من اینو چند سال پیش خریدم و ازش راضیم. بوی خوبی داره و پخش بو و ماندگاریشم قابل قبوله. قیمتشم 75 میل حدود 60 هزار تومن.نقل قول:
Printable View
من اینو چند سال پیش خریدم و ازش راضیم. بوی خوبی داره و پخش بو و ماندگاریشم قابل قبوله. قیمتشم 75 میل حدود 60 هزار تومن.نقل قول:
بوي كمي تلخ و تو مايه هاي بوي خاك.براي زمستون بسيار مناسبهنقل قول:
:10::10:جناب sadegmo;نقل قول:
بسیار متشکر از جوابتون.
یک سوال تخصصی دیگه - من تابستان امسال یه ادکلن pure black خریدم که اولش بوی ترشی شبیه به لیمو عمانی (لیمو خورشتی) داشت اما کمی بعد بوی وانیل و شیرین پیدا میکرد.بوش داداشم را ناراحت می کرد.
میخواستم ارتباط این قضیه با فرمایش شما ( تغ هرمس بوی تلخ _ مناسب زمستان) را بدانم که انتخاب ادکلن شیرین یا ادکلن تلخ چه ارتباطی با فصول مختلف سال داره تا آدم رو اذیت نکنه و تو ذوق اطرافیان نزنه؟
قبلا از نظرتون بسیار سپاسگذارم.
when we were kings:10:
pure black اولش که میزنی به خاطر الکله زیادش خیلی فضا گیره ولی بعده چند دقیقه انگار اصلا نزدی.تعجب میکنم که چجور میگید با اونم مشکل دارید.:20:نقل قول:
نسبت به قیمتش ادکلن خوشبو و ملایمی و خانوما هم خوششون میاد.
ادکلن هایه تلخ تقریبا اگه ملایم باشه همیشه میشه استفادش کرد.چه گرمش و چه نسبتا خنکش.
ولی در کل هر چی هم بزنی ممکنه یه سری ها بهش حساس باشن.ولی معمولا ادکلن هایی که بویه مرکبات دارن
کمتر اینجوری هستن که بخواد کسی رو اذیت کنه.
کلا این که جه عطری مناسب چه فصلی هست بستگی به افراد داره و یک چیز نسبی و سلیقه ای هست.بعضی افراد براشون مهم نیست که چه عطری رو چه فصلی بزنن ولی معمولا عطرهای گرم و تلخ بیشتر مناسب پاییز و زمستون هستند و عطرهای خنک و fresh و شیرین مناسب تابستون.ولی هر دوی اینها رو اگر بوی عطر شما ملایم باشه هر فصلی می شه استفاده کرد.اینو بیشتر به خاطر دیگران می گن.ولی کلا جدا از بحث فصلش سعی کنید برای استفاده روزانه از عطرهای مرکباتی و light استفاده کنید و برای مهمانی ها و مراسم از عطر مورد علاقتون استفاده کنید. چون عطرهای سنگین و خیلی گرم در دراز مدت باعث آزار بعضی افراد می شه.
از خرید ادکلنای آزارو بپرهیزید که قلابیش تو بازار پره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:exclamati:exclamati:exclamati:exclamati:sad::sad:
کلا ادکلنایی که تو بازاره 90 درصد اصل نیستن.ولی خب بوشون خیلی شبیهه اصلیه.نقل قول:
آزارو هم که تقلبیش به خاطر اینکه خیلی ها میشناسنش زیاد شده.کلا دنباله کارهایی باشید که خز و خیل نشده
باشن.
سلام دوستان امروز یه clinique happyرو خریدم 30000نمیدونم اصله یا نه؟ شاید ارزونیش به این خاطر باشه که ما نزدیک بندر هستیم و مناسب تره نظرتون در مورد بوش چیه آخه اینقدر تست کردم که هنوز گیجم:31:اگه دستم تو جیب خودم بود بیشتر از اینا هزینه میکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه.چند میل؟نقل قول:
بوش چجوریه؟ملایم؟شیرین؟
خیلی ممنون بوش خنکه،تو مایه های پرتقال،بعدا نظر نهاییم رو میدم
درسته بیشتر عطرهای تو ایران اصل نیست..حتی اونهایی که از فروشگاهها معتبر خریداری میشه و به عنوان اصل فروخته میشه معمولا از این دوحالت خارج نیستنقل قول:
1-کپی درجه یک که در سوییس یا امارات یا یه سری از کشورهای اروپایی دیگه پر میشه و کیفیت بوش نزدیک به عطر اصلی هست منتها معمولا در تاپ نوت متفاوت هستش و همینطور در پخش شوندگی و ماندگاری(البته همیشه اینطور نیست که عطر کپی ماندگاری کمی داشته باشه گاها دیده شده ماندگاریش حتی از نوع اصلی بیشتره ولی فاقد اصالت هستش)
2-عطرهای مانده در انباری ها که توسط واسطه ها در امارات وارد کشور میشن..این عطر ها دارای بچ نامبرهای قدیمی هستند و به علت مانده بودن ارزون تر فروخته میشن...البته حتی گفته شده که این عطرها دوباره با بچ نامبرهای جدید وارد بازارهای کشورهای جهان سوم میشن..
بسیاری از کارهای مارک های معروف در ایران مثل ورساچه و ایفوریا و غیره شامل دو مورد بالا هستند ..برای همین هست که حتی زیر قیمت ارزون ترین ریتیلر های اروپایی و آمریکایی در ایران فروش میرند..
آقا چند وقت پیش یه ادو پرفیوم ترکیه ای ml 25 گرفتم .جالب اینجا بود که سایت اینترنتی هم داشت . for men بود ولی آنقدر به طور افتضاح بوش زنونه بود که اگه تو اتوبوس میزدی همه مسخرت می کردن !!!!!!!!!!!!!!!!!:19::19::19:
منم یه مدت رو تلویزیونم واسه دکور گذاشتمش و بعد به دختر بچه فامیلمون دادمش .
راستی اسمش nedenes بود.:2::2:
ندنز مگه ادکلن هم داره؟من اسپری هاشو دیده بودم:20:نقل قول:
متاسفانه اخیرا تقلبی جنس های ترکیه هم خیلی زیاد شده.مخصوصا عطر و ژل.عطرها بوی الکل و پرتقال گندیده میدن.ژل ها رو هم بیشتر از 20 ثانیه تو دستت نگه داری سفت میشه.هزار جور غلط املایی انگلیسی هم روش هست.یه نفر میگفت که اینارو تو کردستان پر میکنن ولی من فکر میکنم چینی باشن.:27::27::27:چون اکثرا رو جنس های چینی غلط املایی دیده میشه.نقل قول:
اگه منظورتون nedens باشه شرکت تولید کنندش برای مقابله با جنس های تقلبی بسته بندی محصولاتش رو عوض کرده.
با قیمت 30 تومن به نظر نمیاد اصل باشه . چون من زیر 55 تومن جایی ندیدم(البته 100 میل و گرنه 50 میل قیمتش همینه). ولی به هر حال مبارکه چون خیلی خوشبو و Fresh هستشنقل قول:
نه100میلشه،بوی خوبی داره ولی انچنان که من میخواستم سرد نیست،همیشه دوست داشتم یه ادکلن با بوی سرد سرد سرد یخکی داشته باشم که نفس ادمو باز کنه،نمیدونم تقلبی هست یا نه ولی دقیقا جعبش همینه که تو عکسه بار کدش رو که تست کردم نوشته بودusa canadaنقل قول:
بله یه شیشه گوشتکوب مانند کوچولو داشت . (nednes)نقل قول:
راستی جناب cyber861 ببینم ادکلن udv musk در ایران پیدا میشه ؟ و چه بویی داره ؟ تو سایتای خارجی مثل base notes تولیدشو سال 2005 زده.
از اونجا طلبه شدم که اونجور که از اسمش پیداست اگه واقعا ته بوی ملایم مشک با پراکندگی خوب داشته باشه واقعا معرکه خواهد بود !!!!!!!!!!!:31::31::31:
تا اونجایی که من یادمه من اشانیتونش رو داشتم بویه شیرین و خوشمزه ای داشت ولی امسال تو اهواز 100 میلشنقل قول:
رو تست کردم احساس کردم بوش شبیهه جیو بود.نمیدونم حالا تقلبی بود یا من اشتباه کردم.
بویه خنک میخوای کول واتر و دانهیل دیزایر آبی
آقا نظرتون در مورد ادکلن epohuria از کمپانی CK چیه؟مردونش
ما تعریفش رو از چندتا از دوستان شنیدیم
EDT اش رو دارم و به هیچ وجه توصیه نمیکنم EDT بخرید، خیلی خوشبو هست ولی موندگاری در حد 20 دقیقه و پخش در حد 30 سانتی متر ولی میگن تو ورژن EDP که اسمش Euphoria Men Intense هست ماندگاری و پخشش خیلی بهتر شدهنقل قول:
اینم کلکسیون عطرهای من! :20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا عطری مشابه بوی chanel egoist platinum هست؟
سلام معلومه که عشقه ادکلنای تند با بوی سنگینی درسته رفیق؟نقل قول:
آقا یه ادکلن به ما معرفی کنید
مردونه عالی باشه
بوشم حداقل 2-3 ساعت بمونه و تند باشه
بیشتر از 30 تومن هم نشه
سلام. من چند روزی هست که کشفی کردم . البته خیلیها میگفتن و من همچین برداشتی نداشتم. ولی بالاخره تونستم نت ادرار رو تو ysl kouros کشف کنم.
یعنی عمدیه؟نقل قول:
منظور کمپانی از این رایحه گند چی بوده ؟
:41::41::41:
تو باز هم مرا شگفت زده کردی .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:27::16:نقل قول:
والا همون باره اول که تست کردم اینو فهمیدم.خیلی مزخرفه.حیف پول که بدی اینو بگیری نه؟:31:
:31:دقیقا! بوی سنگین و تلخ و خاص! البته تو اینا چند تاشون رو خودم نخریدمنقل قول:
ثواب داره بقیه دوستان هم دست به کار بشن و عکسی دسته جمعی بزارن.:31:نقل قول:
راستی یه سواله دیگه از آقای sagedmoنقل قول:
اون udv که تو عکس کلکسیونته از چه مدلش است ؟:10:
و چه بویی میده؟:10:
ماندگاری وشدتش چجوریاست؟:10:
مشکیشه.فکر کنم اکشنش باشه.اگه اون باشه بویه نسبتا تندی داره و شبیهه لاگرفیلد فوتو هست.نقل قول:
امروز رفتم نارسیسو رودریگز فور هیم رو گرفتم بوی خنک داری یکم به تندی میزنه موندگاریش همون قدریه که شنل الور اسپرت رو پوست من موند قیمتش هم 123 تومن گرفتم
امروز Bijan Wicked رو تست زدم.نمیدونم اصل بود یا نه ولی مشکوک بود.ولی بوش خیلی شبیهه CK one بود.
خوشم اومد ولی باید دید چقدر موندگاری داره.بیژن بلک که عالی بود.هم پخش کنندگی و هم موندگاری.
ولی خب من باشم همون کلوین میگیرم نمیدونم چرا ولی اون بیشتر به دلم میشینه.
مشکیشه ولی action نیست. فقط نوشته udv.در واقع اولین udv که اومد تو بازار این بود ازنقل قول:
10 سال پیش! البته شیشه اش فرق داشت.دیوونه این بوشم.ولی قبلا که ماندگاریش عالی بود اما این سری من که اصلا راضی نبودم.اصلا ماندگاری نداشت
kouros رو دارم و خیلی هم دوستش دارم. شاهکاره. ولی خب بوی ج*یش هم داره :31:نقل قول:
:13::20:بچه ها juvan musk مال بیژنه؟
میگن بوش داهاتیه؟
آره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جعبش که داد میزنه مال نیست!!!!!!!!!!!!!!!
نه.نقل قول:
بوش جالب نیست ولی بویه ده هم نیست.بیشتر بویه ادکلانایه زنونه میده.
جعبش هم خوبه.ماله 40-50 ساله پیشه.
احتمالا چون ارزونه دهاتیا بزنن.
پیشنهاد میکنم Do it رو تست کنی.
jovan musk به بیژن ربطی نداره. بوش در رده بوهای حیوانی و کثیف است. مشکه .هرچند مصنوعی. نسبت به قیمت کار خیلی خوبیه. کار 1973 است. به عطر کابوها معروفه. سال 81 jovan مبلغ 1 میلیون دلار به گروه رولینگ استونز برای تبلیغ عطر بهشون داد. من دارمش ودوستش دارم.نقل قول:
من تا حالا امتحانش نـکردم.نقل قول:
یعنی امکان داره که از اون (همون!) توی ترکیباتش استفاده شده باشه؟!
این جوری باشه که خیــــــــــلی حال بهم زنه :2:
نا خداگاه دفعه اول که بوش کردم تو هایپر استار سریع کشیدمش کنار.از بس مزخرف بود.دقیقا بویه توالت عمومینقل قول:
میداد.