منم آخرين ورژن رو نصب كردم ولي فايده اي نداشت. :13:نقل قول:
Printable View
منم آخرين ورژن رو نصب كردم ولي فايده اي نداشت. :13:نقل قول:
vp---n چی؟؟ با اونم نمیشه؟نقل قول:
نقل قول:
نمي دونم با V P N امتحان نكردم.
با نرم افزار ف ل ت ر شكن امتحان كردم نشد.
من با چیز پی ان امتحان کردم شدنقل قول:
ولی پینگم افتضاح بود
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
از فلش نیست از سایت speedtest هم نیست مشکل از نت هستنقل قول:
سلام دوستان ! شما هم چيز پي انتون وصل نمشيه !؟
يه شايعه شنيدم كه با Adsl مخابرات نمشه وي پي ن ران كرد !
درسته اين شايعه ؟؟ماله من كه وصل نميشه !!!
من که این پست رو میدم با چیز وصلمنقل قول:
نت مخابرات
برای من الان هم با چیز پی ان هم با چیلتر ش ک ن و بدون این 2 تا هم فلش ها رو باز میکنه
نمی دونم چه چتی زده مخابرات :31:
سلام،
دوستان من با مخابرات تماس گرفتم براي سرعت گفت برو تو سايت speedtest.ir من رفتم ولي سرعت رو 214 نشون ميده (سرعت256 گرفتم) براي شما هم همينطور يا 256 ؟
اين سايت پشيزي ارزش نداره فقط speedtest.netنقل قول:
برو تو صفحه اول كانفيگ مودم بين مقدار Downstream چقدره.
همین 214 درسته. تازه خوب هم هست از SpeedTest.ir. برای من که معمولاً حول و حوش 200 هست.نقل قول:
برای همه همینطوره.
برای من قطع نشده ولی اختلال داره پکت لاست + باز نشدن فلشها و خیلی از سایتها(فیلتر نیست:دی فقط باز نمیشه !)
من الان حدود 7 8 روزی هست نمی تونم با مسنجر یاهو آنلاین بشم به ناچار با فیلترشکن و دادن پورت به مسنجر می تونم انلاین شم
واس رفقا همینطوره؟؟
دست مخابرات سپاه صحابه درد نکنه 56 تا بهت تحفیف داده.نقل قول:
خب وقتی 256 میدن مگه نباید 256 واقعی باشه ؟ یعنی زنگ بزنیم مخابرات تغییرش نمیدن ؟ :13:
نه. من همچین مشکلی ندارم. فقط بعضی وقت ها وصل نمیشه که اون هم با چند بار امتحان کردن وصل میشه.نقل قول:
آره. لطف دارن.نقل قول:
البته این عددی که گفتم از SpeedTest.ir به دست میاد. در مورد SpeedTest.net معمولاً حدود 221 دارم و سرعت BW Monitor هم اکثراً حدود 227 هست.
نه. نه.نقل قول:
خط شما رو روی 256 می بندن ولی خودشون رو ملزم به این نمی دونن که سرعت 256 رو به شما ارائه بدن. البته عوامل مختلفی از جمله فاصله تا مرکز مخابراتی و... توی این افت سرعت دخیل هستن ولی خوب اگر بخوان می تونن سرعت خط رو مثل سرویس 128 کمی بالاتر ببندن که با در نظر گرفتن افت سرعت هم سرعت 256 قابل دست یافتن باشه.
نه بابا همش همین طوری زنگ بزنی سرعتش کمتر میشه:27:نقل قول:
خب الان تست سرعتم اینه ، خوبه ؟ :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اي بد نيستنقل قول:
از اينترنت ايران بيشتر از اين نبايد انتظار داشت.
سلام دوستان؛ ؛من الان همراه اول و ايرانسل دارم؛هر دو بورت هاي v.p.n رو بستن؛الان دارم ميرم از مخابرات بخرم؛ميخواستم ببينم مخابرات الان تو تهران كدوم ها رو بسته و كدوم ها باز هستند؟
پورت ها اگه بسته بشه برای تمام ISP ها بسته میشه این طور نیست که یه ISP باز باشه یکی دیگه بستهنقل قول:
:5:
سلام بچه ها امروز رفتم درخواست نصب و راه اندازي رو همراه با مدارك براي سرعت 256 دادم . البته من دانشجوي ارشد هستم واسه همين قبول كردن 256 بدن . دو تا كاغذ دادن كه امضا كردم و گفتند تموم شد برو . 2-3 روز ديگه وصل ميشه .
حالا چند تا سوال داشتم .
1- لطفا يكي از دوستان تنظيمات مودم رو به صورت كامل بگه تا وارد كنم
2- چند روز ديگه به نظرتون وصل ميشه ؟
3- از كجا ميشه فهميد وصل شده ؟
4- متوسط سرعت دانلود با اينترنت دانلود منيجر چقدر هستش ؟ لطفا عددي كه منيجر نشون ميده رو بگيد ؟
5- دردسر كه نداره اين سرويس ؟ يعني دم به دقيقه قطعي كه نداره ؟
6- بهترين dns server كه بيشترين سرعت و هماهنگي رو با اين سرويس داره رو هم بفرماييد ؟
7- راستی امروز یادم رفت یوزر نیم و باسورد رو واسه وارد کردن تو تنظیمات مودم ب÷رسم ؟ حالا یوزر و ÷اسورد رو باید چی وارد کنم و اینکه اصلا از کجا باید یوزر و ÷اسورد رو ب÷رسم ؟
مرسي
دوستان كسي آي پي DNS مخابرات رو داره بده؟؟؟؟
سلام امروز از مخابرات باهام تماس گرفتن كه برم فرم پر كنم. 256 مي خواستم ندادن گفتن برو يه نامه از دانشگاه بيار ببينيم چي ميشه. 128 رو درخواست دادم
پرسيدم كي وصل ميشه گفت بعد از ظهر يا فردا صبح
حالا چند تا سوال دارم
چقدر طول ميكشه تا وصل شه؟
اگر وصل بشه چراغ adsl مودم روشن ميشه؟ قبل از اين كه تنظيمات خاصي انجام بدم اين چراغ بايد روشن بشه؟؟
مودم هم امروز خريدم tplink 8901g
معمولا 72 ساعته وصل میکنند ولی بعضی منطقه ها خیلی با خودشون درگیرند!نقل قول:
چراغ status روشن میشه و با فعالیت act چشمک زن خواهد شد. همان روزی کعه زنگ میزنن که برید یوزر و پسوورد رو بگیرید فعال میشه.
بله بدون تنظیمات هم چراغ روشن میشه.
مودمون هم خوبه.
1) تنظیمات کاره خاصی نداره.روی pppoe تنظیم کنید و یوزر و پسورد رو بزنید دیگه هر بار که مودم رو روشن می کنید خودش وصل میشه.نقل قول:
فکر کنم تنظیمات کامل صفحه ی اول تاپیک باشه.
2) برای من گفتن 3 روز دیگه وصل میشه اما همون شب وصل شد. شما کابل تلفن رو به مودم بزن اگه چراغ لینک(یا یه همچین چیزی) روشن شد یعنی خطت رانژه شده.
3) توی 2 گفتم دیگه :31:.
4) 256 متوسط سرعت با ای دی ام 25 کیلو هست.(طبق گفته ی دوستانی که 256 دارن من خودم 128 دارم)
5) اینجا جهان سومه. یعنی اگه اینترنت و موبایل قطع باشه باید به تقویم نگاه کنی که چه روزه مهمیه.
6) توی تاپیکش توی همین بخش هست ولی اون برنامه هم همین DNS خودتونو سریع ترین اعلام میکنه (برای من که همین بود) در ضمن اگه تنظیمات روی PPPOE باشه تنظیمات DNS فکر کنم جواب نمیده خودش سریعترینو انتخاب میکنه.
7) برو مخابرات و یوزر و پسوردتو بگیر.
نقل قول:
سلام امروز از مخابرات باهام تماس گرفتن كه برم فرم پر كنم. 256 مي خواستم ندادن گفتن برو يه نامه از دانشگاه بيار ببينيم چي ميشه. 128 رو درخواست دادم
پرسيدم كي وصل ميشه گفت بعد از ظهر يا فردا صبح
حالا چند تا سوال دارم
چقدر طول ميكشه تا وصل شه؟
اگر وصل بشه چراغ adsl مودم روشن ميشه؟ قبل از اين كه تنظيمات خاصي انجام بدم اين چراغ بايد روشن بشه؟؟
مودم هم امروز خريدم tplink 8901g
برای دوستمون توضیح دادم میگن حدود 3 روز طول میکشه تا وصل بشه اما ممکنه همون شب هم وصل بشه.
بله چراغش روشن میشه. بدون اینکه تنظیمات خاصی انجام بدین.
بابا این مخابرات که خیلی اذیت میکنه ؟
باسه دانلود wimax بهتره یا ADSL ?
نظرتون در مورد wimax چیه ؟
راستی بچه ها من قبلا یه تاپیک به عنوان wimax یا ADSL زدم نمیدونم کجاست میشه کمکم کنید نمیدونم کجا زدم ؟
بالاخره نفهمیدم !
مخابرات خوبه یا نه ؟!؟ لطفا راهنمایی کنید !
ديشب چه خبر بود قطعي هاي مكرر داشتم من وصل ميشد به سرور اما ديتايي نمي اومد و بره
مودم من زيمنس هست الان سه روزه هوم پيحش شده تي پي لينك 8811 بدون اينكه فريمورشو اپديت كنم عجيبا غريبا
این هم تاپیک شما:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=465397
به طرز عجیبی از امروز صبح اکثر ای اس پی ها دیگه نمیتونن سایت باز کنند....خوب 1 دفعه تعطیل کنید به خدا خیال همه راحت میشه...1 روز وصله الان 5 روز قطع...
برای من هم دیشب قطع شده بود :19:نقل قول:
بله برای من هم قطع بود :41::19:
سلام برای من امروز وصل شد 128 گرفتم ولی سرعتش همینطور که می بینید خوبه
اینم بگم بعد از چند ماهه که منطقه مخابراتیمون پورت اضافه کرده حالا به نظرتون همین جوری میمونه؟؟
من امروز از دانشگاه نامه بردم و 256 درخواست دادم به نظرتون 256 ممکنه بیشتر باشه یا همون 256ه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلامتینقل قول:
256 همون 256 هست
بلکه هم کمتر
براي منم ديشب قطع بود لعنت به اين اينترنت. :13:نقل قول:
من دیشب اومدم با اینترنت کار کنم فقط 5 مین اینترنت داشتم. :41: حدود 3 ساعت تلاش کردم ولی نتیجه ای نداشت.
صبح چک کردم وصل شده بود.
دوستان فایلهای فلش برای شما هم همچنان باز نمیشه؟
در کدوم سایت باید ثبت نام کنیم؟نقل قول:
دوستان سلام؛ الان براي شما با اينترنت مخابرات v. .p. .n . .به طور كامل كار ميكنه؟سرعت كاهش نميكنه با اين كار؟الان اينترنت موبايل با اين كار سرعت صفر ميشه