xperia Lنقل قول:
.....
Printable View
xperia Lنقل قول:
.....
احتمال داره اسلات حافظه گوشی دچار مشکل باشه... مثلا ولتاژ بیشتر از مجاز به مموری بده که باعث سوختنش بشه
سلام
من یک رم 32 گیگابایتی خریدم و روی گوشی Sony Xperia M قرار دادم و فرمتش FAT32 بود که بعلت اینکه میخواستم یک فایل 8 گیگابایتی توش کپی کنم مجبور شدم فرمت رو NTFS کنم ولی وقتی که کار کپی تموم میشه و کابل USB رو از کامپیوتر جدا میکنم میزنه SD CARD IS DAMAGED و پیغامی میاد که میگه باید فرمت کنی و وقتی فرمت میکنی FAT32 میشه باز درصورتی که من اتصال موبایل رو با کامپیوتر بصورت ایمن قطع کردم که مشکلی برای SD CARD پیش نیاد
میخوام بدونم آیا گوشی بافرمت NTFS مشکل داره یا مشکل از جای دیگست ؟
ممنون
سلام.نقل قول:
فرمتتون باید fat32 باشه. فرمت NTFS رو نمیخونه. :11:
Sent From My SM-G900H
درود
می خواستم بدونم که معمولا برنامه ها و بازی ها چقدر از رم گوشی اندرویدی رو اشغال می کنند؟ برای مثال یک رم 512 رو در نظر بگیرید. می خوام بدونم که تا چه اندازه می کشه.
لطفا یه سری بازی هم مثال بزنید و بنویسید که چقدر از رم می کشه. مثل بازی های HD و بازی های دیتا دار.
با تشکر:11:
بعد از فاکتوری ریست هم هنوز مشکل گاهی پیش میادنقل قول:
دوستان آپدیت برای گوشی huawei g600 کی میاد؟
سلام
من نوت 3 دارم
از مصرف باتری گوشی خیلی راضی نیستم فقط هم همین مورد داره من رو اذیت میکنه البته این رو بگم که خیلی بازی میکنم و هر وقت کنم میرم سراغ گوشی ولی با این حال بیشتر از 18 ساعت شارژ رو نگه نمی داره
میخوام بدونم برای نوت 3 با این مقدار مصرف عادی هست چون میدونم که صفحه نمایش بزرگ و جدیدی داره که باتری زیاد میخوره ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم مرسی
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
سلام دوستان من مشکلی دارم تازگی گوشیمو factory reset کردم و می تونستم بازی ها و نرم افزر هامو نصب کنم ولی امروز بعد از دانلود و نصب go luncher دیگه نمی تونم هیچ بازی یا نرم افزاری نصب کنم!!! یعنی وقتی فایل ایپک رو انتخاب می کنم از دو گزینه که یکی install وcancell هستش فقط می تونم وcancell رو انتخاب کنم و انگار گزینه ی install خاموشه !!! هرچقدر انتخابش می کنم ،انتخاب نمی شه!! حالا نمی دونم مشکل سخت افزاریه ،نرم افزاریه یا مربوط به go luche هستش البته بگم بعد نصب go luncher خیلی از تنظیماتشو دست کاری کردم
گوشیم هواوی y300 هستش
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟:n28::n28::n28::n28:
نقل قول:
گزینهinstalبعد از ری استارت کردن گوشی هم فعال نمیشه برای نصب برنامه؟
خب لانچری که نصب کردی uninstal کن ببین مشکلت حل میشه
شاید تو ستینگ تیک unknown source رو برداشتینقل قول:
سلام
برای نصب برنامه روی گوشیم از برنامهAndroid_Injector استفاده کردم اما وقتی فایل رو انتخاب کردم میگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید درصورتی که گوشی وصله و unknown source و usb debugigng هم تیک خورده گوشی رو هم تازه خریدم آیا مربوط به نصب نبودن درایور گوشیه؟تو اینترنت طریقه نصب درایور گوشی رو برای ویندوز7 خوندم گفته بود وقتی گوشی رو وصل میکنید یه پیغام میاد و... ولی من وقتی وصل میکم هیج پیغامی نمیاد
ممنون میشم اگه کمک کنید خیلی واجبه خدانگهدار
سلام.نقل قول:
بله باید درایور گوشیتون نصب باشه.شما درایور گوشیتون رو بگیرید ونصب کنید.بعد از نصب گوشی رووصل کنید ومنتظر بمونید تا کامپیوتر گوشیتون رو بشناسه.:11:
اصلا از لانچرم نیست !!از هرکی میپرسم می گه همچین چیزی نشنیدم و ندیدم تا حالا!!نقل قول:
چندبارم ریستارت کردم درست نشد!!
البته دیروز یک لحضه install فعال شد ولی دباره خاموش شد
می خواستم بدونم برنامه ای نیست که با اون بتونم برنامه های اندرویدمرو نصب کنم؟؟؟(روی گوشی)
البته با یک محیط نصب دیگه
سلام.نقل قول:
منظورتون از ری استارت همون ریست فاکتوری هست ؟ یه بار از طریق ریکاوری وابپ دیتا و کش رو انجام بدید ببینید درست میشه یا نه.:۱۱:
سلام
سونی اریکسون لایو ویت واکمن دارم که اندروید 2.6 روشه. دو سال و نیمه که استفاده می کنم تا حالا هیچ مشکلی نداشته،
به جز اینکه اخیراً یه مدته یه کم کند شده. آلارمش هم بعضی وقتا ارور میده و آلارم نمیزنه ولی وقتی ریستش میکنم درست میشه.
ارور آلارم هم همون ارور معروف "force close - wait" هست.
به نظرتون چیکارش کنم؟
شما باید یه بار وایپ کنید برای کند شدن کلی. البته ظاهرا گوشی شما قدیمیه و اپ های جدید عموما رم زیادی اشغال می کنن... ممکنه از کمبود رم هم باشه.
برای ارور آلارم، برید به setting>apps
اونجا اپ clock یاalarm رو پیدا کنید روش تپ کنید. تو صفحه جدید clear data رو بزنید
سلام دوستان
گوشیم sony z2 است رمز گوشی رو فراموش کردم ایا راهی هست بتونم قفل رو باز کنم:n29:
اگه قبلا اکانت gmail بهش معرفی کردی با وصل شدن به اینترنت رمز رو برات میفرسته به ایمیلت، اگه نه گمون نکنم راهی باشه جز factory reset .نقل قول:
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
سیستم عاملش امکان آپدیت های جدید رو نداره? اگه نداره بهتره از اطلاعاتت backup بگیری با برنامه go backup خوبه بعد گوشیت رو factory reset کنی از طریق recovery گوشی.نقل قول:
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
نه دیگه برای گوشی های قدیمی آپدیت نمیاد... البته اندروید 2.6 من اولین باره شنیدم... احتمالا 2.3 منظور دوستمون باشهنقل قول:
چرا به 4.0 آپدیت میشه ، ولی شنیدم وضعش بدتر میشه
فعلاً یه سری برنامه ها رو حذف کردم ، برای آلارم هم کاری رو که گفتین کردم درست شده تقریباً
من به zdbox مشکوکم ، به نظرم از وقتی اونو نصب کردم اینطوری شده. در هر حال فعلاً مشکلی نداره تا ببینم چی میشه.
ببخشید مجدد مزاحم شدم :دی
امروز شارژر تبلتمو زدم به گوشی
قبلاً از یه تعمیرکار مطمئن پرسیدم ، گفت مشکلی پیش نمیاد
الان شارژ میکنه ، ولی خیلی سریع داره باتری رو پر میکنه به دلیل آمپراژ بالا نسبت به شارژر اصلی
سوالم اینه که این توی دراز مدت ممکنه باتری رو خراب کنه؟ چون تا حالا باتری من هیچ مشکلی نداشته نسبت به روز اولش
سلامنقل قول:
آمپر شارژر تبلت اگر بیشتر از آمپر شارژر موبایلتون باشه مشکلی پیش نمیاد بلکه بهتر هم هست چون به شارژر فشار نمیاد و باتریِ گوشی هم فقط به اندازه ی لازم از شارژر "شدت جریان" ( آمپر ) میگیره .
اما اگر ولتاژ شارژر تبلت بیشتر از ولتاژ شارژر موبایلتون باشه باتری رو خراب میکنه .
چون چیزی که باعث میشه برق از شارژر بره توی باتری , ولتاژ بیشتر شارژر هست نه آمپر . یعنی ولتاژ یعنی اختلاف فشار .
اگر اختلاف فشار بین شارژر و باتری بیش از حد استاندارد باشه باتری داغون میشه .
اگر ولتاژ باتری بیشتر از شارژر باشه , برقِ باتری میره توی شارژر .
شما باید ولتاژ شارژر تبلت رو با ولتمتر دقیقاً اندازه بگیرین .
اگر ولتاژش بیشتر از ولتاژ شارژر موبایل باشه نباید ازش استفاده کنین .
معمولاً اختلاف ولتاژ شارژر موبایل با ولتاژ باتری موبایل حدود 1 تا 1.5 ولت هست
این رو با اندازه گرفتن ولتاژ باتری و ولتاژ شارژرش میشه فهمید
سلام دوستان : گوشی sony xperia L هنگام کار باهاش خود به خود خاموش میشه ( زمان مکالمه . اجرای فیلم ) !!! برای رفع این مشکل باید چی کار کنم؟
با سلام
HTC Sensation XE دارم.
در قسمت Notification گوشی چند روزی هست Mobocare,Mobo Market و Mobogenie ظاهر شده و مدام ترافیک از ترافیک اینترنت استفاده میکنه و نرم افزار چرت و پرت نصب میکنه که نه میشه پاکشون کرد و نه خود Notification هارو از بین برد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.نقل قول:
برو توی قسمت اپلیکیشن منیجر اول فورس استاپ کن.بعد دیس ایبل رو بزن و غیر فعالشون کن.:۱۱:
مشکل تبلیغات و این موبوژن در گوشی اچ تی سی دیزایر 500 دارم ...چطور میتونم این پاپ آپ های مزاحم رو از بین ببرم ؟
دوستان چطوری میتونم رومینگ رو فعال کنم تو گوشیم گلکسی هست؟
توی این قسمت اصلا نمیاد.نقل قول:
به عنوان برنامه نمیشناسه
در واقع فکر کنم یه جور ویروس،تبلیغ،پاپ آپ یا ... باشه
از قسمت Notification چطور میتونم حذفشون کنم؟
حتی گوشی هم خاموش - روشن کردم جواب نگرفتم.
ممنون
جواب منم بدید دیگه:n22:نقل قول:
سلامنقل قول:
رومینگ مربوط به اوپراتور هست نه گوشی
اگه ایرانسلی با *141*1#
اگرم همراه اولی با *111#
سلامنقل قول:
رومینگ مربوط به اوپراتور هست نه گوشی
اگه ایرانسلی با *141*1#
اگرم همراه اولی با *111#
رایتلم،میخوام جاهایی که رایتل آنتن نمیده از ایرانسل بگیره یا همراه اول فک نکنم ربطی به سیم کارت داشته باشه و از گوشی هس
سلام
این قابلیتی که شما فرمودین هنوز سیمکارتهای ما نمیتونه پشتیبانی کنه
اما همه گوشیها تو تنظیمات آنتن یه قسمت دارن که میتونی از هر اوپراتوری که میخوای خدمات بگیری.
که گفتم هنوز فعال نشده.
موفق باشید.
سلام .نقل قول:
بنده رومینگ رایتل رو امتحان کردم با اندروید 2.3 . اما اتوماتیک وصل نشد . با manual search وصل شدم به ايرانسل و كلمه ي R اومد بالای صفحه کنار علامت آنتن .
البته همراه اول رو هم پیدا کرد اما بنده ایرانسل رو انتخاب کردم .
اما اینترنتش دیگه پر سرعت نیست مثل رایتلِ مستقیم چون ایرانسل و همراه اول هنوز 2G هستند .
درضمن اگر اشتراک ماهیانه ی اینترنت رایتل داشته باشین , در حالت رومینگ تبدیل به کیلوبایتی میشه !!! و بابت هر مگ مبلغ 0.35 ریال ازتون کم میشه ( اگر مبلغ رو اشتباه نگفته باشم )
سلام.نقل قول:
توی تنظیمات گوشی اجازه استفاده از رومینگ رو فعال کن اتوماتیک رومینگ میگیره.ربطی به سیم کارتتون نداره.:۱۱:
دوستان سوال من پیش پا افتادس یا قبلا بهش جواب داده شده ؟کسی راه حلی نداره ؟نقل قول:
آقا گوشی من سونی sp هستش همیشه به وای فای خونه متصل می شدم
اما امروز قطع شد هرکاری هم میکنم دیگه وصل نمیشه
با گوشیهای دیگه امتهان کردم اونا وصل میشن ولی گوشیه من وصل نمیشه
چراااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنین