نقل قول:
دوست عزیز فکر میکنم توی یک دایره بسته داریم دور خودمون میچرخیم!
بحث تعویض شدن یا نشدن رم نبود.من گفتم نوت بوک تقبلی وجود نداره و نگفتم که امکان تعویض شدن قطعات وجود نداره.گفتم؟
بحث بر سر این بود که چون سرویس تگ در سایت دل نیست پس ممکن هست نوت بوک تقلبی باشه(یعنی دل نباشه و محصول یک شرکت دیگه باشه که مارک دل روش خورده.
بحث وجود نوت بوک تقلبی بود!
شما قطعا بیشتر از من با دل و محصولاتش سر و کار نداشتید.بعضا پیش میاد که خود دل در ورود اطلاعات به سایت و یا در تولید محصول سفارش داده شده اشتبه میکنه.
مثلا زمانی که من در خود شرکت بودم چندی بار پیش اومد که محصولات بدون بلوتوث اینترنال اومدن و بعد از اینکه این مورد اطلاع داده شد بلوتوثها رو جدا برای ما ارسال کردند.(در حالی که توی سایت اعلام میکرد که دستگاه بلوتوث داره)
و یا در مورد سایت
همین الان کارت گرافیک دستگاه من در سایت دل،ای تی آی کوآد کر!بسیاری از موراد پیش اومده که روی سایت آداپتور دستگاه اشتباه ثبت شده.
در مورد تعویض شدن قطعات دستگاه هم خود دل تعویض رم و هارد رو مجاز میدونه و البته cpu دستگاه ها رو هم میشه به راحتی تعویض کرد(البته در رده خودشون)ولی چون این قطعه قیمت بالایی داره و به صورت جدا از دستگاه هم بسیار کم میشه اون رو پیدا کرد،تقریبا عوض کردن اون منتفی هستش.
در هر حال فکر نمیکنم شرکت تعهدی نه در قبال چیزی که در سایت دل هست و نه در قبال گارانتی بین الملل دستگاه داشته باشه.دستگاه عینا با مشخصاتی که اعلام و فاکتور میشه فروخته میشه.
دفعاتی هم پیش اومده که مثلا خودم در فروش اشتباه کردم و به همین خاطر ضرر دست دوم شدن یک دستگاه نو رو هم قبول کردم.
و البته موارد زیادی بوده هم بوده که مشتریها مبلغی که بدهکار بودن رو نیاوردن و یا دستگاه با مشخصات بالاتری که اشتباه بهشون داده شده بوده پس ندادن و ....(فقط در بین فروشنده ها کلاه بردار پیدا نمیشه)