گیم پلیش خیلی شبیه کونامی شدهنقل قول:
من قبلا یکی دوبار تست کردم اینجوری نبود
کلا عوض شده
مخصوصا توپگیری اتوماتیک و ....
من بازی آنلاین را نیمتونم ملاک قرار بدم
واسه همین وقتی دو نفره بازی کردم میگم
Printable View
گیم پلیش خیلی شبیه کونامی شدهنقل قول:
من قبلا یکی دوبار تست کردم اینجوری نبود
کلا عوض شده
مخصوصا توپگیری اتوماتیک و ....
من بازی آنلاین را نیمتونم ملاک قرار بدم
واسه همین وقتی دو نفره بازی کردم میگم
این کار و انجام دادم این مشکلش حل شد اما وقتی که قبل از اینکه وارد بازی بشه عکس کاکا میاد وسریع از بازی می پره بیرون لطفاَ راهنمایی کنیدنقل قول:
می خواستم بدانم باید از طرق تنظیمات با سیستم خودم انجام بدم اگر اینطور است لطفا بگید که چه کار بکنم
سیستم من هم با این مشخصات می باشد
cpu:pentume R Duol Core E5200 2/50GHr
Ram: 2G
NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
MatherBourd:Gigabyte
windows xp sp3
فضای خالی درایو هم 12 گیگ می باشد
جدی فکر میکنی گیم پلی کونامی شبیه اینه ؟نقل قول:
پس معلومه فیفا رو تا حالا رو کنسول تجربه نکردی سالهای قبل
اگه کونامی گیم پلی مثل فیفا داشت دیگه چه غمی داشت
100 سال گیم پلی و طبیعی بودنه فیفا رو کونامی نداشته
آقا این قسمت be a goal keeper کجا هست من نمیتونم پیدا کنم :دی(تو نقد ها این قسمت رو دیدم)
دوست عزیز این قسمت مخصوص نسخه های کنسول هستنقل قول:
یه سوال توی قسمت اکامپلیشمنت ها باید کار ها رو توی چه درجه سختی انجام بدیم توی نسخه کنسول جدا کرده و گفته که فلان کار رو توی ورلد کلاس انجام بدید یا فلان کار رو روی درجه سختی دلخواه انجام بدید من نگاه کردم دیدم اصلا نگفته که کار ها رو باید روی چه درجه ای انجام بدیم.
اتفاقا تو کنسول همیشه مال کونامی بهتر بودهنقل قول:
همه کلوپهای هم از کونامی استفاده میکنند
در اخرین کار کونامی گل زیدن دشوار شده
سانتر بکنی گل بزنی از سخت ترین کارهاست
شوت هم میزنی زیرش میزنه و کلا سخت شده
امروز انلاین که میزدم دیدم در فیفا گل زدن مثل آب خوردنه
بیشتره شوتها میره گل براحتی
کی همچین حرفی زده که گل زدن راحته ؟نقل قول:
مشکل گیمر های ایرانی میدونی چیه
واسه دفاع کردن و گرفتن توپ یکسره دستشون رو دکمه ضربدره تا توپ رو بگیرین در صورتی که تو فیفا دفاع کردن فقط با گرفتن ضربدر نیست
راه و چاه داره دفاع کردنش
اره تو کلوپها کونامی بوده واسه اینکه از زمان پلی استیشن 1 بازی فوتبال دسته کونامی افتاد و الان دیگه به یه جور عادت تبدیل شده
میشینی 2 تا بازی میزنی 100 بار اعصاب ادم خراب میشه
بازیکناش قدرت روح وار دارند معلوم نیست چطوری رد میشن و .......
البته شاید بازیکن حرفه ای ندیدیننقل قول:
مشکل گیمر های ایرانی میدونی چیه
واسه دفاع کردن و گرفتن توپ یکسره دستشون رو دکمه ضربدره تا توپ رو بگیرین در صورتی که تو فیفا دفاع کردن فقط با گرفتن ضربدر نیست
هر کی با سرعت و ضربدر اتوماتیگ توپگیری کنه هنوز 4 یا 5 پله از حرفه ای گری فاصله داره
دفاع کردن از قدیما کار ما بود
چون در تمام فوتبالهایی که بازی کردم سخت ترین حالت دفاع کردن در بازی فوتبال کونامی 99 پلی وان بود
که با افساید گیری و ترفندهایی دیگر .... دفاع میکردیم
واسه خاطر همین دفاع کردن در فوتبالهای جدید واسه ما راحته
اینم به نظرم اشتباههنقل قول:
اره تو کلوپها کونامی بوده واسه اینکه از زمان پلی استیشن 1 بازی فوتبال دسته کونامی افتاد و الان دیگه به یه جور عادت تبدیل شده
مردم معمولا میرند سراغ چیزی که دلچسبتره
بعنوان مثال من الان تو کلوپ فیفا هستم دلیلش اینه که کار اخر کونامی خوب نبوده
پس اگر تعصبی داشتم نمیومدم اینجا
البته شاید همه اینطور نباشند
اینم بطور شدید تائید میکنمنقل قول:
بازیکناش قدرت روح وار دارند معلوم نیست چطوری رد میشن و ......
البته این خاصیت در pes2011 وجود نداره
بلکه در 2010 و 2009 شدیدا وجود داشت
در 2010 بعضی بازیکنان کاملا از داخل بازیکنان دفاع رد میشدند :41:
مثل روبینیو و کاکا و رونالدو
ما عادت کرده بودیم به اینکار و بهش میگفتیم (Ichinnan geshmax) از توش رد شدن
و حتی وقتی بازیکن دفاع میومد از روبینیو توپ بگیره (روبینیو وقتی در حالت سریع میدوید) تبدیل به دریبل میشد ..
در فیفا2011 توپگیری خیلی راحته (حداقل برای ما)
مخصوصا وقتی که دفاع چسبیده به مهاجم باشه
اگر کمی بادیبالانس داشته باشه کار تمومه
حتی با توپگیری اتو نیز براحتی ازش میگیره
سلام بر همه
من 7-8 سالی بود که اصلا سمت بازی های کامپیوتری نیومده بودم یعنی از زمان یلی وان دیگه بازی نکردم . حتی بتزی هارو هم ندیدم که چقدر تغییر کرده
تا حدود 3-4 ماه پیش که اتقاقی نسخه فشرده پس 2010 دیدم و گفتم دانلود کنم ببینم چجوریه
خب نصبش کردم و زیبا هم بود برام و روزی یکی دو ساعت بازی میکردم
تو این مدت فرومو که دنبال میکردم خیلی از فیفا تعریف میشنیدم و منتظر بودم نسخه 11 بیاد ببینم چجوریه
برا همین اول فیفا رو دانلود کردم
اول که فیفا بازی کردم چون 3 ماه پس بازی میکردم یکم برام سخت و خسته کننده بود
میخواستم برگردم پس اما چون پس همیشه بعد از اینکه بازی میاد هی باید دنبال پچ و کیت سرورو این چیزا باشی گفتم صبر میکنم وقتی یک پچ درستو حسابی اومد اونوقت اونو بازی میکنم
تو این مدت فیفا بازی میکردم و کم کم برام جالب شد و الان در حدی هست که اصلا یاد پس هم نمیفتم
دیروز فقط جهت اینکه بدونم پس2011 چجوری هست نصبش کردم و 30 دقیقه بازی کردم و بلافاصله پاکش کردم
اونقدر که از دیدن پس 2011 تو ذوقم خورد بعد 3 ماه فیفا بازی کردن...تو ذوقم نحورد وقتی که از پس 2010 رفتم فیفا 11
نمیدونم چی بگم . شاید چون 3 ماه فقط فیفا بازی کردم پس برام اینجوری شده بود
به نظرم خیلی مسخره اومد
بنظرم پس یه بازی اومد که فقط گرافیکش بالاست
وقتی با دی ماریا پا به توپ دویدم خندم گرفت . طبیعی نمیدوید . یه جوری بود
گیم پلی فیفا واقعا از پس بهتره همچنین بقیه چیزاش
من نظرم اینه که فوتبالو وقتی یه مدت بازی کنی و دستت بیاد که چجوری گل بزنی بعد یک مدت دیگه برات عادی میشه
برا همین باید یک چیزی باشه که بازیو تنوع ببخشه و اونم چیزی نیست غیر از تکنیک های فیفا
که پس فکر نکنم یک سوم تکنینک های فیفارو داشته باشه
من فیفارو تو کنسول ندیدم اما همین فیفا کامپیوتر خیلی به نظرم از پس 11 بهتره
توصیه میکنم برای اینکه بازی براتون بیشتر جذاب بشه حتما تکنین های بازیو یاد بگیرین
با تکنیک بازی کردن خیلی بازی جذاب تر میشه :20:
زیاد هم سخت نیست
به نظرم سخت ترین تکنیکش Rabona Fake هست که اونم نیاز به تمرین داره
یا حق
البته هنوز هم که نوزه pes نسبت به فیفا بد نیست
منظور کلا سلیقه ای هست
و خیلیها از pes خوششون میاد
منم این اواخر عادت کرده بودم بهش
ولی فیفارا به خاطر بازی آنلاینش مجبورم نصبش کنم
و بازیشهم که خوبه
و نسبت به قبل پیشرفتش زیاد بوده
خیلی ممنون که جواب دادید.نقل قول:
نمیدونمنقل قول:
فقط کامپیوترو دیدم که میاره جلو
کسی از بچه های گیم رنجرو ندیدم که بیاره :31:
ما که آخرش نتونستیم توی این منجر مود یه بازیکن بخریم . هر چی هم پیشنهاد و میبریم بالا تاثیر نداره :13:.
منظورت اینه که هر وقت دوست داشتی بیاری جلو ؟!! اگه منظورت اینه که نمیشه . برای اینکار باید حتما دقایق آخر بازی باشه و از حریفت عقب باشی . اونوقت این امکان رو داری که با زدن کلیدی که پایین صفحه نشون میده (یادم نیس متاسفانه) دروازه بانت رو بیاری تو محوطه جریمه .کد:چه طوری میشه موقع کرنل دروازبان رو جلو آورد؟؟
راستی من فقط تو موقعیت کرنر دیدم این صحنه رو . کسی میدونه که موقع ضربه آزادم میشه اینکارو کرد یا نه ؟
.
چطور نتونستی بخری؟! تعجب میکنم...نقل قول:
یه مثال میگم برات شاید کمکت کرد.
خوب قسمت اول بازیکن خریدن اینه که شما پول انتقال رو به باشگاه بدید و هر بازیکنی هم یک ارزش بازار داره Market value .مثلا کولو توره بازیکن منچستر سیتی 9 میلیون پوند ارزش داره که شما اگه این مبلغ رو تا 12 میلیون بالا ببرید باشگاه این بازیکن به راحتی میپذیره.
اما قسمت بعدی خرید بازیکن پیشنهادی هست که شما باید برای حقوق هفتگی بازیکن بدید.که وقتی توافق با باشگاه انجام شد اتوماتیک اون قسمت میاد و میگه که باشگاه پول رو قبول کرد و بازیکن و حقوق قبلی توی باشگاهش رو نشون میده اونجا شما باید با رفتن بر روی مبلغ دریافتی او این مبلغ رو حدود 10 یا 15 هزار بالا ببربد:
فقط حواستون باشه که تا پول پیشنهادی رو بالا نبردید این پیشنهاد رو نفرستید.
و بعد هم بازیکن پیشنهاد رو قبول میکنه و یک پیغام برای شما میفرسته که شما باید پیغام رو باز کنید و بازیکن رو قبول کنید.
اما گاهی وقت ها بازیکن از شما درخواست بالاتری داره که باید عینا همون حقوق رو بهش پیشنهاد بدید...
شما این مراحل رو کامل انجام بدید و 100% موفق خواهید بود.
آقا یه سوال
این پچی که خود ea گذاشته (تو بازی هر چی که بخوای دانلود کنی میگه اول باید این رو دانلود کنی) مطمئن هست
من شنیدم بعدش نباید به اینترنت وصل شد
کسی هست که دانلود کرده باشه مشکلی داشته یا نه
بازی فیفا 11 رو نصب کردم کرکش رو هم جایگذین کردم آنتی ویروس و فایروال رو هم خاموش کردم اما بعد از اجرای بازی یک صفحه میاد که برای اجرای بازی و تنظیمات میباشد با زدن کلید شروع بازی عکس کاکا میاد و از بازی میاد بیرون
سیستم من هم با این مشخصات می باشد
cpu:pentume R Duol Core E5200 2/50GHr
Ram: 2G
NVIDIA GeForce 8500 GT 512MB
MatherBourd:Gigabyte
windows xp sp3
فضای خالی درایو هم 12 گیگ می باشد
کسی هست که بتونه راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا برا من که اصلا اینجوری نیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!! شما احیانا برا کنسول رو نمیگی ؟.نقل قول:
ببین میخوام بازیکنی که باشگاه گذوشته تو لیست فروش بخرم . تو بخش خریدش یه قسمت داره برای پولی که به باشگاه میدی و یه قسمتم برای حقوق خود بازیکن . من همه ی اینا رو بالاتر از حدی که خودش گذوشته میزارم . ضمنا چون من با اوساسونا دارم میرم و نمیخوام بودجم رو الکی خرج کنم خیلی زیاد پیشنهاد نمیدم .
ولی تالا همه ی پیشنهادام رو رد کردن . یکیشون میگه مطمئن نیستم تو ترکیب ۱۱ نفرت باشم . یکیم میگه میخوام با بازیکنای سطح بالاتر باشم و ...:13:.
جالبه که یدفعه یه بازیکنی رو که تو لیست فروش بود خواستم بخرم . یه باشگاه گمنام هم بش پیشنهاد داده بود . اون باشگاه ۹ میلیون برا باشگاه و ۸ هزار تا برا بازیکن پیشنهاد داده بود . منم چون بازیکنای خط دفاعم سن بالا هست و یه مصدومم داشتم اینجوری پیشنهاد دادم . ۱۰.۵ برای باشگاهش و ۹ هزار برای حقوقش . ۵ درصد پاداشم برا گل نخوردن . ولی بازم رفت به همون تیم سطح پایینه .
خلاصه ما که فعلا نتونستیم کسی رو بخریم . این یارو مدیر مذاکره کننده ی نقل و انتقالاتم ارتقا دادم ولی باز اثر نکرد .
امیدوارم تو فیفا ۱۲ یخورده منطقی تر شه روند خریدن بازیکنش .
اگه پچ 101 منظورتون هست که نه چیزی نیس . با خیال راحت دانلود کن . هیچ مشکلی برای اتصال به اینترنت هم نیس . فقط اگه اهل آنلاین زدنی (با گیم رنجر) ، فقط میتونی با کسایی که همین پچ رو ریختن(و تعدادشونم زیاده) آنلاین بزنی .نقل قول:
:46:
سلام
من بازی فیفا وقتی رو high تنظیم میکنم بازی افت فریم پیدا میکنه رو medium هم اینجوریه رو low خوب کار میکنه .چرا اینجوریه سیستمم هم قویه ویندوزم سون 32 بیتی .بیشتر بازیهای کامپیوتری جدید رو نصب کردم خوب هم کار میکنه.یه سوال دیگه رو high و low فرقش چیه کیفیت بازی پایین میاد یا چیز دیگه ای هست؟ ممنون میشم یکی به سوالهام جواب بده.
والا من هم با پی سی فیفا می زنم ولی می تونم بازیکن ترانسفر کنم البته من همیشه با آرسنال بازی می کنم شاید یه دلیلش این باشه که چون تیم شما ضفیف هست (ناراحت نشو) بازیکن ترجیح می ده به یه تیم دیگه بره چند تا مثال می زنم شاید مؤثر باشهنقل قول:
اولا شما نمی تونی از تیمی که حریف شما شناخته می شه بازیکن بخری مثلا اگر آرسنال هستی نمی تونی لمپارد رو بخری یا با رئال نمی تونی پویول رو بخری من خودم با رئال سعی کردم فابرگاس رو بخرم تمام بودجه باشگاه رو پیشنهاد دادم نیومد (نا مرد)
دو- باید بازیکنای هم سطح باشگاه رو بخری از هر دو جنبه بازکن باید به کلاس باشگاه بخوره مثلا با اوسا نمی تونی رونالدو رو بخری همچنین نمی تونی یه بازیکن ضعیف (مثلا با اورال 20) بخری (مگر اینکه بازیکن جوونی باشه)
امید وارم به درد خورده باشه و بتونی بازیکن بخری
سلام اگه این پچ سایت ea رو دانلود کنم چه تغییراتی تو بازی ایجاد میشه؟ بعدش کرک جدید میخواد؟
سلام برا من وقتی توپ دستمه سرعت کار نمیکنه مشکلش چیه؟با کیبورد هم بازی میکنم
ممنون.
مطمئنم که دکمه رو اشتباهی میزنی توی فیفا به صورت دیفالت اسپرینت روی همون دکمه ای نیست که برای PES اسپرینت هست... چک کن ببین اسپرینت روی کدوم کلید کیبورد تنظیم شدهنقل قول:
بهترین تغییرش حل مشکل کرش های ناگهانی بخصوص در انتهای بازیهنقل قول:
+
بله به کرک نیاز خواهی داشت
دکمه رو خودم رو E تنظیم کردم.وقتی توپ دست حریفه سرعتو که میگیرم بازیکن با سرعت میره ولی وقتی توپ رو میگیرم اصلا سرعت کار نمیکنه :41:نقل قول:
سلام
چرا کسی جواب ما رو نمیده
من بازی فیفا وقتی رو high تنظیم میکنم بازی افت فریم پیدا میکنه رو medium هم اینجوریه رو low خوب کار میکنه .چرا اینجوریه سیستمم هم قویه ویندوزم سون 32 بیتی .بیشتر بازیهای کامپیوتری جدید رو نصب کردم خوب هم کار میکنه.یه سوال دیگه رو high و low فرقش چیه کیفیت بازی پایین میاد یا چیز دیگه ای هست؟ ممنون میشم یکی به سوالهام جواب بده.
خوب معلومه دیگه اگه بزاری روی low گرافیک و جزئیات میاد پایین اما اگه بزاری روی high گرافیک بازی میره بالا تر
مشخصات کامل سیستمتو میتونی بگی؟!
همون دكمه ي سرعتE) رو وقتي پا به توپ هستي چند بار بزن ببين شروع به دويدن ميكنه...نقل قول:
دکمه سرعت رو e هست ولی وقتی توپ رو میگیرم باید c رو بگیرم تا بدو کنه.:18:نقل قول:
AFC Asian Cup 2011 patch for FIFA 11
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:WWW.FIFA-ASIA.NET
Trailerکد:http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=165442
Coming soon ...کد:http://www.youtube.com/watch?v=fe0KU9Sin1o
همتون وقتی پچ رو ریختین دیگه مشکل کرش رو ندارین؟
اگه ندارین احتمالا مشکل از دی وی دی های منه و باید بازیو دانلود کنم رو 2 تا سیستم و 4.. 5 تا ویندوز مختلف و فول آپدیت هم نصب کردم و همچنان بازی مشکل کرش داره
کسی که بازی رو دانلود کرده بعد از نصب پچ هم مشکل کرش نداره لینک دانلود بازیو بده من :31:
سلام
اینم برای اینکه تاپیک یه کم رنگ و رو بگیره
یه سری توپ
Adidas Speedcell Ball von darxxx
Adidas Jabulani Angola Ball von prame33کد:http://letitbit.net/download/87963.81d3038f043897fcdca6a3588cfd/Adidas_Speedcell_bydarxxx.7z.html
Adidas Adipure Ball Pack (10 Bälle) von darxxxکد:http://turbobit.net/e0ygtvhd7q78.html
Adidas Finale 10 + Power Orange Replica von darxxxکد:http://turbobit.net/htlblxznp023.html
Adidas Fevernova Ball von darxxxکد:http://turbobit.net/p7xkz67zum1p.html
کد:http://letitbit.net/download/81853.8631f8a8be81ef6e37f11baa8544/F11_Fevernova_bydarxxx.7z.html
Mitre Revolve Ball Pack (XX Bälle) von darxxxکد:http://letitbit.net/download/04121.030e95658a26ab18a547babd9cdb/F2011_Mitre.Revolve_npower.pack.rar.html
کد:http://letitbit.net/download/81853.8631f8a8be81ef6e37f11baa8544/F11_Fevernova_bydarxxx.7z.html
منبع fifa4fansکد:http://letitbit.net/download/04121.030e95658a26ab18a547babd9cdb/F2011_Mitre.Revolve_npower.pack.rar.html
سلام،نقل قول:
دوست عزيز اين يه باگ خيلي مسخره س كه منم همچين مشكلي رو تو ترانسفر بازيكنا داشتم؛
راه حلش اينه: بازيكني رو كه مي خواي بخري به shortlist اضافه نكن...
(من خودمم به يه عادت قديمي مي رفتم مي گشتم يه تعداد بازيكني رو كه مي خواستم بخرم add to shortlist مي كردم كه بعدا برم بخرمشون...)
ولي اگه اين كاري رو كه گفتم بكني (اضافه نكردن بازيكن به shortlist)، با يه قيمت منطقي (400، 500، 600 هزار يورو بيشتر از قيمت بازيكن، و حقوق مناسب كه حداقل رضايت بازيكن ازش 70% باشه) مي توني بازيكن مورد نظرتو بخري...
سلام
من بازی فیفا رو نصب کردم خیلی لگ داره. ویندوزم سون 32 بیتی. هر کی راهی بلده کمکم کنه .با تشکر
مشخصات سیستم
Intel Core 2 Duo E7500 @ 2.93GHz
4.0GB Dual-Channel DDR3
SMB1930N @ 1360x768
NVIDIA GeForce 210
[QUOTE=Mehdi.ss;5745859]سلام
اینم برای اینکه تاپیک یه کم رنگ و رو بگیره
یه سری توپ
Adidas Speedcell Ball von darxxx
با سلام
دوست عزيز ممنون ميشم طريق استفاده از اين توپها رو هم به ما ياد بدين . اگر زحمتي نباشه .
متشكرم
...
حذف شود
کسی این پچ FIFA 11 PS3 Gameplay Patch for FIFA 11 PC - Hybrid Gameplay by Doctor+ Productions رو نصب کرده؟!
من نسخه آخر این پچ رو دانلود کردم و نصب کردم ولی تغییر بخصوصی توی بازی ندیدم
کسی میتونه یک راهنمایی بکنه؟!
اصلا تا بحال کسی این پچ رو نصب کرده؟!
تغییری توی بازی دیده؟!
سلام دوستان
میگم این بازی قسمت تمرینی مثل فیفا10 نداره؟
جایی که بشه پاس و شوت و کرنر و... را توش تمرین کرد؟
ممنون
وقتی تو Arena هستید دکمه Select رو میزنید گزینه های تمرین آزاد ، کرنر و ضربه آزاد نمایش داده میشهنقل قول:
دوست عزیز این مشکل Lag متاسفانه از خود بازیه و هنوز هم توی فروم های خارجی کاربرا روش های مختلفی رو برای حل مشکل اراثه میدن که خوب گویا هیچ کدوم کارساز نیست!!نقل قول:
سلام دوستان عزیز
کسی میتونه یک راهنمایی بکنه بین ویندوز xp یا 7 کدوم واسه اجرا این بازی بهتره؟
ممنون