سلام بچه ها بازم وقتی که میخوای روی Play کلیک کنی نارنجی نمیشه فک کنم میخواد امشب اپدیت بیاد:sq_12:
Printable View
سلام بچه ها بازم وقتی که میخوای روی Play کلیک کنی نارنجی نمیشه فک کنم میخواد امشب اپدیت بیاد:sq_12:
امشب بره آپدیت بهتره شب میزاریم آپ میشه فردا بازی میکنیم:دینقل قول:
اره ولی اینکارو نمیکنن میزارن ساعت کاری خودشون ساعت 7 صبح اونا که میشه 9/10 ما:sq_9:نقل قول:
شاید امروز هم نیاد اپدیت . ولی از خدامه توی این اپدیت کول داون اسپل ها رو زیاد کنن مخصوصا ignite . اخه همه هیروهایی که من میرم همه heal میکنن خودشون رو بعد این ignite میشه دشمن جون من .
هیروهایی که میرم AP Yi ، موندو ، الیستر ، تاریک و ... همه هیل دارن که با ignite دهنم سرویس میشه . مخصوصا موندو و Ap yi .
بچه ها راستی هیرویی هست که از Ap yi بیشتر هیل کنه خودشو ؟ اگه 500 تا ap داشته باشی تقریبا 2500 تا پر میکنه .
اینطور که به نظر میاد کلا یه تغیراتی اساسی تر باشه چون اینجا خبر از New Gameplay زده ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقت پیش اگه یادتون باشه یه نظر سنجی بود که اگر به بازی vote میدادی 10 روز ای پی فعال میکردن (البته خبری نشد)
ولی چیزی که عحیب بود نظر سنجی برای بهترین MMO بود !!!!!!!!
به نظر میاد میخوان یک حرکت جدیدی شروع کنن ........................
اره منم گفتم تغییرات اساسیه . در ضمن اون ip هم 10 روز نبود و 10 win بود فقط که به من دادن . شما رو نمیدونم .نقل قول:
این صفحه که گذاشتی راجع به ایتمهاست که طبق این گفته ها :
1.قراره خیلی از ایتمها که تا الان جزو کم استفاده ترین ایتمها بودن (مثل ایتمهایی که 20 تا استک دارن یا ایتمهای تیمو که فقط مخصوص خودشن) کلا یه تغییر اساسی بکنن تا محبوبیت داشته باشن و قابل استفاده بشن .
2.قراره یه سری ایتم خاص اضافه بشه که بیشتر بدرد یک چمپ بخوره و مخصوص اون چمپ بشه که به نظرم عالیه .
3.قیمت ایتمها هم بیشتر بالانس میشه در مقابله خاصیتی که دارن .
4.دیگه اونجور نیست که مثلا یه ایتم رو تا mid game میخریش منتهی فقط از اون ایتم یه بیلد بتونی بسازی . مثلا از یک warden mail میشه فقط randuins omen رو بسازی ولی حالا انتخاب های بیشتری خواهید داشت .
در کل ایتمها جوری تغییر میکنن که دیگه خیلی از چمپ ها بیلد یکسان نداشته باشن . مثل ashe و tryn
mundo حتما باید ingite بشه چون heal reduce countereshe وگرنه نمیمیره اصلا اخرای بازی.نقل قول:
nunu هم heal خوبی داره اگر ap باشه.
خوب همون دیگه . منم دلم نمیخواد بمیره . مخصوصا اخرای بازی . هنوز نتونستم بیلدش رو توی یه بازی کامل کنم اینقدر که بازی ها زود تموم میشه . کاش این surrend رو بردارن D:نقل قول:
بابا آدم تا چقدر میتونه نوب باشه ؟؟؟ :sq_6:
یه دست رفتم بات 2 تا کشتم ، از وسط مرده میگه من میخوام بات باشم :sq_6: رفتم وسط باز 2 تا کشتم مرده 2 بار مرده :| میگه نه من همون وسط می خوام باشم :sq_6: دست بعد دوباره اومدم بازی ، احمقا 3 نفر رفتن بالا وسط خالیه:sq_6: رفتم وسط 3 تا هیرو مقابلمن :sq_6: میگم بابا یکیتون بیاد پایین ! 9 بار مردم :| آخرش برگشتن سر فحش به من کشیدن که چرا وسط آزاد شد :| میگم آخه دیوانه ها من tryn جلوم 3 تا هیرو همه ranged چیکار کنم ؟:sq_10: شما 3 تا چرا رفتین بالا ؟ :sq_10:برگشته میگه ما دوستیم میخوایم باهم باشیم :sq_6:
یعنی ، یعنی :sq_6:
ما دوستیم میخوایم با هم باشیم ؟ :sq_6:نقل قول:
این جمله رو که کلا من تو بازی ببینم مرد نیستم اگه در جا لیو نکنم . شورشو دراوردن اینایی که با هم میان و میخوان تو کل بازی با هم باشن . کلا بقیه تیم باید برن اب نمک قرقره کنن . من به خاطر همین اوضاع بود که الان چندوقته بیشتر با بچه های همینجا میزنم .
منم این حرفارو خیلی وقت پیش زدمنقل قول:
لعنت به premade
امروز با بچه های ایرانی بازی کردیم جاتون خالی بازی فوق العاده ای بود کلی حال کردیم
fizz بودم تو mid
همه عالی بازی کردن
نقل قول:
منم این حرفارو خیلی وقت پیش زدم
لعنت به premade
امروز با بچه های ایرانی بازی کردیم جاتون خالی بازی فوق العاده ای بود کلی حال کردیم
fizz بودم تو mid
همه عالی بازی کردن
کوفتت بشه :sq_11: من که نوبم ایرانیا بام بازی نمی کنن :sq_11:مجبورم با خارجیا نوب تر از خودم بازی کنم :sq_3:اینم از شانس ما هر چی ایرانیه lvl30 و pro هست :sq_17:
آره بنده خدا هیچکس دوسش نداره این آریا نمیزاره باهات بازی کنیم سپهر میگه نوبی(هستیآ):دینقل قول:
کوفتت بشه :sq_11: من که نوبم ایرانیا بام بازی نمی کنن :sq_11:مجبورم با خارجیا نوب تر از خودم بازی کنم :sq_3:اینم از شانس ما هر چی ایرانیه lvl30 و pro هست :sq_17:
یعنی حرف این جنازه رو گوش نکنیا سپهر
من واسه خودت گفتم تو با ما بازی بکنی حریفهای لول 30 میوفته جلوت
خب معلومه کم میاری تازه نه mast داری نه rune
با هم لولیات بازی کن که بزنیشون :دی
منظور بدی نداشتم من
سلام
یه سری skin ها توی store نیست، یه چیزائی در مورد legacy skin خوندم. اینا رو راهی نداره بشه گرفت؟
عزیز اون اسکین هایی که شما منظورته اسکین های limite هستش. و riot برای مناسبت های خاص واسه خریدمیزاره و بعد از تایمه مشخصی unavaileble میشن.نقل قول:
راستی دوستان منم ادد کنید plz
ALIDAN3 <> Eu West
نه بابا منظورش legacy skin بود نه اونایی که میگی .اونا بحثش جداس.نقل قول:
legacy skins ها حذق شدن مثل red card katarina با بعضی اسکین های باحال قدیمی مثلا ماله ez و غیره
هیچ راهی دیگه برای گرفتنشون نیست اگر خوش شانس بودی قبل از اون پچی که اینا رو حذق کرد گرفته بودی .یعضی هاش خدا بود بقیش مثله ماله تاریکو سبز می کرد تو ذوق می زد
سلام چطوری کاری میکنن که هیرو میرقصه یا میخوابه؟
و کلمه GJبه چه معناست؟
gj = good jobنقل قول:
بخوای برقصی و اینا :
dance/
taunt/
laugh/
یوزر خودتم اشتباه مینویسی آخه ؟؟:دینقل قول:
عزیز اون اسکین هایی که شما منظورته اسکین های limite هستش. و riot برای مناسبت های خاص واسه خریدمیزاره و بعد از تایمه مشخصی unavaileble میشن.
راستی دوستان منم ادد کنید plz
ALIDAN3 <> Eu West
اینایی که آریا گفته رو تا بخوای بنویسی خفت شدی:دینقل قول:
سلام چطوری کاری میکنن که هیرو میرقصه یا میخوابه؟
Ctrl+1
Ctrl+2
Ctrl+3
Ctrl+4
با اینا حسابی میرم رو مخ حریف .... چندین بار اخر بازی فش گرفتیم بخاطر این ترول بازی :sq_24::sq_2: ولی فاز میده :31:نقل قول:
اینایی که آریا گفته رو تا بخوای بنویسی خفت شدی
Ctrl+1
Ctrl+2
Ctrl+3
Ctrl+4
[QUOTE=kingstreet;7309845]یوزر خودتم اشتباه مینویسی آخه ؟؟:دی
الان کجاش اشتباس مثلا؟:sq_11:
دیدین قراره توی اپدیت جدید حال این جنگلی ها (!!!) رو بگیرن . یه سری ایتم بیشتر مخصوص جنگلی ها میاد . کلا جنگل رفتن سخت تر میشه . اکثر حیوونهای جنگل قوی تر میشن . دیگه هر هیرویی که از ننه باباش قهر میکنه نمیتونه بره جنگل . باید این هیروهای جنگلی رو انتخاب کرد . و مهمتر از همه هم اینکه دیگه pull هم برداشته میشه . چون تا طرف دمیج بخوره به نزدیکترین هیرو حمله میکنه . توی تاپیکش نوشته بودن مثل اینکه همون jungle ورژن یک میشه . من که اون زمان لول پایین بودم و نمیدونستم جنگل چیه . به هر حال اینجور که ادعا کرده جنگل رفتن سخت تر شده و باعث شده که دیگه نشه همون اول بازی طرف گنک کنه .
خوب کاری میکنن :دی خدا کنه diana جانگلر بمونه برش ندارن یه وقت :sq_3:نقل قول:
T جا گذاشتی :دی خوبه جنگل باز نیستم من همون مید بیشتر حال میده:دینقل قول:
ALIDAN3
تیمی هست که حاضر باشه با بکسه ما Match Ranked بده 5v5 ?:sq_11:
ID LoL Mano Add Konid : B3NYaMiN
حیف 5v1 نمیشه زد............:sq_22:نقل قول:
چه بد واقعا حال گیری به احتمال براش شما پیش میاد :sq_3:
بعضی مواقع انقدر تیم دست بدست میکنه :sq_10: که اخر سر تیم حریف ایتم میچینه میاد کل بیس جم میکنه :sq_18: اول بازی تیم کاملا تو دستمون ولی به دقیقه 40 اینا میرسه ایتم میبندم دیگه هیچ کار نمیشه کرد ......... :sq_17:
افسوس که افسوس :31: میشه بدترین خاطره گیمری ادم ..
بچه ها جاتون خالی !:sq_24: دیروز با ایرانیا زدم چه حالی داد :sq_8: هرچند بیشتر از اینکه ببیریم باختیم :sq_17: ولی حال داد ! این MF هم اصلا ارزش پولشو نداره :sq_22: هیرو باید شمشیر داشته باشه !:sq_12: قدرت :sq_23:! ابهت :sq_15:! میبیننش فرار کنن !:sq_13: نه اینکه مثل این mf زیر تاور هم ببینین بش اتک بدن :sq_11:
سپهر بیخیال adc بشو برو همون offtank بخر (fighter) هم قدرت داره هم مقاوم تره.garne مثلا خیلی خوبه ها!:sq_25:نقل قول:
اصلا سپهر نباشه من بازی نمیکنم :sq_2:نقل قول:
دیروز ببخشید ریــــدیم :دی
100 بار گفتم کلا mf مزخرفه من همه َadc بازی کردم این یکی رو نتونستم
راستی تو اکانت من پره تانکه همرو تانک خریدم :دی
به پژمان اینا بگو اون یکی رو ادد کنن
شاید از blitz خوشت اومد من که عاشقشم اوج لذت کل بازی موقعیه که یارو رو میکشی میزنی تو سرش همه میریزن سرش :دی
تو یه بازی یکی Keser باشه زرتی میاد میزنه پخ ...... اخر بازی مبینی 10 20 بار فقط dead گرفتی :31:نقل قول:
شاید از blitz خوشت اومد من که عاشقشم اوج لذت کل بازی موقعیه که یارو رو میکشی میزنی تو سرش همه میریزن سرش
MF جزو بهترین carry بازی من باهاش چندین بار Penta kill گرفتم ......... خوب ازش جای درست استفاده بشه ...
ولی در کل بعد از kog و ezral روش میشه حساب کرد تقریبا MF با Caitlyn برابر کمی Caitlyn .......
کانترشن Corki , Graves ,Caitlyn .... فکر کنم
خدایی این سپهرو آریا نمیتونن باهاش برن میگن مزخرف کلا mf خوراکش penta kille.نقل قول:
تو یه بازی یکی Keser باشه زرتی میاد میزنه پخ ...... اخر بازی مبینی 10 20 بار فقط dead گرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MF جزو بهترین carry بازی من باهاش چندین بار Penta kill گرفتم ......... خوب ازش جای درست استفاده بشه ...
ولی در کل بعد از kog و ezral روش میشه حساب کرد تقریبا MF با Caitlyn برابر کمی Caitlyn .......
کانترشن Corki , Graves ,Caitlyn .... فکر کنم
بچه ها سرور وست میشه بگین همین الان وصله یا نه ؟ اخه ویندوز 8 ریختم منتهی موقع لاگین هر بار یه اروری میده .
سرور وصله.
اقا فعلا نریز 8 .منم ریختم مشکل داشت 50 بار reconect میکنی 1 بار میره تو.نقل قول:
تازه برا من تو هم که میرفت بازی اجرا نمیشد ....
راستی کی میگه MF بده ؟ خیلی خوبه مخصوصا اگه position خوبی برا ulti داشته باشی.
مثلا از بیرون درگیری ها ulti کنی.
:31: وای .... کلا بعضی چمپ خصلت kser میرسه به جمع همه دارن مشت لگد پرت میکن ULT میزنی ....:sq_13:نقل قول:
مثلا از بیرون درگیری ها ulti کنی.
یکی این teemo یعنی تو بازی یکی خوراکش باشه بدون ایتم چی ببنده اخر بازی دست پر میاد بیرون
پس یعنی باید بی خیال lol بشم ؟ :sq_3: نمیدونم عین ادم داشتیم زندگی میکردیم این ویندوز 8 چی بود سرم خراب شد . هیچی باهاش درست کار نمیکنه . همین حرف پ رو میخواستم تایپ کنم اینقدر مصیبت داشت که دیدم از اخر ویندوز 8 دوتا کیبرد فارسی داره .نقل قول:
بچه ها کسی لینک مستقیمی از lol اپدیت شده داره که دانلود کنم ؟ چون فکر کنم باید ستاپ رو دوباره نصب کنم توی این ویندوز .
اگه بازی تو درایو c نباشه فکر نکنم مشکل پیش بیاد...نقل قول:
من هم دس نزدم ویندوز عوض کردم run شد لول
اقا مثل اینکه امشب پچ میادو season2 تمام میشه...
کسی نمیدونه raite ها چی میشن ؟ ریست میشن؟