیم کارت بین الملی که توبازار هست احتمالا با اونها بشه.دی:
این کار فکر نمی کنم امنیت شخصی داشته باشهنقل قول:
چون اون قوم و خویشی که کد رو میده می تونه به ایمیل شما دسترسی داشته باشه
درسته؟
دوستان من دو روش میگم .
1 . با استفاده از کشور عراق و دادن شماره خودتون مثل اینکه مشکل حل شدنیست .
2 . دوم اینکه با استفاده از اکانت Existing گوگل و ف*یسبو-ک میشه بدون نیاز به شماره ی تلفن ثبت نام کرد .
ولی واقعا ثبت نام اشتباهه . یاهو سیستم ایمیلش رو به نابودیه . اگه با خارجی ها در ارتباط باشید میبینید که همه از Gmail Aol Live Hotmail استفاده میکنن . یاهو رو به نابودیست و حقش هم هست با این کاراش . . .
موفق باشید / :n16:
بله دوست عزیز اصلا امنیت نداره این کار ! اینکارو نکنید . میل قحطی که نیست . . .نقل قول:
سلام به همه دوستان
چند وقتی است از طرف فروم یک سایت که در آن ثبت نام کرده ام ایمیل ها به پوشه Spam هدایت میشوند.(در ایتدا اینگونه نبود)!
خواستم علت رو بدونم و اینکه با انجام چه تنظیماتی می تونم پیام های جدید رو وارد Inbox کنم.
سپاسگذارم...!
احتمالا میل این سایت به بخش Blacklist اضافه شده و سیستم یاهو به طور خودکار تمامی میل های ارسالی رو به Spambox میفرسته / Blacklist تتون رو چک کنید .نقل قول:
:n16:
سایت یاهو برای ساخت ایمیل ، دریافت کد تائید از طریق SMS را فعال کرده و حال اگر حتی شماره کشورها را هم داشته باشید فایده ای نخواهد داشت، زیرا تا کد تائید 4 رقمی را وارد نکنید هیچ ثبت نامی صورت نخواهد گرفت.برای دریافت کد فعال سازی شما نیاز به یک شماره همراه خارج از ایران دارید که با استفاده از سایتهای زیر یا سایتهای مشابه میتونید اینکار را بکنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه نام کشور مورد نظر رو از لیست یاهو انتخاب کنید و سپس شماره رو بهش بدید . بعد از چند لحظه صفحه ای رو که در سایت بالا روی شماره تلفن مورد نظر رو انتخاب کرده بودید رو رفلش کنید می بینید که کد فعال سازی برای شما ارسال شده .
چند نکته مهم که حتماً رعایت کنید:
1. امکان داره شماره انتخابی شما استفاده شده باشه کمی صبر داشته باشید و از شماره های کشورهای دور افتاده و ناشناخته استفاده کنید
2. شماره ای که به شما در سایت بالا و یا هر سایت دیگه ای که از گوگل انتخاب کردید رو با کد اول شماره برای شما نمایش می ده پس در هنگام وارد کردن شماره تلفن کد اول اون کشور رو حذف کنید.
3. بعد از ساختن اکانت حتما شماره وارد شده رو باید از پروفایل خودتون حذف کنید.
4-حتماً به پروفایل خود رفته و یک ایمیل Alternate یا پشتیبانی برای ایمیل خود اضافه کنید.
اگر مشکلی در خصوص فیلد Zip Code دارید می توانید به سایت زیر مراجعه و بر روی کشور دلخواه کلیک کرده زیپ کد را پیدا کنید.
www.geopostcodes.com
این black list رو ار کدوم قسمت باید پیدا کنم؟نقل قول:
توی ایمیل روی not spam کلیک کنید از دفعه بعد ایمیلها به پوشه inbox میادنقل قول:
یه ترفند خیلی عالی برای ساخت ایمیل با شماره موبایل ایرانی!
با مرورگر گوگل کروم