نقشه های n82 فکر نمیکنم اصلا به n8 بخورهنقل قول:
اینو دانلود کنید بعد فولدر cities رو تو درایو E گوشی کپی کنید:
کد:http://rapidshare.com/files/456928189/omid_map3.06-_c7.rar
Printable View
نقشه های n82 فکر نمیکنم اصلا به n8 بخورهنقل قول:
اینو دانلود کنید بعد فولدر cities رو تو درایو E گوشی کپی کنید:
کد:http://rapidshare.com/files/456928189/omid_map3.06-_c7.rar
سلامنقل قول:
با تشکر از زحمتی که کشیدین
پوشه رو دانلود کردم بعد همونطور که گفتین کپی کردم تو درایو E یا همون mass drive اما این کارم جواب نداد
دو بار هم گوشی رو ریستارت کردم :41:
من از سرعت گوشی خیلی راضیم.اما موقع اس ام اس نوشتن وقته با کسی conversation میکنی و اس ام اس ها هی اونجا اضافه میشن مثلا حدود 20 تا اس ام خیلی کند میشه .اس ام اس که میاد و واسه جواب replay که میزنی کمش حدود 7 ثانیه طول میکشه که صفحه جدید واسه نوشتن بیادیا عمل sending هم طولانی میشه اما وقتی اون مکالمه رو پاک میکنی حدود3 ثانیه میشه.علتش چیه ؟
من گوشی رو تازه که خریدم دادم -- کردنو دقیقا سرعت قبلش یادم نیس تا مقایسه کنم ممکنه از -- باشه؟ورژنش هم 14.002 بود و هست.
از نرم افزار های sms accelator که قبلا واسه ان 82 داشتم هم نصب کردم فرقی نداشت
دوستان سیستم عامل این گوشی سیمبین هستش.
سری چند؟ ورژن چند هستش؟
Symbian ^3نقل قول:
^3 این علامت یعنی ورژن 3 ؟نقل قول:
سری 8 هست این گوشی ؟
دوستان چطور میشه قسمت ایمیل رو فعال کرد
من هر کاری میکنم پیغام میده که نمیتونه به سرور وصل بشه
دوستان سلام به نظرتون گوشی خوبی هست بگیرم و چینی توی بازار هست و صداش چطوره بلندی صداش
من واسم بلندی صدا مهم هست و اینترنت گردی فقط به بلندی ایکس 6 یا 5800 می رسه ؟:10:
سلام دوستان. من 10 صفحه اول تاپیک رو خوندم و سرگیجه گرفتم :18: ولی به جوابم نرسیدم. به خاطر همین درخواست می کنم از دوستان که به سوالات بنده پاسخ بدند!:20:
اول - آیا این صحت داره که برخی نمونه ها در ایران دچار ریست و حتی دیگه بالا نیومدن شدن؟ به عبارتی حالت کما!
دوم- این گوشی ساخت چه کشورهاییش در ایران دیده شده؟ وآیا از لحاظ قیمت و کیفیت متفاوته؟
سوم- باتری این گوشی که غیرقابل تعویض هست مدلش چیه و چه ایرادهایی توش دیده شده؟
چهارم- مموری این گوشی که mass memory نیست انشاالله . مثل x6 !
پنجم- می دونم تاپیکه قیمت ها جایه دیگست ولی قیمت حدودیش در ایران رو هم اگه بگید ممنون می شم.
تتتتتششششششکککککررررر:11:
1) بله صحت داشته اما اين قضيه براي گوشي هايي كه اون اوايل اومده بود و آپديت نشده بود اتفاق افتاده بود و توليدات بعدي مشكلي نداشته تا جايي كه من مي دونم.نقل قول:
2) ساخت فنلاند و چين كه البته در فنلادي بودنشون شك وجود داره. من مال خودم نوشته فنلاند اما اينه آيا واقعا فنلانديه يا نه نمي دونم اما از لحاظ كيفي مطمئن باشيد كه فرقي نمي كنند.
3) مدل باتري رو دقيق قنمي دونم كه مي تونيد با مراجعه به سايتي مثلاو رو ببينيد. من مشكل خاصي تو اون نديدم و مدت زمان نگه داشتن انرژي اون هم خوبه اما خود ضعفي كه همه گوشه هاي تاچ دارند اينه كه اگه زياد باهاشون كار كني بالاخره باتريشون زود خالي ميشه.کد:www.gsmarena.com
4) من نميدونم mass memory چيه اما اين گوشي 16 گيگ حافظه storage داره
5) قيمتش هم با گارانتي اصلي حدود 520 تومن بوده (البته تا چند روز پيش)
در كل به نظر من گوشي خوبيه . مخصوصا در ضمينه دوربين بسيار عاليه. اما مشكل كندي سيستم عامل پابرجاست.
کسی جواب ما رو نمیده یا الکی همه اینجا هستن و کسی این گوشی رو نداره و بحث الکی می کنید ؟:31:
سلام عزیز!نقل قول:
برای وبگردی میخوای بیخیال این شو، برو دنبال گوشی با صفحه نمایش بزرگتر! مثل E7، یا گالاکسی!
من چند ساعتی دستم بود، صداش به 5800 و X6 نمیرسه!
چینی؟ عزیز کم کم خودمونم داریم ساخت چین میشیم!:41: همه چیز چینی هست دیگه، مگه ساخت جای دیگه ای هم پیدا میشه؟
پس بنظر شما سونی اریکسون واسه برنامه و اینترنت خوب هست ؟ صداش به ان 8 میرسه ؟
بنظر من بهترین گزینه سامسونگ i9000 و گوشی های مشابه هست مثل I9003 !نقل قول:
و از نوکیا فقط E7 برای وبگردی خوبه چون خود من با N97 که صفحه 3.5 اینچی داره به هیچ عنوان راحت نیستم و هیچ چیز رو راحت نمیشه دید!
منم تأیید میکنم. خودم N8 دارم اما دوره ی N8 رو به پایانه و منتظر بودن برای گالاکسی S2 با سیستم عامل آینده دار،فیلمبرداری Full HD ! و نمایشگر بزرگ و با کیفیت تر و امکاناتی مثل USB OTG و باتری بسیار قوی و.... ظاهراً عاقلانه تره.فقط چند ماه صبر لازم داره.نقل قول:
چون بحث galaxy s2 پیش اومد این رو اینجا مطرح می کنم. وگرنه بهتره تو تاپیکش بحث بشه !
مثل اینکه صفحه نمایش نمونه های تولیدی به یه مشکلی برخورده. هر کی اطلاعات بیشتری داره بگه.
اینم لینک خبر:
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_display_plagued_by_uneven_brightness_yellow_tint-news-2719.php
سلامممممم
اقا ما یه دکل وایرلس توحیاط زدیم و داریم به ملت اینترنت (یوزر نیم پسورد) ماهیانه میدیم.حالا واسه اینکه با گوشی ان8 خودم بتونم به اینترنت وصل شم باید یه جایی این یوزر نیم پسورد رو وارد کنم.در اصل به آنتن وایرلس وصل میشم ولی واسه اینترنت داشتن باید یوزر نیم پسورد وارد کنم.کسی میدونه کجای گوشی باید وارد کنم یا برنامه خاصی داره؟(نوع کانکشن pppoe هست.)
من عکسهایی که در رابطه با مشکل نمایشگرش هست رو در گوگل جستجو کردم.خیلی نباید جدی باشه.برای آیفون4 هم همین ایراد مطرح بود ولی به تاریخ سپرده شد.برای بعضی N8 ها هم بنفش نشون دادن مطرحه الان.نقل قول:
توی تاپیک گالاکسی S II فعلاً صحبت از گرم شدن زیاد و کیفیت عکس پایینتر و رابط کاربری ضعیفش هست!:31:
هیچ گوشی یی نیست که کامل و بی نقص باشه.
دوستان بلندی صدای اچ تی دیزایر با اون صدای کم بیشتر ان 8 هست ؟
سلامممممم
اقا ما یه دکل وایرلس توحیاط زدیم و داریم به ملت اینترنت (یوزر نیم پسورد) ماهیانه میدیم.حالا واسه اینکه با گوشی ان8 خودم بتونم به اینترنت وصل شم باید یه جایی این یوزر نیم پسورد رو وارد کنم.در اصل به آنتن وایرلس وصل میشم ولی واسه اینترنت داشتن باید یوزر نیم پسورد وارد کنم.کسی میدونه کجای گوشی باید وارد کنم یا برنامه خاصی داره؟(نوع کانکشن pppoe هست.)
کسی نیست یه کمکی کنه کارم بدجور گیره:41::41:
بچه ها یه سوال فوق تخصصی:نام سیستم عامل ان8 به زبون خودمون چی میشه؟
سیمبین به توان 3نقل قول:
نقل قول:نه دوست خوب.علامت نسخه یعنی ^ که در نوشتار ریاضی کاربرد آن برای نشان دادن توان است در اینجا فقط سیمبیان3 یا سیمبیان نسخه 3 تلفظ میشود و معنی یا تلفظ دیگری ندارد.این لینک را ببینید:نقل قول:
دلیل استفاده از این نماد اینستکه نسخه با سری و ویرایش اشتباه گرفته نشود.کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Symbian#Version_history
اگر دنبال تلفظ اصلی کاراکتر مربوط به Exponent Operator یعنی ^ که hat نیز گفته میشود هستید برنامه ی Narator ویندوز را اجرا کنید و دکمه ی مربوط به این کاراکتر را در صفحه کلید بفشارید.
سلام
دوستان یک سوال برام پیش اومده:
چیپ گرافیکی N8 که Broadcom BCM2727 GPU هست قویتره یا چیپ گرافیکی گالاکسی اس که PowerVR SGX540 GPU هست؟
درضمن این دو چقدر از چیپ Mali-400MP GPU ضعیفتر هستند(این چیپ مال گالاکسی اس 2 هست)؟
رو نوکیا ان 8 -- شده انواع برنامه نصب کردم .advanced divece lock و my secret روش نصب شده اما کار نمیکنه همه چی اوکی اما تاثیر نداره از چی؟
بله ضعیفتر هست نسبت به هردو البته نسبت به گالاکسی2 خیلی ضعیفتر هست.نقل قول:
درست متوجه نشدم، چیپ N8 از چیپ گرافیکی گالاکسی اس ضعیفتر هست؟نقل قول:
ببین از چیپ گرافیکی گالاکسی1 با سی پیوش soc هستن یعنی یک مجموعه که میتونه تا حدود 90 میلیون مثلث رو پردازش کنه! خود چیپ گرافیکیش یادم نیست ولی خیلی بیشتر نیست نسبت به ماله ان8نقل قول:
ان8 چیزی حدود 30 تا 35 میلیون مثلث میتونه پردازش کنه
برادران من 1100 دارم از همین قدیمیها میخواهم گوشی ابرومندی بگیرم این ان8 چگونه است؟قیمتش چند است در مشهد؟
مانند آندروید میشه رو این ان 8 فتوشاپ و آفیس هم نصب کرد ؟
چقدر عمر شما کوتاه بود! شما نسخه ی جدیدتر 1100 یعنی 1110i را استفاده کنید مناسبتر است!گوشی سابق من هم بود.نقل قول:
بله آفیس و آدوب ریدر .نقل قول:
سلام دوستان:یکn8باصطلاح اصلی دارم؛ 4ماهه که خریدم دیشب خاموشش کردم که بزارم زیر شارژ،بعدش دیگه روشن نمیشه بنظرتون
چه بلایی سرش اومده؟
نقل قول:
آقا یعنی چی خاموشش کردم روشن نشد :41:
من میخوام N8 بگیرم اما این صحبت ها رو که میشنوم دلسرد میشم
مگه برای شارژ کردن N8 باید خاموشش کرد ؟
:32::32::32::32::32:نقل قول:
احتمالا از اونایی هست که خاموش میشند و دیگه...!در مورد اینکه چطور 4 ماه کار کرده،هیچ نظری ندارم!
سلام امروز یه کم پرس و جو کردم سه چار نفر بچه های به اصطلاح خبره پیشنهاد خرید این گوشی یعنی ان 8 بهم دادن ، یه کم بیشتر اطلاعات بدین ....... ممنون میشم
وقتی شارژر رو بهش وصل میکنی،علائمش چطوریه؟نبض داره؟منظورم پر شدن باطریه؟نقل قول:
در کل میتونی از فرمت سه دکمه استفاده کنی.دکمه منو،دوربین و کم کردن ولوم رو نگه میداری و بعد پاور رو میزنی تا لرزش انجام بشه و تموم.البته کل اطلاعاتت پاک میشه ولی اگه عیب نرم افزاری داشته باشه برطرف میشه.
چه اطلاعاتی میخوای؟نقل قول:
ان۸ یک گوشی با دوربین دوازده مگاپیکسلی خوب هست.فرستنده اف ام داره .نرم افزارش سیمبین سه هست با رابط کاربری ساده.پشتیبانی نرم افزاریش از آندروید کمتره ولی اکثر نرم افزارهایی رو که نیاز داشته باشی موجوده.از نظر سخت افزاری اگر چه از نظر عدد نسبت به دیگر گوشیها کمتره اما کمبودی تو این زمینه حس نمیشه.کیفیت صفحه نمایش و تاچش اگرچه عالی نیست ولی خیلی خوبه.درکل نسبت به قیمتش میارزه.در کل اگر سوال خاصی هست در خدمتیم.
یه سوال دارم
راستش نمی دونستم کجا بهتره بپرسم
من شنیدم که نوکیا دیگه قراره سیمبین تولید نکنه و به جاش ویندوز 7 موبایل رو با مایکرو سافت رو گوشی هاش تولید کنه
آیا این درسته ؟ و آیا علت افت قیمیت زیاد گوشی مثل n8 میتونه این باشه؟
با این حساب قاعدتا پشتیبانی این سیستم عامل ضعیف میشه و n8 شاید دیگه الان ارزش خرید نداشته باشه:41:
با سلام بله دوسةه من..صحت دازه..قرار بر این هست..دلیل افت قیمت هم بیشتر بدلیل خاموشی هایه پیاپی و ناگهانی این گوشی بود......نقل قول:
والا قرار هست نکنه ولی فعلا که گفت تا 2016 سیمبین ساپورت میکنه و تا 2014 هم تولید میکنه!نقل قول:
و اما افت قیمت بنظر من افتش زیاد هم نبوده! من 7ماه پیش حدود 570 گرفتم الان هم 510 شده و مدت هاست همین قیمت ثابت شده!
اما در کل از نظر ارزش هم گوشی بدی نیست اما رقیب های زیادی هم داره که شاید اگه گزینه هایی مثل دوربین و اچ دی ام آی و یو اس بی رو کنار بزاریم از اون ها عقب تر باشه به مراتب!
مثلا گالاکسی الان همین قیمت هست تو دوربین و چنتا مورد شاید ان8 برتر باشه اما تو خیلی موارد هم گالاکسی سرتره!
پس ببین نیازهات چیه بر اساس همون انتخاب کن:46: