امان از انگولك
امان از انگولك
بالاخره یکی پیدا شد دال لی کنهنقل قول:
ممنون میشه راه حل بدید . اگه موضوع مشابه هم توی تایپیک های دیگه دیدید یه اشاره
با سلام خدمت دوستان مثل اینکه از دوستان کسی دنبال فیلم 3d نیست اشکال نداره لااقل از دوستان بپرسید چه جوری میشه فیلمهای 3d ایمیج گرفته شده روی هارد با پسوند iso را تو تلویزیون c7000 یا بلوری سامسونگ دید ممنون .
نقل قول:
باید یه پلیر جدا بخری در حد 150 تومان
ميتوني ايميج رو تبديل به يه فرمت ويديويي مناسب كرد و اونو بريزي رو هارد اكسترنال بعد وصل كني به TVنقل قول:
1111111111111111
1111111111
سلام دوست عزیز. برا من یه سوال خیلی مهم وجود داره که دوست دارم دوستانی که رس یورهای اچ دی دارند جواب بدند . آیا کانالهای سه بعدی که از رسی ور می گیرید و دو تصویر کنار همه در تلویزیونهای سری 8 و 7 به شکل سه بعدی واقعی در میان یا نه ( با عینک اکتیو ) . اگه آره مدل رسی ور شما چیه و آیا اطلاعی از مدل رسی ورهای اچ دی که این قابلیت رو داشته باشند دارید . من خودم یه فیلم سه بعدی دو تصویر کنار هم رو با یه پلیر جداگانه به وروی AV تلویزیون وصل کردم ولی تلویزیون نتونست اون رو سه بعدی کنه در حالیکه همین فیلم رو با وصل به USB خود تلویزیون می تونه سه بعدی پخش کنه . ترس من اینه که کلی هزینه کنم برا یه رسی ور اچ دی و آخر سر تلویزیون نتونه خروجی رسی ور رو سه بعدی کنه . ممنون میشم دوستانی که در این زمینه تجربه عملی دارند با ذکر مدل دستگاه هاشون راهنمایی کنند .نقل قول:
سلام دوست عزيز . خيلي از دوستان نتونستند شبكه هاي سه بعدي رو كه از طريق رسي ور مي گيرن تو تلويزيونهاي سه بعدي به صورت سه بعدي واقعي ببينند . مشكل از چيه ؟ نوع رسي ور يا كابل . اينطور كه شما نوشتي براحتي تونستي شبكه sky sinema 3d را بصورت سه بعدي واقعي ببيني . مدل رسي ورت چيه ؟نقل قول:
برنامه های اسمارت تی وی رو حتما باید با خوده تی وی دانلود کنیم یا با کامپیوتر هم میشه
بستگي به مدل tv داره...نقل قول:
d8000 دارم
با سلام خدمت دوستان که جواب من را دادن ولی منظور من را نگرفتن اول اینکه من دستگاه پخش بلوری سه بعدی دارم و نمیدانم منظور از اینکه باید یک پلیر جدا بخرم چیه و دوم اینکه ایمج من از فیلم اورجینال سه بعدی هست که هر کدام 45 گیگ ظرفیت دارند که اگر قرار باشه به یک فرمت دیگر تبدل کنم که دیگر سه بعدی نمی شه وگرنه که صد حالت برای دیدنش وجود داره یا اگر یک کامپیو تر متوسط هم داشته باشید میشه راحت نگاه کرد
آقا این HT که گفتی منظورت همون دستگاه بلوریه؟؟ کابل hdmi3 چند هست؟؟نقل قول:
منظور home teather يا سينما خانگي هست. قيمت هاي مختلفي هست . سعي كن جنس خوب بگيري كه تو كيفيت بي تاثير نيست.نقل قول:
كسي هست كه تا حالا c7770 رو آپگريد كرده باشه؟
خب اگه برنامه مخصوص tv باشه كه بايد با tv دانلود بشه.نقل قول:
سلام
راهی برای خوندن زیرنویس ساب/آی دی ایکس پیدا نشد ؟! (واسه سی 7000)
سلام دوستان من تلويزيون سري 46c8000 3d به همراه بلوري 3d خريدم ولي موفق به ديدن فيلم سه بعدي نشدم البته تلويزيون به همراه دو عدد عينك و فيلم سه بعدي بد.خواهش ميكنم كمك كنيد به چه طريق ميشه سه بعدي ديد.
زماني كه فيلم در حال پخش هست بايد دكمه 3d رو ريموت رو بزني. چون سامسونگ فيلم عرضه شده توسط تلويزيون رو سايد باي سايد نداده بنابراين بايد گزينه 2D به 3D رو بعدش انتخاب كني. كه اين نوع 3d زياد مثل 3d sbs جالب نميشه.نقل قول:
دوستان کسی هست c7770 داشته باشه؟
لطفا مزایا و معایبش رو بگه
ممنون
:11:
:13: عزيز اينجا هر كس مياد خب سري c داره ديگه و c7770 همون c7000 هستنقل قول:
قیمت مناسبنقل قول:
کنتراست پایین
کیفیت صدای خوب
3dنه چندان قوی
در کل بد نیست،میتونید به مدل های2011 رجوع کنید
با سلام دوباره چندتا سوال داشتم:
1- آيا تلوزيون 46c8000 نياز به عينك خاصي داره يا با همون عينك :5:داخل جعبه starter kit ميشه سه بعدي ديد؟
2-چه جوري ميشه اين نوع تلوزيون رو فارسي كرد( محصول ب ا ن ه) چون تلتكست فارسي و زبان فارسي نداره؟
3- ميشه با اين نوع تلوزيون كانال ديجيتال گرفت ( بدون گيرنده ديجيتال)؟:40::40::40:
با سلام ایا تلویزیون ua46c8880xr تیونر دیجیتال داره یا نه که بشه کانالای دیجیتال ایرانو رو گرفت
واقعا که این سری هوشمند، خیلی هوشمنده DLNA و Allshare چه ها که نمی کنه، واقعا معرکه است، عالیه، خیلی کلاس داره
بله دارد شما بايد وارد منوي مخفي شويد ( البته اگه وارد نيستيد اصلا توصيه نميشود چون دوستان زيادي به مشكل خوردند).مراجعه كنيد بخش منوي سرويس در تلوزيونهاي سامسونگ
با سلام
چند تا سئوال در مورد led c7000 داشتم
این led هارد خارجی 500 گیگ data را ساپورت میکنه؟
گیرنده دیجیتال آن فعال شده؟
نرم افزاری براش آمده تا پسوندهای بیشتری از فیلمها را ساپورت کنه
ممنون
دوست عزيز منصفانه تر قضاوت كنيد...:13:نقل قول:
اين كه ميگيد كنتراست پايين و يا كيفيت 3d نه چندان قوي خب تو زمان عرضه اين يكي از بهترين tv ها بوده و كنتراست و 3d اون هم از بالاترين پارامترها برخوردار بوده.
اين رو نميشه با tv هاي 2011 مقايسه كرد. اين در حاليه كه هنوز هم با قيمت مناسبش از بهترينهاست
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:08 PM ----------
بله ساپورت ميكنهنقل قول:
گيرنده ديجيتال داره ولي تو ايران ظاهرا جواب نميده
سلام من یه اسمارت تی وی سامسونگ دارم. مدلش اینه: ua40d6000
می خواستم فریمورش رو گیر بیارم آخه از گناوه خریدم و منوی فارسی نداره تو سایت سامسونگ هم همچین مدلی نبود.
میشه راهنمایی بکنین ممنون میشم
خدمت شما دوست عزیز :نقل قول:
کد:http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/201109/20110902200917320/T-GAS6DAAC.exe
تو بازار بودم که 1 c7000 دیدم در 1مغازه پرسیدم گفت از دبی اوردن غیر از تیونردیجیتال رسیورداخلی هم داره! میشه کمک کنید صحت داره؟ روی کارتنش هرچی نگاه کردم چیزی نوشته نشده بود.
بله میتونه صحت داشته باشه . مدل هایی که برای بعضی کشورهای اروپایی ساخته می شود ----S و حتی ----S2 رو خود دستگاه تعبیه شده است .نقل قول:
برای فهمیدنش هم کاری نداره . پشت پانل محل اتصالات رو چک کن ، باید یه اتصال پیچی مثل اتصال سیم LNB به ----- وجود داشته باشه .
چقدر قیمت داد؟......................نقل قول:
اینجا نوشته درمورد قیمت صحبت نکنید! تو تایپیک اعلام قیمت مینویسم. بعد شما بگید ارزش داره؟؟؟نقل قول:
UE40C7700WSRXN مشخصاتش هم این بود.نقل قول:
فکرکنم سفارش اماراته
من مدل c8700 رو از جنوب گرفتم و ریسیور داخلی داره مدل c6790 رو هم یکی از دوستان گرفته که انم داره ولی من از گیفیت تصویر و رنگش راضی نیستم فکر میکنم پولم رو دور ریختم
بنظر شما از نمایندگی بگیرم بهتره؟
c8700
یا مدل های دیگه..!
به نسبت قیمت و مقایسه..
اولا فکر نمیکنم نمایندگی این مدل یعنی c8700 داشته باشه چون دارای ----- داخلیه و اگه داشته باشه از نمایندگی بگیری بهتره ولی به تجربه من اصلا نگیر که نه کیفیت تصویر خوبی داره و نه اینترنتش جواب میده و سه بعدی بودنش هم که ضرورت نداره با این وضعیت فیلمهای سه بعدی که هم گرونه هم کم یاب . بیشتر تحقیق کن و یه چیزه خوب بگیرنقل قول:
سلام دوستان led 32c6960 جایی گیر می یاد آدرس یا تلفن اگه دارین واسم پم خصوصی کنید ممنون!!