سلام من هم ميخواهم روي صندلي بنشينم ببينم چه حالي ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام من هم ميخواهم روي صندلي بنشينم ببينم چه حالي ميده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تكيه بر جاي بزگان نتوان زد به گزاف...مومن خدا شوخي كردم ها...انشا الله كه روزي شما بشيني رو صندلي... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط آقا مهدي
مومن خدا تا حالا شده كسي بدجوري بزنه تو ذوقت و كلي ناراحت بشي...اگه بهت بگن به زور بايد خربزه و عسل بخوري چيكار ميكني...خيلي مخلصيم... ;)
سلام رامبد جوون.....
1.نظرت ذاجع به سیاست
2.واسه ایران چه آرزویی داری؟؟؟
فعلا تا بعد
سلام ووكمن جان خسته نباشي
سلام عزيز ...
ميبينم كه تو اين چند وقتي كه من نبودم صندلي نشين شدي و حسابي تركوندي
من تركوندم ؟؟؟ نه بابا ... همش لطف بيكران بچه هاست ....
20 - 30 صفحه سوال و جواب خدا به داد سرور برسه
همين روزاست داون شه ...
گرچه ديره ولي من هم مي خواهم چند تا بپرسم
(البته اگر تكراري بود ببخشيد چون واقعا زياد بود حال نداشتم همش رو بخونم)
خواهش بفرما ...
چون خودم هم مثل خودت سربازم و باز هم مثل خودت 01 بودم اين ها رو مي پرسم البته من 5شنبه ميشم 12 ماه خدمت پس شما مافوق هستي به بزرگي خودت ببخش اگر جسارت شد
1- دوران آموزشي چطور بود؟ والا بد نبود خوش گذشت ...
2- كدوم يگان بودي؟ 713
3- از كدوم غذاي 01 خوشت ميومد؟ از كدوم متنفر بودي؟ رد پاي مرغ - ساچمه پلو
4- شبهايي كه پاسبخش بودي مي خوابيدي يا نه؟ راستش رو بگو آره ولي كم
5- سر گشت تو هم مثل من خوابيدي يا نه؟ نه به جان خودم ...
6- موقع فرمان بند فنگ چند بار اسلحه رو انداختي؟ دو - سه باري شد ... :laughing:
7- از اينكه تو آموزشي اين بچه گروهبان ها بهتون دستور مي دادن چه حسي داشتي؟ اين طوري :angry:
8- تلو نگهباني دادي؟ اگر آره كجا؟ آره دم پشتيباني ...
9- تا حالا دژبان گرفتست؟ نه ...
10- از كدوم فرمان نظامي بيشتر خوشت ميومد؟ خودت دستور بده و انجام بده ببين يادت نرفته؟ (به همراه شمارش يكهفش ....) عققققققب گرد ...... يكهفش دو هفش سه هفش چهار هفش پنج هفش شش هفش
11- تو كدوم اداره يا ارگان امريه گرفتي؟ ببخشيد سكرت بيد ... ;)
12- خودت رو معرفي كن. (نظامي) بسم الله الرحمن الرحيم .. مممممممممممممممن ... رامبد راد ... گروهبايكم وظيفه يگان 713 گردان 2 هسسسسسسستم جناااااااب ....
13- سلسله مراتب رو نام ببر اين رو قاطي كردم ... :happy:
14- تو ميدون تير پوكه گم كردي؟ نه جيييگر
15- وظيفه سازماني تو آموزشي؟ نارنجك انداز
16- نظرت راجع به اينها
سرتيپ پياده ستاد امير حسين صادقي جعفري (البته الان ديگه اونجا نيست) آدم خوبي بود ...
ملاقات به راست پيش فنگ ضد حال ...
شيپور استراحت صداي سخن عشق ...
مراسم صبحگاه حال بهم زن ...
مراسم شامگاه با حال بيد ...
زير پوش سفيد ژ3 به دست دور ميدون خنده دار بود ... :laughing:
ايست قسمت هميشه اشتب ميكردم ...
از نو فرمودند بخاطرش تنبيه شدم ...
نظر به رااااااااااااست بعضي وقتا بر عكس انجام ميدادم ...
بشمار سه دور ميله پرچم باحال بيد ... هيجان
جشن سردوشي جشن باي باي ....
ديگه سوالهاي معمولي
17- اگر گفتي چي شد كه اينجوري شد؟ همين جوري شد ديگه ... :biggrin:
18- معدل كلاس اولت چند بود؟ 20
19- كدوم ميوه رو خيلي دوست داري؟ گوجه سبز يا همون آلوچه :rolleye:
20- از چه رنگ لباس بيشتر خوشت مياد؟ توي مايه هاي تيره
21- بهترين جمله براي اينكه آدم براي هميشه بن بشه چيه؟ بگم بن ميشم ... :laughing:
22- من چه جور آدمي هستم با اين سوال آخري كه پرسيدم؟ جالللب
كي ؟ من ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
همين سه شنبه بياد مخفيانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از پي سي جيم ميزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا دستتون بهم نرسه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كله پاچه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
كلوچه يا پفك...اگه اسمت يه چيزه ديگه بود دوست داشتي چي باشه...بهترين كتابي كه خوندي...فكر ميكني كدوم تايپك توانجمن متفرقه از همه بهتره به جز همين تايپك...نظرت در مورد بوش ملعون چيه...
1- چند سال ديگه زن مي گيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا معلوم كه نيست اما خدا بخواد دو سه سال ديگه مزدوج ميشه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- دوست داري زنت سيبيل داشته باشه اون هم از نوع كلفتش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جون خودت نگگگگگو ... البته صورت برام همه اما سيرت مهم تره ... ;)
3- بلدي اين طوري برقصي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
نه عزيز بلد نيستم ....
4- تا حالا از اين غذا ها خوردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوم غذاها من كه نميبينم ... :blink:
5- از شكلك هايي كه مي گم كدوم رو دوست داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين باحال تر و مفهومي تره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- بچه دوست داري؟ دختر يا پسر ؟ چند تا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره ... دو تا ... دختر
7- اون سوال رياضي رو جواب ندادي حالا يه سوال رياضي براي خودت طرح كن و جواب بده ( دو دو تا چهار تا نباشه لطفا)
خب باشه ... 3×3 تا 9 تا .... :biggrin:
دوستان براي سلامتي ووكمن خان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربان شما ... لطف داريد ...
سعي ميكنم جدا كنم .... MSI platinum 865 ... گنجشكنقل قول:
خب ديگه از رو پستهات ... منظورم اينكه لهن جواب دادنت .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
به نظرت مشكل بنده و سامان حل ميشه چطوري...ميدوني سامان بچه خوب و با حاليه...حس ششمت خوب كار ميكنه...پرسپوليسي هستي يا استقلال...100 ميليون بهت بدن چيكارش ميكني...يه اسفند واسه خودت دود كن...يا حق... :)
سلام مجدد به آقا رامبد يه سری سوالا ديگه باست طرح کردم که يکم
روتو کم کنم و از خره شيتون بيای پايين و بگی من کم اوردم
سلام مجدد به آقا رامبد يه سری سوالا ديگه باست طرح کردم که يکم
روتو کم کنم و از خره شيتون بيای پايين و بگی من کم اوردم
سلام ... لطف كردي ... ولي عمرااااااااااان من كم بيارم ....
وقتی عصبانی ميشی چی کار ميکنی؟ ميزنم بيرون ...
چه ارزويی داری؟ رسيدن به اهدافم ...
اگه بهت بگن يه دعا بکن تا براورده بشه چی ميگی؟ دعايي دسته جمعي ... خدايا هركي هر آرزويي داره براوردش كن ... الهي آمين
اين جملات تو را ياد چی ميدانزه باسيه هر کودمش يه توضيح بده؟
يا حسين مظلوم ...
يا ابولفظل تشنگي ......
يا زينب جان جيگرم آتيش گرفت اسوه يه زن كامل
علی اکبرم رفت کمرم شکست كودك تيرخورده ....
روم نميشه بيام تو چادر چون علی اسغرم همراهم نيست ناراحت كننده ....
يا رسول گفتمو دين آغاز شد غييييرت ....
يا علی گفتمو عشق آغاز شد مششششقت .....
يا فاطمه گفتمو ياده بی حرمتی به اهل بيت آغاز شد استقامت ....
يا حسن گفتمو ياده کوچ و خيانت از طرف همسر آغاز شد خدا لعنتش كنه.....
يا حسين گفتمو مظلوميت آغاز شد عبرت و پند گيري ...
يا سجاد گفتمو سجده آغاز شد ايستادگي ...
يا باقر گفتمو علم آغاز شد عالمي در عين بزرگي
يا صدق گفتمو مذهب آغاز شد شعيه يعني بنده مخلص خدا ....
يا کاظم گفتمو ياده زندان آغاز شد بردباري ...
يا رضا گفتمو ياده قربت آغاز شد خداييش غربت بد درديه ... كشيدم ... قربون بزرگيش
يا جواد گفتمو کرامت آغاز شد انسانيت ....
يا هادی گفتمو هدايت آغاز شد كمال معنويت .....
يا عسکر گفتمو ياده شکنجه آغاز شد پدر امام غايب ....
يا مهدی گفتمو ياد يار آغاز شد مهههههههههههههدويت ....
اگه بهت بگن تا 24 ساعت ديگه ميميری چی کار ميکنی؟ فقط طلب مغفرت
اگه بهت بگن قرار عمر نوح بکنی چی کار ميکنی؟ خدا نكنه ..........
تا حالا با ديدن چه صحنه ايی خيلی خوشحال شدی؟ ديدن پدرومادرم بعد ازمدت ها ...
تا حالا با ديدن چه صحنه ايی خيلی نارحت شدی؟ فوق يه بنده خدايي ...
چرا اين قدر کردا با مرام و جيگر دار تشريف دارن چون من باهشون زندگی کردم
اين حرفو ميزنما؟ لطف داري مربوط به دوران چنگ بيده ...
چرا بعضی از کردا خيلی نامرد و نارو زن تشريف دارن مخصوصا طرفايه کردستان؟ همه جا خوب و بد داره ....
تو عمرت چی چيزی تاحالا بيشتر از همه ترسوندتت؟ قيافه يه بنده خدا ....
تو عمرت چه چيزی بيشتر از همه خوش حالت کرده؟ قبولي كنكور ...
به نظرت اين بلاهايه که داره سر عراقی ها ميآد حقشون بخاطر جنگی که
با ما راه انداختن و بی حرمتی هايی که به اهل بيت کردن؟ نه درسته نامردي در حقمون كردن اما اونا هم انسانن و مخصوصا مسلمان ......
چرا بعضی از مسئولين کشور ما اينقدر بی عرضه و نا مرد تشريف دارن؟ دل به كار نميدن ....دلشون واسه مردم نميتپه ....
اگه بيبينی چند نفر ريختن سره يه بدبختو دارن حسابی ميزنندش چی کار ميکنی
بصورتی که ميخوان بکشنش و تو هم تنها هستی و اگه تو هم وارده معرکه بيشه
ممکنه کشته بشی اين سوال به اين دليل پرسيدم که همچين اتفاقی باسيه من افتاده
ميخوام بدونم عکس العمل تو چيه؟والا سعي ميكنم جلوگيري كنم اما اگه به قيمت جونم تموم ميشه ..... شرمنده
چرا به حسین ميگی باجناق؟چون باجناقه ديگه .... از قديم الايام
تو خونه بدترين بلايی که سره افراده خانواده اوردی چی بود؟ ترسوندن .... :evil:
تو مدرسه بد ترين بلايی که سره معلمات و بچه ها اوردی چی بود؟ ترقه تو كلاس ...
تو دانشگاه بد ترين بلايی رو که سره اساتيدت و بچه ها اوردی چی بود؟ هك ايميل ها ...
تو دوران خدمت بد ترين بلايی که سر افسر ما فوق و بچه ها اوردی چی بود؟ ترسوندن تو خواب ...
تو محله کارت بد ترين بلايی رو که سره ريست و همکارا اوردی چی بود؟عمدا گفتم تمومه اطلاعات رايانه اصلي پاك شده ... داشتن سكته ميزدن ....آخ چه حالي داد
از انجام دادن چی کاری خيلی بدت مياد و از انجام چه کاری خوشت مياد؟ خب معلومه ديگه .... كارهاي خلاف شرع بدم مياد و از كارهايي كه بدونم مفيده بيده خوشم مياد ...
دوست داری که تو چند سالگی ازدواج کنی يه سنو بگو؟ 25
نظرت در مورده سريال نرگس چيه به نظره من که خيلی ابکيه ادمو ياده سريال هايه
هندی ميندازه؟ دقيقا .....
دوست داری جايه کدوم بازيگر هاليود و ايرانی بودی؟ هاليود: پيت و ايراني: گلزار
تو دوران خدمت چند شب خشم شب به طورت خورد و تو اون لحظه چه حسی داشتی؟ زياد نبود فقط 7-8 باري .... مثل بيد ميلرزيدم ....
اگه من الان پاشم بيام پيشت و بگم داش رامبد اومدم يکماه پيشت بمونم
چی بهم ميگی راستشو بگو چون من احتملا برايه يه کاری ميآم طرفايه شما؟ ميگم: هستم خدمتتون ... ;)
باحال ترين و بد ترين شب زندگيت تا کنون؟ شب كنكور بدترين.....بهترين ببخشيد خصوصي بيد
از اهر کدوم از موارده زير يکيو انتخاب کن با ذکر دليل
گل يس يا گل رز رز ..... خوشگل تره
استينگ يا سياوش قميشی قميشي ... استادتره
مهمود کريمی يا عليمیعليمي...جذابتره از نظر سبك مداحي
کرمانشاه يا کردستانكرمانشاه....شهرما خانه ما
عشق يا اعشقی عشق .... باوقارتره
مشهد يا کربلاكربلا ... به من نزديك تره
فيلم يا موزيک موزيك ... دلپذيرتره
نقاشی يا کاريکاتورنقاشي .. زيباتره
سينما يا تاتر سينما ... اكشن تره
کامپيوتر يا اينترنتكامپيوتر ... كاملتره
پی سی يا اينترنت اينترنت ... جامعتره
مرگ يا خيانتمرگ .... بهتره
تاريخ يا زندگیزندگي ... ادامه داره
مادر يا پدرسخته جواب اما مادر .... دلسوزتره
برادر يا خواهر هردووووووووو
پسر يا دخترفرقي نميكنه
پسته يا گردوپسته ... خوشمزه تره
دوق يا نوشابهنوشابه ... دلپذيرتره
تلويزيون يا راديوتلويزيون ... جذابتره
ايران يا امريکاايران ... وطططططن
مرگ يا ذلتمرگ ... والاتره
مايکل جکسون يا اسکوتراسكوتر ... آدم تره
بوش يا موشموش ... باهوشتره
تا حالاکی بيشترين سوالو ازت کرده؟ احتمالا اول مونيكا بعد تو ....
سوالايه کی از همه باحال تر بوده؟خداييش مونيكا يه پله بالاتر بوده ...
سوالايه کی از همه بی مزه تر بوده؟نه تقريبا بيشتريا يكسان بودن ....
جواب دادن به سوالايه کی تاحالا از همه سختر بوده؟ هيچ كي ....
ديگه سوالام تموم شد داش نويد پدرم در اومد تا اينا رو طرح کردمممنون مهدي جان ... خيلي لطف كردي ...
اميدوارم حسابی کباب شده باشی راستی معذرت ميخوام که اينقدر سوالايه سخت
سخت کردم
نه عزيز اين حرفا چيه .... مرسسسسي
نقل قول:
آره دو-سه باري شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خب ميخورم مگه چشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من بيشتر .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيز ...نقل قول:
نوشته شده توسط navid_mansour
1- اصلا خوشم نمياد ...
2- آروزي موفقيت ايران و ايرانيان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كلوچه ... به جان خودم واسم فرقي نميكنه ... كتب تخصصي ... زياده مثل مشاعره و اتومبيل و تصاوير جالب ..... خدا لعنتش كنهنقل قول:
آره عزيز چرا حل نشه .... آره ميدونم .... بعضي وقتا آره ... قبلا پرسپوليس الان هيچ كدوم .... ميذارم بانك سودش رو ميگيرم (آي كيوم پايينه نه ؟) ... چشم حتما .... لطف كردينقل قول:
من هم دقيقا مثل تو. آي كيو جفتمون پايينه.نقل قول:
ميذارم بانك سودش رو ميگيرم (آي كيوم پايينه نه ؟)
با عرض سلام
شماره تلفن چندتا از دختراي فروم را داري؟ :rolleye:
شماره تلفن چندتا از پسراي فروم را داري ؟
چندتا از دختراي فروم شماره تلفنتا دارن ؟ :happy:
چندتا از پسراي فروم شماره تلفنتا دارن ؟
بيشترين ركورد چتت با كدوم از پسراي پي سي و چه قدر بود ه ؟
سوال بالايي ولي دختر ؟ :tongue:
جالب ترين سوالي كه ازت كردن ؟
5 تا از باحال ترين پسراي فروم ؟
5 تا از باحال ترين دختراي فروم
باحال ترين امكان فروم ؟ ;)
چه گيري دادي به دختراي فروم؟نقل قول:
نوشته شده توسط maryamjan
فقط من سحر خیز نیستم (ساعت 6:30) !!!
رامبد جان شدیدا منتظر جواب شما به سوال های maryamjan هستم !!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داش رامبد خوبي فدات شم؟معرفتت چقدره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..اگه براي كي از دوستات مشكلي پيش بياد چجوري كمكش ميكني .....؟
چرا رنگ تو مثل من كبوده ؟
چرا انقدر سالاريو سرورما؟
ايا بدي ها رو از ياد ميبري؟
خوبي هاييو كه به ديگران كردي چي؟
نظرت راجع به اين اسمايلي ها چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(هيچ حالم خوش نيست داداشش ..من نوكرتم ... اگه قابل باشيم فدات شم ...
(راستي اسم اكمل ما سيد حسين حسن پور ميباشه .... يعني >>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي نوكرتم به مولا ...
يا حق
سلام مجدد خدمت داداش رامبد(مومن خدا) فکر کنم بدجور کلافت کردم ها...خب...چند تا حیوون با دال اسم ببر...اسم کامل رونالدو...دیشب با سامان آشتی کردیم نظرت چیه...تا حالا شده شبا تو خواب بلند داد بکشی طوری که خانواده محترم بیان بیدارت کنن...صداتو دوست داری...اگه یه بچه ناز رو تو خیابون ببینی میری لوپشو بکشی یا نه...کجا میتونم از این اسمایل های با حال گیر بیارم...شب بهتره یا روز...راستی اسفند دود کردی...در آخر دعا میکنم خیر دنیا و عاقبت نصیبت بشه...یا حق مومن خدا... ;)
سلام
از چه كمپوتي خوشت مياد؟
تاب بازي را دوست داري؟
تا حالا ماشين پنچرگيري كردي؟
از كدوم شهر ايران بيشتر خوشت مياد؟
از خودت راضي هستي؟
عينكي هستي؟
چقدر با پست سروكار داري؟
موجودي حساب بانكي تو چقدره؟
دوست داري تو چند سالگي بميري؟
از مرگ ميترسي؟
دوست داري خونه باشي يا بيرون خونه؟
مارك ساعت مچي تو چيه؟
ضد آبه؟
دوست داري خواننده بشي؟
نوشابه را بيشتر دوست داري يا دوغ؟
چي شد كه اومدي پيسيورد؟
موهات بلنده يا كوتاه؟
تا حالا لامپ سوخته خونتوت را عوض كردي؟
نميترسي محل سكونتت بدسكتور بشه؟
چرا اون 100 ميليون را مثل من دوست داري بذاري تو بانك؟ چرا كار ديگهاي باهاشون نميكني؟ ريسك پذير نيستي؟
از كدوم يك از هزاران مدل ماشين ايراني خوشت مياد؟
شير دوست داري؟
به آينده اميدواري؟
از پير شدن ميترسي؟
بالاترين هدفت چيه؟ البته مادي نه معنوي.
هنوز اسباب بازيهاي بچگيتو داري؟
چقدر فوتبال بلدي؟
راني خور هستي؟
از چه شكلاتي خوشت مياد؟
دوست داري بچه بشي؟
دوست داري تيشرتي كه تا چند روز آينده يك نفر برات كادو مياره چه رنگي باشه؟
از مجري برنامه صندلي داغ شبكه دو كه الان هرچي ميخوام اسمش بياد سر زبونم نمياد خوشت مياد؟
سينما ميري؟
تلويزيون ايران يا شبكه هاي ماهوارهاي؟
كفشت چه رنگه؟
چند دست كت و شلوار داري؟
چند نوع غذا با تخم مرغ بلدي درست كني؟
ماهي دوست داري؟
تا حالا سوار اسب شدي؟
تا حالا مرغ سر بريدي؟
بيشتر اهل شلوار پارچهاي هستي يا جين؟
چه ادكلني استفاده ميكني؟ اگه خوبه بگو ما هم بخريم.
از فروشگاه پيسيورد تا حالا چيزي خريدي؟
گوشيت چيه؟
چقدر پول قبض تلفن و موبايل ميدي؟ اصلا ميدي؟
كي را تو زندگيت بيشتر از همه دوست داري؟
اهل رفيق بازي هستي؟
پاسور بلدي بازي كني؟
اهل سيگار يا قليون هستي؟
مسواك ميزني؟
جورابهاتو خودت ميشوري؟
از چند سالگي كامپيوتر داشتي؟
امتحان آيكيو از خودت گرفتي؟(همين تستي كه تو اينترنت هست). ضريب هوشت چنده؟
نظرت راجب رضازاده چيه؟
ايتاليا حقش بود قهرمان جام جهاني بشه؟
كي براي خونه شما نون ميگيره؟ تا حالا نونوايي رفتي؟ حالا هم ميري؟
از چه كالباسي خوشت مياد؟
نظرت راجب مشروبات الكلي چيه؟ مفيدن يا مضر؟
دوچرخه داشتي يا داري؟
چي شد كه ديگه پرسپوليسي نيستي؟
مارك مانيتورت چيه؟
اتاقت چه رنگيه؟
جبهه رفتي؟ اسير شدي؟ جانباز چطور؟
كارت اهدا عضو داري؟
تا حالا كاميون روندي؟
بلدي گوشت سيخ بگيري؟
توالت شما فرنگيه يا وطني؟
بيشترين مسافتي كه پياده رفتي چقدر بوده؟
تا حالا خصيص بازيت بي موقع گل كرده؟ مثلا من يك بار زد به سرم گفتم كرايه تاكسي نميدم بعد مجبور شدم يك ساعت پياده راه برم.
از چه ريش تراشي استفاده ميكني؟
به نظرت من چند سالمه؟
بعد از تموم شدن دوره صندلي اگه بازهم ازت بخوان رو صندلي داغ بنشيني قبول ميكني؟
به نظرت كي ايران قهرمان جام جهاني ميشه ؟
پس بزن قدش .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط andyan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از تو بپرسند رمانتيكترين كاري كه تا به حال براي كسي كردهاي چه بوده، چه جوابي ميدهي؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام سلام و عليكم و رحمت الله ....
شماره تلفن چندتا از دختراي فروم را داري؟ به جان خودم هيچ كدوم ....
شماره تلفن چندتا از پسراي فروم را داري ؟4-5 نفري ميشه ...
چندتا از دختراي فروم شماره تلفنتا دارن ؟ هيچ كدوم ....
چندتا از پسراي فروم شماره تلفنتا دارن ؟4 نفر
بيشترين ركورد چتت با كدوم از پسراي پي سي و چه قدر بود ه ؟ man hunter بيش از 3 ساعت
سوال بالايي ولي دختر ؟ اين رو ديگه اسم نميبرم ... نكنه مشكلي واسش پيش بياد ....
جالب ترين سوالي كه ازت كردن ؟ چند تا سوال بود از مونيكا خانم ...
5 تا از باحال ترين پسراي فروم ؟از 5 تا كه بيشتره ....
5 تا از باحال ترين دختراي فروم مونيكا - مگمگ اف - ونوس - ام . بي ام (فكر كنم دختر باشه) - روژا
باحال ترين امكان فروم ؟ امكان جستجو كه هميشه آكبنده
سلام داش رامبد خوبي فدات شم؟معرفتت چقدره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] والا دقيقا كه نميدونم اما اونقدر هست كه رفقا از دستمون راضي باشن ..اگه براي كي از دوستات مشكلي پيش بياد چجوري كمكش ميكني .....؟ به جان خودم هركاري كه از دستم بربياد ...
چرا رنگ تو مثل من كبوده ؟چون باجناقيم ... :biggrin:
چرا انقدر سالاريو سرورما؟ من سالاد شما هستم اما سالار رو فكر نكنم ... ;)
ايا بدي ها رو از ياد ميبري؟حتما ... تا اونجا كه بتونم ...
خوبي هاييو كه به ديگران كردي چي؟اونم از ياد ميبرم ... چون ميترسم يه روز سر كسي منت بذارم :sad:
نظرت راجع به اين اسمايلي ها چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداييش باحالن تا حالا نديده بودم .... :laughing:
(هيچ حالم خوش نيست داداشش ..من نوكرتم ... اگه قابل باشيم فدات شم ...
خدا بد نده ... ميتونم كمكت كنم ؟ :ohno:
(راستي اسم اكمل ما سيد حسين حسن پور ميباشه .... يعني >>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي نوكرتم به مولا ...
من بيشتر .... ;)
يا حق
موفق باشي ...
سلام مجدد خدمت داداش رامبد(مومن خدا) فکر کنم بدجور کلافت کردم ها سلام عزيز ... نه جانم اصلان اين طور نيست ...خب...چند تا حیوون با دال اسم ببر داركوب - دلفين - دراكولا :biggrin: - ديگه يادم نيست ...اسم کامل رونالدو نميدونم ... ...دیشب با سامان آشتی کردیم نظرت چیه كار خوبي كردين ... احسنت ...تا حالا شده شبا تو خواب بلند داد بکشی طوری که خانواده محترم بیان بیدارت کنن نه پيش نيامده ... ...صداتو دوست داری خودم آره خيلي ... اما اطرافيانم :puke: ...اگه یه بچه ناز رو تو خیابون ببینی میری لوپشو بکشی یا نه اگه بغل مامانش باشه آره ... چون ديگه مامانش نميتونه مچم رو بگيره ...کجا میتونم از این اسمایل های با حال گیر بیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...شب بهتره یا روز روز ... ولي خودم ساعت 2 نصفه شب دنيا اومدم ... ...راستی اسفند دود کردی نه جييگر .. بادمجان بم آفت نداره ... ;) ...در آخر دعا میکنم خیر دنیا و عاقبت نصیبت بشه نظر لطفته ... ممنون ...یا حق مومن خدا... خدا پشت و پناهت
سلام رامبد عزیز وبهتر از جان(مومن خدا)... بیشترین مدتی که کامپیوتر کار کردی...تا حلا حقیقتی رو گفتی که جنجال درست کنه هر چند کوچک...نون گرده همدان رو خوردی :blink: :blink: ...بچگی دوست داشتی چکاره بشی...چند سیخ کباب میشه سیخی صد تومن :blink: :blink: شرمنده هنگ کردم واسه اونه... ;) :biggrin
انشالله سال 3.000 ميلادي ...نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
سلام ووكمن جان
اميدوارم اين صندلي همه جاتو بسوزونه ;)
يه سوال داشتم. حالا كه شما رو صندلي نشستي ممنون ميشم جوابمو بدي
اگه بخوام بدونم مثلا amin روي صندلي نشسته يا نه و اگه نشسته كي بوده (منظورم صفحه اشه) چكار بايد بكنم؟
دو تا بنده خدا رو بهم رسوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... عشقولانه بيد نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط M.B.M
سلام رامبد عزیز وبهتر از جان(مومن خدا) سلام عزيز... بیشترین مدتی که کامپیوتر کار کردی 14 ساعت...تا حلا حقیقتی رو گفتی که جنجال درست کنه هر چند کوچک آره...نون گرده همدان رو خوردی :blink: :blink: نه عزيز ...بچگی دوست داشتی چکاره بشی خلبان ...چند سیخ کباب میشه سیخی صد تومن :blink: :blink: شش سيخ شرمنده هنگ کردم واسه اونه... ;) :biggrin خواهش عزيز
سلام عزيز ...نقل قول:
نوشته شده توسط kamal_iut
يه نگاه به پست اول اين تاپيك بنداز ...
متوجه ميشي ...
سلام مجددمومن خدا...اسم چند تا چيزو ميگيم بعد از اون يه چي بگو...بابابزرگ-صندلي داغ-كبوتر-آلبالو-حسين رضا زاده-سنگ قبر-عروسي-ورود ممنوع-آب باريكه...خيلي مخلصيم داداش رامبد... :)
آقا نويد چند تا سوال داشتم نمي دونم قبلا پرسيده شده يا نه ولي شرمنده اگه تكراري بود اگرم نبود بازم شرمنده چون سوالم سخته !
1- با تك تك حروف Wookman يه لغت انگليسي بگو با معني ؟ (هر كدام يك كلمه)
2- اگر 100 ميليون بهت بدن مي ذاري بانك درست مثل خودم ! راستي چرا فكر كردي اين فكر احمقانه ست ؟
3- چند سال ديگه ميشه 60 سالت ؟
4- كدوم شبكه تلويزيون رو نگاه مي كني ؟
5- اين سوال پاييني جوابش چيه ؟
6- جواب سوال بالا رو بلدي ؟
7- تا حالا شده كسي بذارت سر كار !؟
8- بابا تو رو خدا بگو اين سينوس 60 ... چه قدر ميشه !؟
9- چه قدر حقوق مي گيري ؟
10- تو سايت كلوب دات كام عضو هستي ؟
11- جون من بگو بهترين كاربر ( به جز مديران و ادمين ها ) كيه ؟ 10 تا ديگه از بهترين ها رو هم نام ببر
12- دوست داري دو ماه ديگه دوباره بشوننت روي صندلي ؟
13- فكر ميكني كي تعداد پست هات به 10000 مي رسه ؟
14- دوست داري براي خودت يه انجمن راه بندازي ؟
15- چه ورزشي رو دوست داري؟
16- چه ورزشي رو دوست داري ولي بنا به دلايلي نمي توني انجامش بدي ؟
18- تا حالا با فلش چيزي ساختي ؟ اگه ساختي بذار ببينيم .
19- به نظرت بهره اي كه بانك پار... براي 100 ميليون تومان ميده چه قدره ؟ ( در يك سال)
20- مسخره ترين سوال هارو كي مي پرسه ؟(توهين نشه ها )
21- زيباترين اوتوري كه توي اين فروم ديدي مال كي بوده ؟
22- كدوم يك از آشناهات عضو اين انجمن هست ؟
23- آدم پول پرستي هستي يا نه ؟
24- دوست داري همين الان بري به يه جاي معمولي از بهشت البته بهترين جاش نه ها ! يه جايي يه خورده بهتر از اينجا(اين دنيا) !؟
25- به نظرت چند سال عمر مي كني ؟
26- دوست داري چند سال عمر كني ؟
27- فكر مي كني اين فروم تا چند سال ديگه سر پا باشه ؟
28- بين phpBB . & vbulletin كدوم رو دوست داري و انتخاب مي كني ؟
29- به نظرت اگر آدم بخواد بره بهشت بهترين راهش چيه ؟
30- مي توني يه جمله بگي توش 5 بار ع اومده باشه ؟
31- دوست داري بازم ازت سوال بپرسم ؟
32- آيا متوجه شدي سوال شماره 17 رو ازت نپرسيدم ؟
17- چرا ميگن آنان كه غني ترند محتاجترند ؟
33- معني پسر خاله دسته ديزي چيه ؟
34- راستي اين ضرب المثل كه ميگه بعد از قرني شنبه به عيد مي افته درسته ؟
35- اگه سوال بالايي درسته چه سالي شنبه عيد بوده ؟
36- بيشترين تعداد سوالي كه ازت توي يه پست پرسيده شده چند تاست ؟
37- به نظرت اگه آقا ميثم ديگه نتونه بياد توي انجمن يعني يه مشكل بزرگ پيدا كنه كي مي تونه جاشو بگيره ؟ البته از كاربران ومديران
38- معني امضات رو ميشه بگي ؟
39- چند بار توي عمرت از اين كلمات استفاده كردي ؟ (ببخشيد (يا شبيه اين) سلام ! )
40- دوست داري ماهي 5 ميليون تومان بريزند توي حسابت ( مادامالعمر) ولي حق نداشته باشي از ايران خارج بشي ؟
41- دوست داري براي هميشه بفرستنت ماداگاسكار ؟
42- تا حالا سعي كردي سر يه كسي رو كلاه كوچولو بذاري؟
43- تخم مرغ دزدي ؟
44- تا حالا شده وقتي يه خانم يا دختر ملوس ! داره ميره يه جوري نگاش كني ؟
45- وقتي مياي توي اينترنت معمولا توي چه سايت هايي ميري ؟
46- دوست داشتي كره زمين 10 برابر از الان بزرگتر بود يا دوست داري تعداد آدماي زمين 10 برابر كمتر بود ؟
47- تا حالا به اينكه يه شهاب سنگ ( حداقل قطر 10 كيلومتر) بخوره به زمين چي ميشه فكر كردي ؟
48- چند بار رفتي استاديوم آزادي ؟
49- بهترين بازي فوتبال دنيا بين كدوم تيم ها بوده چند چند شدن ؟
50- دوست داشتي دختر بودي يا اصلا نبودي ؟
51- فكر مي كني خدا از 1 ميليون چند تا دوست داره ؟
52- چرا نمياي توي تاپيك ضرب المثل بازار فعال بشي ؟
53- اون تاپيكي كه دوستش داشتي و ترشي شد اسمش چي بود !؟ (سوتي بازار)
54- يه جوك بگو ببينيم مي تونيم يه دقيقه بخنديم !؟
55- از هر 1 ميليون كلمه چند تاش نام و ياد خداست ؟
56- از چند سالگي پات به دنياي اينترنت باز شد ؟
57- فكر مي كني بين اعضا كسي هست كه توان هك كردن ياهو رو داشته باشه ؟
58- اسم آخرين فيلمي كه ديدي چي بود ؟
59- اگه خدا بهت مي گفت شما مدير زمين هستي چه تغييري تو برنامه نويسيه زمين مي دادي ؟ ( چي رو عوض مي كردي )
60- كتاب ركوردهاي گينس خيلي گرونه فكر مي كني سايتي باشه كه تايپ كرده باشه ؟ به نظرت سي ديش هست ؟
61- يه اسم غير ايراني بگو كه خيلي دوستش داري ؟
62- اولين چيزي كه به ذهنت رسيد بگو : سير . بز . ميثمارميرغوروت . ميثم گل گلي .
63- مي توني با سه كلمه : مربا ي هويج . گداگودوله . عاشق عشق ! جمله بسازي ؟
64- سخت ترين كاري كه ميشه كرد ؟
65- بهترين سايت وبلاگ دهي ؟(ميهن بلاگ . بلاگفا...)
66- نظرت در مورد اين جمله چيه ؟ پرانتز باز بنويس پرنده ... دوست داري پرانتز رو ببندي يا نبندي ؟
67- قشنگترين نام كاربري در اين انجمن ؟
68- بزرگترين گناهي كه كردي ؟
69- اگر بهت بگن مي توني توي نيويورك زندگي كني ولي ديگه هيچ وقت ( فقط اون دنيا) مادرت رو نمي بيني چي جواب مي دي آره يا نه ؟
70- كوچيك بودي كشك بادمجون و ميرزاقاسمي ! دوست داشتي ؟
71- توي ياهو گروه داري ؟
72- حضرت عيسي رو چه قدر مي شناسي ؟
73- همين الان دوست داري چه غذايي جلوت باشه ؟
74- اگه بهت بگن ما به شما روزي 10 ميليون ميديم ولي بايد تا آخر روز خرجش كني وگرنه از بين ميره چه قدرشو خرج مي كردي ؟ آيا چيزي ازش باقي مي ذاشتي ؟
75- مي توني بگي معني soleares چيه ؟
76- راستي من نمي دونم معني ووكمن چيه مي شه بگي ؟
77- فكر مي كني خسته شدم اين همه سوال پرسيدم ؟
78- اگه يه روز بشينم روي صندلي ازم چند تا سوال مي پرسي ؟
79- دوست داري هر چي مو تو تنت هست بريزه به جز موهاي سر و صورتت ؟
80- زود عرق مي كني يا دير يا معمولي ؟
81- بيشترين ساعتي كه شنا كردي چه قدر بوده ؟
82- چند بار رفتي كيش چند بار قشم چند بار گلاب دره ! چند بار كلاردشت چند بار شيراز چند بار برره ؟
83- مي دوني سريال شبهاي برره رو كجا بازي كرده اند ؟
84- ماشين داري ؟ اگه داري چيه ؟
85- دوست داشتي جاي كي بودي ؟
86- بچه بودي بهتر بود يا حالا يا وقتي پير بشي بهتر ميشه ؟(از همه لحاظ)
87- كجاهاي بدنت سكشته و چند بار ؟
88- دوست داري به جاي دو هفته 1 ماه بشيني روي صندلي داغ ؟
89- آيا چيزي از اين صندلي داغ ياد گرفتي ؟
90- از بين اين چند كاربر حتما يكي رو انتخاب كن : ساويس . ميثم . مونيكا . مافيا . امين .
91- نظرت چيه كه به جاي انجمن زبان انگليسي انجمن زبانهاي زنده وجود داشت و همه زبون ها رو آموزش مي گرفتيم ؟
92- خسته شدي ؟
93- مي دونستم كه تا آخر سوالامو جواب ميدي حالابگو ببينم كفشات كهنه شده يا هنوز به نويي ماه اوله ؟
94- حجيم ترين كتابي كه تا به حال خوندي ؟ چه قدر بوده ؟
95- سنگين ترين كتابي كه تابه حال از نظر محتوي خوندي ؟ چند صفحه بوده ؟
96- از شاهنامه چند صفحه حفظي ؟
97- كدوم غزل حافظ رو دوست داري؟
98- سرعت اينترنتت الان چنده ؟
99- دوست داري سگ داشته باشي يا ماهي ؟
100- تست هوشي كه توي انجمن گذاشتند رو دادي ؟ IQ چند شد ؟
101- فكر مي كني CIA وهمين طور FBI مخفف چي هستند ؟
102- بعد از تموم شدن بنزين آيا تردد ماشين ها كم ميشه ؟ يا نه از گاز استفاده مي كنند ؟
103- كي خودتو شناختي ؟
104- اگر آقا ميثم بگه شناسه كابريتون فورا بايد عوض بشه و نبايد ووكمن و نيش نيش و نويد و رامبد باشه اسم بعديت چيه ؟
105- فكر مي كني سعيد رونالدو بچه خوبيه ؟ فكر مي كني كه منم همين طور فكر ميكنم ؟
106- مي دوني قشنگترين نام در جهان چي انتخاب شد ؟
107- دشمن تشكيل شده از دو بخش دش و من هستش مي توني معني بخش بخش اين كلمه رو بگي ؟
108- ياهو بهتره يا گوگل ؟
109- اگر جنگ بشه ميري بجنگي ؟ ممكنه بميري ؟
110- كاري كه حسين فهميده كرد رو مي توني انجام بدي ؟
111- اگر چيزي به عنوان چت و انمجن نبود چي كار مي كردي اين همه مي اومدي توي نت ؟
112- اسم مورد علاقه تو بگو ؟ ( مي توني تا 5 تا دختر و 5 تا پسر رو نام ببري)
113- ميدون ولي عصر بهتره يا هفت تير ؟
114- روز تولدت رو بگو ؟
115- (گفتن مي خوان يه دي وي دي بسازن كه توش × مگا بايت جا ميشه ) مي توني بگي به جاي ×چه عددي قرار مي گيره ؟
116- طولاني ترين كلمه در انگليسي چيه ؟
117- آلماني بلدي حرف بزني ؟ حتي اگه يه ذره هم بلدي بگو ها .
118- تا حالا زنگ زدي 118 اذيت كني؟
119- تا حالا به 119 زنگ زدي بگه ساعت نيمه شب و 15 دقيقه ؟! من يه بار برام اتفاق افتاد.
120- پول تلفنتون چه قدر مياد ؟
121- يه حيوون بگو كه توش حروف گ و خ وجود داشته باشه ؟
122- مي دوني بد ترين سوتي كه دادم چي بوده ؟
123- وقتي با يه دختر حرف مي زني تو چشماش زل مي زني يا ديفالو نگاه مي كني ؟ اصلا با دختر حرف مي زني يا با همشون قهري ؟
124- مهدي سهيلي كيه ؟
125- علي مهاجر رو مي شناسي ؟
126- لقمان آوند رو چه طور ؟
127- yahoo مخفف چيه ؟
128- اسم اون كسي كه گوگل رو درست كرد چيه ؟
129- از نرم افزار گوگل ارت استفاده كردي ؟
130- فكر مي كني سوالي مونده كه نپرسيده باشم ؟
131- كيف مي گيري دستت يا دست خالي مي ري سر كار ؟
132- اگه خلبان مي شدي چي ميشد ؟
133- سريال پرستاران بهتره يا نرگس ؟
134- گوگوش بهتر مي خونه يا داريوش ؟
135- اگه يه گدا بياد بهت بگه پول وده ! بهش ميدي ؟ يا هر وقت بهت گفت آقا تو رو خدا يه كمك كوچيكي به ما بكن ابالفضل همراهت نمي دونم فلان بشي ... ؟
136- تا حالا جلوي ماشينت رو گرفتن ( يه جاي خلوت) بگيرن بزننت و پولاتو بگيرن ( مثلا با ماشين يكي داشتي ميرفتي قبرستون)
137- شماره شناسنامه پدرت چنده ؟
138- مجتمع فني جاي خوبي هست ؟
139- اگه بگن براي هميشه با يه نفر خدا حافظي كن چي مي گي ؟
140- معملا از حالت پيشرفته استفاده مي كني يا از پاسخ سريع ؟
141- دوست داري برگردم و 142 تا سوال ديگه ازت بپرسم ؟
142- 111×111 چه قدر ميشه ؟
موفق باشي ببخشيد منفحرت كردم .
آقا نويد مي توني مشكل اين عكس رو بگي خيلي تابلو هستش !نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
سلام رامبد جان مومن خدا با اين سوالاتي كه سامان ازت پرسيده بايد يه تايپيست خوب هم استخدام كني...بهترين دوست نداشتت...كي ميخواي آواتارت رو عوض كني...سيب رو دوست داري يا انار...اسم قبلي تهران...شاخ شدي يعني چي...اهل كوه هستي...چند بار تا حلا رفتي نوك قله...اسم كامل ريوالدو...تيم يونتود تو كدوم ليگ بازي ميكنه...بدترين كتكي كه خوردي...اسمه ارشد آسايشگاه...آب پرتغال يا شير موز...استرست واسه چي خرج ميشه...موهاي سرت چند تاست...سرت تا حلا چند بار شكسته...آينده ات رو روشن ميبني...معني اين كلمه چيه weapon...با دوچرخه زمين خوردي...سايت تبيان ميري...بيشترين وقتي كه معطل شدي كجا بوده...آش رشته يا سوپ سبزيجات...دوست داري چه رشته اي تو دانشگاه ميخوندي...لپ لپ دوست داري...نظرت در مورد هري پاتر چيه...اسم كامل مارودونا...بدترين عادت...خوبترين عادت...ديگه مردم... ;)